Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (1 μέλη και 45 επισκέπτες)

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
πολυ αναλυση ρε φίλλλε.. μας κουρασες :grin:

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Ευγε Φανουρη!!!Αυτη ειναι παρουσιαση!
...
Ευχαριστώ  ;)

...
Αυριο κατα Μυλο μερια!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Τί υπάρχει εκεί; :)

ωραιος φανουρη
...
Σ΄ευχαριστώ :thumbsup:

...
αν και νταιανα επρεπε να μπεις....απο αυτην πηραν το ονομα τους και οι περιφημες πιπες νταιανα..... :pipa1: :grin:
Ισως αύριο :pipa1:

Να 'σαι καλά...Γιάκομπ :)

...
Άντε και στα studio περιπολία!
Το σκέφτηκα και εγώ, αλλά θα είναι κομματάκι δύσκολο.
Αυτά τουλάχιστον (τα μπουρδέλα) είναι όλα μαζί...

πολυ αναλυση ρε φίλλλε.. μας κουρασες :grin:
Θα βελτιωθώ οσονούπω... :grin:

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Σ' ευχαριστώ φίλε GAMEOVER.
Τη Θεσσαλονίκη την αγαπώ πολύ, μιας και κατά το 1/4 είμαι Μακεδόνας...

zeus1984

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Like
70
Πόντοι
1
ωραιος ο φανουρης! αλλα καμια με μεγαλο στηθος που μπορω να βρω ασ εχει μερικα κιλακια παραπανω! τωρα που θα ανεβω!

να ειστε καλα παλικαρια!

Επισκέπτης
Καλώς τον Φανούρη από τα μέρη μας!

Εύχομαι καλά γαμήσια και ωραίες ανταποκρίσεις όσο καιρό κάτσεις εδώ.

Η Ισαμπέλα που πήρες είναι καυλιάρα γυναίκα, καλή επιλογή.

Θα μου επιτρέψεις να σημειώσω κάτι όμως! Η Μαίρη από το προμηθέως 19 έχει και γαμώ τις βυζάρες! Πως σου φάνηκαν μεσαία?  :think:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095

ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ ΦΑΝΟΥΡΗ....ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΕΔΩ!

ΝΑ ΠΑΣ ΠΙΣΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ...ΟΞΩΩΩΩ

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
ωραιος ο φανουρης!
...
Ευχαριστώ.

...
αλλα καμια με μεγαλο στηθος που μπορω να βρω ασ εχει μερικα κιλακια παραπανω!
...
Η Μαίρη από το Προμηθέως 19 και η Αντζέλικα (παχιά) από το Π11. ;)

Καλώς τον Φανούρη από τα μέρη μας!
Εύχομαι καλά γαμήσια και ωραίες ανταποκρίσεις όσο καιρό κάτσεις εδώ.
...
Καλώς σας βρήκα. Ευχαριστώ πολύ.

...
Η Μαίρη από το προμηθέως 19 έχει και γαμώ τις βυζάρες! Πως σου φάνηκαν μεσαία?  :think:
Την ειδα φευγαλέα.
Πάντως έχεις δίκιο, διάβασα και κριτικές της.

...
ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ ΦΑΝΟΥΡΗ....ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΕΔΩ!

ΝΑ ΠΑΣ ΠΙΣΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ...ΟΞΩΩΩΩ
:2funny: :2funny:
Εντάξει βρε, θα φύγω αφού δε με θέλεις.
Πάντως, εάν μπορούσα θα έμενα περισσότερο και ας μην το ήθελες... :2funny: :2funny:

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Βολτούλα εχθές βράδυ κατά τις 1:00 στο Μύλο. Άξιο λόγου ο αρκετός κόσμος που κυκλοφορούσε. Δεν μπήκα σε πολλά μαγαζιά αλλά όπου μπήκα ηταν και 2-3 παλικάρια στο σαλόνι. Έπεσα σε ώρα αιχμής, δεν είχα και πολυ όρεξη οπότε μπήκα μόνο στα
-Α.Γεωργίου 21 που ηταν μια Λατίνα-χωρις όνομα η τσατσα δεν το είπε- πολυ ωραιο κορμι αλλα μικρο βυζάκι
-Α. Γεωργίου 50 μια καλούτσική γκόμενα με κολάρα αλλά κάπως το ύφος της
-Κοροβάγκου η Χριστίνα. Εδώ έγινε τρελό σκηνικό με ένα παλλικάρι πριν από εμένα. Πήγαινε να βγει την ώρα που έμπαινα και φράκαρε η πόρτα. Κλειστηκε μέσα και δεν άνοιγε ούτε με το χερούλι ούτε με το κλειδί. Είχαμε μαζευτει 4-5 έξω και θέλαμε να μπούμε και ο συναγωνιστής από μέσα να προσπαθει να βγει, και η Χριστίνα να του λέει άντε πέρνα στο δωμάτιο μέχρι να ανοίξει η πόρτα  :2funny: . Την βρήκα πολύ ανανεωμένη και λαχταριστή
-Π.Ερημιτη η Εμμανουέλα με ένα φωσφοριζέ σετάκι που την κολάκευε όπου έγινε το "κακό"  :grin: . Μπορεί από εμφάνιση να μην είναι top, αλλά σίγουρα έχει να δώσει πολλά μέσα.
Όπως είπα δεν είχα και πολύ όρεξη αλλά 2 λεπτάκια στην αγκαλία  :tits2: της ήταν αρκετά για να αφήσω ότι μαλακία κουβαλούσα στο κεφάλι μου. Μπάβο της. Ήταν αρκιβώς ότι χρειαζόμουν εχθές το βράδυ.

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81
Καλησπέρα σε όλα τα ρεμάλια...
Καταδρομική επίσκεψη χθές το απόγευμα στην Νταιάνα :tits2: Προμηθέως 25, μετά από συστάσεις γνωστού νταρντανοlover... Δεν θα τον δώσω... Τα παιχνίδια τελειώσανε... :2funny:
Πέρασα στο δωμάτιο διστκτικά γιατί οι νταρντάνες δεν μου πάνε... και βγήκα από μέσα 25 λεπτά αργότερα μ ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά... :grin:
Περισσότερα στην κριτική μου :rockon: :rockon: :rockon:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Καταδρομικών επιδρομών συνέχεια…. :fuck1: :fuck1: επίσκεψη σήμερα για 1η φορά στην τσαρίνα, αν δεν το ζούσα δεν θα το πίστευα ότι μια τόσο δα σταλιά κοπελίτσα μπορεί να σου κάνει τέτοιο κρεβάτι. :fuck2:

Ας είναι καλά οι φίλο μου που μου την παινέψανε, το πήδημα που της έριξα ήταν μοναδικό, και λεπτομέρειες θα μάθετε στην πανηγυρική κριτική που θα ακολουθήσει..  :rockon: :rockon: :rockon:

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Καλησπέρα σε όλα τα ρεμάλια...
Καταδρομική επίσκεψη χθές το απόγευμα στην Νταιάνα :tits2: Προμηθέως 25, μετά από συστάσεις γνωστού νταρντανοlover... Δεν θα τον δώσω... Τα παιχνίδια τελειώσανε... :2funny:
Πέρασα στο δωμάτιο διστκτικά γιατί οι νταρντάνες δεν μου πάνε... και βγήκα από μέσα 25 λεπτά αργότερα μ ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά... :grin:
Περισσότερα στην κριτική μου :rockon: :rockon: :rockon:

Έπεσες και εσύ στα μαλακά ε;  ;)

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
καλησπέρα σε όλους!!έχει να προτείνει κανένας συνάδελφος τίποτα καλό για σήμερα??

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
το καινουριο τηλεφωνο απ την ερημιτη δεν μπορει να το καβατζωσει κανενας να το χουμε μια κ εχει ανεβει η κινηση τελευταια? :grin:

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81
Έπεσες και εσύ στα μαλακά ε;  ;)
Μαλακά δεν θα πεί τίποτα... Δεν το περίμενα έτσι γιατι γενικά με τις νταρντάνες ΔΕΝ ... :fuck1:  
Κι όμως... :rockon: :rockon: :rockon:

Απ ότι βλέπω... όλοι καλά τα πήγανε... Μήπως φταίει που είναι παχιές οι μύγες? :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μαλακά δεν θα πεί τίποτα... Δεν το περίμενα έτσι γιατι γενικά με τις νταρντάνες ΔΕΝ ... :fuck1:  
Κι όμως... :rockon: :rockon: :rockon:

Απ ότι βλέπω... όλοι καλά τα πήγανε... Μήπως φταίει που είναι παχιές οι μύγες? :2funny:

Όλα παίζουν το ρόλο τους, και οι κοπέλες έχουν γίνει λόγω κρίσης πιό αποδοτικές ποντάροντας τώρα πια περισσότερο στην πελατεία για να δουλέψουν καλήτερα, και οι μπουρδελιάριδες, όλοι εμείς δηλαδή, γίναμε πιό αποδοτικοί μιας που δεν πετάμε πλέον με την ίδια ευκολία τα 30 και τα 40 ευρώ, ακόμη και τα 25.......και οι παχίες οι μύγες  :grin: :grin: :grin: που αμφιβάλω αν υπάρχουν και αυτές ακόμη πια, κι ας είν' και Αύγουστος...... :rolleyes: :rolleyes:

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81
Όλα παίζουν το ρόλο τους, και οι κοπέλες έχουν γίνει λόγω κρίσης πιό αποδοτικές ποντάροντας τώρα πια περισσότερο στην πελατεία για να δουλέψουν καλήτερα, και οι μπουρδελιάριδες, όλοι εμείς δηλαδή, γίναμε πιό αποδοτικοί μιας που δεν πετάμε πλέον με την ίδια ευκολία τα 30 και τα 40 ευρώ, ακόμη και τα 25.......και οι παχίες οι μύγες  :grin: :grin: :grin: που αμφιβάλω αν υπάρχουν και αυτές ακόμη πια, κι ας είν' και Αύγουστος...... :rolleyes: :rolleyes:
Συμφωνώ μαζί σου... Οι πραγματικά επαγγελματίες... θα επιβιώσουν και θα συνεχίσουν να οικονομάνε... :rockon:
Οι υπόλοιπες, θα δουλεύουν κανα δίμηνο... και άντε σπίτι τους... ίσα ίσα να πληρώσουν το εισητήριο και τα δύο νοίκια προκαταβολή... :( :( :(
Έχω πετύχει κάτι πιπίνια τώρα τελευταία στο Βαρδάρι που δεν τα ξαναγαμούσα ούτε τζάμπα... :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom