Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 114 άτομα (0 μέλη και 114 επισκέπτες)

alex18

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
δεν εχω σκασει ποτε πρωι κατω κι γι αυτο διερωτομαι.....τι καλο παιζει? αγαπουλης ειμαι....για να  προσδιορισω κατευθηνση ....ευχαριστω εκ των προτερων....

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
29
Like
1.551
Πόντοι
1.720
δεν εχω σκασει ποτε πρωι κατω κι γι αυτο διερωτομαι.....τι καλο παιζει? αγαπουλης ειμαι....για να  προσδιορισω κατευθηνση ....ευχαριστω εκ των προτερων....

εχει καλα κομματια το πρωι γενικα. Ελεγξε το τριγωνο της Φριξου. Αννα,Χριστινα και Εφη ειναι πολυ καλες και οι 3. Αν ψηνεις κατι σε μιλφ ψαξε Ναντια στο ανδ γεωργιου 24 και Ειρηνη στο Νικηφορου Ουρανου 26. Ειναι και η ρωσιδα Νατασα στο ανδ γεωργιου 16 πολυ καλη αλλα παιζει να λειπει αυτο το καιρο. γενικα στα του μυλου εχει καλες τα πρωινα παντως. βαρδαρη δε γνωριζω :think:

Επισκέπτης
Χαιρετώ, καμία με μεγάλα βυζιά έχουμε; Έχω καιρό να εξασκήσω το άθλημα και το σκέπτομαι μέσα στο ΣΚ να τσαρκάρω.

απο βαρδαρη  προμηθεως 25 καρμεν ειναι και μουναρος, και ειναι εκει συνηθως βραδυ. και η νικολ που ειναι σαπφως 7 και αυτη βραδυ.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Χαιρετώ, καμία με μεγάλα βυζιά έχουμε; Έχω καιρό να εξασκήσω το άθλημα και το σκέπτομαι μέσα στο ΣΚ να τσαρκάρω.

Αλεξ Λαφαμοβα , αλλα λειπει , και μια αλλη με παρομοια Βυζια (5ρια) εν ονοματι Αννα , ομως ειναι στην Κατερινη  :cheesy:
μιας και καλοκαιριαζει και θα πανε εκρδομεις κατα κει εχετε το νου σας ... 30 - 35 η δεσποινις , χαμογελστο προσωπο , τυπικο σωμα
χαμογελο και βυζι του αρεσε και μπηκε , πισω του μπηκε κι ενας σουρωμενος και του λεγανε οτι θα αργησει η κοπελα για να φυγει
οποτε η γκομενα δε βιαζοταν καθολου να βγει απο το δωματιο . Η αναφορα ηρθε απο περιπλανομενο μπουρδελιαρη
Καλα περασε , καλη περιπτωση για μιλφο-βυζο φιλους

Ωραιο κολπο μου φαινετε  :dancing:
Καραμαν την αλλη φορα θα σε παρω μαζι μου να μπεις μετα απο λιγο να παριστανεις τον μεθυσμενο  :2funny: :2funny: :2funny:

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
και μια αλλη με παρομοια Βυζια (5ρια) εν ονοματι Αννα , ομως ειναι στην Κατερινη  :cheesy:
μιας και καλοκαιριαζει και θα πανε εκρδομεις κατα κει εχετε το νου σας ... 30 - 35 η δεσποινις , χαμογελστο προσωπο , τυπικο σωμα

Που είναι αυτή jo;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Αλεξ Λαφαμοβα , αλλα λειπει , και μια αλλη με παρομοια Βυζια (5ρια) εν ονοματι Αννα , ομως ειναι στην Κατερινη :cheesy:
χαμογελο και βυζι του αρεσε και μπηκε , πισω του μπηκε κι ενας σουρωμενος και του λεγανε οτι θα αργησει η κοπελα για να φυγει
οποτε η γκομενα δε βιαζοταν καθολου να βγει απο το δωματιο . Η αναφορα ηρθε απο περιπλανομενο μπουρδελιαρη
Καλα περασε , καλη περιπτωση για μιλφο-βυζο φιλους

Ωραιο κολπο μου φαινετε  :dancing:
Καραμαν την αλλη φορα θα σε παρω μαζι μου να μπεις μετα απο λιγο να παριστανεις τον μεθυσμενο  :2funny: :2funny: :2funny:

...ρεσυ στο μυαλο μου μεσα εισαι.??   :2funny: ...σκεφτομαι να παω κατερινη μπας και βρω την Ιβον,  ;) αλλα θα χτυπησω τηλεφωνακι απο πριν, αλλιως θα παω καρφι στο Μαρακι, ...για αυριο αυτα και αν υπαρξει ορεξη.
Αυτη που λες η Αννα καλη εμφανησιακα.??

nikos_104

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καμια απο θεσσαλονικη..με μεγαλα βυζια. ξερει κανεις σε πιο δουλευει? :tits:

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
καλησπερα παιχταραδες μηπως πηρε το ματι σας τη τζοανα ενα μικροκαμωμενο ρουμανακι δουλευε προμηθεως 11 πρωι

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
...ρεσυ στο μυαλο μου μεσα εισαι.??   :2funny: ...σκεφτομαι να παω κατερινη μπας και βρω την Ιβον,  ;) αλλα θα χτυπησω τηλεφωνακι απο πριν, αλλιως θα παω καρφι στο Μαρακι, ...για αυριο αυτα και αν υπαρξει ορεξη.
Αυτη που λες η Αννα καλη εμφανησιακα.??
Το wifi εν δραση  :grin:
αννα δεν ειδα ποτε τι ν σου πω , ξερεις τωρα αλλα του λαγου αλλα της κουκουβαγιας
Μετριο - τυπικο σωμα χαμογελαστη , μελαχρινη + βυζια
Καλο βολι αν πας  :zfuck: αν και μονο για αυτο ισως δε λεει .. περιμενε κανα δυο βδομαδες να παμε για βουτιες  :sunglasses:

