Καλημερα ομο
ρφαντρες ελπιζω να ειστε ολοι καλα.Χθεσινοβραδυνη επιλεκτικη τσαρκα μετα τις 23.00 χωρις καταθεση ομως.
Φριξου 9 (Ερωτικα) η Αντριαννα Τουμπανιεθ,εμενα δε μου αρεσει...Γουστα ειναι αυτα
Φριξου 13 κλειστο
Φριξου 14 η Γιασμην με το ακυρο σαλοναρισμα
Φριξου 15 η Τανια απο Κωλλεττη,ωραια παρουσια,καμπυλωτη γυναικαρα,αλλα δεν ειχε ελευθερο δωματιο εκεινη την ωρα και την εκανα
Κωλλεττη κλειστο
Κοροβαγκου 5 δεν μπηκα καν λογω ελλειψης παρκινγκ
Αν.Γεωργιου 30 η γνωστη Βουλγαρα μιλφ Καρμεν,χαλια εμφανιση-καλες κριτικες
Αν.Γεωργιου 24 η Ρουμανα Τζουλια,τρελο γκομενακι,στυλακι που μου αρεσει απιστευτα,προστυχο προσωπακι,κορμαρα,κριμα που κι εδω δεν ειχε αδειο δωματιο...
Αν.Γεωργιου 16 μια κινεζα με ασπρες καλτσοδετες.Οι λατρεις των asian girls ορματε
Αν.Γεωργιου 4 η μιλφ Χριστινα απο Ρουμανια ή Αλβανια.Ειχα να τη δω κανα 2 χρονια,χαλασε πολυ,εβαλε κιλα,εσπασε κι αλλο στα μουτρα.Αν θυμαμαι καλα σε μια κριτικη για αυτην καποιος συναγωνιστης πριν απο κανα 2 χρονακια περιπου ειχε αναφερει κατι και για κιντερ εκπληξη...
την εκανα καρλ λιουις...
26ης Οκτωβριου 52 μια καινουρια αδιαφορης εμφανισης με την σπαστικια χτικιαρα τσατσα με τα γυαλια που σε ζαλιζει τα φρυδια
Προμηθεως 5 μια ασχημη τουμπανιαρα μελαμψη ψιλογυφτισσα μου φανηκε
Προμηθεως 11 η Βερονικα
Προμηθεως 14 κλειστο
Προμηθεως μπλε η Βικυ η Μολδαβη η κρυοκωλη
Προμηθεως 25 η μιλφ Αννα,σκετη καβλα ηταν χθες,φορουσε ενα ασπρο κορμακι...
Γεματα κι εδω τα δωματια...
Τανταλου 9 η Μαρτινα,ομορφο κοριτσακι,αλλα...
Τανταλου & Σαπφους (πρασινο) η Σονια απο το προμηθεως 14,κλασσικο σπαστικο σαλοναρισμα με τα χερια στη μεση...Μου φανηκε αρκετα ευδιαθετη παντως
Σαπφους 20 η Αλεξανδρα ροναλντινιο,φτανει πια κουρασε αυτη φερτε και καμια αλλη
Σαπφους 8 η Λαουρα απο τη Μαλαγα συμπαικτρια με τους Ζουλιο Μπαπτιστα και Σαντυ Καθορλα...Φορουσε ενα καβλιαρικο αρωμα και ηρθε πανω μου στον καναπε μου επιανε τον λουτσο,με καβλωσε αρκετα μπορω να πω,αλλα δεν ενεδωσα,αλληλεγγυη στον αλ πατσινο
Σαπφους 7 ενα αδυνατο κοριτσακι απο την Ουγγαρια,πολυ αδυνατο ομως βρε παιδι μου αλλα γλυκουλικο.Για τους λατρεις του ειδους...
Σαπφους 8 μια καινουρια κοπελα,ψηλη,μελαχροινη,ωραια ποδια,αλλα η πλατη της και οι ωμοι της ηταν σαν να εκανε οργανα παγκου και πλατης στο γυμναστηριο και να σηκωνε καμια 150ρια κιλα...Ρωτησα την τσατσα για τη Νατασα και μου ειπε οτι απο τριτη-τεταρτη θα γυρισει.
Αυτα μαγκες,καλημερα και καλη βδομαδα