Καλημερες,χθεσινη τσαρκα 2ωρη μετα απο αρκετο καιρο απο 00.00-02.00 σε βαρδαρη,μυλο,σιτυ γκειτ.Η κατασταση ειχε ως εξης
26ης οκτωβριου 35Α : Η μουναρα Νασια,καστανη ψηλη γκομενα απο Ουκρανια,ομορφο προσωπο,μικρο στηθος,κωλαρα κολαση,εμφανιστηκε στο σαλονι με ενα τιγρε στρινγκακι
,κοκκινες ψιλοτακουνες γοβες
,μου εκανε κατι ναζακια στο σαλονι,περιφερθηκε γυρω μου μια φορα μου χαιδεψε το προσωπο και μου λεει ελα να περασουμε καλα.Δυστυχως και τα 3 δωματια ηταν γεματα και δεν ηθελα να περιμενω.
26ης οκτωβριου 52 : Η Λενα απο τσεχια οπως ειπε η τσατσα,αδιαφορη μιλφ,αδυνατη,ξανθια
Ερημητη : Η Ιζαμπελα,μελαχροινη,ισιο μακρυ μαυρο μαλλι,φορουσε ενα κολλητο φορεμα στο σαλονι,βυζι τουμπανο,φατσα τραγικη
Ν.Ουρανου 26 : Ενα γλυκο και αρκετα ομορφο κοριτσακι απο Ρουμανια,καστανοξανθο,βγηκε με τα βυζακια του εξω,κλασσικα ηρθε εκανε κατι τσαχπινιες και κατι αγκαλιτσες αλλα την εκανα.Ειχα περασει με την κοπελα αρκετα καλα πριν απο κανα μηνα,εχω γραψει και κριτικη
Φριξου 9 ερωτικα : Η Αντριαννα τουμπανιεθ
Φριξου 15 : Η Μιραμπελα,εχει χαλασει πολυ εμφανισιακα,σπασμενη αρκετα και ταλαιπωρημενη
Φριξου 13 : Μια κοπελα με ασχημη οδοντοστοιχια,ψηλη με αρκετα καλο αδυνατο σωμα,την εχω πετυχει και στην Κωλλεττη αρκετες φορες
Φριξου 14 : Η Γιασμην πρωην Τζια,με το τραγικο και αντικουκου σαλοναρισμα της
Ν.Ουρανου 1Β : Η Εβελινα
Ι.Κωλλεττη : Η Στεφη η Ιταλιδα οπως ειπε η τσατσα,αυτη που δουλευε στο φριξου 13 παλαιοτερα,μαυρισμενη με λευκο σετ εσωρουχων,αρκετα ομορφη και με καλο σωμα
Κοροβαγκου 5 : Η Καντυ Λεβαντοφσκι,φαινοταν κεφατη,φορουσε λαχανι εσωρουχα,
απλα πρεπει να εκοψε αρκετα κοντο το μαλλι της σε σχεση με την τελευταια φορα που την ειχα δει.
Κεφαλληνιας : Η Βιολετα
Αν.Γεωργιου 50 : Μια καινουρια μελαχροινη κοπελα με διχτυωτα καλτσακια ως το γονατο,απλα καποιος να την πει οταν βγαινει να την δει ο πελατης να ερχεται πιο κοντα και να μην κρυβεται στο σκοταδι
και να κανει μια περιστροφη για να δουμε το σωμα της.
Λα φαμ : Η Λιλη,ξανθο κοντο αδυνατο κοριτσακι,δε μου αρεσε καθολου
Αν.Γεωργιου 30 και 24 κλειστα
Ερως 16 : Η μιλφ Καρμεν,νταρντανα,με κοκκινα εσωρουχα,καστανοξαθη με καρε μαλλι,τιποτα το ιδιαιτερο
Αν.Γεωργιου 4 κλειστο
Προμηθεως 5 : Η Αλεξανδρα ακα ροναλντινιο
Προμηθεως 11 : Η πιτσιρικα Νατασα,μελαχροινη,μετριο προσωπο,καλο σωμα,εχει κατι που με χαλαει
Προμηθεως 14 : Δεν μπηκα,καμια Αλισια μπορει να ηταν οπως παντα
Προμηθεως μπλε : Η Βικυ η Μολδαβη,πολυ κρυοκωλο και ξυνο πλασμα,βγηκε στο σαλονι και μας κοιτουσε ολους λες και την καναμε κατι
Προμηθεως 25 : Η Αννα μιλφ,κορμαρα,αλλα μουτρα αστα να πανε μπανε.Παντως μεσα ειναι καλη
Τανταλου 14 : Η Αντριαννα απο την εκκλησια με το βλεμμα της αγελαδας
Τανταλου 9 : Ειχε μεσα καμια 76 ατομα,εφυγα
Τανταλου 8Α : Η Καρινα
Τανταλου πρασινο : Η οριτζιναλ Λαουρα με κατι μουτρα μεχρι το πατωμα
Σαπφους 20 : Η Βερονικα ισως η καλυτερη επιλογη στον Βαρδαρη,εχει σκουρηνει τα μαλλια της και της εχουν παει αρκετα
Σαπφους 7 : Η Τζενιφερ,οχι η Λοπεζ,καμια σχεση,ενα κοντο καχεκτικο κοριτσακι,καστανοξανθο,πολυ αδυνατο
Σαπφους 8 : Δεν μπηκα,ηθελα να αποφυγω τυχον επιθεση της Λαουρας ντεμεκ Ισπανιδας
Σαπφους 5 : Η Μιρελλα η μοντελισια
Κατεχακη 13 : Η Εμμανουελα,αρκετα ασχημη για τα γουστα μου,με πολυ καλες κριτικες ομως
Μαντζαρου 14 : Με ενημερωσε η υπηρεσια απο το κουδουνι οτι η κοπελα μολις ειχε μπει για προγραμμα και θα εκανε τουλαχιστον μιση ωρα
Μαντζαρου 1 : Μια ψηλη νταντανα,μελαχροινη,μακρυ ισιο μαλλι,με πολυ μεγαλες πλατες σαν να εκανε κολυμβηση,πολο ή αρση βαρων ενα πραμα.
Την εκανα για Νασια , αλλα δυστυχως οταν ξαναπηγα ειχε παλι 2 δωματια γεματαμκαι το ενα μαλιστα με προγραμμα οποτε δυστυχως εφυγα σπιτι απραγος >
.Περιεργες φατσες δεν ειδα στον βαρδαρη,τα γραφεια της χρυσης αυγης ηταν ανοιχτα και γενικα υπηρχε κινηση.
Καλη βδομαδα σε ολους