καμια απο θεσσαλονικη..με μεγαλα βυζια. ξερει κανεις σε πιο δουλευει? :tits:

Θεσσαλονικια θες ? απο ποια περιοχη  :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Στα σπιτακια για μεγεθος εδω ειπαμε Αλεξ απο φυσικα
Σιλικονη , Τουμπανιεθ , Κομοδινοπουλου , Μαντυ ... ε δε θυμαμαι αλλες (
μην ασχοληστε με βυζια ρε , ολο στεναχωρεμενοι θα ειστε  :cheesy:

καλησπερα παιχταραδες μηπως πηρε το ματι σας τη τζοανα ενα μικροκαμωμενο ρουμανακι δουλευε προμηθεως 11 πρωι
Ελειπε ... Κατι ειχε πει ο hagem για το ποτε επιστρεφει  :huh:

Καλα γιατι δεν κανετε εναν βυζοδηγο εσεις οι βυζακηδες ?  :think: πωω ανοργανωσια φουλ ..
εμενα παντως μου ελειψανε τα φυσικα βυζακια του πρωην μωρου μου Καραμαν ελπιζω να μη μου τα τσαλακωσες  :tits2:

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Ασε ρε Jo, με τον πονο μας παιζεις; Υπαρχει σχετικο θεμα για βυζακιδες οπως λες, αλλα εχει πιασει αραχνες! Ενα ποστ το εξαμηνο, αφου η κατασταση ειναι τραγικη εδω, δεν εχουμε τιποτα....  :( :(

tsoutsis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
12
Πόντοι
0
παιδια, γνωρίζει κανένας αν επέστρεψε η νατασσα στο ανδ Γεωργιου 16 και
αν ναι πότε δουλεύει?

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ασε ρε Jo, με τον πονο μας παιζεις; Υπαρχει σχετικο θεμα για βυζακιδες οπως λες, αλλα εχει πιασει αραχνες! Ενα ποστ το εξαμηνο, αφου η κατασταση ειναι τραγικη εδω, δεν εχουμε τιποτα....  :( :(

Μία πολύ καλή βυζαρού είναι η Εύα,  :tits:κοπέλα από Ουγγαρία 19 ετών bbw, στήθος 4αρακι φυσικό πανέμορφο, και με όμορφο πρόσωπο αλλά δυστυχώς με τελείως απογοητευτική απόδοση μέσα στο δωμάτιο. Δουλεύει συνήθως στο Προμηθέως 5 ή στο Ταντάλου 9 και την βρίσκεις κυρίως σε πρωινή βάρδια αλλά και ενίοτε σε βραδινή. Δέχεται και επίσκεψη και με 25 ευρώ, αλλά αν περάσεις θα πρέπει να πας προετοιμασμένος ότι θα έχεις αντιξοότητες.

Υπάρχουν και 2 κριτικές μου για αυτήν στο Ταντάλου 9 και μπορείς να τις συμβουλευτείς. Είναι σχετικά καινούργια στο επάγγελμα με μόλις δύο μήνες θητεία και αυτό της δίνει ίσως κάποιο άλλοθι ή κάποια πιθανότητα να βελτιωθεί στο μέλλον αν θέλει να παραμείνει στη δουλειά. Εγώ έχω κάνει τον κύκλο μου με την κοπέλα και θα χαιρόμουν να άκουγα στο μέλλον ότι έδειξε σημάδια βελτίωσης.

kafeneio

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα ειμαι απο επαρχια και συγκεκριμενα απο ενα χωριο της κατερινης
σκεφτομαι να ερθω το βραδυ θεσσαλονικη με ενα φιλο και ψαχνουμε συγκεκριμενες κοπελες
εγω την εμα και ο φιλος μου την λαουρα ουγγαρεζα αν ειναι ευκολο να μας πει καποιος που εκανε τσαρκα νωριτερα η θα κανει αργοτερα να ενημερωσει αν η κοπελες που ανεφερα πιο πανω εργαζονται σημερα.

σας ευχαριστω εκ τον προτερων  :rockon:

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναθλητες, σε κωλαρακι τι παιζζει αυτη τη περιοδο? Τιμές?

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Ξερω GAmEoVE,ειχα μια αθλια συνευρεση με την Ευα προ 2μηνου και εγραψα σχολειο να μην πατησει κανενας. Ακομα και η πρωτη γκομενα στα 15 καλυτεο σεξ εκανε, απλα τρατζικ....    :( :( :( :(

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.143
Πόντοι
1.706
Γρήγορη κασκαντερική βαρδαρότσαρκα χθες το βράδυ κατά τις 12 παρά, χωρίς σκοπό για κάτι παραπάνω.
2 κοπέλες συγκράτησε το κουρασμένο μυαλό μου, έναν ξανθό άγγελο στο Ταντάλου 14 με tattoo πάνω απ' τον κώλο, και ένα μελαχρινό στο Προμηθέως 25 με 3,5αρι βυζί πεταμένο έξω και tattoo στον αστράγαλο.
Η τελευταία θα έλεγα ότι ήταν η Κάρμεν και έχει βάψει το μαλλί μαύρο, αλλά δεν θυμάμαι αν η Κάρμεν είχε tattoo στον αστράγαλο.
Όποιος έχει πληροφορίες για το ξανθό στο Τ 14 ας ενημερώσει γιατί από τις κριτικές δεν μπόρεσα να την εντοπίσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom