Κάτι που παίζει να είναι λίγο οφ τοπικ. Θέλω να δώσατε οσα καρντάσια ξέρετε προτάσεις για Αθήνα που να πάω για κατάθεση μιας και αυτη την περιοδο βρισκομαι εκει. Ο λόγος που το κάνω ειναι κάτι σαν γκάλοπ για να δω που θα πηγαινατε εσεις που εχετε φαει τη Σαλονικη με το κουταλι αν ειχατε την ευκαιρια να πηδηξετε στην Αθηνα ωστε να παρω και εγω ιδεες.
Για στουντιο πηγαινε στην βρηλησου, ειναι καμια 10αρια ολα κοντα κοντα σε αποσταση 500μ περιπου, θα βρεις καλα κοματια.
απο κοπελες, (παντα βαση γνωμης μου) Αμαντα που εχει θεμα και γραφει και στο σαιτ, Μονικα ή Κωνσταντινα απο πειραως 193 & κηφησου 30 αν γουσταρεις φυσικα μεγαλα βυζια, Ελισα σιλικονατα βυζια μουναρα ξανθια αδυνατησε, που ηταν και στο κοροβαγκους εδω σε εμας για λιγο ειναι κατω στην τριγετοαλυσιδα που λενε, την μουναρα την Ελληνιδα την Νανσυ ηταν ξανθια τωρα εγινε προς το καστανο, την διαφημηζει σε ενα μπανερακι στα αριστερα σου οπως βλεπεις την σελιδα, γενικα μπορεις να συμβουλευτεις και το γκριςλειντις, εχει πολες φωτος απο τα κοριτσια και να κανεις το προγραμμα, σου, αν εισαι ποδαρατος λιγο δυσκολο να γυρηζεις στα στουντιο μιας και οι αποστασεις ειναι μεγαλες εκτος απο αυτα στην βρηλησου, αλλιως πας σε μπουρδελα στην φυλης και μεταξι που ειναι ολα μαζεμενα σαν παζαρι...
Όταν δίνεις αίμα για εξετάσεις σου κάνουν γενικές αίματος... Πρέπει να ζητήσεις να σου κάνουν για STD's και AIDS/HIV... και με άλλη τιμή ;)