Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 94 άτομα (1 μέλη και 93 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ποιος ειχε πει για την Κουμπαρα μου την Εμμανουελα την Κυπρια (με φλεβα απ τα τιρανα ) οτι ειναι στην Πατρα ?
Δικιο ειχε !!! , εκει τραγουδαει οπως πληροφορηθην κι εγω
Ειχα εναν καραβανα εκει και ελεγα να τον στειλω για αναγνωριση αλλα πηρε μεταθεση ο μαλακας  :idiot:
οποτε οποιος εχει μπαρμπα στον μωρια , ας τον στειλει να δει  :think:
Εμμανουελα  ελα πισω , σ αγαπαμε  :grouphug:

Επισης σχετικα με τις μυστηριες φατσες που ειπωθησαν  , προχθες εξω απο Μαντζαρου 1 ηταν ενας ψηλος αδυνατος
με κοκκινη μπλουζα και ενα μουσακι  ασπρομαυρο ( ειχε ασπρες τριχες ) . Σαν αποτυχημενος ζωγραφος ηταν  :cheesy:
εκοβε βολτες απεναντι και κοιτουσε περιεργα οσους περνουσαν   :idiot:

Και κατι αλλο θα ελεγα αλλα το ξεχασα ...  :think:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μια πολύ μεγάλη μπουρδελότσαρκα έκανα σήμερα σε όλα σχεδόν τα καταστήματα της πόλης όπου διαπίστωσα ότι τηρουμένων των αναλογιών  η κίνηση ήταν αρκετά καλή, και πολλές κοπέλες ήταν μέσα στο δωμάτιο την ώρα που πέρασα και χρειάστηκε να περιμένω στο σαλόνι για να τις δω. Αναλυτικά λοιπόν και ανά κατάστημα οι κοπέλες που συνάντησα σε αυτή την βόλτα μου σήμερα το απόγευμα της Τρίτης 22 Μαΐου 2012, ήταν οι παρακάτω :    

- 26ης Οκτωβρίου 35Α (Τσίρκο) , η Ρωξάνη, όμορφη ξανθιά νεαρή Βουλγάρα, κορίτσι χαμηλών τόνων που όμως δεν σε αφήνει ανικανοποίητο, εμένα προσωπικά μου αρέσει αυτό το αθώο που βγάζει και όποτε την συνάντησα πέρασα καλά.
- 26ης Οκτωβρίου 52 , το κατάστημα το απόγευμα ήταν κλειστό, αλλά  η πόρτα του ήταν ανοικτή οπότε μάλλον ετοιμαζόταν για την βραδινή βάρδια.
- Ανδρέου Γεωργίου 24 , η Κριστίνα και όχι Χριστίνα, όμορφη λεπτή νεαρή κοπέλα από Ρωσία με μακρύ ξανθό μαλλί, μία από τις καλές επιλογές του απογεύματος. Στα υπ’ όψιν.
- Ανδρέου Γεωργίου 16 , η Νατάσσα η Τσαρίνα.
- Ανδρέου Γεωργίου 50 , κλειστό.
- Ανδρέου Γεωργίου 30 ,η Αντζέλικα η χοντρούλα, αρκετά σπασμένη, την ντύσανε μάλιστα με ένα λευκό κολλητό φόρεμα που τόνιζε όλα τα ελέη της, :headbang: έχει χάσει πλέον την φρεσκάδα που είχε ως Rookie, κάνανε και 50αρικο το χύσιμο στο στόμα, non value πλέον.
- Ανδρέου Γεωργίου 34 , η Μαρία η Τσέχα, η Βασίλισσα του καραμπαλίκινγκ.
- Ανδρέου Γεωργίου 4 , κλειστό.
- Ι. Κωλέττη 17 ,η πασίγνωστη σε όλους μας Αφροδίτη, η παλαιότερη ιερόδουλος αυτή τη στιγμή στην πόλη, ακμαία και πολύ δυαντή, σχεδόν όλοι μας ανεξαιρέτως έχουμε περάσει από την αγκαλιά της. :rockon:
- Κεφαλληνίας 8 (& Ανδρέου Γεωργίου) , η άλλη Αφροδίτη, έφυγα χωρίς να την δω και η τσατσά δυσανασχέτησε.
- Κοροβάγκου 5 , η Σάρα, αξιόλογη παρουσία αλλά όχι για τα 40 ευρώ που ζητάνε ακόμη, :jerking: την έκανα με ελαφρά.
- Νικηφόρου Ουρανού 26 , η Ειρήνη, φτιασιδωμένη, πάρα πολύ φρέσκια και όμορφη , πολύ ορεξάτη, με έφερε μια βόλτα γύρω μου, με άρχισε και στο μασάζ, στην πλάτη, έτοιμος ήμουν. :grin: :grin:
- Νικηφόρου Ουρανού 1 (Εκκλησία) , η Βερόνικα, όχι η γνωστή του Βαρδάρη, μία άλλη νεαρή κοπέλα βαμένη ξανθιά, με πρόστυχο πρόσωπο και πολύ ωραίο σώμα, ήταν μία από τις επιλογές μου και αυτή, θα τιμηθεί προσεχώς.
- Πέτρου Ερημίτη 2 , η θεία Νάντια η φλύαρη, στο παλιό της πόστο χωρίς τσατσά, ήρθε και κάθισε δίπλα μου στο σαλόνι, με χάιδεψε στο πρόσωπο με το βελούδινο χέρι της, μου έπιασε και τον πούτσο στα ίσια, έλα μέσα θα σου γλύψω και τα αρχίδια σου, είπε, σήμερα μπορεί να την έκανα αλλά κάποια στιγμή θα την ξαναεπισκεφθώ  να της τον σφυρίξω
- Φρίξου 14 , η Χριστίνα από το Λαφάμ, την έκανα χωρίς καν να την δω.
- Φρίξου 9 (Villa Erotica) ,  η Μάντυ η Γερμανίδα, η τρελιάρα.
- Κατεχάκη 13 , η Μάρα, μελαχρινή πλέον που δυστυχώς μαζί με τα κιλά της έχασε και εκείνο το γλυκό και αθώο χαμόγελο.  Πολύ σοβαρή και αγέλαστη την είδα σήμερα, κρίμα γιατί είχα περάσει όμορφες στιγμές μαζί της. Ελπίζω το γεγονός να ήταν τυχαίο, ή να έχω κάνει εγώ λάθος.
- Φρίξου 13 , η Άννα η milf με το καλλίγραμμο σώμα, σε καλή κατάσταση και ορεξάτη, μία από τις προσεχείς επιλογές μου.
- Φρίξου 15 , η Μόνικα, πρώην Χριστίνα, πρώην Λίλη, την έχω τιμήσει ως Λίλη με όχι καλές αναμνήσεις.
