You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Μα εγώ δεν έχω αφήσει FKK για FKK σε Γερμανία , Αυστρία και Ελβετία.
Τι να πρώτο θυμηθώ τώρα Ολλανδίες, Πράγες κτλ…
Ξέρεις τι χιλιόμετρα έχω γράψει σε σεξοτουρισμό… Άνοιξε το μάτι μου…
Τηρουμένων των αναλογιών εγώ έχω κάνει χιλιόμετρα σε οίκους ανοχής στην Κεντροδυτική Μακεδονία, Βέροια, Κοζάνη, Έδεσσα, Γιαννιτσά.........και οπουδήποτε με φέρει ο δρόμος και υπάρχει διαθέσιμο κατάστημα
Sonia26
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Και γκολφ να έπαιζες πάλι ταξίδια θα έκανες…Εδώ άλλοι κάνουν ταξίδια για την ομάδα τους….τι να κάνουμε έτσι είναι αυτά τα χόμπι… Εκτός αν γίνεις μονογαμικός και γαμάς τις ίδιες και τις ίδιες και κλαίγεσαι πότε θα φέρουν καμία καινούργια για να μην σε πιάσει κατάθλιψη…
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Και γκολφ να έπαιζες πάλι ταξίδια θα έκανες…Εδώ άλλοι κάνουν ταξίδια για την ομάδα τους….τι να κάνουμε έτσι είναι αυτά τα χόμπι… Εκτός αν γίνεις μονογαμικός και γαμάς τις ίδιες και τις ίδιες και κλαίγεσαι πότε θα φέρουν καμία καινούργια για να μην σε πιάσει κατάθλιψη…
Έτσι είναι αξία έχει το ταξίδι σαν ταξίδι, είτε αυτό είναι μικρό είτε είναι μεγάλο , η αφορμή ποικίλει όπως ανέφερες, χώρια που βάζεις μέσα τα στοιχεία της περιπέτειας της ανακάλυψης και του καινούργιου, και όλων των σκέψεων που βάζεις στο μυαλό σου μέχρι να φτάσεις στον στόχο σου.
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 753
- Πόντοι
- 4.535
Εδώ άλλοι κάνουν ταξίδια για την ομάδα τους….
Εγώ συνδυάζω και τα δύο... Ταξίδι με την ομάδα, παράλληλα με πολύ καλές πληροφορίες για σεξοτουρισμό... Βγαίνει κάτι παραπάνω σε τιμή αλλά χαλάλι... Έναν Ημίθεο τον εχουμε και ένα χόμπυ!
Sonia26
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Εγώ συνδυάζω και τα δύο... Ταξίδι με την ομάδα, παράλληλα με πολύ καλές πληροφορίες για σεξοτουρισμό... Βγαίνει κάτι παραπάνω σε τιμή αλλά χαλάλι... Έναν Ημίθεο τον εχουμε και ένα χόμπυ!
Ηρακλής είσαι ή Απόλλων?
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
παιζεις ποδοσφαιρο;Εγώ συνδυάζω και τα δύο... Ταξίδι με την ομάδα, παράλληλα με πολύ καλές πληροφορίες για σεξοτουρισμό... Βγαίνει κάτι παραπάνω σε τιμή αλλά χαλάλι... Έναν Ημίθεο τον εχουμε και ένα χόμπυ!
Stormbringer
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 1
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
παιδιά σήμερα το βράδυ γενικά τι προτείνετε?
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 753
- Πόντοι
- 4.535
Ηρακλής είσαι ή Απόλλων?
Σέβομαι τους Απολλωνιστές αλλά... Εμείς δεν λείψαμε ποτέ.
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 753
- Πόντοι
- 4.535
δοκιμαζο, ειμαστε για καμια τσαρκα σημερα?
Για κατάθεση δεν ξέρω... Αλλά μια βόλτα την έχω!
Επισκέπτης
Άξιος αλλά επειδή σε κόβω να μην γράφεις κριτική για λέγε λεπτομέρειες γιατί το Μαράκι έχω να το τιμήσω από την παραμονή της πρωτοχρονιάς και ψήνομαι.
Το απλό στα 25 ή στα 30 η βυζάρα παραμένει ντούρα έβαλε κάνα κιλό η χαμένη είχαμε δοντάκι στην πίπα κουνιόταν με πάθος από πάνω άντεξε σε γρήγορα σφυροκόπημα ως συνήθως το μαλλί ήταν πάλι αλά Λίζα Μινέλι
Πως και δεν δοκίμασες το πιπίνι, , όσο για την τσατσά συμφωνώ και συμπληρώνω , απαράδεκτη , ψιλομύτα και τελείως ανέραστη.
Σε πάρα πολύ μεγάλα κέφια σήμερα το μωρό, άξια, αλλά άβυσσος η καρδιά της γυναίκας (που έλεγε και ο μεγάλος)
Σωστά με κόβεις έχω ήδη όμως 2 κριτικές για Μαίρη τι να ξαναγράψω κι άλλη? Φέρτε καινούργιες κοπέλες (ωραίες πιπίνες) και θα βαρεθείτε να βλέπετε κριτικές !
Η Μαιρούλα σούπερ σε γενικές γραμμές, το έχει 25 το απλό εγώ έδωσα 30. Φορούσε ένα σέξυ μαύρο μαγιουδάκι, το δέρμα της είναι σε γαμάτα επίπεδα η βυζάρα βυζάρα διαστημική, ευχαριστήθηκα άρμεγμα ισπανικό (καπότα) καραμπαλίκινγκ τα πάντα όλα! <3
Στην πίπα δεν καταλαβαίνω ποτέ το δόντι, οπότε ρωτάς λάθος άτομο
Δυνατό σφυροκόπημα πολύ δεν είχαμε γιατί θα έχυνα αμέσως, η Μαίρη πάντως μου έχει πει πως της αρέσει αυτού του στυλ το σεξ, όχι τόσο οι τρυφεράδες κτλ. Το μαλλί ήτανε πολύ ωραίο, το είχε σαν καρεδάκι στο σαλόνι και όταν μπήκε μέσα το είχε κάπως πιασμένο ψηλά, εμένα μ'άρεσε πολύ γιατί μου βγάζει αυτό το καθημερινό νοικοκυρίστικο στυλ που μ'αρέσει!
Η τσατσά αυτή ΓΚΕΙΜ κ οι υπόλοιποι είναι κλασσικό παράδειγμα ηλίθιου επαγγελματισμού, έχει την εντύπωση πως εγώ είμαι βόλτας κτλ που κ στην τελική να ήμουνα, δικαίωμα μου δεν είναι? Εσυ κάνε τη δουλειά σου σωστά και μην κρίνεις τον καθένα στραβομουτσουνιάζοντας και μιλώντας άσχημα..θα ήτανε καλή φάση αν μπορούσαμε να έρθουμε σε επαφή με τα αφεντικά της. Τα τρίδυμα της Άννας του Λαφάμ μήπως είναι?
Αυτή η Μπλάνκα εμένα δεν με τραβάει και πολύ λόγω των έξτρα κιλών αλλιώς εννοείται πως θα είχα χτυπήσει!
για ποτακι.....?Για κατάθεση δεν ξέρω... Αλλά μια βόλτα την έχω!
Επισκέπτης
GAME... κάτι ακόμα. Αν πας κάνε στάση λωτού κ άστην να αναλάβει αυτή!!! Με τα θεσπέσια βυζιά σε απόσταση αναπνοής!!
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Σωστά με κόβεις έχω ήδη όμως 2 κριτικές για Μαίρη τι να ξαναγράψω κι άλλη? Φέρτε καινούργιες κοπέλες (ωραίες πιπίνες) και θα βαρεθείτε να βλέπετε κριτικές !
Η Μαιρούλα σούπερ σε γενικές γραμμές, το έχει 25 το απλό εγώ έδωσα 30. Φορούσε ένα σέξυ μαύρο μαγιουδάκι, το δέρμα της είναι σε γαμάτα επίπεδα η βυζάρα βυζάρα διαστημική, ευχαριστήθηκα άρμεγμα ισπανικό (καπότα) καραμπαλίκινγκ τα πάντα όλα! <3
Στην πίπα δεν καταλαβαίνω ποτέ το δόντι, οπότε ρωτάς λάθος άτομο
Δυνατό σφυροκόπημα πολύ δεν είχαμε γιατί θα έχυνα αμέσως, η Μαίρη πάντως μου έχει πει πως της αρέσει αυτού του στυλ το σεξ, όχι τόσο οι τρυφεράδες κτλ. Το μαλλί ήτανε πολύ ωραίο, το είχε σαν καρεδάκι στο σαλόνι και όταν μπήκε μέσα το είχε κάπως πιασμένο ψηλά, εμένα μ'άρεσε πολύ γιατί μου βγάζει αυτό το καθημερινό νοικοκυρίστικο στυλ που μ'αρέσει!
Η τσατσά αυτή ΓΚΕΙΜ κ οι υπόλοιποι είναι κλασσικό παράδειγμα ηλίθιου επαγγελματισμού, έχει την εντύπωση πως εγώ είμαι βόλτας κτλ που κ στην τελική να ήμουνα, δικαίωμα μου δεν είναι? Εσυ κάνε τη δουλειά σου σωστά και μην κρίνεις τον καθένα στραβομουτσουνιάζοντας και μιλώντας άσχημα..θα ήτανε καλή φάση αν μπορούσαμε να έρθουμε σε επαφή με τα αφεντικά της. Τα τρίδυμα της Άννας του Λαφάμ μήπως είναι?
Αυτή η Μπλάνκα εμένα δεν με τραβάει και πολύ λόγω των έξτρα κιλών αλλιώς εννοείται πως θα είχα χτυπήσει!
Ωραίος πιπινοκυνηγε, τα πάντα όλα είσαι, ευχαριστώ για την αναφορά για την Μαίρη, θα τιμηθεί κάποιο πρωινό Κυριακής που θα έχει ησυχία, έγινε κλασικ πλέον η Μαιρούλα.
Για τις τσατσάδες τα έχουμε πει κατ΄ επανάληψη αλλά τα αφεντικά δεν κόφτονται και πολύ για το πόσο επικοινωνιακές είναι με τον πελάτη, αλλιώς θα τις άλλαζαν, και δεν θα ήταν δύσκολο, πολλές κυρίες άνεργες δεν θα είχαν πρόβλημα να μπουν στο επάγγελμα, τώρα πια δεν αντιμετωπίζεται με τον ίδιο ρατσισμό όπως παλιότερα, θέληση όμως δεν υπάρχει.
Τα τρίδυμα δεν είναι της Άννας του λαφάμ.
Την Μπλάνκα θα την κτυπήσω εγώ λόγω εξτρά κιλών
GAME... κάτι ακόμα. Αν πας κάνε στάση λωτού κ άστην να αναλάβει αυτή!!! Με τα θεσπέσια βυζιά σε απόσταση αναπνοής!!
Γαμάτη στάση, σου έβγαλε τέτοιο γούστο έεεεεε, άξια η Μαιρούλα, θα την δοκιμάσω . παρεπιπτόντως δεν την έχω κάνει ποτέ μου σε μπουρδέλο.
καλησπερα και απο εμενα και καλο μηνα
ΕΘΕΑΘΗ καινουργιο μωρο στο ντελο τον γιαννιτσων,ενα ξανθο με μικρο βυζι και λιγο μεγαλη μου φανηκε γυρω στα 33-37
στα 30 το απλο και στα 50 γλυφομουνι τιποτα αλλο δεν κανει
αυτα και απο εμενα.
ΕΘΕΑΘΗ καινουργιο μωρο στο ντελο τον γιαννιτσων,ενα ξανθο με μικρο βυζι και λιγο μεγαλη μου φανηκε γυρω στα 33-37
αυτα και απο εμενα.
πρωι ή βραδυ φιλε?καλησπερα και απο εμενα και καλο μηνα
αυτα και απο εμενα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις