Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Συμφωνω μαγκες μ αυτα που λετε απλα ελεγα να το κανω καθαρα ετσι για την πλακα μου η για την εμπειρια να δω πως θα ναι.

Ναι οι εμπειρίες καλές είναι, αλλά με τα ίδια λεφτά μπορείς να πάρεις σειρά τα μπουρδέλα μέχρι να ματώσει η πούτσα σου από το πολύ γαμήσι. :grin: :grin: :grin:

Και αυτό εμπειρία είναι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και σίγουρα θα έχει πιό πολύ πλάκα :2funny: :2funny:

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Tωρα που ειπατε για αξιολογες επιλογες απο πρωινες βαρδιες τι παιζει λεω να παω μεσα στην βδομαδα τι εχετε να προτεινεται γιατι απο πρωινες βαρδιες δεν εχω ιδεα τι γινεται και συνηθως πηγαινω συστημενος δεν ψαχνω ενα ενα τα μαγαζια.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Tωρα που ειπατε για αξιολογες επιλογες απο πρωινες βαρδιες τι παιζει λεω να παω μεσα στην βδομαδα τι εχετε να προτεινεται γιατι απο πρωινες βαρδιες δεν εχω ιδεα τι γινεται και συνηθως πηγαινω συστημενος δεν ψαχνω ενα ενα τα μαγαζια.

Διάβασε εδώ υπάρχει πολύ πρόσφατη πλήρης και αναλυτική περιγραφή της πρωινής βάρδιας από μένα , σίγουρα δεν θα έχουν αλλάξει δραματικά τα πράγματα, υπάρχουν πολύ αξιόλογα κορίτσια και πολλές αξιόπιστες επιλογές. :)

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Διάβασε εδώ υπάρχει πολύ πρόσφατη πλήρης και αναλυτική περιγραφή της πρωινής βάρδιας από μένα , σίγουρα δεν θα έχουν αλλάξει δραματικά τα πράγματα, υπάρχουν πολύ αξιόλογα κορίτσια και πολλές αξιόπιστες επιλογές. :)

το διαβασα αλλα γιατι γραφεις εκανα βολτα απογευμα της τριτης η εκανες λαθος?

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
το διαβασα αλλα γιατι γραφεις εκανα βολτα απογευμα της τριτης η εκανες λαθος?

Γιατί τότε έκανα την βόλτα, απόγευμα ήταν, αλλά ήταν εν δράσει η πρωινή βάρδια που αλλάζει μετά τις 7 το απόγευμα.

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Gameover εσυ ποια μου προτεινες απο πρωινη βαρδια γιατι η γνωμη σου μετραει για πες.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Gameover εσυ ποια μου προτεινες απο πρωινη βαρδια γιατι η γνωμη σου μετραει για πες.

Δεν σου προτείνω καμία απολύτως, διάβασε, βόλταρε και αποφάσισε μόνος σου, το γαμήσι είναι κάτι το πάρα πολύ προσωπικό και πιστεύω ότι δεν χωράνε συμβουλες, και να μην δεχθείς ποτέ και από κανένα. :sunglasses: :sunglasses:

Εξάλλου έτσι χάνει όλη τη μαγεία του....... :)

Έτσι τουλάχιστον πιστεύω εγώ..... :) :)

Ότι πάντως και αν αποφασίσεις καλά γαμήσια νάχεις :fuck2: :fuck2: και αναμένουμε όλοι μας και το Review σου .... ;) ;) ;)

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Δεν σου προτείνω καμία απολύτως, διάβασε, βόλταρε και αποφάσισε μόνος σου, το γαμήσι είναι κάτι το πάρα πολύ προσωπικό και πιστεύω ότι δεν χωράνε συμβουλες, και να μην δεχθείς ποτέ και από κανένα. :sunglasses: :sunglasses:

Εξάλλου έτσι χάνει όλη τη μαγεία του....... :)

Έτσι τουλάχιστον πιστεύω εγώ..... :) :)

Ότι πάντως και αν αποφασίσεις καλά γαμήσια νάχεις :fuck2: :fuck2: και αναμένουμε όλοι μας και το Review σου .... ;) ;) ;)
Σεβομαι την αποψη σου και ευχαριστω για τις απαντησεις σου.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
AΠΟ ΑΠΟΨΕ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ :birdman: :birdman: :birdman:

ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΒΡΩΜΟΡΑΤΣΑ....ενα βαθμο ρε κουφαλες στην Ελλαδιτσα που σας ταϊζει 20 χρονια τωρα?

Τα'χω παρει ασχημα

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Καλημερα ομο  :headbang:ρφαντρες ελπιζω να ειστε ολοι καλα.Χθεσινοβραδυνη επιλεκτικη τσαρκα μετα τις 23.00 χωρις καταθεση ομως.

Φριξου 9 (Ερωτικα) η Αντριαννα Τουμπανιεθ,εμενα δε μου αρεσει...Γουστα ειναι αυτα  :grin:

Φριξου 13 κλειστο

Φριξου 14 η Γιασμην με το ακυρο σαλοναρισμα

Φριξου 15 η Τανια απο Κωλλεττη,ωραια παρουσια,καμπυλωτη γυναικαρα,αλλα δεν ειχε ελευθερο δωματιο εκεινη την ωρα και την εκανα  :headbang:

Κωλλεττη κλειστο

Κοροβαγκου 5 δεν μπηκα καν λογω ελλειψης παρκινγκ

Αν.Γεωργιου 30 η γνωστη Βουλγαρα μιλφ Καρμεν,χαλια εμφανιση-καλες κριτικες

Αν.Γεωργιου 24 η Ρουμανα Τζουλια,τρελο γκομενακι,στυλακι που μου αρεσει απιστευτα,προστυχο προσωπακι,κορμαρα,κριμα που κι εδω δεν ειχε αδειο δωματιο... :headbang: :headbang:

Αν.Γεωργιου 16 μια κινεζα με ασπρες καλτσοδετες.Οι λατρεις των asian girls ορματε

Αν.Γεωργιου 4 η μιλφ Χριστινα απο Ρουμανια ή Αλβανια.Ειχα να τη δω κανα 2 χρονια,χαλασε πολυ,εβαλε κιλα,εσπασε κι αλλο στα μουτρα.Αν θυμαμαι καλα σε μια κριτικη για αυτην καποιος συναγωνιστης πριν απο κανα 2 χρονακια περιπου ειχε αναφερει κατι και για κιντερ εκπληξη... :2funny: :2funny: την εκανα καρλ λιουις...

26ης Οκτωβριου 52 μια καινουρια αδιαφορης εμφανισης με την σπαστικια χτικιαρα τσατσα με τα γυαλια που σε ζαλιζει τα φρυδια  :ak:

Προμηθεως 5 μια ασχημη τουμπανιαρα μελαμψη ψιλογυφτισσα μου φανηκε

Προμηθεως 11 η Βερονικα

Προμηθεως 14 κλειστο

Προμηθεως μπλε η Βικυ η Μολδαβη η κρυοκωλη

Προμηθεως 25 η μιλφ Αννα,σκετη καβλα ηταν χθες,φορουσε ενα ασπρο κορμακι... :cum: :cum: Γεματα κι εδω τα δωματια... :headbang: :headbang:

Τανταλου 9 η Μαρτινα,ομορφο κοριτσακι,αλλα...

Τανταλου & Σαπφους (πρασινο) η Σονια απο το προμηθεως 14,κλασσικο σπαστικο σαλοναρισμα με τα χερια στη μεση...Μου φανηκε αρκετα ευδιαθετη παντως

Σαπφους 20 η Αλεξανδρα ροναλντινιο,φτανει πια κουρασε αυτη φερτε και καμια αλλη

Σαπφους 8 η Λαουρα απο τη Μαλαγα συμπαικτρια με τους Ζουλιο Μπαπτιστα και Σαντυ Καθορλα...Φορουσε ενα καβλιαρικο αρωμα και ηρθε πανω μου στον καναπε μου επιανε τον λουτσο,με καβλωσε αρκετα μπορω να πω,αλλα δεν ενεδωσα,αλληλεγγυη στον αλ πατσινο  :grin: :grin:

Σαπφους 7 ενα αδυνατο κοριτσακι απο την Ουγγαρια,πολυ αδυνατο ομως βρε παιδι μου αλλα γλυκουλικο.Για τους λατρεις του ειδους...

Σαπφους 8 μια καινουρια κοπελα,ψηλη,μελαχροινη,ωραια ποδια,αλλα η πλατη της και οι ωμοι της ηταν σαν να εκανε οργανα παγκου και πλατης στο γυμναστηριο και να σηκωνε καμια 150ρια κιλα...Ρωτησα την τσατσα για τη Νατασα και μου ειπε οτι απο τριτη-τεταρτη θα γυρισει.

Αυτα μαγκες,καλημερα και καλη βδομαδα

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Καλημερα ομο  :headbang:ρφαντρες ελπιζω να ειστε ολοι καλα.Χθεσινοβραδυνη επιλεκτικη τσαρκα μετα τις 23.00 χωρις καταθεση ομως.

Τανταλου & Σαπφους (πρασινο) η Σονια απο το προμηθεως 14,κλασσικο σπαστικο σαλοναρισμα με τα χερια στη μεση...Μου φανηκε αρκετα ευδιαθετη παντως

Ωπ...την εψαχνα αυτη!! Ευχαριστω! Αν και περιμενα να παει σε κανενα καλυτερο...Η δυναμη του site!
Καλη εβδομαδα και σε σενα  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
φυλαρακη μου που γυρισε στα σπιτια εχθες μετα τις 21:00 στο σαπφως 20 συναντησε μια καινουργια ουγγαρεζα ονοματη μπλανκα  :think: πιπινακη απο τι μου ειπε, το σκεφτηκε να μπει στην αρχη αλλα μετα εφυγε μιας και εψαχνε  καποια αλλη  κοπελα. τελικα πηγε στην τανια την οποια βρηκε στο φριξου 15 και περασε με 40 ακαπωτο. στην αρχη νομιζα οτι την μπερδεψε με καποια αλλη γιατι δεν πολυ γυρναει, αλλα διαβαζοντας και το συναδελφο πιο πανω αυτο το διαστημα βρισκεται εκει η τανια και με μειωμενες τιμες απο τι καταλαβα  :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Κοροβαγκου 5 δεν μπηκα καν λογω ελλειψης παρκινγκ
Η Σαρα ηταν με το στενο της.... κολπο  :cheesy:
Προμηθεως 5 μια ασχημη τουμπανιαρα μελαμψη ψιλογυφτισσα μου φανηκε
μηπως τουτη δω ?  :think:

+1 για την αναφορα. Ησουν Σαφης  :grin: ,
Καλη βδομαδα κι απο μενα

Και κατι ψηλα για , κλασικους

Αφρουλα στην Κωλετη
Εφουλα στο Φρ 15
Σειλα στο Μαντζαρου 14
Και Βιλα Εροτικα η Καντυ μετα απο 15μερη απουσια  :boobies:

Καλο απογευμα  :cool2:

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
1
Η Σαρα ηταν με το στενο της.... κολπο  :cheesy:μηπως τουτη δω ?  :think:
+1 για την αναφορα. Ησουν Σαφης  :grin: ,
Καλη βδομαδα κι απο μενα

Και κατι ψηλα για , κλασικους

Αφρουλα στην Κωλετη
Εφουλα στο Φρ 15
Σειλα στο Μαντζαρου 14
Και Βιλα Εροτικα η Καντυ μετα απο 15μερη απουσια  :boobies:

Καλο απογευμα  :cool2:

[move]Επιβεβαιωνω!!!!!!!!!!![/move]

Δευτερα Τριτη Τεταρτη 10:00-20:00
Πεμπτη-Παρασκευη      20:00- 6:00

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Επίσκεψη σήμερα στην μικρούλα την Λούση στο όμορφο και γλυκό στουντιάκι της Έδεσσας, με μια πολύ επιτυχημένη διπλή κατάθεση.

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, και ακολουθώντας πιστά αυτό το ρητό, επανέλαβα με την ίδια συνταγή την προ δεκαημέρου εμπειρία μου θέλοντας να ξαναζήσω όλες αυτές τις όμορφες και πολύ δυνατές στιγμές. Τολμώ να πω ότι τις ξανάζησα με το παραπάνω, βέβαια ήμουν και εγώ σε πολύ καλή μέρα και ίσως και αυτό να έπαιξε το ρόλο του.

Θα ακολουθήσει κριτική, κυρίως για καθαρά ιστορικούς λόγους, που θα είναι ένα συμπλήρωμα της προηγούμενης καθώς και μία επιβεβαίωση ότι η προηγούμενη συνεύρεση μόνο τυχαία δεν ήταν.

Γράφω αυτές τις γραμμές εδώ στο θρεντ της μπουρδελοκατάστασης Θεσσαλονίκης μιας  που η Λούση είναι δικιά μας κοπέλα που την γνωρίσαμε οι περισσότεροι από εμάς στο Λαφάμ, και τώρα δουλεύει εκεί στην Έδεσσα, δεν ξέρω για πόσο καιρό, αλλά για μένα αξίζει τον κόπο να κάνεις αυτά τα 90 km πάνε, και άλλα τόσο έλα για να την συναντήσεις. Ο δρόμος μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα άνετος, μιας που δεν έχουν κάνει αυτοκινητόδρομο, είναι όμως μια ευχάριστη διαδρομή που την κάνεις εύκολα σε μία ώρα και κάτι.

Εγώ είχα την μεγάλη τύχη να γνωρίσω την κοπέλα πέρσι στις 31/7/2011, στο come back που είχε κάνει, έτυχε να ήμουν ο πρώτος που την είχε συναντήσει τότε, και ανατρέχοντας στις κριτικές εκείνης της εποχής και από τους υπόλοιπους συναθλητές είχε γραφεί ότι είχε κάνει το καλύτερο come back ever.

Εγώ με το θάρρος και την δύναμη που μου δίνει το nick name μου τολμώ να πω ότι τώρα είναι σε ακόμη καλύτερο mont, περισσότερο έμπειρη και με ακόμη καλύτερη διάθεση από τότε.

Αυτά λοιπόν, και για να κάνουμε και λίγο χαβαλέ…… extramask, Gavlactikos, antixoos από τους πρόσφατους, και οι παλαιότεροι……. Maaneskyggen, Greek30, STELIOS77, Apollo64, νοικιάζουμε λεοφωρειάκι και βουρ για την Έδεσσα. :grin: :grin: :grin:Φυσικά από την παρέα δεν θα πρέπει να λείπει και ο αγαπητός σε όλους μας karaman7, που και η διαφορετική του γνώμη, μας είναι σεβαστή και χρήσιμη.
Παρακαλείται ο καλός μας συναθλητής jo145 να δημιουργήσει το σχετικό σκιτσάκι και φυσικά να ενσωματωθεί στην παρέα μας. :grouphug: :grouphug: :grouphug:

Ααααα και τώρα στην Έδεσσα έχουν βγει και τα κεράσια που η ποικιλία τους είναι από τα καλύτερα της γης, και τα οποία τα τίμησα δεόντως. :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom