φιλε, εαν δεν εχεις τελειωσει το δημοτικο και δεν ξερεις να διαβαζεις δεν σου φταιω!οπως και εαν δεν ξερεις να διαβαζει κριτικες δεν φταιω εγω! σου γραφω για deep throat αν το ζητησεις που σημαινει οτι δεν θελει και πρεπει να την πιεσεις! σου γραφω οτι ειναι αγχωμενη που ειχε πελατεια και περιμενε! φανταζομαι τι ξεπεταγμα θα εγινε αν ειχε πολυ κοσμο που περιμενε!
σου γραφω οτι δεν ειναι vfm σε προγραμματα μεγαλυτερα τω 30 ευρω! εαν δεν ξερεις να διαβαζεις κριτικες και εαν δεν εχεις αρκετη νοημοσυνη να καταλαβεις δεν σου φταιω εγω!σορρυ κιολας!
τι στο διαβολο πρεπει απο το χερακι να σε παρω να σε μαθω να διαβαζεις και να πηδας!
οσο για το ποσο μεγαλη την εχεις εσυ και ποσο εγω ρωτα αν υπαρχει παιχτης που τη τεταρτη του εδωσε η κοπελα τα λεφτα
του πισω γιατι ηταν μεγαλος για αναλ!
την καλησπερα μου και τα λεμε μετα τις 20 που θα γυρισω απο τις διακοπες μου!
σου γραφω οτι δεν ειναι vfm σε προγραμματα μεγαλυτερα τω 30 ευρω! εαν δεν ξερεις να διαβαζεις κριτικες και εαν δεν εχεις αρκετη νοημοσυνη να καταλαβεις δεν σου φταιω εγω!σορρυ κιολας!
τι στο διαβολο πρεπει απο το χερακι να σε παρω να σε μαθω να διαβαζεις και να πηδας!
οσο για το ποσο μεγαλη την εχεις εσυ και ποσο εγω ρωτα αν υπαρχει παιχτης που τη τεταρτη του εδωσε η κοπελα τα λεφτα
του πισω γιατι ηταν μεγαλος για αναλ!
την καλησπερα μου και τα λεμε μετα τις 20 που θα γυρισω απο τις διακοπες μου!
Ανδρέου Γεωργίου 21 Αλεξαντρα απο κολομβια! Καλο νεαρο μελαχροινο κοριτσακι ! 2αρι Βυζι, με καλη μοντελισια κορμαρα!
καλα προκαταρκτικα με καποια φιλακια!καλη πιπα με deep throat[size=30pt] αν το ζητησεις[/size]! Γενικα καλη πρσπαθεια και συμμετοχη στο απλο προγραμμα!
οπου [size=30pt]στα 30Ε ηταν vfm[/size]! λιγο [size=30pt]αγχωμενη γιατι ολα τα δωματια ηταν γεμματα[/size]! επαιξε και cim/cif με εξτρα χρεωση!
[size=30pt]απογοητευση δυστυχως στα ακριβα προγραμματα[/size]! οπου ακομα δεν το εχει!
Με διαπραγαματευση πεφτει ενα μικρο ψαλιδι στις τιμες που ζητανε στα ακριβα προγραμματα! ;)
αυτα τα ολιγα που λεει και ο ακατονοματος φιλος μου!
Ναι αλλα η γκομενα μεσα σε φαση gfe μαζι με ξεπετα(λογο του οχλου εκτος)παντος κατι για deep throat που αναφερθησαν πιο πανω ουτε λογος(η εγω την εχω μεγαλη,η οι αλλοι μικρη)