Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (0 μέλη και 54 επισκέπτες)

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Γεια σου δοκιμαστικε σωληνα  :cheesy:
Καλα μια αναφορα ζητησες 3 πεσανε , ποιος εισαι να ουμε ?  :sunglasses:

Καντυ απο βδομαδα ειπαν , κατι ελεγε οτι θα παει Πωλονια ,αλλα φανταστικα θα μας το ελεγε πριν
αν εφυγε στη ζουλα για να μη φερει pawetek , θα την παρει και θα την σηκωσει  :knuppel:
2370991989_5bc81f2603_o.jpg

:think: :think:

expensive

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2011
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
Γεια σου δοκιμαστικε σωληνα  :cheesy:
Καλα μια αναφορα ζητησες 3 πεσανε , ποιος εισαι να ουμε ?  :sunglasses:

Καντυ απο βδομαδα ειπαν , κατι ελεγε οτι θα παει Πωλονια ,αλλα φανταστικα θα μας το ελεγε πριν
αν εφυγε στη ζουλα για να μη φερει pawetek , θα την παρει και θα την σηκωσει  :knuppel:

Μας γαμησες την ψυχολογια ρε Jo γαμωτο  :headbang: :headbang: :headbang:

Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
6
Like
6
Πόντοι
0
έχει ακούσει κανείς τίποτα ή δοκιμάσει το μικρό αστέρι που βρήκα σαπφως 7 τη δευτέρα στις 3 το βράδυ? είναι ακόμη εκεί η μικρή γιατί είναι πολύ και φαίνετε είναι θεά αδύνατη στο σώμα αλλά θεά

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Το φόρουμ αγαπάει τους γέροντες! Θα πάρω το Λα Φαμ... ή μπορεί και να πάω από εκεί κατευθείαν!
εισαι για βολτουλα δηλαδη?
ενα ξανθο αδυνατο μωρακι παιζει
δεν θα σ αρεσει

arnitis

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
η εφη δουλευει αυτη τη βδομαδα ξερει κανεις;

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
η εφη δουλευει αυτη τη βδομαδα ξερει κανεις;

Όχι ακόμα, υπάρχει μία περίπτωση να δουλέψει την Παρασκευή, αλλιώς από Δευτέρα στα σίγουρα.

Στο Φρίξου 15 θα είναι, πάρε τηλ. να ενημερωθείς, και ενημέρωσε και εμάς. :)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
καραμαν αν ειναι χοντρελο η δικια σου αυτη η αφροδιτη τοτε η ανα απο το city toyrs στη θεσσαλονικη ρε φιλαρα τι ειναι ??? ογκολιθος ???? αν ειναι ηρωας αυτος που πηδαει την αφροδιτη , τοτε πως αποκαλειτε αυτος που απλα στεκετε χωρις ιχνος ντροπης απεναντι απο την ουγγαρεζα την ανα που εχει στις τσεπες της 2 χοτ ντογκ και ενα κρυο σαντουιτς , σε περιπτωσεις προσωρινης λιγουριτσας ??

1ον δεν ειναι δικια μου, αν ηταν δικια μου θα την πηγαινα σε κανα γυμναστηριο να χασει καμια 40κιλα και μετα θα την εβγαζα στο κλαρι...
και 2ον who the fuck is Anna.??? :think: :think:

nikakhs

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

ρε φιλε αν αυτη ειναι που εχει τα 2 σαντουιτσ στην τσεπη οταν την γαμας... τοτε η Αφροδιτη εχει online σιδυροδρομο με την ραγα που εχει ο πρασας και ανεβαζει γυρο απο το υπογειο στο μπουρδελο της για κολατσιο...!!  :2funny: :2funny:

αυτη η αννα ειναι μουναρα ρεσυ, (τουλαχιστων στις φωτο) δεν μπορεις να την συγγρινεις με την αφροδιτη που ειναι καπως ετσι...

p12.jpg

και για να δεις το μουνι της αφροδιτης θες υδραυλικο εξωλκεα απο αυτους που εχουν οι πυροσβεστες για απεκλωβιζουν ατομα απο τρακαρισμενα...

crzdds

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2012
Κριτικές
5
Like
137
Πόντοι
281
Καλημέρα σε όλους. Μήπως γνωρίζει κανένας συναθλητής ίδρυμα που να κάνει rim job κοινώς γλυφοκώλι?