- Μαντζάρου 10 , η Γιάννα, όμορφη κοπελίτσα, ευδιάθετη και με πολύ ωραίο σώμα, το γύρισαν στο 40αρι πάλι αυτοί με δήθεν χαλαρό, δεν ήθελα να κάνω παζάρια, αν είχαν πάντως το απλό στα 30 θα περνούσα μέσα στα σίγουρα.
- Μαντζάρου 1Α , η όμορφη και πολύ δροσερή Κάρμεν η Ουγγαρέζα, με μαλλί κομμωτηρίου παρακαλώ, χαμογελαστή, ετιμήθει επιτυχώς σχετικά πρόσφατα, θα ξανατιμηθεί λίγο αργότερα.
- Προμηθέως  5 , η πολύ petit Άντζελα σε πρόγραμμα με τζακούζι. :o
- Προμηθέως 11 , η πάρα πολύ ορεξάτη και τρυφερή Τζοάννα, δεν έτυχε μέχρι τώρα να την επισκεφθώ, ούτε και σήμερα το έκανα, αν και οι συνθήκες ήταν ιδανικές και το μετάνοιωσα, αλλά πιστεύω να το πράξω πολύ σύντομα.
- Προμηθέως 14 , η Καμέλια, σαν να ομόρφυνε λιγουλάκι αυτή.
- Προμηθέως 19 , δεν πέρασα για τους γνωστούς λόγους.
- Προμηθέως 25 , η Κάρμεν-Καραμέλα, ζώβυζη τελείως με τα όμορφα μαστάρια της, και με κάνα διό κιλάκια ακόμη, με κοντοκουρεμένο μαλλί που της πήγε αρκετά, με έπιασε γλυκά από το χέρι και μου λέει πάμε, σήμερα μπορεί να αντιστάθηκα, κάποια άλλη στιγμή ίσως όχι, τρελιάρα γκόμενα αλλά δύσκολα θα περάσεις καλά μαζί της, εγώ πάντως ίσως το ξαναρισκάρω.
- Σαπφώς 20 , νέα άφιξη ονόματι Νικόλ από Τσεχία, οι λάτρεις των milf γυναικών δεν θα την αφήσουν αναξιοποίητη, εγώ προχώρησα παρακάτω.
- Σαπφώς 5 , και εδώ νέα άφιξη αλλά πιπίνι, Μπλάνκα από Ουγγαρία αν θυμάμαι καλά, ομορφούλα, μπουτού και αξιοπρόσεκτη, οι πιπινοκυνηγοί εν δράσει.
- Σαπφώς 7 , η Σουζάνα η πρώην Ουγγαρέζα και νυν Ουκρανή. :grin:
- Σαπφώς 8 , η Μιχαέλα η Ρουμάνα εδώ το 25αρακι έπαιζε στα ίσια, βυζαρού και πληθωρική, φαινόταν για καλή περίπτωση.
- Ταντάλου & Σαπφώς , η Μέρτσυ με πάρα μα πάρα πολύ έντονο μακιγιάζ και επικίνδυνο κραγιόν στα χείλη. Θα μου φύγει όταν σου κάνω πίπα μου είπε, τα είπαμε λιγάκι και αποχώρησα χωρίς δράματα, τα πάμε καλά με την φιλεναδίτσα μου. :grin: :cheesy:
- Ταντάλου 14 , η Αλεξάνδρα, μου τον έπιασε κανονικά και μάλιστα μπροστά σε ξένο άνθρωπο που της πουλούσε κάτι τις, μα δεν ντρέπεται καθόλου αυτή η κοπέλα. :o :o :cheesy:
- Ταντάλου 8Α , η Τζούλη, ήταν μέσα στο δωμάτιο δεν με είδε δεν την είδα, στα 25 το απλό ότι πιο valye αυτή τη στιγμή στον Βαρδάρη.
- Ταντάλου 9 , η Σόφη νεαρό και όμορφο κορίτσι από την Ουγγαρία, 30 το απλό που δεν κατέβαινε με τίποτα στα 25, με φουλ δουλειά και αβέρτα γεμάτα δωμάτια. Σε αυτήν την κοπέλα έγινε και η κατάθεση,  μέτρια θα έλεγα, δεν ακολούθησα το ένστικτο μου που μου έλεγε μακριά, αλλά παρασύρθηκα από το πραγματικό όμορφο και ζουμερό κολαράκι της. Δεν θα έλεγα ότι η κοπέλα με ξεπέταξε ούτε ίσως ότι δεν είχε διάθεση να με ανεχθεί, απλά δεν το είχε καθόλου και παρόλη την ομορφάδα της η απόδοση της ήταν σε πολύ μέτρια επίπεδα. :dunno:  Αυτό που κράτησα περισσότερο σήμερα η βόλτα ήταν και όχι το πήδημα, τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτόν τον κόσμο. :dunno:   Λεπτομέρειες στην κριτική. :dunno:  

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
ρε τερματοπαιχνιδε με μπλοκακι πας και τα γραφεις;;
1000 μπραβο για την υπεραναλυση

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
ρε τερματοπαιχνιδε με μπλοκακι πας και τα γραφεις;;
1000 μπραβο για την υπεραναλυση

Παλιά τάγραφα στις σημειώσεις του κινητού, τώρα πλέον μόνο κάνα καινούργιο όνομα γράφω και αυτό καμιά φορά δεν χρειάζεται, νάσαι καλά, :) ευχόμαι να χρησιεύσουν όλες οι παραπάνω αράδες. :)

Επισκέπτης
Μια πολύ μεγάλη μπουρδελότσαρκα έκανα σήμερα σε όλα σχεδόν τα καταστήματα της πόλης όπου διαπίστωσα ότι τηρουμένων των αναλογιών  η κίνηση ήταν αρκετά καλή, και πολλές κοπέλες ήταν μέσα στο δωμάτιο την ώρα που πέρασα και χρειάστηκε να περιμένω στο σαλόνι για να τις δω. Αναλυτικά λοιπόν και ανά κατάστημα οι κοπέλες που συνάντησα σε αυτή την βόλτα μου σήμερα το απόγευμα της Τρίτης 22 Μαΐου 2012, ήταν οι παρακάτω :    

- 26ης Οκτωβρίου 35Α (Τσίρκο) , η Ρωξάνη, όμορφη ξανθιά νεαρή Βουλγάρα, κορίτσι χαμηλών τόνων που όμως δεν σε αφήνει ανικανοποίητο, εμένα προσωπικά μου αρέσει αυτό το αθώο που βγάζει και όποτε την συνάντησα πέρασα καλά.
- 26ης Οκτωβρίου 52 , το κατάστημα το απόγευμα ήταν κλειστό, αλλά  η πόρτα του ήταν ανοικτή οπότε μάλλον ετοιμαζόταν για την βραδινή βάρδια.
- Ανδρέου Γεωργίου 24 , η Κριστίνα και όχι Χριστίνα, όμορφη λεπτή νεαρή κοπέλα από Ρωσία με μακρύ ξανθό μαλλί, μία από τις καλές επιλογές του απογεύματος. Στα υπ’ όψιν.
- Ανδρέου Γεωργίου 16 , η Νατάσσα η Τσαρίνα.
- Ανδρέου Γεωργίου 50 , κλειστό.
- Ανδρέου Γεωργίου 30 ,η Αντζέλικα η χοντρούλα, αρκετά σπασμένη, την ντύσανε μάλιστα με ένα λευκό κολλητό φόρεμα που τόνιζε όλα τα ελέη της, :headbang: έχει χάσει πλέον την φρεσκάδα που είχε ως Rookie, κάνανε και 50αρικο το χύσιμο στο στόμα, non value πλέον.
- Ανδρέου Γεωργίου 34 , η Μαρία η Τσέχα, η Βασίλισσα του καραμπαλίκινγκ.
- Ανδρέου Γεωργίου 4 , κλειστό.
- Ι. Κωλέττη 17 ,η πασίγνωστη σε όλους μας Αφροδίτη, η παλαιότερη ιερόδουλος αυτή τη στιγμή στην πόλη, ακμαία και πολύ δυαντή, σχεδόν όλοι μας ανεξαιρέτως έχουμε περάσει από την αγκαλιά της. :rockon:
- Κεφαλληνίας 8 (& Ανδρέου Γεωργίου) , η άλλη Αφροδίτη, έφυγα χωρίς να την δω και η τσατσά δυσανασχέτησε.
- Κοροβάγκου 5 , η Σάρα, αξιόλογη παρουσία αλλά όχι για τα 40 ευρώ που ζητάνε ακόμη, :jerking: την έκανα με ελαφρά.
- Νικηφόρου Ουρανού 26 , η Ειρήνη, φτιασιδωμένη, πάρα πολύ φρέσκια και όμορφη , πολύ ορεξάτη, με έφερε μια βόλτα γύρω μου, με άρχισε και στο μασάζ, στην πλάτη, έτοιμος ήμουν. :grin: :grin:
- Νικηφόρου Ουρανού 1 (Εκκλησία) , η Βερόνικα, όχι η γνωστή του Βαρδάρη, μία άλλη νεαρή κοπέλα βαμένη ξανθιά, με πρόστυχο πρόσωπο και πολύ ωραίο σώμα, ήταν μία από τις επιλογές μου και αυτή, θα τιμηθεί προσεχώς.
- Πέτρου Ερημίτη 2 , η θεία Νάντια η φλύαρη, στο παλιό της πόστο χωρίς τσατσά, ήρθε και κάθισε δίπλα μου στο σαλόνι, με χάιδεψε στο πρόσωπο με το βελούδινο χέρι της, μου έπιασε και τον πούτσο στα ίσια, έλα μέσα θα σου γλύψω και τα αρχίδια σου, είπε, σήμερα μπορεί να την έκανα αλλά κάποια στιγμή θα την ξαναεπισκεφθώ  να της τον σφυρίξω
- Φρίξου 14 , η Χριστίνα από το Λαφάμ, την έκανα χωρίς καν να την δω.
- Κατεχάκη 13 , η Μάρα, μελαχρινή πλέον που δυστυχώς μαζί με τα κιλά της έχασε και εκείνο το γλυκό και αθώο χαμόγελο.  Πολύ σοβαρή και αγέλαστη την είδα σήμερα, κρίμα γιατί είχα περάσει όμορφες στιγμές μαζί της. Ελπίζω το γεγονός να ήταν τυχαίο, ή να έχω κάνει εγώ λάθος.
- Φρίξου 13 , η Άννα η milf με το καλλίγραμμο σώμα, σε καλή κατάσταση και ορεξάτη, μία από τις προσεχείς επιλογές μου.
- Φρίξου 15 , η Μόνικα, πρώην Χριστίνα, πρώην Λίλη, την έχω τιμήσει ως Λίλη με όχι καλές αναμνήσεις.
- Μαντζάρου 10 , η Γιάννα, όμορφη κοπελίτσα, ευδιάθετη και με πολύ ωραίο σώμα, το γύρισαν στο 40αρι πάλι αυτοί με δήθεν χαλαρό, δεν ήθελα να κάνω παζάρια, αν είχαν πάντως το απλό στα 30 θα περνούσα μέσα στα σίγουρα.
- Μαντζάρου 1Α , η όμορφη και πολύ δροσερή Κάρμεν η Ουγγαρέζα, με μαλλί κομμωτηρίου παρακαλώ, χαμογελαστή, ετιμήθει επιτυχώς σχετικά πρόσφατα, θα ξανατιμηθεί λίγο αργότερα.
- Προμηθέως  5 , η πολύ petit Άντζελα σε πρόγραμμα με τζακούζι. :o
- Προμηθέως 11 , η πάρα πολύ ορεξάτη και τρυφερή Τζοάννα, δεν έτυχε μέχρι τώρα να την επισκεφθώ, ούτε και σήμερα το έκανα, αν και οι συνθήκες ήταν ιδανικές και το μετάνοιωσα, αλλά πιστεύω να το πράξω πολύ σύντομα.
- Προμηθέως 14 , η Καμέλια, σαν να ομόρφυνε λιγουλάκι αυτή.
- Προμηθέως 19 , δεν πέρασα για τους γνωστούς λόγους.
- Προμηθέως 25 , η Κάρμεν-Καραμέλα, ζώβυζη τελείως με τα όμορφα μαστάρια της, και με κάνα διό κιλάκια ακόμη, με κοντοκουρεμένο μαλλί που της πήγε αρκετά, με έπιασε γλυκά από το χέρι και μου λέει πάμε, σήμερα μπορεί να αντιστάθηκα, κάποια άλλη στιγμή ίσως όχι, τρελιάρα γκόμενα αλλά δύσκολα θα περάσεις καλά μαζί της, εγώ πάντως ίσως το ξαναρισκάρω.
- Σαπφώς 20 , νέα άφιξη ονόματι Νικόλ από Τσεχία, οι λάτρεις των milf γυναικών δεν θα την αφήσουν αναξιοποίητη, εγώ προχώρησα παρακάτω.
- Σαπφώς 5 , και εδώ νέα άφιξη αλλά πιπίνι, Μπλάνκα από Ουγγαρία αν θυμάμαι καλά, ομορφούλα, μπουτού και αξιοπρόσεκτη, οι πιπινοκυνηγοί εν δράσει.
- Σαπφώς 7 , η Σουζάνα η πρώην Ουγγαρέζα και νυν Ουκρανή. :grin:
- Σαπφώς 8 , η Μιχαέλα η Ρουμάνα εδώ το 25αρακι έπαιζε στα ίσια, βυζαρού και πληθωρική, φαινόταν για καλή περίπτωση.
- Ταντάλου & Σαπφώς , η Μέρτσυ με πάρα μα πάρα πολύ έντονο μακιγιάζ και επικίνδυνο κραγιόν στα χείλη. Θα μου φύγει όταν σου κάνω πίπα μου είπε, τα είπαμε λιγάκι και αποχώρησα χωρίς δράματα, τα πάμε καλά με την φιλεναδίτσα μου. :grin: :cheesy:
- Ταντάλου 14 , η Αλεξάνδρα, μου τον έπιασε κανονικά και μάλιστα μπροστά σε ξένο άνθρωπο που της πουλούσε κάτι τις, μα δεν ντρέπεται καθόλου αυτή η κοπέλα. :o :o :cheesy:
- Ταντάλου 8Α , η Τζούλη, ήταν μέσα στο δωμάτιο δεν με είδε δεν την είδα, στα 25 το απλό ότι πιο valye αυτή τη στιγμή στον Βαρδάρη.
- Ταντάλου 9 , η Σόφη νεαρό και όμορφο κορίτσι από την Ουγγαρία, 30 το απλό που δεν κατέβαινε με τίποτα στα 25, με φουλ δουλειά και αβέρτα γεμάτα δωμάτια. Σε αυτήν την κοπέλα έγινε και η κατάθεση,  μέτρια θα έλεγα, δεν ακολούθησα το ένστικτο μου που μου έλεγε μακριά, αλλά παρασύρθηκα από το πραγματικό όμορφο και ζουμερό κολαράκι της. Δεν θα έλεγα ότι η κοπέλα με ξεπέταξε ούτε ίσως ότι δεν είχε διάθεση να με ανεχθεί, απλά δεν το είχε καθόλου και παρόλη την ομορφάδα της η απόδοση της ήταν σε πολύ μέτρια επίπεδα. :dunno:  Αυτό που κράτησα περισσότερο σήμερα η βόλτα ήταν και όχι το πήδημα, τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτόν τον κόσμο. :dunno:   Λεπτομέρειες στην κριτική. :dunno:  

πολυ ωραια αναφορα γκειμ  :rockon: 

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
bi.gif
Ωραιος ο τσαρκαδορος , χαρα στο κουραγιο σου
bi.gif

:cheesy: Σωστος ο χαρακτηρισμος  :cheesy:   :tits2: :cum: Την εχω στοχο για φικεν κωλεν  :zfuck:
Μου ειχε δειξει και το βιβλιαριο της την περασμενη φορα , δε ξερω αν το ειχα γραψει ...

- Κατεχάκη 13 ,Δε θυμηθηκες να ρωτησεις για την πιπινερικκα ε ?  :think:
- Φρίξου 15 , Ποια ειναι αυτη ρε ? :think: ενα πιπινι που ηταν εκκλησια καποτε ? η Τσιρκο ?

- Ι. Κωλέττη 17 ,η πασίγνωστη σε όλους μας Αφροδίτη,  σχεδόν όλοι μαςανεξαιρέτως έχουμε περάσει από την αγκαλιά
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
black-sheep_1719970i.jpg

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
909
Πόντοι
4.535
Γεια σου jo μαύρο πρόβατο που δεν έχεις δοκιμάσει Άφρο!!!

Για σήμερα το βράδυ έχουμε τίποτα αξιοσημείωτο? Έχω καιρό να κάνω βόλτα ΚΑΙ να βγω από το σπίτι!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
17
Πόντοι
1.366
Σορρυ εδω διαφωνουμε! :sunglasses: προμιλφ με μετριο σερβις! :cheesy: 

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
29
Like
1.551
Πόντοι
1.720
μαγκες σημερα το βραδυ...βασικα ξημερωματα στην κατεχακη 13..... μονος ημουν.. η τσατσα μου ειπε εμμανουελα μεσα... με μια διαπραγματευση της πλακας μπηκα με 40 ευρω γλυψιμο κτλ..  μαγκες??? η γκομενα απιστευτη... το καλυτερο γαμησι ever!!!!  δεν ξερω ποση ωρα ηταν μεσα(ξαναλεω μονος ημουν)...σε καποια φαση ειπα ρε μαγκες δεν παιζει..εδω θα την βγαλουμε σημερα.... πρωτη φορα ε!!!  ουτε ξερω ποση ωρα ηταν μεσα η γκομενα....   σε ολα αριστα της βαζω... μα σε ολα!!!! ειλικρινα τρελο γαμησι τρελη συμπεριφορα εκ μερους της και εξτραδακια απιστευτα...  απιστευτα ομως!!! και εν τω μεταξυ πρωτη φορα την ειδα και μπηκα...   ειναι αυτη η περιφημη εμμα που λετε?? εμμανουελα μου την ειπε η τσατσα.  θεα σε ολα δυναμη λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ναι αυτη ειναι η περιφημη. εγω απο τα χριστουγενα μεχρι στιγμης εχω παει 7 φορες. και κανα δυο φορες που κατεθεσα αλλου για αλλαγη, καλα ηταν δε λεω. Αλλα η εμανουελα ειναι 2 ταβανια πανω απ'ολες. i have seen the core

tsondovolos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ειμουν κεντρο και ειπα ας κανω καταδρομική στην Nicol. εφαγα ακυρο πανιγιρικο παλι.αχαχα πραγματικα πρεπει να εισαι ninja για να την πετιχεις τους τελευταιους 2 μηνες :p  
την εχει δει κανεις τελευταια? να με στειλει με GPS ;P

ps:μλκια που δεν εκανα βολτα και στα αλλα , να εβλεπα την καινουργια Nicol ;~

Επισκέπτης

:thumbsup: :thumbsup:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.093
Πόντοι
13.755
ειμουν κεντρο και ειπα ας κανω καταδρομική στην Nicol. εφαγα ακυρο πανιγιρικο παλι.αχαχα πραγματικα πρεπει να εισαι ninja για να την πετιχεις τους τελευταιους 2 μηνες :p  
την εχει δει κανεις τελευταια? να με στειλει με GPS ;P

ps:μλκια που δεν εκανα βολτα και στα αλλα , να εβλεπα την καινουργια Nicol ;~
μεχρι και πριν μια βδομαδα δουλευε κανονικα νυχτα αλλα τωρα ηταν να φυγει κιολας οποτε πιθανον να σταματησε και οριστικα

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
- Κατεχάκη 13 ,Δε θυμηθηκες να ρωτησεις για την πιπινερικκα ε ?  :think:
Δεν ρώτησα …. :headbang:  ξέχασα….:dunno:

- Φρίξου 15 , Ποια ειναι αυτη ρε ? :think: ενα πιπινι που ηταν εκκλησια καποτε ? η Τσιρκο ?
Ναι πιπίνι τρομάρα της, ξεκίνησε από το τσίρκο σαν Λίλη, συνέχισισε στην κωλλέτη σαν Χριστίνα, έβαλε βυζιά και τώρα το παίζει Μόνικα….  :jerking: :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν παίζεσαι ρε 2funny: :2funny: :2funny: άντε τράβα να την πηδήξεις να γίνεις και εσύ άσπρο 2funny: :2funny: :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Σορρυ εδω διαφωνουμε! :sunglasses: προμιλφ με μετριο σερβις! :cheesy: 

ΟΚ, δεκτόν, είναι προσωπική μου άποψη και κάνεις πολύ καλά και βάζεις και τη δική σου, για να βγαίνουνε όσο το δυνατόν καλύτερα συμπεράσματα. :grin: :sunglasses: :cheesy:

tsondovolos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
μεχρι και πριν μια βδομαδα δουλευε κανονικα νυχτα αλλα τωρα ηταν να φυγει κιολας οποτε πιθανον να σταματησε και οριστικα

o.O  μεγαλη ηττα εφαγα κ γενικα στον βαρδαρη, αν εχει φυγει ;/

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Και μιά πληροφορία της τελευταίας στιγμής. :sunglasses:

Τις επόμενες μέρες, ίσως και αύριο, θα κάνει come back η όμορφη πιπίνα Άντζυ. Γιά όσους ψήνονται θα ντεμπουτάρει μάλλον στο Προμηθέως 5.  :fuck1:

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
:cheesy: Σωστος ο χαρακτηρισμος  :cheesy:   :tits2: :cum: Την εχω στοχο για φικεν κωλεν  :zfuck:
Μου ειχε δειξει και το βιβλιαριο της την περασμενη φορα , δε ξερω αν το ειχα γραψει ...

εγω εκει κατεθεσα σημερα αλλα βαριεμαι να γραψω κριτικη, πειραζει?  :grin:

κανε και ενα δευτερο μαυρο  :'(

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.093
Πόντοι
13.755
o.O  μεγαλη ηττα εφαγα κ γενικα στον βαρδαρη, αν εχει φυγει ;/
εχει πολλες μερες που δε τη βλεπω ουτε στο fb.Πραγματι αν εφυγε η απωλεια θα'ναι τεραστια και το κενο δυσκολο να καλυφθει...

Νομιζω τη Νικολ θα τη θυμομαστε για καιρο

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
0
GAMEOVER σου εχω στειλει ενα ΠΜ για την βυζαρου Μιχαελα που ειπες!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.093
Πόντοι
13.755
Eκανα μια μικρη βολτα μιας και κατεληξα σχετικα νωρις στην Εμμα και τελικα μπηκα και ηταν απιχτη ακομα μια φορα.40ε για 69 με γυμνο και εκατσε 40 λεπτα στο δωματιο και τελικα επειδη υπηρξε πολυς ερωτισμος δε τη γαμησα καθολου αλλα αλληλογλυφομασταν για πολυ ωρα και τελικα την εχυσα στο στομα.Συμπεριφερεται εντελως σαν γκομενα σου.Μου εξηγησε και μου τονισε ξεκαθαρα οτι δε την ενδιαφερει ο χρονος καθολου και οτι αν δεν τελειωσει ο πελατης δε φευγει!!
Στα υπολοιπα...

-26ης 35.η θεια Λενα η ουκρανεζα.Πολυ εκφυλη γυναικα με ωραιο κορμι και λαγνο βλεμμα,μου'κανε και κατι κουνηματα στο σαλονι αλλα στην προταση μου να μπω με 30ε με γλυφομουνι η τσατσα αρνηθηκε κατηγορηματικα.Παντως θα επιστρεψω συντομα μαλλον μ'αρεσει πολυ αυτη η γυναικα και εχει και θετικα σχολια
-Ερημιτη.η μελαχρινη Ιζαμπελα η δηθεν Ισπανιδα με τα ωραια βυζια και την κωλαρα αλλα χαλια στη φατσα
-Νικ.Ουρανου 26.μια καινουρια κοπελα ευχαριστη φαινομενικα με γλυκεια φατσα και ωραιο κωλαρακι αλλα οταν εκανα να φυγω αυτη με την καριολα τσατσα της κατι σα να εβρισαν.Η συγκεκριμενη τσατσα δουλευει και Προμ.25 και Κατεχακη και παντα δυσανασχετει εντονα οταν δεν μπαινεις :birdman: :birdman: :birdman:
-Φριξου 15.η χορταστικη γυναικαρα Τανια με τις ωραιες καμπυλες
-Φριξου 13.εκπληξη!!! :dancing: :dancing:Η σουπερμιλφ Ειρηνη.Μα της λεω δεν ησουν και πρωινη στο αλλο?...Που το ξερεις λεει?...Το'γραψε ο Gameover της λεω :grin:.Το σκεφτηκα προς στιγμην μιας και δε την εχω ξαναδει ποτε νυχτα αλλα τελικα αντισταθηκα.Ειπαμε...η Ειρηνη ειναι η καλυτερη σε ολα και ειδικα στο ξεσκισμα του κωλου
-Φριξου 14.η επισης δηθεν Ισπανιδα Γιασμιν με τα ασχημα πλαστικα βυζια και την εκφυλη φατσα.Το ενστικτο μου λεει οχι ομως...'ελα μπες ειμαι πολυ καλο'ειπε :2funny:
-Κωλετη.Η Στεφη η Ιταλιδα
-Κατεχακη.η σουπερ Εμμα οπως ειπα

Το Βιλα ερωτικα ηταν κλειστο τελικα αν και εδινε Αντριαννα στο προγραμμα.
Εκανα και ενα περασμα απο Βαρδαρη μπας και δω το αμαξι της Νικολ και μπω αλλα δε το ειδα.Ειδα ομως κατι σκατοφατσες μαυριδερες να γυρνανε και επειδη μου βαλατε και ιδεες τωρα τελευταια την κοπανησα τελικα.Η εποχη της αθωοτητας μαλλον περασε...
Κατι πρεπει να γινει μ'αυτους.Αφενος δεν μπαινουν πουθενα και αφετερου διωχνουν τον κανονικο κοσμο που κανει νυχτερινη τσαρκα με σοβαρο σκοπο.
Μαστουρωμενοι,πρεζονια,γυφτοι,ρωσσοποντιοι,μαυροι,πακιστανοι :birdman: :birdman: :birdman:Αντε γαμηθειτε ρε

Και το πιο κουφο και αστειο της βραδιας ηταν τωρα πριν ερθω σπιτι οπου Γιαννιτσων-Βουτυρα γωνια ειδα πακιστανοφατσα τραβεστι με μωβ περουκα με μακρια μαλλια να κανει την γκομενα και διπλα ενας αλλος να κανει τον νταβα.
Δε μιλαμε για θηλυκοτητα,γυναικεια ρουχα κτλ...μιλαμε για μια μωβ περουκα και απο κατω εναν πακιστανο :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom