GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Πρωινή σίγουρα.......μήπως ξέρεις πιοά θα είναι βράδυ GAMEOVER?
Δεν ρώτησα Johnny
Πρωινή σίγουρα.......μήπως ξέρεις πιοά θα είναι βράδυ GAMEOVER?
την καντυ την κοβω να ειναι καμια μυκονο τωρα.....Καλώς......μπορεί να κάνω περιπολία προς τα εκεί.
Αν δεν βρω την Candy..........
Ανδρέου Γεωργίου 21 Αλεξαντρα απο κολομβια! Καλο νεαρο μελαχροινο κοριτσακι ! 2αρι Βυζι, με καλη μοντελισια κορμαρα!
καλα προκαταρκτικα με καποια φιλακια!καλη πιπα με deep throat αν το ζητησεις! Γενικα καλη πρσπαθεια και συμμετοχη στο απλο προγραμμα!
οπου στα 30Ε ηταν vfm! λιγο αγχωμενη γιατι ολα τα δωματια ηταν γεμματα! επαιξε και cim/cif με εξτρα χρεωση!
απογοητευση δυστυχως στα ακριβα προγραμματα! οπου ακομα δεν το εχει!
Με διαπραγαματευση πεφτει ενα μικρο ψαλιδι στις τιμες που ζητανε στα ακριβα προγραμματα! ;)
αυτα τα ολιγα που λεει και ο ακατονοματος φιλος μου!
Λαϊκό προσκύνημα στο Ανδ. Γεωργίου 21 σήμερα από εκεί που δεν πατούσε ψυχή στο μαγάζι, γράφει κάποιος για καινούργια ωραία γκόμενα κ γίνεται ο απόλυτος πανζουρλισμός. Τελικά αυτό το ρημάδι το ίντερνετ έχει τεράστια δύναμη.
Και όσο αναφορά την γκόμενα, μοντελάκι... ;)
Μαγκες μακρυα απο ΛΑΟΥΡΑ που ηταν αποπψε βραδυνη Σαπφως 7.Οτι χειροτερο εχω συναντησει ποτε μου.Δεν ειναι η Λαουρα η γνωστη.Η κοπελα ειναι τραγικη απαραδεκτη και δεν εχω λογια να πω αυτα που περασα και αυτα που ακουσα.
Λαϊκό προσκύνημα στο Ανδ. Γεωργίου 21 σήμερα από εκεί που δεν πατούσε ψυχή στο μαγάζι, γράφει κάποιος για καινούργια ωραία γκόμενα κ γίνεται ο απόλυτος πανζουρλισμός. Τελικά αυτό το ρημάδι το ίντερνετ έχει τεράστια δύναμη.
Και όσο αναφορά την γκόμενα, μοντελάκι... ;)
Μας πήραν μία από τις καλύτερες. Ας μας φέρουν την Ρομίνα!!!H Αντριάννα από Villa Erotica λιποτάκτισε στας Αθήνας... : www.siggrou144.com/schedule]http://www.siggrou144.com/schedule[/url]
Ανέβασα σετ από κριτικές, ελπίζω να το καρεδιάσω σύντομα ολοκληρώνοτας το έργο μου "οι 4 εποχές"
στο τηλ που πήρα η υπηρεσία μου είπε ότι η Νατάσα λείπει πολύ καιρό και δεν ξέρει πότε θα γυρίσει γι αυτό υποψιάστηκα ότι άλλαξε μαγαζί
ΑΛΛΑ αυτά για ντεμέκ κωλοδάχτυλο κτλ...άλλο είναι το βάζω κολοδάχτυλο ( κι εγώ κι αυτή μόνη της ) κι άλλο το χαιδεύω την κωλοτρυπίδα
δυστυχώς ΙΣΧΥΕΙ το δεύτερο γι'αυτό παιχταράδες μην είστε υπερρβολικοί και παίρνετε κι άλλους στο λαιμό σας!
Αλυσίδα είναι τα καταστήματα......θα γυρίσει το "άρμα"!!!!!!!!!H Αντριάννα από Villa Erotica λιποτάκτισε στας Αθήνας... : www.siggrou144.com/schedule]http://www.siggrou144.com/schedule[/url]
Ανέβασα σετ από κριτικές, ελπίζω να το καρεδιάσω σύντομα ολοκληρώνοτας το έργο μου "οι 4 εποχές"
Με κάνεις να ξανασκεφτώ την αναφορά μου για την Candy.Τι να σου πω ρε φίλε…. εσείς ότι και να σας λένε δεν καταλαβαίνεται μου φαίνεται… για αυτό και δεν πρέπει να γράφει κανείς στην κριτική του τα δωράκια που τον κάνουν γιατί κάτι άτομα σαν και εσένα (που είναι φελλοί για εμένα) τα παίρνουν ντεφάκτο και νομίζουν ότι οι πουτάνες όλες κάνουν τα ίδια σε όλους…. Δηλαδή εγώ προχτές που πήγα στα goody's και παρήγγειλα και μου είπε η κοπέλα καθίστε μόλις γίνουν θα σας φέρω τον δίσκο τι σημαίνει αυτό ότι όσοι πάνε στα goodys και δεν τους σερβίρουν στο τραπέζι τους παίρνω στον λαιμό μου που τους είπα ότι η κοπέλα μου τα έφερε στο τραπέζι…. Για αυτό σας λέω …. Δεν είστε για πολλά…. [size=14pt]Μην γράφετε εδώ μέσα τα δωράκια και τις εκπτώσεις που σας κάνουν γιατί έχει και φελλούς….. Αυτούς τους έχω τόσο φελλούς που είναι ικανοί να πάνε και να διαμαρτυρηθούν κιόλας….[/size]