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11

Φιλε jo τωρα που ξεκιναει και το Euro σε Πολωνια και Ουκρανια και οι δουλεις εκει θα ειναι στα υψη με τα κοριτσια δεν το κοβω να ερχεται πριν τον ιουλιο η καντυ καντυ  :referee: :referee:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
θες υδραυλικο εξωλκεα απο αυτους που εχουν οι πυροσβεστες για απεκλωβιζουν ατομα απο τρακαρισμενα...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τι ειπε ο χαμενος ρε  :2funny: :2funny: :2funny:
Καλημέρα σε όλους. Μήπως γνωρίζει κανένας συναθλητής ίδρυμα που να κάνει rim job κοινώς γλυφοκώλι?

Επισημα στο μενου πουθενα δε το εχει , ωστοσο εχουν αναφερθει μερικες μερακλουδες  :kissass:
Η Εμμα ειναι μια που θυμαμαι και μια αναφορα ειχε νομιζω η Τουμπανιεθ  :think:
Παντως δυσκολο αυτο που θες....
Γενικα οτι εχει την λεξη job μεσα δε τους αρεσει  :cheesy:

Φιλε jo τωρα που ξεκιναει και το Euro σε Πολωνια και Ουκρανια και οι δουλεις εκει θα ειναι στα υψη με τα κοριτσια δεν το κοβω να ερχεται πριν τον ιουλιο η καντυ καντυ  :referee: :referee:

Χαχαχα λες να την επιπουτανευσαν (εκ του επιστρατευσαν ) στην χωρα της λογο αυξημενης ζητησης ?  :cheesy:

Δε ξερω αν πηγε βασικα ετσι το ειπα , οπως και να χει θα μας πει , ειναι τεχνολογικα προηγμενο το μωρο  :boobies:
θα μας ενημερωσει οταν συνδεθει ... μεχρι τοτε υπομονη (  :cum: )  :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Επίσκεψη σήμερα στην μικρούλα την Τζοάνα, πολλές φορές έτυχε να την συναντήσω έως τώρα στις βόλτες μου αλλά ουδέποτε έτυχε να την επισκεφθώ. :sunglasses:

Τελευταία φορά που την είχα δει ήταν προχθές, για να πω την αλήθεια είχα μετανιώσει που δεν την προτίμησα αλλά σήμερα στοχευμένα και προγραμματισμένα έδωσα τέλος σε αυτό το σερί. :grin: :grin:

Πέρασα πάρα πολύ καλά, η μικρούλα με εξέπληξε πολύ θετικά με την απόδοση και την τεχνική της, και της αξίζουν πραγματικά όλα όσα όμορφα διαβάσετε στην κριτική που θα ακολουθήσει. :rockon:

Για το μόνο που απορώ είναι ότι η μικρή έχει πάρα πολύ λίγες κριτικές και ελάχιστα σχόλια εδώ μέσα, σε σύγκριση με την εκπληκτική της απόδοση. Πιστεύω ότι αδικείται. :dunno:

expensive

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2011
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
Γνωρίζει κανείς αν η Σανελ είναι ακομη στο Αν.Γεωργιου 50 για καμια καταδρομικη?????

tsomidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
η EYA απο Ουγγαρια εχει τρελη βυζαρα σαφως μεγαλυτερο απο 3αρι που αναφερθηκε απο εναν συναγωνιστη!!!  DD η E ειναι κ εχει φοβερο σχεδιο φουσκωτο....   την εχω παρει τζακουζι κ το επεξεργαστηκα αρκετα κ επειδη ειμαι κ βυζοχαρακτηρας κ εχω κ απο αλλο θεμα εμπειρια στα νουμερα στηθους ξερω τι σας λεω.... αν ηταν καλη στη δουλεια το μαγαζι θα εκανε τρελες ουρες!!!   τελειο BBW!

Δυστυχως :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( ΕΥΑ τελος.....την εκανε :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Δυστυχως :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( ΕΥΑ τελος.....την εκανε :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Μην κτυπιέσαι, εμένα δεν με εκπλήσει, αναμενόμενο ήταν, δεν έκανε για τη δουλειά, δυστυχώς, :dunno: :dunno: :dunno: κρίμα η βυζάρα, πάντως εγώ πρόλαβα και την έπιασα 4 φορές :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:, παρόλο που η πρώτη φορά μαζί της ήταν μακράν η χειρότερη εμπειρία μου την τελευταία πενταετία. :rolleyes: :rolleyes: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Κ εγω σημερα ελεγα να παω μια βολτα αλλα εδωσα αιμα κ η κυρια στην αιμοδοσια μου εδωσε εντολη να αποφυγω καθε "γυμναστικη ασκηση" οπως μου ειπε...κ αλκοολ βεβαια.

Ναι σιγά... Όταν δίνω αίμα και βγαίνω ανάβω τσιγάρο... Ακόμα θηρίο είμαι!!!

dek και ο Game το είχε πει... Έλα που παρεξηγήθηκες! Κανόνισε να σε δω!

tsondovolos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ειμουν κεντρο κ αρχισε η βροχη.λεω να κανω καμια καταδρομικη στο βουρκο που με αρεσει να πλατσουριζω,  λεω δεν θα εχει και κοσμο να μπαινοβγαινει και να αποσυντονιζει την ενοικιαζομενη ;P
τι το θελα να παω στην Εμμα στην κατεχακή σημερα για πρωτη μου φορα, περπατουσα απο δω ,περπατουσα απο εκει, @@ βρηκα, δεν ειμουν και σπιτι πιο πριν να δω το χαρτη( ηξερα οτι ειναι λιγο παραπερα απο το σταθμο απεναντι ;p), ρωτουσα κατι περιπτεραδεσ κατι ψιληκατζιδες , ολοι πιο κατω , πιο περα , εδς εκει, αλλα νταλον με εστελναν χαχα πιο περα απο το τσαρδι τους τελικα δεν ηξεραν τιποτα ,αναξοιοπιστοι τελιως οπως ειμασταν μικροι και αντι να στειλουμε κανα οδηγο ευθεια για Ευκαρπια , τον λεγαμε οπως φτασεις Μαρινοπουλο στριψε αριστερα ( το μπερδευαμε με Ευοσμο):E
λεω δεν παιζει χωρις GPS δεν το εβρισκα , με την βροχη να ενοχλει κ τα απειρα σοκακια με τουσ σχιστοματιδεC.
λεω κατσε να παω σαπφους 20, που ειχε γινει ενημερωτικη οτι εχει milfακι δυνατο να με αποπλανισei :~  και επειδη πρεπει να βρω καποιο υποκαταστατο της nicol *sniff*sniff* :/
φτανω, κ η τσατσα σαν χαζοχαζουλα εξω στην εισοδο να κοιταει σαν γελαδι τα συννεφα και να αναρωτιεται φωναχτα ποσο μαυρα ειναι xlaxla
μπαινω μεσα , καθως στο μυαλο μου στροβηλιζαν με εντονοι braistorm εικονες απο γειτονισες , κ κατι αλλες σαρδαναπαλες με πατημενα τα 40!
τελικα απο το δωματιο, βγηκε ενα μελαχρινακι , γυφτακι μαλλον, με σωμα δυναμίτη ομως, με καμπυλες και απιστευτο κωλο, τον οποιο δεν κοιταξα πανω απο 3-4 δευτερα, για να μην περασω μεσα ;p
αν σινεχιζα δεν επεζε να αντιστεκομουνα παραπανω και να μην μπω να την απαξιωσω στο δωματιο.
δεν ειχα όρεξη να κανω τζογαρω με την τυχη μου σημερα,τα τσιγκανακια τα εχω πολυ χαμηλα σε θεμα αποδοσεισ και ειδικα συμπεριφορας (  και για να μην μετανιωσω μετα που δεν εψαξα παραπανω την Εμμα). ειπα μετα καλυτερα να δω καμια αναφορα για την gipsy απο κανα αλλο ninja-κομμαντο.
btw ξερει κανεις το ονομα της , και γενικα απο αποδοση κανα tip? (και για την αλλη την milfara που δεν πετυχα τελικα , κ που δουλεβει στο ιδιο οικιμα)
εe στο τελος πηγα βερονικα, για στανταρακι ;~

δεν ξερω αν ειχε γινει τπτ εκει τριγυρο , ή ιταν απλα θεμα δρομολογιου, αλλα εκοβαν βολτες στα στενα, 3-4 περιπολικα το ενα πισο απο το αλλο  iou iou iou

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom