Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (5 μέλη και 60 επισκέπτες)

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Κάτι που παίζει να είναι λίγο οφ τοπικ. Θέλω να δώσατε οσα καρντάσια ξέρετε προτάσεις για Αθήνα που να πάω για κατάθεση μιας και αυτη την περιοδο βρισκομαι εκει. Ο λόγος που το κάνω ειναι κάτι σαν γκάλοπ για να δω που θα πηγαινατε εσεις που εχετε φαει τη Σαλονικη με το κουταλι αν ειχατε την ευκαιρια να πηδηξετε στην Αθηνα ωστε να παρω και εγω ιδεες.  :rockon:

Επισκέπτης
Κάτι που παίζει να είναι λίγο οφ τοπικ. Θέλω να δώσατε οσα καρντάσια ξέρετε προτάσεις για Αθήνα που να πάω για κατάθεση μιας και αυτη την περιοδο βρισκομαι εκει. Ο λόγος που το κάνω ειναι κάτι σαν γκάλοπ για να δω που θα πηγαινατε εσεις που εχετε φαει τη Σαλονικη με το κουταλι αν ειχατε την ευκαιρια να πηδηξετε στην Αθηνα ωστε να παρω και εγω ιδεες.  :rockon:

Λόρι Φωκ 19. Βυζάρες.
Βικτόρια Φωκ 27. Βυζάρες.

Γενικά κάνε μια βόλτα φυλής και χτύπα ότι σου καυλώσει, είναι όλα μαζεμένα εκεί δεν θα ταλαιπωρηθείς καθόλου.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Απο κωλλετη 17 μια μονικα που λεει η τσατσα οτι ειναι ιταλιδα τι παιζει την εχει δοκιμασει κανενας ?

Είναι η πρώην Χριστίνα - Λίλη συμπαθητική στο σαλόνι αλλά με πολύ μέτριες επιδόσεις. :- Στήθος σιλικονέ :tits2:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.854
Πόντοι
11.585
Κάτι που παίζει να είναι λίγο οφ τοπικ. Θέλω να δώσατε οσα καρντάσια ξέρετε προτάσεις για Αθήνα που να πάω για κατάθεση μιας και αυτη την περιοδο βρισκομαι εκει. Ο λόγος που το κάνω ειναι κάτι σαν γκάλοπ για να δω που θα πηγαινατε εσεις που εχετε φαει τη Σαλονικη με το κουταλι αν ειχατε την ευκαιρια να πηδηξετε στην Αθηνα ωστε να παρω και εγω ιδεες.  :rockon:

Για στουντιο πηγαινε στην βρηλησου, ειναι καμια 10αρια ολα κοντα κοντα σε αποσταση 500μ περιπου, θα βρεις καλα κοματια.
απο κοπελες, (παντα βαση γνωμης μου) Αμαντα που εχει θεμα και γραφει και στο σαιτ, Μονικα ή Κωνσταντινα απο πειραως 193 & κηφησου 30 αν γουσταρεις φυσικα μεγαλα βυζια, Ελισα σιλικονατα βυζια μουναρα ξανθια αδυνατησε, που ηταν και στο κοροβαγκους εδω σε εμας για λιγο ειναι κατω στην τριγετοαλυσιδα που λενε, την μουναρα την Ελληνιδα την Νανσυ ηταν ξανθια τωρα εγινε προς το καστανο, την διαφημηζει σε ενα μπανερακι στα αριστερα σου οπως βλεπεις την σελιδα, γενικα μπορεις να συμβουλευτεις και το γκριςλειντις, εχει πολες φωτος απο τα κοριτσια και να κανεις το προγραμμα, σου, αν εισαι ποδαρατος λιγο δυσκολο να γυρηζεις στα στουντιο μιας και οι αποστασεις ειναι μεγαλες εκτος απο αυτα στην βρηλησου, αλλιως πας σε μπουρδελα στην φυλης και μεταξι που ειναι ολα μαζεμενα σαν παζαρι...

Όταν δίνεις αίμα για εξετάσεις σου κάνουν γενικές αίματος... Πρέπει να ζητήσεις να σου κάνουν για STD's και AIDS/HIV... και με άλλη τιμή  ;)
:thumbsup:

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Τι εννοεις πρωην χριστινα-λιλη δουλευε καπου αλλου με αλλο ονομα?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Σαν Χριστίνα έχει δουλέψει κωλλέτη και σαν Λίλη πέρασε από τσίρκο και τανταλου 14
σαν Χριστινα εγω την πηρα στο Προμηθεως 25 :jerking: :jerking:Μεγαλο μπαζο...εβαλε και βυζια ταχα

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Εισαι πηγη πληροφοριων.

kafeneio

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καμια καλη προταση για σημερα το βραδυ

nullis

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες, το Αν. Γεωργίου 4(Saal) έκλεισε;

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μάγκες, το Αν. Γεωργίου 4(Saal) έκλεισε;

Όχι δεν έκλεισε, ήταν  κλειστό για μέρες, άνοιξε την Τετάρτη για μια μέρα, σήμερα πάλι κλειστό ήταν.

Μαζί του ήταν κλειστό και το Ανδρ. Γεωργίου 24 (βιτρινάτο) , μάλιστα προχθές είχε και μολυβοσφραγίδα στην πόρτα του, και επίσης κλειστό ήταν σήμερα και το Κεφαλληνίας.

Γεγονός είναι ότι δεν υπάρχουν πολλές κοπέλες για να στελεχώσουν τα καταστήματα και μοιραία πολλά δουλεύουν είτε σε μονοβάρδια είτε δεν δουλεύουν καθόλου.

Το θέμα του hiv πάει να σβήσει (μιας που πέρασαν οι εκλογές), αλλά το θέμα της κρίσης δεν τέλειωσε και ούτε έχει φανεί κάποιο φως στο τούνελ, το αντίθετο μάλιστα γίνεται.

Ίδωμεν……
:dunno:

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
παλικαρια καλησπερα γνωριζει κανεις που τραγουδαει η Ναντια? :helpplea:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
παλικαρια καλησπερα γνωριζει κανεις που τραγουδαει η Ναντια? :helpplea:

Τελευταία φορά την είδα την περασμένη Τρίτη στο Ερημίτου σε πρωινή βάρδια έως τις 7 το απόγευμα. Αν δεν την βρεις εκεί προσπάθησε και στο ανρδ. Γεωργίου 30, πρώτα όμως στο Ερημίτου και πάντα σε πρωινή βάρδια έως τις 7. Σε πολλή καλή φόρμα την έκοψα την θεία ;) :grin:

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
ευχαριστω για την αμεση απαντηση  :)

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Ηθελα να ρωτησω εχει παρει κανενας κοπελα cg απο το olx.gr?Γενικα τι παιζει μπορουμε να βρουμε κατι καλο απο κει η καλυτερα να μην ασχολουμαστε δηλαδη αν παρω τηλ και κλεισω ραντεβου παιζει να ρθει κανενα μπαζο ?οποιος ξερει ας μιλησει να ξερουμε ολοι τι γινεται γιατι βλεπω συνεχεια πολλες αγγελιες

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Ηθελα να ρωτησω εχει παρει κανενας κοπελα cg απο το olx.gr?Γενικα τι παιζει μπορουμε να βρουμε κατι καλο απο κει η καλυτερα να μην ασχολουμαστε δηλαδη αν παρω τηλ και κλεισω ραντεβου παιζει να ρθει κανενα μπαζο ?οποιος ξερει ας μιλησει να ξερουμε ολοι τι γινεται γιατι βλεπω συνεχεια πολλες αγγελιες

Πιο ακριβες τιμες και παιζει να σκασει μυτη κανα μπαζο. Στα σπιτια εχει ωραια μωρα αυτη την περιοδο. Επισης τα κοριτσια των σπιτιων περνανε απο εξετασεις καθε δεκα μερες απ'οτι μαλλον ισχυει , ενω γι'αυτην που θα σου'ρθει σπιτι δεν εχεις καμια εγγυημενη ασφαλεια. Ρδελα και παλι ρδελα!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Πιο ακριβες τιμες και παιζει να σκασει μυτη κανα μπαζο. Στα σπιτια εχει ωραια μωρα αυτη την περιοδο. Επισης τα κοριτσια των σπιτιων περνανε απο εξετασεις καθε δεκα μερες απ'οτι μαλλον ισχυει , ενω γι'αυτην που θα σου'ρθει σπιτι δεν εχεις καμια εγγυημενη ασφαλεια. Ρδελα και παλι ρδελα!

Συμφωνώ και επαυξάνω, εγώ βέβαια δεν έχω καμιά απολύτως εμπειρία από cg ή ct, και ούτε θα αποκτήσω ποτέ μου, διαβάζοντας τις τιμές που παίζουν και τις κριτικές που γράφονται. Non value  πιστεύω.

Όντως αυτή την περίοδο έχει πολύ ωραίες και αξιόλογες επιλογές από κορίτσια, που ελέγχονται υγειονομικώς, ένα προς ένα.

Εξάλλου πλέον την τωρινή εποχή, σε απλό πρόγραμμα αν δώσεις 40 ευρώ περνάς 20λεπτο μέσα με την κοπέλα, και αυτό ισχύει στα περισσότερα καταστήματα οπότε προς τι να το βασανίζεις περισσότερο ????

Μπουρδέλα και πάλι μπουρδέλα. :rockon: :rockon: :rockon:

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Συμφωνω μαγκες μ αυτα που λετε απλα ελεγα να το κανω καθαρα ετσι για την πλακα μου η για την εμπειρια να δω πως θα ναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom