γι αυτο σου εστειλα χθες για να καναμε βολταΝαι σιγά... Όταν δίνω αίμα και βγαίνω ανάβω τσιγάρο... Ακόμα θηρίο είμαι!!!
dek και ο Game το είχε πει... Έλα που παρεξηγήθηκες! Κανόνισε να σε δω!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (2 μέλη και 54 επισκέπτες)
Γεια σε όλους!
Πέρασα απο Βαρδάρη χθές κατα τις 1.00 και ούτε που μπόρεσα να βγω απο το αυτοκίνητο. Καμιά 10αριά τσογλαναρέοι, τρέχανε και μαλακιζόντουσαν μέσα έξω στα σπίτια.
Έφυγα για Κατεχάκη όπου η Έμμα δούλευε και έκανα κατάθεση. Πολύ αγαπησιάρα, ομιλητική και αρκετά καλή στο διαταύτα χωρίς όμως να τρελαθώ. Τουλάχιστον μισή ώρα όλα μαζί με 40€.
Πέρασα απο τσίρκο του τεηκ ε λουκ στη ΛΕΝΑ..
Όποιος αναζητά καλό milf να σπέυσει!!! 50 το ακάποτο και μπήκα για 2ή κατάθεση. Τρελή πίπα, τρελές στάσεις, παθιάρα, κορμάρα και σίγουρα θα ξαναπάω.
Μπράβο Μισέλ!
Πέρασα απο Βαρδάρη χθές κατα τις 1.00 και ούτε που μπόρεσα να βγω απο το αυτοκίνητο. Καμιά 10αριά τσογλαναρέοι, τρέχανε και μαλακιζόντουσαν μέσα έξω στα σπίτια.
Έφυγα για Κατεχάκη όπου η Έμμα δούλευε και έκανα κατάθεση. Πολύ αγαπησιάρα, ομιλητική και αρκετά καλή στο διαταύτα χωρίς όμως να τρελαθώ. Τουλάχιστον μισή ώρα όλα μαζί με 40€.
Πέρασα απο τσίρκο του τεηκ ε λουκ στη ΛΕΝΑ..
Όποιος αναζητά καλό milf να σπέυσει!!! 50 το ακάποτο και μπήκα για 2ή κατάθεση. Τρελή πίπα, τρελές στάσεις, παθιάρα, κορμάρα και σίγουρα θα ξαναπάω.
Μπράβο Μισέλ!
extramask
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 50
- Like
- 163
- Πόντοι
- 3.285
Κ εγω σημερα ελεγα να παω μια βολτα αλλα εδωσα αιμα κ η κυρια στην αιμοδοσια μου εδωσε εντολη να αποφυγω καθε "γυμναστικη ασκηση" οπως μου ειπε...κ αλκοολ βεβαια.
Ναι σιγά... Όταν δίνω αίμα και βγαίνω ανάβω τσιγάρο... Ακόμα θηρίο είμαι!!!
