Επισκέπτης
Έχω πετύχει κάτι πιπίνια τώρα τελευταία στο Βαρδάρι που δεν τα ξαναγαμούσα ούτε τζάμπα...
Για πες!
Έχω πετύχει κάτι πιπίνια τώρα τελευταία στο Βαρδάρι που δεν τα ξαναγαμούσα ούτε τζάμπα...
Για να μη λέμε και μαλακίες... την Αναστασία στη Προμηθέως θα άξιζε να της κάνω κανένα φροντηστήριο... γιατί είναι κουκλί...Για πες!
Αλλά κάτι Τζέσικες στο Προμ 5 και κάτι Χουανίτες και Ελίζαμπεθ στο Σαπ 8... ούτε με σφαίρες...
ελα μωρε ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει.....Έχω πετύχει κάτι πιπίνια τώρα τελευταία στο Βαρδάρι που δεν τα ξαναγαμούσα ούτε τζάμπα...
ελα μωρε ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει.....
Απορω πως δεν του την επεσε κανεις με τοσες φωτογραφιες που βγαζει.Ωραίος ο Φανούρης!, φαντάζομαι κανά μπουρδελιάρη να είναι στο σαλόνι του Π19 που πήγες, οσο είσαι στο δωμάτιο, και να βλέπει απο την χαραμάδα της πόρτας το φλας απο την φωτογραφική σου.
Άντε και στούντιο θέλουμε.
αναμενουμε τι μπαζα θα χει και μεσα οταν ανοιξει ε μαν;(αναμεσα απο το φριξου 15 και 13, ετοιμαζετε νεο μπουρδελακι, απο εξω ειχε πεταμενα μπαζα, και φενοταν διαμορφομενο εσωτερικα, οποτε αναμενουμε...)
Νάσαι καλά ρε Man... μούφτιαξες τη γαμημένη τη μέραΑ.Γεωργιου 16. ξανθια γκομενα αδυνατη, δεν την ειδα καλα εκανε βολτα σαλονιου σπινιαριστη λες και την εποιασε κοψιμο...
Απο πότε ?20 ευρακι στον βαρδαρη χωρις παζαρια
οχι ολα φιλε, ενα ντελο το εκανε αυτο σημερα που περασα απο εκει.Απο πότε ?
σε λιγο καιρο θα αδειασει η περιοχη οποτε δυσκολα να γινει κατι τετοιοΛεω και εγω.Μακαρι να γινει παντως.
Το Προμηθέως 5. Δεν είναι κακο να το πουμε. Τουλαχιστον προχθες σε μενα. Δυστυχως η κοπελα δεν ελεγε τιποτα. Δεν ξερω πως τη λενε.οχι ολα φιλε, ενα ντελο το εκανε αυτο σημερα που περασα απο εκει.
hagem εγω το πρωην ανορθoγραφω εννοουσαΤο Προμηθέως 5. Δεν είναι κακο να το πουμε. Τουλαχιστον προχθες σε μενα. Δυστυχως η κοπελα δεν ελεγε τιποτα. Δεν ξερω πως τη λενε.
Η τσατσα για πολλες μπατσες. Μολις εκανα να φυγω μου πεταξε "καλα, ενα εικοσαρικο δεν εχεις και γυρνας στα μπουρδελα?"
Δεν κανουμε ετσι δουλεια.