Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 101 άτομα (1 μέλη και 100 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ίσως την πιο ασφαλή μπουρδελότσαρκα μετά τα κρούσματα των τελευταίων ημερών θα μπορούσε να κάνει κάποιος σήμερα το βράδι στον Βαρδάρη. Λόγω μάλλον κάποιας συγκέντρωσης της χρυσής αυγής, μια κλούβα με μπλέ ματατζίδες ήταν παρκαρισμένη έξω από το Σαπφούς 20 και άλλη μία με καφετιούς στο μεγάλο parking, διασκορπισμένοι άλλοι δίμετροι φουσκωτοί με πολιτικά στα στενά, με τα γουόκι τόκι στα χέρια, κάπως έτσι ήταν το σκηνικό στον Βαρδαράκο στις 10 το βράδυ περίπου. :sunglasses: :sunglasses:

Τα μπουρδελάκια όλα ανοικτά, κόσμος αρκετός βολτάριζε, και όλο και κάποιος μερακλής θα βρισκόταν να πάει να ρίξει ένα  :fuck2: μετά την συγκέντρωση.

Εγώ λόγω του ότι το έχω παραγαμήσει το τελευταίο διάστημα δεν σκέφτηκα να κάνω ούτε καν μπουρδελότσσαρκα.
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Χελοου ρεμαλς εντ τζεντλεμεν
Σορρυ αλλα βαριεμαι λιγο οποτε τα γραφω τηλεγραφικα. Πολυ ζεστη ρε πωωωωω

Τηλεφωνικος ...
Λαφαμ η Μαρια και βραδυνη η Λιλι
παραδιπλα στο Μια τετραξωνικη τσατσα με γιαλια εξω, μιλουσε στο τηλεφωνο )
Το Ασπρο (24?) ανοιχτο και λιγο αργοτερα κλειστο
Ερως η Νατασσα , και βραδυ μια καινουρια λεει που δουλευει 3 μερες ...
Μαντζαρου 14 η Αμαλια , ενω αργοτερα η Σειλα ( πως βαζουμε διαλυτικα ρε ?)

Αυτοπρωσοπως
Φριξου 15 Χριστινα με ολιγον περιεργη οδοντοστοιχια .. της Εδωσα παραπεμπτηκο για τον Δοκτορ Καραμαν
κατα τ αλλα γαμευσιμη κοπελιτσα , απο 30 ξεκιναει Κωλαριγκος στα 80
Απεναντι στο 14 ηταν η Χριστινα και μετα η Τζια με το καινουριο της ονομα που ολο το ξεχναω (Τηλ)
Διπλα στο 13(?) η Μιραμπελα που την ειδα για πρωτη φορα ... ποιο πετιτ την φανταζομουν
καλο τεμαχιον μου φανηκε . στα ορια του κλικ .. μια αλλη φορα μπορει
Κωλετη η Στεφη ... καλουλα κι αυτη , αλλα κλικ δεν ακουσα πουθενα , ημουν και πεσμενος εκανε και ζεστη ....
Μαντζαρου 1 πηγα ειδα την ΚΑρμεν , καλο τεμαχιον μου φανηκε , πλησιαζει τα 30 Μαρεσε θα την εχω υποψιν ...
με κοντο (ποιο κοντο απο καρε ) κασταανο μαλλι που της δινει μια αισθηση ... θειτσας χοχοχο
Η Γιαννα  χορευτρια απ οτι εμαθα μας την εκανεεεεε ...
μαλλον θα αλλαξει σελιδα στην ζωη της και θα αφοσιωθει στον καλο της  ...
Καλη της Τυχη απο μενα ... αν παλι το ξανασκευτει , εδω ειμαστε :tooth:
Η Εβελινα καθ οδον με την τσατσα της παρεα , με ροζ σορτσακι και ροζ τουφα στο μαζεμενο μαλλι
πηγαινε να αναλαβει βραδυνη βαρδια
Πρωινη πηρε φιλος προχθες μια Ισπανιδα 24ρων ετων δε θυμαται ονομα , θα φυγει σε καμια 20 μερες λεει
Κατεχακη Ιζαμπελα .. μελαχρινο κοριτσακι , Ρουμανικο σκαρι , τιποτα ιδιαιτερο , γαμευσιμο παρολα αυτα
Τσατσα μια με κοντα μαλλια με κοκκινες τουφες , τρελοκαμπερο , αυτη που ειχα πετυχει Ουρανου 26 με τον αφασια συναθλητη
οταν της ειπα οτι δε θελω να μπω μου ειπε ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΑ " ε αντε τοτε φυγε μη με ζαλιζεις "
χαχαχαχα , το ειπε σαν να ελεγε " Αηντε στο καλο αγορι μου και η Παναγια μαζι σου "
τετοια κινηση εκανε αλλα τα λογια δε ταιριαζαν και τοσο .. χαχαχα . Αυτο θα πει σκευτομαι φωναχτα
Για την πιπιΕρρικα ρωτησα σε κανα 10 ημερο ειπε ...

Το Α Γεωρ 4 Ανοιχτο και απο κατω ακουγονταν μπιτια
Τσιρκο Ερημητιτη Ουρανου 26 ανοιχτα επισης . Το 52 κλειστο
Βιλλα το Μπιεμνταμπλγιου με σημα τον ταυρο  που λεει κι Καραμανοφ , Αντριαννα inside
Ενω Κοροβαγκου ( ή κουρουβακου οπως λεει η πινακιδα του )
Η Καντυ μεσα μαυρισμενη με πρασινο σετακι εσωρουχων μου ανεβασε το ζαχαρο παλι
αλλαγμενο μαλλακι ποιο κοντο , ω ρε μαναμ ...
Μαλακια που πηγα πρω τα εδω ... που να ακουασω κλικ μετα
Η Σαρα θα λειψει κανα 15ημερο ...

Το γκουγκλ εχει αλλη γνωμη για το ονομα της οδου παντως ...
Κουκουρουκου !

Πακηδες μιμουμενοι τον Στελιο και καποιους αλλους πρωηνους μιλκοτυροπιτακηδες
καναν τσαρκα με κουασαν και κοκακολα ανα χειρας .
Νεα στουντιο ειναι στα σκαρια ...

Η Τσαρκα ηταν σπασμοδικη μερικες ηταν πρωινες αλλες βραδυνες , κι αλλες εφημερευαν
οποιος καταλαβε καταλαβε ... εγω παντως οχι πολλα

Και αφου δεν ακουσα κλικ στον μυλο παμε Βαρδαρη ....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Και αφου δεν ακουσα κλικ στον μυλο παμε Βαρδαρη ....

Για να δουμε ενα γραφειο που εμαθα οτι νοικιαζεται , για να στεγασουμε τα γραφεις της Ροζ Αυγης
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=424512;image[/img[/URL]]

Τελικα ομως οπως ειπε και o [s] παπατρεχας[/s] φιλος μου ο gameover μας το προλαβαν οι χρυσαυγιτες ...
ηδου και φωτογραφιες απο την συγκεντρωση ... τις εβγαλα κι εφυγα σφαιρα κοιτοντας μη με κηνηγαει κανας  Κασισιαρης ....
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=424508;image[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=424510;image[/img[/URL]]

Ετσι εξηγηται η παρουσια "κρουασαν" στην αλλη μερια ... :rolleyes:

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Καλημερες,χθεσινη τσαρκα 2ωρη μετα απο αρκετο καιρο απο 00.00-02.00 σε βαρδαρη,μυλο,σιτυ γκειτ.Η κατασταση ειχε ως εξης

26ης οκτωβριου 35Α : Η μουναρα Νασια,καστανη ψηλη γκομενα απο Ουκρανια,ομορφο προσωπο,μικρο στηθος,κωλαρα κολαση,εμφανιστηκε στο σαλονι με ενα τιγρε στρινγκακι  :cum:,κοκκινες ψιλοτακουνες γοβες  :cum: :cum:,μου εκανε κατι ναζακια στο σαλονι,περιφερθηκε γυρω μου μια φορα μου χαιδεψε το προσωπο και μου λεει ελα να περασουμε καλα.Δυστυχως και τα 3 δωματια ηταν γεματα και δεν ηθελα να περιμενω.

26ης οκτωβριου 52 : Η Λενα απο τσεχια οπως ειπε η τσατσα,αδιαφορη μιλφ,αδυνατη,ξανθια

Ερημητη : Η Ιζαμπελα,μελαχροινη,ισιο μακρυ μαυρο μαλλι,φορουσε ενα κολλητο φορεμα στο σαλονι,βυζι τουμπανο,φατσα τραγικη

Ν.Ουρανου 26 : Ενα γλυκο και αρκετα ομορφο κοριτσακι απο Ρουμανια,καστανοξανθο,βγηκε με τα βυζακια του εξω,κλασσικα ηρθε εκανε κατι τσαχπινιες και κατι αγκαλιτσες αλλα την εκανα.Ειχα περασει με την κοπελα αρκετα καλα πριν απο κανα μηνα,εχω γραψει και κριτικη

Φριξου 9 ερωτικα : Η Αντριαννα τουμπανιεθ

Φριξου 15 : Η Μιραμπελα,εχει χαλασει πολυ εμφανισιακα,σπασμενη αρκετα και ταλαιπωρημενη

Φριξου 13 : Μια κοπελα με ασχημη οδοντοστοιχια,ψηλη με αρκετα καλο αδυνατο σωμα,την εχω πετυχει και στην Κωλλεττη αρκετες φορες

Φριξου 14 : Η Γιασμην πρωην Τζια,με το τραγικο και αντικουκου σαλοναρισμα της  :helpplea:

Ν.Ουρανου 1Β : Η Εβελινα

Ι.Κωλλεττη : Η Στεφη η Ιταλιδα οπως ειπε η τσατσα,αυτη που δουλευε στο φριξου 13 παλαιοτερα,μαυρισμενη με λευκο σετ εσωρουχων,αρκετα ομορφη και με καλο σωμα

Κοροβαγκου 5 : Η Καντυ Λεβαντοφσκι,φαινοταν κεφατη,φορουσε λαχανι εσωρουχα, :pipa2: :pipa2: απλα πρεπει να εκοψε αρκετα κοντο το μαλλι της σε σχεση με την τελευταια φορα που την ειχα δει.

Κεφαλληνιας : Η Βιολετα

Αν.Γεωργιου 50 : Μια καινουρια μελαχροινη κοπελα με διχτυωτα καλτσακια ως το γονατο,απλα καποιος να την πει οταν βγαινει να την δει ο πελατης να ερχεται πιο κοντα και να μην κρυβεται στο σκοταδι  :jerking: :jerking: και να κανει μια περιστροφη για να δουμε το σωμα της. :idiot:

Λα φαμ : Η Λιλη,ξανθο κοντο αδυνατο κοριτσακι,δε μου αρεσε καθολου

Αν.Γεωργιου 30 και 24 κλειστα

Ερως 16 : Η μιλφ Καρμεν,νταρντανα,με κοκκινα εσωρουχα,καστανοξαθη με καρε μαλλι,τιποτα το ιδιαιτερο

Αν.Γεωργιου 4 κλειστο

Προμηθεως 5 : Η Αλεξανδρα ακα ροναλντινιο  :jerking: :jerking: :headbang:

Προμηθεως 11 : Η πιτσιρικα Νατασα,μελαχροινη,μετριο προσωπο,καλο σωμα,εχει κατι που με χαλαει

Προμηθεως 14 : Δεν μπηκα,καμια Αλισια μπορει να ηταν οπως παντα

Προμηθεως μπλε : Η Βικυ η Μολδαβη,πολυ κρυοκωλο και ξυνο πλασμα,βγηκε στο σαλονι και μας κοιτουσε ολους λες και την καναμε κατι  :tickedoff: :tickedoff: :jerking: :jerking:

Προμηθεως 25 : Η Αννα μιλφ,κορμαρα,αλλα μουτρα αστα να πανε μπανε.Παντως μεσα ειναι καλη

Τανταλου 14 : Η Αντριαννα απο την εκκλησια με το βλεμμα της αγελαδας

Τανταλου 9 : Ειχε μεσα καμια 76 ατομα,εφυγα

Τανταλου 8Α : Η Καρινα

Τανταλου πρασινο : Η οριτζιναλ Λαουρα με κατι μουτρα μεχρι το πατωμα

Σαπφους 20 : Η Βερονικα ισως η καλυτερη επιλογη στον Βαρδαρη,εχει σκουρηνει τα μαλλια της και της εχουν παει αρκετα

Σαπφους 7 : Η Τζενιφερ,οχι η Λοπεζ,καμια σχεση,ενα κοντο καχεκτικο κοριτσακι,καστανοξανθο,πολυ αδυνατο

Σαπφους 8 : Δεν μπηκα,ηθελα να αποφυγω τυχον επιθεση της Λαουρας ντεμεκ Ισπανιδας

Σαπφους 5 : Η Μιρελλα η μοντελισια

Κατεχακη 13 : Η Εμμανουελα,αρκετα ασχημη για τα γουστα μου,με πολυ καλες κριτικες ομως

Μαντζαρου 14 : Με ενημερωσε η υπηρεσια απο το κουδουνι οτι η κοπελα μολις ειχε μπει για προγραμμα και θα εκανε τουλαχιστον μιση ωρα

Μαντζαρου 1 : Μια ψηλη νταντανα,μελαχροινη,μακρυ ισιο μαλλι,με πολυ μεγαλες πλατες σαν να εκανε κολυμβηση,πολο ή αρση βαρων ενα πραμα.

Την εκανα για Νασια , αλλα δυστυχως οταν ξαναπηγα ειχε παλι 2 δωματια γεματαμκαι το ενα μαλιστα με προγραμμα οποτε δυστυχως εφυγα σπιτι απραγος  >:(.Περιεργες φατσες δεν ειδα στον βαρδαρη,τα γραφεια της χρυσης αυγης ηταν ανοιχτα και γενικα υπηρχε κινηση.
Καλη βδομαδα σε ολους

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Καλημερες,χθεσινη τσαρκα 2ωρη μετα απο αρκετο καιρο απο 00.00-02.00 σε βαρδαρη,μυλο,σιτυ γκειτ.Η κατασταση ειχε ως εξης

Ωραιος!!!  :rockon: :rockon:

Ερως 16 : Η μιλφ Καρμεν,νταρντανα,με κοκκινα εσωρουχα,καστανοξαθη με καρε μαλλι,τιποτα το ιδιαιτερο

Η τσατσα, λεει ο jo παραπανω, ειχε ταξει καινουρια  :think: Η Καρμεν ηταν???
Αααα...ξεχασα τον jo οι τσατσαδες τον εχουν παρει στο ψιλο  :2funny: :2funny: :2funny: Πριν κανα μηνα του ελεγαν οτι δουλευουν δυο!!!

Σαπφους 20 : Η Βερονικα ισως η καλυτερη επιλογη στον Βαρδαρη,εχει σκουρηνει τα μαλλια της και της εχουν παει αρκετα
:think: :think: :think: Τι μεταγραφη ειναι αυτη??? Ξαναγραφτηκε βεβαια αλλα...?

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
μεταγραφαρα ειχαμε στον βαρδαρη απο τι λενε η συναθλητες,  δεν μας ειπαν  αν μαζι της πηγε και η τσατσα απο το π.11 γιατι αυτες η δυο πανε πακετο  :2funny:

Οχι η κλασσικη τσατσα απο το π11 εμεινε εκει και παρουσιαζει τη Νατασα.Η Βερονικα εχει για τσατσα μια ησυχη κλασσικη θειουλα που ειναι καιρο εκει.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Φριξου 13 : Μια κοπελα με ασχημη οδοντοστοιχια,ψηλη με αρκετα καλο αδυνατο σωμα,την εχω πετυχει και στην Κωλλεττη αρκετες φορες
Τα μπερδεψες τα 13 + 15 .... οσο για τα βοντακια φα την βει ειβηκος γιατρος και φα της τα φιαξει
girly004_2.gif