Εσείς που πάτε και δίνετε αίμα όταν σας ρωτάνε στην αιμοδοσία αν κάνατε πρόσφατα σεξ επί χρήμασι, από περιέργεια, τι απαντάτε;
Για να μην παρεξηγηθώ, πάρα πολύ καλά κάνετε που πάτε και δίνετε αίμα και βοηθάτε όσους το έχουν ανάγκη, απλά να προσέχετε λίγο παραπάνω, τουλάχιστον τις τελευταίες 11-12 μέρες (τόσο χρειάζεται να ανιχνευθεί ο ιός του AIDS και της ηπατίτιδας C σε αίμα αιμοδότη) πριν δώσετε αίμα να μην έχετε κάνει κανένα ακάποτο, γιατί αν ω μη γένοιτο κολλήσετε κάτι θα το μεταφέρετε και σε άλλους ανθρώπους και είναι κρίμα αντί να τους βοηθήσετε να τους κάνετε κακό
Μπράβο σας πάντως που είστε αιμοδότες
donkixotis1990
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γεια σας βορειοι επιβητορες!Αυτη τη μουναρα την Αμαλια την Σουηδεζα την βλεπει κανεις?σας την στειλαμε μεταγραφη απο την Πατρα,3χρονια την ειχαμε γαμω τις επαγγελματιες το κοριτσι Επεσε κλαμα κορομηλο μετα τις γιορτες που ανηφορησε :SΤο μασαζακιτης θα μου μεινει αξεχαστο οπως και το στομα της οπου οι καταθεσεις μου ειχαν παντα υψηλο επιτοκιο Περιμενω νεα απο το ιππικο της συμπρωτευουσας.Χερετισμους απο ΠΑΤΡΑ
kardasia gira me 2pli katathesi....sto vardari ide kati periergous alla paroti monos ime ki 100 kila ki pita sta tatoo ...fouskosa ki ligo opote allaksan dromo.....sti tantalou-vromilou trelo moro ,nomizo laoura onomati alla ksepeta ki emma katexaki pou gia mena ine oti kalitero paizei tora ....apla i poli epikoinonia emena mou vgike se kako giati arxisa na ti vlepo sa gkomena ki de kani...sto finale ta koritsia tis nixtas ta plironoume oxi gia na gamisoume,alla gia na figoun afou teliosoume..apopsi mou...sorry gia ta greeklish alla den ime sinithismenos....
aprosperastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
παιδια καποιος που να ξερει αυτο το θεμα?
αρτεμις (ρωσσιδα)δουλευει σε στουντιο αλα σε ποιο??????????
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
Εσείς που πάτε και δίνετε αίμα όταν σας ρωτάνε στην αιμοδοσία αν κάνατε πρόσφατα σεξ επί χρήμασι, από περιέργεια, τι απαντάτε;
Για να μην παρεξηγηθώ, πάρα πολύ καλά κάνετε που πάτε και δίνετε αίμα και βοηθάτε όσους το έχουν ανάγκη, απλά να προσέχετε λίγο παραπάνω, τουλάχιστον τις τελευταίες 11-12 μέρες (τόσο χρειάζεται να ανιχνευθεί ο ιός του AIDS και της ηπατίτιδας C σε αίμα αιμοδότη) πριν δώσετε αίμα να μην έχετε κάνει κανένα ακάποτο, γιατί αν ω μη γένοιτο κολλήσετε κάτι θα το μεταφέρετε και σε άλλους ανθρώπους και είναι κρίμα αντί να τους βοηθήσετε να τους κάνετε κακό
Να σου πω για μένα. Αν είναι για άλλον το αίμα συνήθως απαντάω ότι δεν έχω κάνει τίποτα αλλά μετά την αιμοδοσία που μου δίνουν την δυνατότητα τικάρω για να πετάξουν το αίμα. Αν είναι για πάρτη μου η αιμοδοσία δεν έχω κάποιο θέμα... Από μένα σε μένα θα πάει...
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Oχι, αυτην δεν δουλευει σε κανενα στουντιο στη Θεσσαλονικη. Κριμα....παιδια καποιος που να ξερει αυτο το θεμα?
Al Kavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 11
Μικρη βολτα χθες το βραδυ γυρω στις 8-9 με επιτυχημενη καταθεση.
Προμηθεως 11 Βερονικα
Προμηθεως μπλε η Βικυ η Μολδαβη,οχι η καλη με το bmw η αλλη η κρυοκωλη
Τανταλου 8Α η μιλφ Ζωη απο τη Μολδαβια με το κοκκινο μαλλι
Σαπφους 5 η Νατασσα,σαν να παχυνε λιγο απο την τελευταια φορα που την ειδα,χαλασε αρκετα στα μουτρα,και τα 3 δωματια γεματα.
Σαπφους 7 ενα γλυκουλικο καστανοξανθο κοριτσακι με ωραιο κωλαρακι,αδυνατη αρκετα,με μια βλαμμενη αχρηστη τρισαθλια τσατσα μεσα που οποιος εμπαινε τον ρωτουσε ''ηρθες και πριν ηρθες και πριν??'' ε αφου σε θυμαμαι πως,μη λες ψεμματα,εγω σκαναρω τα προσωπα των πελατων και τους θυμαμαι ολους που ερχονται εδω καθε μερα Βρε αντε γαμησου μωρη μαλακω
26ης οκτωβριου 35Α η θεια Λενα,για τους λατρεις των deepthroats με βογγητα και σαλιο ατελειωτο και προγραμμα στα 70 με τελειωμα στο στομα...
Φριξου 9 erotica η Μαντυ (next target) θα περνουσα εκει χθες,αλλα μολις ρωταω απο ποσο ξεκιναει (οχι οτι δεν ξερω απλα κουβεντα να γινεται) η τσατσα παιρνει ενα εντελως κλαψομουνικο υφος και μου λεει,αχ αγαπη μου εδω περα ξεκιναμε απο 40 δεν μπορω να το κανω 30 και ψιλοσπαστηκα και την εκανα,αν και χθες με αυτα που φορουσε η μαντυ και την προσθετη αλογουρα που εβαλε ηταν σκετη καβλα
Ν.Ουρανου 26 η Αλισια οπου και κατεθεσα,νεο αιμα στην πιατσα...Λεπτομερειες στην κριτικη
Επισης ηθελα να αναφερω εδω και μια βδομαδα περιπου,ειχα παει 2 συνεχομενες φορες στη Σανελ,μεχρι εκεινο το σημειο ειχα παει με αυτην αλλες 5-6 φορες και ειχα περασει οντως γαματα.Σε αυτες τις 2 φορες που πηγα ομως η κυρια μου εκανε νερα.Με το που εμπαινε στο δωματιο κοιτουσε το ρολοι της και μου ελεγε '' we don't have much time baby'' και λεω ρε πουστη μου ακομα δεν μπηκε,ακομα δεν την ακουμπησα ...Η πλακα ειναι οτι οποτε πηγα δεν ειχε αλλους πελατες να περιμενουν ουτε στο σαλονι .Φυσικα εφευγε στο 5λεπτο και δεν προλαβαινα εννοειται να τελειωσω...Μου ελεγε κατι χαζα του στυλ με παρακολουθει το αφεντικο μου απο καμερα σε υπολογιστη ποτε μπαινω και ποτε βγαινω απο το δωματιο και ποση ωρα κανω και τετοια χαζα.Κριμα γιατι ειναι ωραια γκομενα
Αυτα παιδες καλα βαφτισια να εχετε
Προμηθεως 11 Βερονικα
Προμηθεως μπλε η Βικυ η Μολδαβη,οχι η καλη με το bmw η αλλη η κρυοκωλη
Τανταλου 8Α η μιλφ Ζωη απο τη Μολδαβια με το κοκκινο μαλλι
Σαπφους 5 η Νατασσα,σαν να παχυνε λιγο απο την τελευταια φορα που την ειδα,χαλασε αρκετα στα μουτρα,και τα 3 δωματια γεματα.
Σαπφους 7 ενα γλυκουλικο καστανοξανθο κοριτσακι με ωραιο κωλαρακι,αδυνατη αρκετα,με μια βλαμμενη αχρηστη τρισαθλια τσατσα μεσα που οποιος εμπαινε τον ρωτουσε ''ηρθες και πριν ηρθες και πριν??'' ε αφου σε θυμαμαι πως,μη λες ψεμματα,εγω σκαναρω τα προσωπα των πελατων και τους θυμαμαι ολους που ερχονται εδω καθε μερα Βρε αντε γαμησου μωρη μαλακω
26ης οκτωβριου 35Α η θεια Λενα,για τους λατρεις των deepthroats με βογγητα και σαλιο ατελειωτο και προγραμμα στα 70 με τελειωμα στο στομα...
Φριξου 9 erotica η Μαντυ (next target) θα περνουσα εκει χθες,αλλα μολις ρωταω απο ποσο ξεκιναει (οχι οτι δεν ξερω απλα κουβεντα να γινεται) η τσατσα παιρνει ενα εντελως κλαψομουνικο υφος και μου λεει,αχ αγαπη μου εδω περα ξεκιναμε απο 40 δεν μπορω να το κανω 30 και ψιλοσπαστηκα και την εκανα,αν και χθες με αυτα που φορουσε η μαντυ και την προσθετη αλογουρα που εβαλε ηταν σκετη καβλα
Ν.Ουρανου 26 η Αλισια οπου και κατεθεσα,νεο αιμα στην πιατσα...Λεπτομερειες στην κριτικη
Επισης ηθελα να αναφερω εδω και μια βδομαδα περιπου,ειχα παει 2 συνεχομενες φορες στη Σανελ,μεχρι εκεινο το σημειο ειχα παει με αυτην αλλες 5-6 φορες και ειχα περασει οντως γαματα.Σε αυτες τις 2 φορες που πηγα ομως η κυρια μου εκανε νερα.Με το που εμπαινε στο δωματιο κοιτουσε το ρολοι της και μου ελεγε '' we don't have much time baby'' και λεω ρε πουστη μου ακομα δεν μπηκε,ακομα δεν την ακουμπησα ...Η πλακα ειναι οτι οποτε πηγα δεν ειχε αλλους πελατες να περιμενουν ουτε στο σαλονι .Φυσικα εφευγε στο 5λεπτο και δεν προλαβαινα εννοειται να τελειωσω...Μου ελεγε κατι χαζα του στυλ με παρακολουθει το αφεντικο μου απο καμερα σε υπολογιστη ποτε μπαινω και ποτε βγαινω απο το δωματιο και ποση ωρα κανω και τετοια χαζα.Κριμα γιατι ειναι ωραια γκομενα
Αυτα παιδες καλα βαφτισια να εχετε
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Γεια σας βορειοι επιβητορες!Αυτη τη μουναρα την Αμαλια την Σουηδεζα την βλεπει κανεις?σας την στειλαμε μεταγραφη απο την Πατρα,3χρονια την ειχαμε γαμω τις επαγγελματιες το κοριτσι Επεσε κλαμα κορομηλο μετα τις γιορτες που ανηφορησε :SΤο μασαζακιτης θα μου μεινει αξεχαστο οπως και το στομα της οπου οι καταθεσεις μου ειχαν παντα υψηλο επιτοκιο Περιμενω νεα απο το ιππικο της συμπρωτευουσας.Χερετισμους απο ΠΑΤΡΑ
Αααααπ να τος ο ανθρωπος μας
μπορει να σας πειραμε την αμαλια αλλα σας στειλαμε την κουμπαρα την Εμμανουελλα
Ξανιθα μακρυ μαλλι βυζι αγελαδινο δε ξερω απο νουμερα αλλα μεγαλο , σχετικα ψηλη γκομενα
Την Εχει παρει πουθενα το ματι σου ?
Ποσα σπιτια εχετε εκει ? ξερεις τηλεφωνα κλτ ?
Αναμενουμε νεα σου εναγωνίως
Οσο για την Aμαλιτσα , μια φορα την ειδα μονο , καλο τεμαχιον φανηκε
εχασε πολυ στο σαλοναρισμα ομως που εμφανιστηκε καπως εκνευρισμενη και δεν ακουσα κλικ
θα περασω να την ξαναδω ομως μιας και φανηκε ενδιαφερουσα περιπτωση
Κριτικες ψαξε στο Ανδρεου Γεωργιου 16 οπως και στα Μαντζαρου 1 & 14 στα στουνδιο της πολης ...
Αλ, η θεία Λένα δίνει και κωλαράκι;
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
παιδια καποιος που να ξερει αυτο το θεμα?
Φιλε πρωτη φορα την βλεπω κι εγω
δεν ειμουν και σπιτι πιο πριν να δω το χαρτη( ηξερα οτι ειναι λιγο παραπερα απο το σταθμο απεναντι ;p), ρωτουσα κατι περιπτεραδεσ κατι ψιληκατζιδες , ολοι πιο κατω , πιο περα , εδς εκει, αλλα νταλον με εστελναν
Πρεπει να μαζευτουμε τα μελη της ροζ αυγης μια μερα και βαλουμε ταμπελες σε κομβικα σημεια
ειναι απαραδεκτο να χανονται συναγωνιστες την σημερον ημερα . Μπουρδελικη αναγεννησης +
Μαζι σου αδερφε
Συνημμένα
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
ο μονος λογος που αποφευγω να δωσω αιμα οποτε μου ζητησουν και ο αλλος ειναι οτι ψιλοφοβαμαι τις συρριγγες.!
ερωτηση...οταν δινεις αιμα για εξετασεις, κανουν τεστ και για aids ή οχι.?? ...γιατι εδωσα αιμα για εξετασεις πριν κανα 2μηνο αλλα μονο χοληστερινη μου βρηκαν.!!
Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 550
- Πόντοι
- 7.135
Αλ, η θεία Λένα δίνει και κωλαράκι;
Δίνει στα 80.
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
ο μονος λογος που αποφευγω να δωσω αιμα οποτε μου ζητησουν και ο αλλος ειναι οτι ψιλοφοβαμαι τις συρριγγες.!
ερωτηση...οταν δινεις αιμα για εξετασεις, κανουν τεστ και για aids ή οχι.?? ...γιατι εδωσα αιμα για εξετασεις πριν κανα 2μηνο αλλα μονο χοληστερινη μου βρηκαν.!!
Όταν δίνεις αίμα για εξετάσεις σου κάνουν γενικές αίματος... Πρέπει να ζητήσεις να σου κάνουν για STD's και AIDS/HIV... και με άλλη τιμή ;)
Δίνει στα 80.
Apollo έχεις δοκιμάσει θεία Λένα; Για πες, για πες ;
Al Kavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 11
Apollo έχεις δοκιμάσει θεία Λένα; Για πες, για πες ;
Εδω εχει 2 κριτικες για Λενα φιλε,διαβαζεις και αποφασιζεις
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Καταδρομικη βολτα πριν λιγες ωρες, ψαχνωντας την Εφη. Δυστυχως απ΄οτι φαινεται, την ψαχναν πολλοι
γιατι ηταν και τα τρια δωματια κατηλειμενα! Αυτο σημαινει καμια ωρα αναμονη και δεν ειχα χρονο.
Δευτερος και τελευταιος σταθμος η Γιαννα στο Μαντζαρου 14. Εχανα τοσο καιρο που δεν την ειχα δοκιμασει!
Λεπτομερειες στην κριτικη.
γιατι ηταν και τα τρια δωματια κατηλειμενα! Αυτο σημαινει καμια ωρα αναμονη και δεν ειχα χρονο.
Δευτερος και τελευταιος σταθμος η Γιαννα στο Μαντζαρου 14. Εχανα τοσο καιρο που δεν την ειχα δοκιμασει!
Λεπτομερειες στην κριτικη.
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
Φίλε stefanino όταν δίνεις αίμα για γενικές εξετάσεις το πολύ πολύ να σου κάνουν για Ηπατίτιδες. Έκανα πριν 1,5 μήνα και έπρεπε να ζητήσω ξεχωριστά για AIDS kai ΣΜΝ.
Τώρα όταν δίνεις αίμα για γνωστό ναι περνάνε απ' όλες τις εξετάσεις...
Τώρα όταν δίνεις αίμα για γνωστό ναι περνάνε απ' όλες τις εξετάσεις...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις