[size=11pt]
Ανακαλύπτοντας τους οίκους ανοχής στη Θεσσαλονίκη...[/size]
Το ξενοδοχείο μου περιβάλλεται (καθώς βγαίνει κάποιος) από τις οδούς Προμηθέως εκ δεξιών, Ταντάλου εξ ευωνύμων και Σαπφούς όπισθεν.
Κατέλυσα δηλαδή στο κέντρο της αμαρτίας...
Δε χρειάστηκαν παρά μόνο δύο βήματα από την κεντρική πόρτα, για να συναντήσω την...
Το πρώτο κομμάτι της Προμηθέως. Το 25 είναι το κίτρινο σπιτάκι που διακρίνεται αριστερά...
Προμηθέως 25
16:55-17:08
Σπρώχνω τη λαχανί εξώπορτα και εισέρχομαι στο μεγάλο, φωτεινό και δροσερό σαλόνι.
Στον καναπέ περιμένει συναγωνιστής, ενώ η υπηρεσία παραμένει στην κουζίνα καλησπερίζοντάς με από εκεί.
Μετά από περίπου τρία λεπτά και αφού έχει μαζευτεί κόσμος, εμφανίζεται και ανακοινώνει τ'όνομα της κοπέλας και τα προγράμματα.
-Δουλεύει η Νταιάνα. 30 κανονικό, 40ευρώ ελεύθερο τσιμπουκάκι, 50 με στάση 69, 60 με κωλαράκι.
Μετά από αρκετή αναμονή εμφανίστηκε και η κοπέλα, χαμογελαστή, φορώντας ένα μαύρο μεσοφόρι και κρατώντας μία μαύρη γυναικεία τσάντα.
Ψηλή, με ξανθό μακρύ μαλλί, πρόστυχο πρόσωπο, μ' έντονα χείλη και ευμεγέθη μάτια, μεσαίο προς μεγάλο στήθος. Κώλο δεν κατάφερα να δω, μιας και όλο νάζι πέρασε κατευθείαν στην κουζίνα και εμείς, τέσσερις νοματαίοι, με τη σειρά μας,έξω.
Το δεύτερο κομμάτι της Προμηθέως. Με το 14 στα δεξιά, πίσω από το φυτό και το 19 στ' αριστερά, πίσω από την ταμπέλα ALEX.
Προμηθέως 19
17:09-17:10
Καθώς εισέρχομαι στο μεγάλο φωτεινό σαλόνι και ενώ ένα κουδούνι προειδοποιεί για την είσοδό μου, η υπηρεσία, με την κοπέλα παραδίπλα, ενημερώνει συναγωνιστή.
Η κοπέλα είναι ψηλή, αδύνατη, με μαύρα μαλλιά που φτάνουν λίγο πάνω από τους ώμους,όμορφο πρόσωπο, μεσαίο στήθος και ωραίο κωλαράκι.
-Πώς τη λένε την κοπελίτσα;
-Μαίρη (ανόρεχτα)
-Τί προσφέρει;
-Τα πάντα.
-Δηλαδή;
-30,40,50,60
Προμηθέως 14
17:10-17:11
Η νέα υπηρεσία κάθεται και διαβάζει στο σαλόνι
-Γειά σας
-Γειά σου, τώρα θα βγει το κοριτσάκι μου να το δεις...
-Πώς τη λένε;
-Αμάντα.
Εκείνη την ώρα εμφανίζεται η κοπέλα.
Πολύ αδύνατη, με λεπτά χαρακτηριστικά προσώπου και δύο μεγάλους κρίκους στ' αυτιά της, αγέλαστη, με μαύρα ίσια μάλλιά πιασμένα σε αλογοουρά και μικρό στήθος.
Τα προγράμματα είναι 30,40,50,60 και... "εάν θέλεις για 10 λεπτά, θα στο αφήσω στα 25 ευρώ"
Το τρίτο κομμάτι της Προμηθέως. Αριστερά με το κίτρινο χρώμα το 5 και στο βάθος πάλι αριστερά, μετά τ' αυτοκίνητα, το 11.
Προμηθέως 11
17:11-17:12
Εισερχόμενος στο ευρύχωρο σαλόνι βρήκα την υπηρεσία με την κοπέλα δίπλα δίπλα.
Η κοπέλα ήταν χοντρή με μεγάλο στήθος, κοιλιά και μπουτάρες με κυτταρίτιδα. Φορούσε ένα μεσοφόρι. Το δε χαμογελαστό πρόσωπό της ήταν μέτριο, ενώ διέθετε και προγουλάκι. Το μαλλί της ξανθωπό μακρύ έως τους ώμους.
-Οι τιμές;
-25 παίρνουμε απλό, 30 χαλαρά, με πιο πολύ ώρα, κανένα γλειψιματάκι, γυμνό τσιμπουκάκι, ισπανικό...
-Πώς είναι τ' όνομά σου;
-Αντζέλικα.
Προμηθέως 5
17:12-17:13
Με το που κάθισα στο μεσαίων διαστάσεων ροζ σαλόνι, ήρθε αμέσως η μεσήλικη υπηρεσία.
-Αστέρι!
-Για ποιά κοπέλα μιλάμε;
-για την Ελισάβετ.
Η κοπέλα ακολουθούσε χαμογελαστή, με μαύρα ίσια μακριά μαλλιά κάτω από τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια.
-Οι τιμές;
-30 το απλό και 40 το γυμνό. Αφού τα ξέρεις!
Εστριψα δεξιά στην...
Δεξιά σε πρώτο πλάνο διακρίνεται το 7, αριστερά το 8 και στο βάθος δεξιά το 5.
Σαπφούς 5
17:14...
Εσπρωξα την καταταλαιπωρημένη μεταλλική πόρτα και εισήλθα σ' ένα μεγάλο σαλόνι. Κάθισα στον καναπέ.
Η Ελληνίδα πενηντάρα υπηρεσία με τη βορειοελλαδίτικη προφορά κατέβηκε τα σκαλάκια και κάθισε σε μία πολυθρόνα μακριά μου.
-Είναι στο δωμάτιο η κοπελίτσα.
-Ποια είναι;
-Η Ιζαμπέλα.
-Τί προγράμματα έχει;
-Απλό, γλειφονούνι και τελειωτικό
-Τιμές;
-Να τη δεις πρώτα, να μου πεις εάν σου αρέσει και μετά πολύ ευχαρίστως...
Στη συνέχεια άρχισε να μιλάει και δε σταματούσε. Για την οικονομική κρίση, για ένα περιστατικό πού έγινε μπροστά της σ' ένα super market, όταν ένας νεαρός Ελληνας έκλεψε δύο σαλάμια γιατί πεινούσαν τα παιδιά του και οι αστυνομικοί που ήρθαν, έπειτα από κλήση του καταστήματος, δεν ήθελαν να τον συλλάβουν, για τις ακριβές τιμές που ισχύουν στα μπουρδέλα.
Η κοπέλα εμφανίστηκε μετά από μερικά λεπτά.
"Τριαντάρα" όπως μου είπε η υπρεσία, μεσαίου ύψους, με μακρύ μαύρο ίσιο μαλλί, μαύρα μάτια, ίσια μύτη, γεμάτα χείλη, μεσαίο στήθος στητό, λεπτό κορμί, με ψαχνό όμως για χούφτωμα και μία δερματοστιξία στην αριστερή ωμοπλάτη, μπουτάρες και κωλάρα. Φορούσε σέξυ εσώρουχα.
Ανοιξε (η τσατσά) μάλιστα την εξώπορτα για να τη δω καλύτερα.
Οσον αφορά τις τιμές. 25 το απλό, 30 το γλείψιμο και 40 το γυμνό στοματικό.
Πέρασα με το απλό και τίμησα την Ιζαμπέλα...
Θ' ανέβει κριτική. ;)
Σαπφούς 7
17:41-17:42
Η υπηρεσία εμφανίστηκε με το δεξί της χέρι σε νάρθηκα.
Μου παρουσίασε την Κάρμεν, η οποία ήταν ψηλή και γεροδεμένη, με μεσαίο στήθος, μπουτάρες και κωλάρα, καστανόξανθα μαλλιά πιασμένα σε κοντή αλογοουρά και μέτριο χαμογελαστό πρόσωπο.
25 απλό, 30 γλειφομούνι και 40 γυμνό στοματικό.
Σαπφούς 8
17:42-17:44
Η υπηρεσία μόλις είχε ψωνίσει σταφύλια από ένα γύφτο μανάβη, ο οποίος επέμενε να κεράσει ένα τσαμπί και την κοπέλα, αλλά ήθελε να το προσφέρει ο ίδιος.
Μπήκαμε λοιπόν μαζί μέσα. Η υπηρεσία είχε προηγηθεί.
Η Μάγια εμφανίστηκε και αφού χαμογέλασε στον τσιγγάνο με το τσαμπί στο χέρι, κατευθύνθηκε προς τα εμένα.
Ψηλή, άσπρη και κατάξανθη, μ' έντονα βαμμένο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασίματα, καλός κώλος αλλά με κυτταρίτιδα.
-25 το απλο που έχει ελεύθερα πιασίματα, τσιμπουκάκι με προφυλακτικό, όλες οι στάσεις,το γλείψιμο στο μουνάκι 30, 40 το γυμνό στοματικό και το 69 είναι στα 50 ευρώ, γλείψιμο και τσιμπουκάκι μαζί.
Φεύγοντας άκουσα τον γύφτο να μου λέει
-Πολύ καλή παλληκάρι, χάνεις. Ακου που σου λέω...
Συνέχισα στην...
Το πράσινο σπιτάκι βρίσκεται στη γωνία Σαπφούς και Ταντάλου.
Ταντάλου και Σαπφούς
17:44-17:45
Σπρώχνω τη πράσινη ξύλινη πόρτα και εισέρχομαι στο φωτεινό και ευρύχωρο σαλόνι, με τη μουσική ν΄ακούγεται δυνατά.
Κάνει την εμφάνισή της η νεαρή Βαλέρια. Ψηλή, με μαύρο ίσιο μακρύ μαλλί κάτω από τους ώμους, χαμογελαστό όμορφο πρόσωπο με μαγουλάκια, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασίματα (όχι παχιά)
-Οι τιμές;
-Απλό με προφυλακτικό 30, γλειφομουνάκι 40 και γυμνό 50.
Αριστερά με το γαλάζιο χρώμα είναι το 14 και στο βάθος το 8Α, στα δεξιά με την ταμπέλα "EROS house" to 9.
Ταντάλου 8Α
17:45
Με το που μπήκα με πληροφόρισαν ότι η κοπέλα θα έρθει μετά της 18:00.
Είχα πέσει στην αλλαγή της βάρδιας.
Ταντάλου 9
17:45-17:46
-Καλησπέρα.
-Καλησπέρα.
-Ποιά κοπελίτσα δουλεύει;
-Να σου πω τώρα, η κοπέλα μου είναι Εύα, στο δωμάτιο είναι καταπληκτική, ξενινάμε από 25 τσιμπουκάκι με προφυλακτικό, όλες οι στάσεις, 30 γυμνό τσιμπουκάκι και 35 κωλαράκι. Για το κωλαράκι δεν είμαι σίγουρος.
Παράλληλα έκανε την εμφάνισή της η κοπέλα.
Μεσαίου ύψους, μελαχρινή, μαύρο ίσιο μακρύ έως λίγο κάτω από τους ώμους μαλλί, χαμογελαστό γλυκό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασίματα, καλό κωλαράκι και μπουτάκια επίσης.
Ταντάλου 14
17:47
Κλειστό.
Εντύπωση μου προξένησε το γεγονός ότι στην περιοχή δημιουργείται μία μικρή China town. Πολλά τα μαγαζιά των Κινέζων και η παρουσία τους στους δρόμους.
Πάντως μου φάνηκαν ήσυχοι άνθρωποι.