Μια πολύ μεγάλη μπουρδελότσαρκα έκανα σήμερα σε όλα σχεδόν τα καταστήματα της πόλης όπου διαπίστωσα ότι τηρουμένων των αναλογιών η κίνηση ήταν αρκετά καλή, και πολλές κοπέλες ήταν μέσα στο δωμάτιο την ώρα που πέρασα και χρειάστηκε να περιμένω στο σαλόνι για να τις δω. Αναλυτικά λοιπόν και ανά κατάστημα οι κοπέλες που συνάντησα σε αυτή την βόλτα μου σήμερα το απόγευμα της Τρίτης 22 Μαΐου 2012, ήταν οι παρακάτω :
- 26ης Οκτωβρίου 35Α (Τσίρκο) , η Ρωξάνη, όμορφη ξανθιά νεαρή Βουλγάρα, κορίτσι χαμηλών τόνων που όμως δεν σε αφήνει ανικανοποίητο, εμένα προσωπικά μου αρέσει αυτό το αθώο που βγάζει και όποτε την συνάντησα πέρασα καλά.
- 26ης Οκτωβρίου 52 , το κατάστημα το απόγευμα ήταν κλειστό, αλλά η πόρτα του ήταν ανοικτή οπότε μάλλον ετοιμαζόταν για την βραδινή βάρδια.
- Ανδρέου Γεωργίου 24 , η Κριστίνα και όχι Χριστίνα, όμορφη λεπτή νεαρή κοπέλα από Ρωσία με μακρύ ξανθό μαλλί, μία από τις καλές επιλογές του απογεύματος. Στα υπ’ όψιν.
- Ανδρέου Γεωργίου 16 , η Νατάσσα η Τσαρίνα.
- Ανδρέου Γεωργίου 50 , κλειστό.
- Ανδρέου Γεωργίου 30 ,η Αντζέλικα η χοντρούλα, αρκετά σπασμένη, την ντύσανε μάλιστα με ένα λευκό κολλητό φόρεμα που τόνιζε όλα τα ελέη της,
έχει χάσει πλέον την φρεσκάδα που είχε ως Rookie, κάνανε και 50αρικο το χύσιμο στο στόμα, non value πλέον.
- Ανδρέου Γεωργίου 34 , η Μαρία η Τσέχα, η Βασίλισσα του καραμπαλίκινγκ.
- Ανδρέου Γεωργίου 4 , κλειστό.
- Ι. Κωλέττη 17 ,η πασίγνωστη σε όλους μας Αφροδίτη, η παλαιότερη ιερόδουλος αυτή τη στιγμή στην πόλη, ακμαία και πολύ δυαντή, σχεδόν όλοι μας ανεξαιρέτως έχουμε περάσει από την αγκαλιά της.
- Κεφαλληνίας 8 (& Ανδρέου Γεωργίου) , η άλλη Αφροδίτη, έφυγα χωρίς να την δω και η τσατσά δυσανασχέτησε.
- Κοροβάγκου 5 , η Σάρα, αξιόλογη παρουσία αλλά όχι για τα 40 ευρώ που ζητάνε ακόμη,
την έκανα με ελαφρά.
- Νικηφόρου Ουρανού 26 , η Ειρήνη, φτιασιδωμένη, πάρα πολύ φρέσκια και όμορφη , πολύ ορεξάτη, με έφερε μια βόλτα γύρω μου, με άρχισε και στο μασάζ, στην πλάτη, έτοιμος ήμουν.
- Νικηφόρου Ουρανού 1 (Εκκλησία) , η Βερόνικα, όχι η γνωστή του Βαρδάρη, μία άλλη νεαρή κοπέλα βαμένη ξανθιά, με πρόστυχο πρόσωπο και πολύ ωραίο σώμα, ήταν μία από τις επιλογές μου και αυτή, θα τιμηθεί προσεχώς.
- Πέτρου Ερημίτη 2 , η θεία Νάντια η φλύαρη, στο παλιό της πόστο χωρίς τσατσά, ήρθε και κάθισε δίπλα μου στο σαλόνι, με χάιδεψε στο πρόσωπο με το βελούδινο χέρι της, μου έπιασε και τον πούτσο στα ίσια, έλα μέσα θα σου γλύψω και τα αρχίδια σου, είπε, σήμερα μπορεί να την έκανα αλλά κάποια στιγμή θα την ξαναεπισκεφθώ να της τον σφυρίξω
- Φρίξου 14 , η Χριστίνα από το Λαφάμ, την έκανα χωρίς καν να την δω.
- Φρίξου 9 (Villa Erotica) , η Μάντυ η Γερμανίδα, η τρελιάρα.
- Κατεχάκη 13 , η Μάρα, μελαχρινή πλέον που δυστυχώς μαζί με τα κιλά της έχασε και εκείνο το γλυκό και αθώο χαμόγελο. Πολύ σοβαρή και αγέλαστη την είδα σήμερα, κρίμα γιατί είχα περάσει όμορφες στιγμές μαζί της. Ελπίζω το γεγονός να ήταν τυχαίο, ή να έχω κάνει εγώ λάθος.