Χριστινα μου ειπαν εμενα και οβτως εχει ωραιο σωματακι , αν δεν ειχα ξεχασει κατεβασμενη την ασφαλεια που κανει κλικ , μπορει αν της τον σφυριζα  :zfuck:
Αν.Γεωργιου 50 : Μια καινουρια μελαχροινη κοπελα με διχτυωτα καλτσακια ως το γονατο,απλα καποιος να την πει οταν βγαινει να την δει ο πελατης να ερχεται πιο κοντα και να μην κρυβεται στο σκοταδι  :jerking: :jerking: και να κανει μια περιστροφη για να δουμε το σωμα της. :idiot:
Τωρα θυμηθηκα οτι ειδα αναμενες τις κοκκινες λαμπες του απο νωρις και ειπα θα περασω μετα .. φτου ! το ξεχασα  :S
πρεπει αν δουλευει απ το πρωι κανονικα κι αυτο  :fuck2:

Τανταλου 14 : Η Αντριαννα απο την εκκλησια με το βλεμμα της αγελαδας
Ποιας αγελαδας ? αυτης που εδωσε το προσονυμιο " Βρομυλου "στην οδο ? που ειχε ψοφησει προπερσι και μυριζε ασχημα ?  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Τανταλου 9 : Ειχε μεσα καμια 76 ατομα,εφυγα
χαχαχαχαχα , πως τους μετρησες ρε τρελε ? ηταν 6 μπροστα και καμια 70ρια παραπισω ?  :cheesy:

Κατεχακη 13 : Η Εμμανουελα,αρκετα ασχημη για τα γουστα μου,με πολυ καλες κριτικες ομως
Η περιφημη Εμμα ?  :think:

Μαντζαρου 1 : Μια ψηλη νταντανα,μελαχροινη,μακρυ ισιο μαλλι,με πολυ μεγαλες πλατες σαν να εκανε κολυμβηση,πολο ή αρση βαρων ενα πραμα.
Χριστινα ... δε την ειδα αλλα ετσι ειπε η τσατσα , ξεχασα να το γραψω ...
Την εκανα για Νασια , αλλα δυστυχως οταν ξαναπηγα ειχε παλι 2 δωματια γεματαμκαι το ενα μαλιστα με προγραμμα οποτε δυστυχως εφυγα σπιτι απραγος  >:(.
Περιεργες φατσες δεν ειδα στον βαρδαρη,τα γραφεια της χρυσης αυγης ηταν ανοιχτα και γενικα υπηρχε κινηση.
Καλη βδομαδα σε ολους

Κρατα ωρεξη .. ηρθε η κουμπαρα  :dancing:
Ελπιζω να μην ανοιξει γραφεια το κουκουε στον μυλο  :idiot:

Καλη βδομαδα  :tits2:

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Παιδια γεια χαρα.Ηθελα να μαθω στο βαρδαρη σε ποια μαγαζια η ταριφα ξεκιναει απο 25 ευρω γιατι διαβασα οτι σε καποια εχει γινει 25 αλλα σε σε καποια ειναι ακομα 30?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ερημητη : Η Ιζαμπελα,μελαχροινη,ισιο μακρυ μαυρο μαλλι,φορουσε ενα κολλητο φορεμα στο σαλονι,βυζι τουμπανο,φατσα τραγικη

Αυτη την ειδα εγω Κατεχακη  :think:
μαρεσει που ελεγα να κατσε και ποιο αργα να δω και αλλες γιατι η view list ειχε πολλες ...
παλι τις ιδεις θα εβλεπα  :2funny: :2funny: :2funny: Αλαξαν κανα βρακι τουλαχιστον  :think:

Η τσατσα, λεει ο jo παραπανω, ειχε ταξει καινουρια  :think: Η Καρμεν ηταν???
Αααα...ξεχασα τον jo οι τσατσαδες τον εχουν παρει στο ψιλο  :2funny: :2funny: :2funny: Πριν κανα μηνα του ελεγαν οτι δουλευουν δυο!!!
:birdman: :birdman: :birdman:

Ε ναι ..  :cheesy: :cheesy: :cheesy:  αμα δουλυει 3 μερες στο ερως καινουρια ειναι για το μαγαζι
μεχρι και αλλο ονομα εχει  :2funny:

Επισης το Α Γεωργιου και πηγασιου ειναι σχεδων ετοιμο , μυριζε μπογιες ολος ο δρομος χθες μπλε το βαψανε με κοκκινο στα παραθυρα και στη πορτα
θα βαλω φωτογραφιες στο αλλο θεμα ...

Παιδια γεια χαρα.Ηθελα να μαθω στο βαρδαρη σε ποια μαγαζια η ταριφα ξεκιναει απο 25 ευρω γιατι διαβασα οτι σε καποια εχει γινει 25 αλλα σε σε καποια ειναι ακομα 30?

Αναλογα το παντελονι σου .. αμα σε δουν με σιδερωμενο θα πουν 35 , πας με κανα λερωμενο , 25
αμα τους ζαλησεις μποιρει και 20 ...  Το Τσατσαδομαρκετιγκ σπαει κοκκαλα  :rockon:

Εξω οι καρακαξες απο τα σπιτια .:s&m_3: Σπερμα Βυζι Ροζ Αυγη !

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

>:(.Περιεργες φατσες δεν ειδα στον βαρδαρη,τα γραφεια της χρυσης αυγης ηταν ανοιχτα και γενικα υπηρχε κινηση.
Καλη βδομαδα σε ολους

Ωραίος ο παίχτης. :rockon: :rockon:

Πού να βρεθούνε περίεργες φάτσες, τίγκα στους μπλε και στους καφετιούς ήτανε η περιοχή μέχρι αργά το βράδι, καθαρτήριο μιλάμε. :police: :police: :police:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Τα σίγουρα 25αρια είναι σε :

Ταντάλου 8Α
Ταντάλου 14
Ταντάλου 9
Σαπφούς 8
Προμηθέως 5
Προμηθέως 14
Προμηθέως 19
Προμηθέως 25

Το πιό value 25αρι είανι στην Τζούλια στο Ταντάλου 9 ή στο Προμηθέως 5, όπου την πετύχεις.

Στα υπόλοιπα ίσως να παίζει ανάλογα με την κοπέλα, ή κατόπιν παζαριού, η Βερόνικα μέχρι πρότινος ήταν στα 30 αδιαπραγμάτευτα, πάντως οδηγούμαστε σε στάνταρ καθιέρωση του 25ρικου πάντου, το 30αρι πιστεύω μετράει τις μέρες του. :sunglasses:

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Ευχαριστω για τις απαντησεις.Η νταιανα απο σαπφως 20 αξιζει? και τι ωρες μπορω να τη βρω ?ειδα καλες κριτικες και λεω να παω να τη δοκιμασω αλλα δεν ξερω ποτε θα τη βρω.

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Αυτη την ειδα εγω Κατεχακη  :think:
μαρεσει που ελεγα να κατσε και ποιο αργα να δω και αλλες γιατι η view list ειχε πολλες ...
παλι τις ιδεις θα εβλεπα  :2funny: :2funny: :2funny: Αλαξαν κανα βρακι τουλαχιστον  :think:

:birdman: :birdman: :birdman:

Ε ναι ..  :cheesy: :cheesy: :cheesy:  αμα δουλυει 3 μερες στο ερως καινουρια ειναι για το μαγαζι
μεχρι και αλλο ονομα εχει  :2funny:

Αυτη που ειδες τζο στην κατεχακη τη λενε Ιζαμπελ οπως σωστα λες,αλλα ειναι αλλη,πιο κοντη και πιο γεματουλα και μικροτερη σε ηλικια.Αυτη που αναφερω εγω ειναι αλλη.  :grin:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
712
Πόντοι
7.135
Η Βερόνικα παίζει να πήγε "δανεική" Σαπφούς 20 για ένα διάστημα, τα κάνουν αυτά οι αλυσίδες αναμεταξύ τους.

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Tην τυχη μου μεσα  :tickedoff: :tickedoff: :headbang: :headbang: πηγα φορτσατος για Νασια στο 26ης οκτωβριου 35Α πριν λιγη ωρα αλλα πηρα παλι τα φρυδια του καραμπελα.Δουλευε πρωτη μερα μετα απο καιρο η Εμμανουελα η γνωστη η Κυπρια η ξανθια που ηταν και περσυ με τα μεγαλα σιλικονατα βυζια.Παραμενει το ιδιο προστυχη στο σαλονι με αυτη τη χαζοχαρουμενη-καβλιαρικη φωνη,αλλα δεν ειναι του γουστου μου,την ειχα δοκιμασει μια φορα περσυ βεβαια αλλα ως εκει.Επειδη εχω δει οτι εχει πολλους φαν εδω μεσα ειπα να το αναφερω  :grin: :grin:.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αυτη που ειδες τζο στην κατεχακη τη λενε Ιζαμπελ οπως σωστα λες,αλλα ειναι αλλη,πιο κοντη και πιο γεματουλα και μικροτερη σε ηλικια.Αυτη που αναφερω εγω ειναι αλλη.   :grin:

εχω χασει πολλα επεισοδεια ... ευχαριστω για το ξεκαθαρισμα

Tην τυχη μου μεσα  :tickedoff: :tickedoff: :headbang: :headbang: πηγα φορτσατος για Νασια στο 26ης οκτωβριου 35Α πριν λιγη ωρα αλλα πηρα παλι τα φρυδια του καραμπελα.Δουλευε πρωτη μερα μετα απο καιρο η Εμμανουελα η γνωστη η Κυπρια η ξανθια που ηταν και περσυ με τα μεγαλα σιλικονατα βυζια.Παραμενει το ιδιο προστυχη στο σαλονι με αυτη τη χαζοχαρουμενη-καβλιαρικη φωνη,αλλα δεν ειναι του γουστου μου,την ειχα δοκιμασει μια φορα περσυ βεβαια αλλα ως εκει.Επειδη εχω δει οτι εχει πολλους φαν εδω μεσα ειπα να το αναφερω  :grin: :grin:.

Καλα ρε αφου το εγραψε διπλα και η μισελ δεν ειδες ?  :think:
τζαμπα η ψηφιακη υποστηριξη  ....  :rolleyes:

Εγω της εχω ταγμενο ενα  :fuck2: κι οτι βγει ... ουτε φωνες ακουω , ουτε βυζια βλεπω  :grin:
ομως για φυσικα τα ειχα  :think: τεςπα δε με νοιαζει ... Ως γνωστον Βυζια και αργιες = μητερ πασης κακιας  :cheesy:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.093
Πόντοι
13.755
Τα σίγουρα 25αρια είναι σε :

Ταντάλου 8Α
Ταντάλου 14
Ταντάλου 9
Σαπφούς 8
Προμηθέως 5
Προμηθέως 14
Προμηθέως 19
Προμηθέως 25
και στην Κατεχακη χθες το μεσημερι στην Ιζαμπελα η τσατσα μου ειπε με 25ε και κατι συμπληρωσε για γυμνο τσιμπουκι.Αλλα αυτη ειναι και χαζη και δεν εδωσα σημασια...

Με ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ πιθανον να μου ειπε μαζι με γυμνο τσιμπουκι

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Η Βερόνικα παίζει να πήγε "δανεική" Σαπφούς 20 για ένα διάστημα, τα κάνουν αυτά οι αλυσίδες αναμεταξύ τους.

Από το Σαπφούς 20 έχουν περάσει για ένα μεροκάματο σχεδόν όλα τα κορίτσια της πιάτσας, αλλά αλλαζουν τόσο συχνά που πολλές έχουν περάσει απαρατήρητες, επίσης περνάνε σχεδόν όλες οι νεοφερμένες, έχει περάσει η ορίτζιναλ Λάουρα, αλλά γι απάρα πολύ λίγο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom