ειμουν κεντρο κ αρχισε η βροχη.λεω να κανω καμια καταδρομικη στο βουρκο που με αρεσει να πλατσουριζω, λεω δεν θα εχει και κοσμο να μπαινοβγαινει και να αποσυντονιζει την ενοικιαζομενη ;P
τι το θελα να παω στην Εμμα στην κατεχακή σημερα για πρωτη μου φορα, περπατουσα απο δω ,περπατουσα απο εκει, @@ βρηκα, δεν ειμουν και σπιτι πιο πριν να δω το χαρτη( ηξερα οτι ειναι λιγο παραπερα απο το σταθμο απεναντι ;p), ρωτουσα κατι περιπτεραδεσ κατι ψιληκατζιδες , ολοι πιο κατω , πιο περα , εδς εκει, αλλα νταλον με εστελναν χαχα πιο περα απο το τσαρδι τους τελικα δεν ηξεραν τιποτα ,αναξοιοπιστοι τελιως οπως ειμασταν μικροι και αντι να στειλουμε κανα οδηγο ευθεια για Ευκαρπια , τον λεγαμε οπως φτασεις Μαρινοπουλο στριψε αριστερα ( το μπερδευαμε με Ευοσμο):E
λεω δεν παιζει χωρις GPS δεν το εβρισκα , με την βροχη να ενοχλει κ τα απειρα σοκακια με τουσ σχιστοματιδεC.
λεω κατσε να παω σαπφους 20, που ειχε γινει ενημερωτικη οτι εχει milfακι δυνατο να με αποπλανισei :~ και επειδη πρεπει να βρω καποιο υποκαταστατο της nicol *sniff*sniff* :/
φτανω, κ η τσατσα σαν χαζοχαζουλα εξω στην εισοδο να κοιταει σαν γελαδι τα συννεφα και να αναρωτιεται φωναχτα ποσο μαυρα ειναι xlaxla
μπαινω μεσα , καθως στο μυαλο μου στροβηλιζαν με εντονοι braistorm εικονες απο γειτονισες , κ κατι αλλες σαρδαναπαλες με πατημενα τα 40!
τελικα απο το δωματιο, βγηκε ενα μελαχρινακι , γυφτακι μαλλον, με σωμα δυναμίτη ομως, με καμπυλες και απιστευτο κωλο, τον οποιο δεν κοιταξα πανω απο 3-4 δευτερα, για να μην περασω μεσα ;p
αν σινεχιζα δεν επεζε να αντιστεκομουνα παραπανω και να μην μπω να την απαξιωσω στο δωματιο.
δεν ειχα όρεξη να κανω τζογαρω με την τυχη μου σημερα,τα τσιγκανακια τα εχω πολυ χαμηλα σε θεμα αποδοσεισ και ειδικα συμπεριφορας ( και για να μην μετανιωσω μετα που δεν εψαξα παραπανω την Εμμα). ειπα μετα καλυτερα να δω καμια αναφορα για την gipsy απο κανα αλλο ninja-κομμαντο.
btw ξερει κανεις το ονομα της , και γενικα απο αποδοση κανα tip? (και για την αλλη την milfara που δεν πετυχα τελικα , κ που δουλεβει στο ιδιο οικιμα)
εe στο τελος πηγα βερονικα, για στανταρακι ;~
δεν ξερω αν ειχε γινει τπτ εκει τριγυρο , ή ιταν απλα θεμα δρομολογιου, αλλα εκοβαν βολτες στα στενα, 3-4 περιπολικα το ενα πισο απο το αλλο iou iou iou