- Φρίξου 13 , η Άννα η milf με το καλλίγραμμο σώμα, σε καλή κατάσταση και ορεξάτη, μία από τις προσεχείς επιλογές μου.
- Φρίξου 15 , η Μόνικα, πρώην Χριστίνα, πρώην Λίλη, την έχω τιμήσει ως Λίλη με όχι καλές αναμνήσεις.
- Μαντζάρου 10 , η Γιάννα, όμορφη κοπελίτσα, ευδιάθετη και με πολύ ωραίο σώμα, το γύρισαν στο 40αρι πάλι αυτοί με δήθεν χαλαρό, δεν ήθελα να κάνω παζάρια, αν είχαν πάντως το απλό στα 30 θα περνούσα μέσα στα σίγουρα.
- Μαντζάρου 1Α , η όμορφη και πολύ δροσερή Κάρμεν η Ουγγαρέζα, με μαλλί κομμωτηρίου παρακαλώ, χαμογελαστή, ετιμήθει επιτυχώς σχετικά πρόσφατα, θα ξανατιμηθεί λίγο αργότερα.
- Προμηθέως 5 , η πολύ petit Άντζελα σε πρόγραμμα με τζακούζι. :o
- Προμηθέως 11 , η πάρα πολύ ορεξάτη και τρυφερή Τζοάννα, δεν έτυχε μέχρι τώρα να την επισκεφθώ, ούτε και σήμερα το έκανα, αν και οι συνθήκες ήταν ιδανικές και το μετάνοιωσα, αλλά πιστεύω να το πράξω πολύ σύντομα.
- Προμηθέως 14 , η Καμέλια, σαν να ομόρφυνε λιγουλάκι αυτή.
- Προμηθέως 19 , δεν πέρασα για τους γνωστούς λόγους.
- Προμηθέως 25 , η Κάρμεν-Καραμέλα, ζώβυζη τελείως με τα όμορφα μαστάρια της, και με κάνα διό κιλάκια ακόμη, με κοντοκουρεμένο μαλλί που της πήγε αρκετά, με έπιασε γλυκά από το χέρι και μου λέει πάμε, σήμερα μπορεί να αντιστάθηκα, κάποια άλλη στιγμή ίσως όχι, τρελιάρα γκόμενα αλλά δύσκολα θα περάσεις καλά μαζί της, εγώ πάντως ίσως το ξαναρισκάρω.
- Σαπφώς 20 , νέα άφιξη ονόματι Νικόλ από Τσεχία, οι λάτρεις των milf γυναικών δεν θα την αφήσουν αναξιοποίητη, εγώ προχώρησα παρακάτω.
- Σαπφώς 5 , και εδώ νέα άφιξη αλλά πιπίνι, Μπλάνκα από Ουγγαρία αν θυμάμαι καλά, ομορφούλα, μπουτού και αξιοπρόσεκτη, οι πιπινοκυνηγοί εν δράσει.
- Σαπφώς 7 , η Σουζάνα η πρώην Ουγγαρέζα και νυν Ουκρανή.
- Σαπφώς 8 , η Μιχαέλα η Ρουμάνα εδώ το 25αρακι έπαιζε στα ίσια, βυζαρού και πληθωρική, φαινόταν για καλή περίπτωση.
- Ταντάλου & Σαπφώς , η Μέρτσυ με πάρα μα πάρα πολύ έντονο μακιγιάζ και επικίνδυνο κραγιόν στα χείλη. Θα μου φύγει όταν σου κάνω πίπα μου είπε, τα είπαμε λιγάκι και αποχώρησα χωρίς δράματα, τα πάμε καλά με την φιλεναδίτσα μου.
- Ταντάλου 14 , η Αλεξάνδρα, μου τον έπιασε κανονικά και μάλιστα μπροστά σε ξένο άνθρωπο που της πουλούσε κάτι τις, μα δεν ντρέπεται καθόλου αυτή η κοπέλα. :o :o
- Ταντάλου 8Α , η Τζούλη, ήταν μέσα στο δωμάτιο δεν με είδε δεν την είδα, στα 25 το απλό ότι πιο valye αυτή τη στιγμή στον Βαρδάρη.
- Ταντάλου 9 , η Σόφη νεαρό και όμορφο κορίτσι από την Ουγγαρία, 30 το απλό που δεν κατέβαινε με τίποτα στα 25, με φουλ δουλειά και αβέρτα γεμάτα δωμάτια. Σε αυτήν την κοπέλα έγινε και η κατάθεση, μέτρια θα έλεγα, δεν ακολούθησα το ένστικτο μου που μου έλεγε μακριά, αλλά παρασύρθηκα από το πραγματικό όμορφο και ζουμερό κολαράκι της. Δεν θα έλεγα ότι η κοπέλα με ξεπέταξε ούτε ίσως ότι δεν είχε διάθεση να με ανεχθεί, απλά δεν το είχε καθόλου και παρόλη την ομορφάδα της η απόδοση της ήταν σε πολύ μέτρια επίπεδα. Αυτό που κράτησα περισσότερο σήμερα η βόλτα ήταν και όχι το πήδημα, τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτόν τον κόσμο. Λεπτομέρειες στην κριτική.