Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (0 μέλη και 57 επισκέπτες)

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
ρε παιδια που εξαφανηστικε η CANDY?????
Πανω που τη γνωρισα!!!!
ασ βοηθησει καποιος!!!

Επισκέπτης
Γρήγορη κασκαντερική βαρδαρότσαρκα χθες το βράδυ κατά τις 12 παρά, χωρίς σκοπό για κάτι παραπάνω.
2 κοπέλες συγκράτησε το κουρασμένο μυαλό μου, έναν ξανθό άγγελο στο Ταντάλου 14 με tattoo πάνω απ' τον κώλο, και ένα μελαχρινό στο Προμηθέως 25 με 3,5αρι βυζί πεταμένο έξω και tattoo στον αστράγαλο.
Η τελευταία θα έλεγα ότι ήταν η Κάρμεν και έχει βάψει το μαλλί μαύρο, αλλά δεν θυμάμαι αν η Κάρμεν είχε tattoo στον αστράγαλο.
Όποιος έχει πληροφορίες για το ξανθό στο Τ 14 ας ενημερώσει γιατί από τις κριτικές δεν μπόρεσα να την εντοπίσω.

Πρέπει να είναι η Αντριάννα (κομοδινοπούλου από Τσίρκο δηλαδή Νικηφόρου Ουρανού 1Β)

Τις προάλλες που είχα πάει πρωί στο Προμ 25 ήτανε η Κάρμεν, δεν έκατσα να την δω όμως για να επιβεβαιώσουμε την πληροφορία για το μαλλί. Κατά πάσα πιθανότητα όμως...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
καλησπερα παιχταραδες μηπως πηρε το ματι σας τη τζοανα ενα μικροκαμωμενο ρουμανακι δουλευε προμηθεως 11 πρωι

Πηδηξε ενας φιλος μου μια Τζοαννα αλλα δε ξερει νουμερα απο μπουρδελα κλτ ,  μαλλον εχει ερθει ομως
αμα ρωτησεις καμια θειτσα θα σου πει . Γραψε αν πας να ξερομεν

ρε παιδια που εξαφανηστικε η CANDY?????
Πανω που τη γνωρισα!!!!
ασ βοηθησει καποιος!!!

Αφου ειπαμε ...
Απο Δευτερα Τριτη θα ειναι πισω   :smitten:
Καλως ηρθες στο Κλαμπ των Καντυλιασμενων  :cheesy:
( μολυβι δελτιο ... κριτικογραφειο  :s&m_2: )

Βαλε και και δυο μερες οδηπορικα μεχρι Πεμπτη πρεπει να ερθει
Καιρος ηταν να παρει μια αδειουλα κι αυτη απο τοτε που ηρθε μπουτι δεν εκλεισε  :grin:

Πρέπει να είναι η Αντριάννα (κομοδινοπούλου από Τσίρκο δηλαδή Νικηφόρου Ουρανού 1Β)

Τις προάλλες που είχα πάει πρωί στο Προμ 25 ήτανε η Κάρμεν, δεν έκατσα να την δω όμως για να επιβεβαιώσουμε την πληροφορία για το μαλλί. Κατά πάσα πιθανότητα όμως...

πηρε μεταγραφη η δεσπινις .com ?  :think:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
2 κοπέλες συγκράτησε το κουρασμένο μυαλό μου, έναν ξανθό άγγελο στο Ταντάλου 14 με tattoo πάνω απ' τον κώλο, και ένα μελαχρινό στο Προμηθέως 25 με 3,5αρι βυζί πεταμένο έξω και tattoo στον αστράγαλο.
Όποιος έχει πληροφορίες για το ξανθό στο Τ 14 ας ενημερώσει γιατί από τις κριτικές δεν μπόρεσα να την εντοπίσω.

Παίζει να είναι και η Ρωξάνη, η νεαρή κοπέλα από την Βουλγαρία. Είναι ξανθιά, είναι όμορφη σαν άγγελος, έχει tattoo  πάνω από τον κώλο και δούλευε μέχρι πριν κάνα διό βδομάδες στο συγκεκριμένο κατάστημα. Θα απουσίαζε στην πατρίδα της και θα επανέκαμπτε, ήταν οι πληροφορίες που είχα από μία μαντάμ του καταστήματος. Το πιο πιθανόν να είναι αυτή. Καλή κοπέλα αν και λίγο συνεσταλμένη, έχει όμως ωραία επιδερμίδα και όμορφα οπίσθια, δεν συμμετέχει ιδιαίτερα αλλά δεν σου την σπάει κιόλας. Είναι αξιοπρόσεκτη όμως. :sunglasses:

Αδιάβαστο σε βρίσκω πιπινοκυνηγέ, :tooth: :tooth:μάλλον θα μπερδεύτηκες, :cheesy: :cheesy: τσίρκο λέμε το 26ης Οκτωβρίου 35, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων. :sunglasses: Πάντως δεν δένει η κομοδινοπόυλου με το συγκεκριμένο κατάστημα. :- :-

Παιζει...Η Εβελινα μου ειπε οτι μαλλον πηρε απολυση απ΄το προηγουμενο  :think:

Ναι εκεί που πήγε να στρώσει λίγο , θυμήθηκε τα παλιά, :( :( να φανταστείτε ότι και μένα πήγε να με μπερδέψει και παραλίγο να της αλλάξω την κατάληξη από *.com σε *.hot. :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Μπερδεύτηκα και πάλι :P εκκλησία εννοούσα! Σορρυ μπόιζ :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μπερδεύτηκα και πάλι :P εκκλησία εννοούσα! Σορρυ μπόιζ :grin:

Συχωρεμένος  :grin:, :rolleyes: :rolleyes: ψήνεσαι όμως βλέπω για την βυζούμπα της Εύας  :grin: για να σου πω την αλήθεια όμως, ο δικός σου θαυμασμός και η αναφορά σου στην βυζούμπα,με έκανε να δοκιμάσω 2η φορά μετά την πρώτη τελείως καταστροφική  :grin: :grin:

Επισκέπτης
Συχωρεμένος  :grin:, :rolleyes: :rolleyes: ψήνεσαι όμως βλέπω για την βυζούμπα της Εύας  :grin: για να σου πω την αλήθεια όμως, ο δικός σου θαυμασμός και η αναφορά σου στην βυζούμπα,με έκανε να δοκιμάσω 2η φορά μετά την πρώτη τελείως καταστροφική  :grin: :grin:

Πρέπει το βυζί της να είναι πολύ μεγάλο στητό και σφιχτό έτσι όπως το κόβω και βλέποντας κ το σωματοτυπό της. Γι'αυτό έχω κολλήσει λίγο.

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
0
η EYA απο Ουγγαρια εχει τρελη βυζαρα σαφως μεγαλυτερο απο 3αρι που αναφερθηκε απο εναν συναγωνιστη!!!  DD η E ειναι κ εχει φοβερο σχεδιο φουσκωτο....   την εχω παρει τζακουζι κ το επεξεργαστηκα αρκετα κ επειδη ειμαι κ βυζοχαρακτηρας κ εχω κ απο αλλο θεμα εμπειρια στα νουμερα στηθους ξερω τι σας λεω.... αν ηταν καλη στη δουλεια το μαγαζι θα εκανε τρελες ουρες!!!   τελειο BBW!

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
οι βασιλισσες τζοανα και αφρουλα επιστρεψαν στους θρονους τους καλυτερες απο ποτε!  :smitten:

:rockon:  :lheel:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Πρέπει το βυζί της να είναι πολύ μεγάλο στητό και σφιχτό έτσι όπως το κόβω και βλέποντας κ το σωματοτυπό της. Γι'αυτό έχω κολλήσει λίγο.

Έτσι είναι όπως τα φαντάζεσαι, μεγάλο, σφιχτό και όσο το επιτρέπει το μέγεθος του στητό, αν ποτέ πας όμως να κοιτάξεις να είσαι πολύ καλά φτιαγμένος για να αντέξεις στις αντιξοότητες. :grin:

η EYA απο Ουγγαρια εχει τρελη βυζαρα σαφως μεγαλυτερο απο 3αρι που αναφερθηκε απο εναν συναγωνιστη!!!  DD η E ειναι κ εχει φοβερο σχεδιο φουσκωτο....  την εχω παρει τζακουζι κ το επεξεργαστηκα αρκετα κ επειδη ειμαι κ βυζοχαρακτηρας κ εχω κ απο αλλο θεμα εμπειρια στα νουμερα στηθους ξερω τι σας λεω.... αν ηταν καλη στη δουλεια το μαγαζι θα εκανε τρελες ουρες!!!  τελειο BBW!

Είναι έτσι ακριβώς όπως τα λες, τέλειο BBW, και κάποια στιγμή είπα ακριβώς τα ίδια λόγια και εγώ στην τσατσά, για τις ουρές που θα γινόντουσαν αν ήταν εντάξει η μικρή, τα είχα γράψει μάλιστα και εδώ, ουρές θα έκανε. Στο τζακούζι θα πρέπει να πέρασες καλά όμως καθότι πρέπει να είναι φιλοχρήματη από ότι την έκοψα, και δεν θα μπορούσε να ήταν κι΄ αλλιώς άλλωστε. :sunglasses: Εγώ εμπειρία σε τζακούζι μαζί της δεν έχω, και ούτε σκοπεύω να αποκτήσω κι΄ ας είμαι  bbwακιας. :sunglasses: :grin:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
μαγκες σημερα το βραδυ...βασικα ξημερωματα στην κατεχακη 13..... μονος ημουν.. η τσατσα μου ειπε εμμανουελα μεσα... με μια διαπραγματευση της πλακας μπηκα με 40 ευρω γλυψιμο κτλ..  μαγκες??? η γκομενα απιστευτη... το καλυτερο γαμησι ever!!!!  δεν ξερω ποση ωρα ηταν μεσα(ξαναλεω μονος ημουν)...σε καποια φαση ειπα ρε μαγκες δεν παιζει..εδω θα την βγαλουμε σημερα.... πρωτη φορα ε!!!  ουτε ξερω ποση ωρα ηταν μεσα η γκομενα....  σε ολα αριστα της βαζω... μα σε ολα!!!! ειλικρινα τρελο γαμησι τρελη συμπεριφορα εκ μερους της και εξτραδακια απιστευτα...  απιστευτα ομως!!! και εν τω μεταξυ πρωτη φορα την ειδα και μπηκα...  ειναι αυτη η περιφημη εμμα που λετε?? εμμανουελα μου την ειπε η τσατσα.  θεα σε ολα δυναμη λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεε

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
που την βρισκετε την ορεξη να σχολιαζετε πουτανες ρε πουστη μου πρωι πρωι με την τσιμπλα στο ματι...

εδω ο αλλος κανει και εκτενη αναλυση στηθους στις 6:52 π.μ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έτσι είναι όπως τα φαντάζεσαι, μεγάλο, σφιχτό και όσο το επιτρέπει το μέγεθος του στητό, αν ποτέ πας όμως να κοιτάξεις να είσαι πολύ καλά φτιαγμένος για να αντέξεις στις αντιξοότητες. :grin:

καλημερα ρεμαλια :sunglasses:

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ¨¨
την τελευταια φορα που πηγα στην αντζελικα στησ νταλικεσ που ειναι ενα χοντρουτσικο πλασμα που τα περνει και στο στομα ,καθε φορα που την εκανα γλυφομουνι δεν ανοιγε τα ποδια τησ τεκειωσ και την τελευτεα φορα που πηγα με επιασε τρελα και μολισ καταφερα να μπο πιο μεσα στην κλειτοριδα δηλαδη καταλαβα μια απεσια μυρωδια και απο την διαπιστωσα το κοριτσακι πλενετε μονο απο εξω και πιο βαθια ουτε για πλακα παιδια ,σασ τα λεω να εχετε το νου σασ να προσεχετε,και επισησ καθε φορα που ειναι να τα παρει στο στομα τραβιετε και θελει ζορη για να το κανει,
Ενα ακομη νεο ειναι οτι περασα απο ειρηνη εχθεσ και περασα τελεια παλι το κοριτσι ειναι αστερι και τησ ειπα να μεινη ετσι οπωσ ειναι και να μην χαλασει και αυτη οπωσ η αλλεσ που ποιανουν λεφτα και μετα χαλανε.ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!!!
:grin:[flash=200,200][/flash]

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
μαγκες σημερα το βραδυ...βασικα ξημερωματα στην κατεχακη 13..... μονος ημουν.. η τσατσα μου ειπε εμμανουελα μεσα... με μια διαπραγματευση της πλακας μπηκα με 40 ευρω γλυψιμο κτλ..  μαγκες??? η γκομενα απιστευτη... το καλυτερο γαμησι ever!!!!  δεν ξερω ποση ωρα ηταν μεσα(ξαναλεω μονος ημουν)...σε καποια φαση ειπα ρε μαγκες δεν παιζει..εδω θα την βγαλουμε σημερα.... πρωτη φορα ε!!!  ουτε ξερω ποση ωρα ηταν μεσα η γκομενα....  σε ολα αριστα της βαζω... μα σε ολα!!!! ειλικρινα τρελο γαμησι τρελη συμπεριφορα εκ μερους της και εξτραδακια απιστευτα...  απιστευτα ομως!!! και εν τω μεταξυ πρωτη φορα την ειδα και μπηκα...  ειναι αυτη η περιφημη εμμα που λετε?? εμμανουελα μου την ειπε η τσατσα.  θεα σε ολα δυναμη λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Εχεις ΠΜ.

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Αυτη η εμμα που λετε στη κατεχακη απο εμφανιση πως ειναι ακριβως ειναι καλη ?Μπορει καποιος να την περιγραψει πως ειναι εμφανισιακα σωμα προσωπο.

Επισκέπτης
οι βασιλισσες τζοανα και αφρουλα επιστρεψαν στους θρονους τους καλυτερες απο ποτε!  :smitten:

:rockon:  :lheel:

ποια τζοανα ενοεις.. απο προμηθεως 11 αυτην με τα παθιασμενα φιλια, αν δεν κανω λαθος απο ρουμανια. εχω να την παρω κανα δυο χρονια και απο τη θυμαμαι ειναι καλη μεσα αν και ειναι λιγο δυσκολο να ξεχασει κανει το λιγο μουστακι που ειχε  :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

που την βρισκετε την ορεξη να σχολιαζετε πουτανες ρε πουστη μου πρωι πρωι με την τσιμπλα στο ματι...

εδω ο αλλος κανει και εκτενη αναλυση στηθους στις 6:52 π.μ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλημερα ρεμαλια :sunglasses:

Καλησπέρα αλάνι :sunglasses:

Ααααα όλα και όλα, οι καλές κριτικές πρωινιάτικα γράφονται, :2funny: :2funny:, από βραδύς την πέφτεις για ύπνο σχετικά νωρίς, με τελείως άδειο στομάχι για να κάνεις ελαφρύ ύπνο, ξυπνάς πρωί πρωί, πείνεις μια σκέτη από ζάχαρη φραπεδούνγκα, τσιμπάς και κάτι ελαφρύ και είσαι ready, όχι μόνο να γράψεις κριτική αλλά και να γαμήσεις κιόλας.

Ταντάλου 14, Τσίρκο, ενίοτε Σαπφούς 20, και πρόσφατα Εκκλησία είναι τα μαγαζιά για κάποιον που θέλει να γαμήσει στις 8 το πρωί.

Εγώ μάλλον θα το τολμήσω προσεχώς και λίαν συντόμως τώρα που καλοκαίριασε και ανατέλλει νωρίς. :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Ταντάλου 14, Τσίρκο, ενίοτε Σαπφούς 20, και πρόσφατα Εκκλησία είναι τα μαγαζιά για κάποιον που θέλει να γαμήσει στις 8 το πρωί.

Εγώ μάλλον θα το τολμήσω προσεχώς και λίαν συντόμως τώρα που καλοκαίριασε και ανατέλλει νωρίς. :grin: :grin: :grin:

Respect! Κ εγώ κάποια στιγμή θέλω να το κάνω αυτό, και μετά να με κουτσομπολεύουνε η τσατσά με την πουτάνα και να λένε έιχε πρωινές καύλες αυτός και τι δουλεία έχει εδώ τέτοια ώρα κτλ!  :grin:

Διάβασα αυτή την κριτική για Σουζάνα στο Σαπφούς 7 κ είναι η γνωστή Σουζάνα που ήτανε tσίρκο, πράσινο και Προμηθέως 14. Πριν παρουσιαζότανε σαν ουγγαρέζα τώρα έγινε ουκρανή. Με λίγα λόγια FAIL. Όλες ρουμάνες είστε ρε το ξέρουμε! Γιατί πουλάτε πρόλογο? Ρατσιστές στις γυναίκες δεν είμαστε! Επίσης διαφωνώ με την περιγραφή του φίλου αν κ δεν νομίζω να έκανε κάτι επίτηδες. Το βυζάκι της είναι 1,5 με τα χέρια στην ανάταση, επίσης είναι κοντή και στρουμπουλή κάπως...

Επισκέπτης
Καλησπέρα αλάνι :sunglasses:

Ααααα όλα και όλα, οι καλές κριτικές πρωινιάτικα γράφονται, :2funny: :2funny:, από βραδύς την πέφτεις για ύπνο σχετικά νωρίς, με τελείως άδειο στομάχι για να κάνεις ελαφρύ ύπνο, ξυπνάς πρωί πρωί, πείνεις μια σκέτη από ζάχαρη φραπεδούνγκα, τσιμπάς και κάτι ελαφρύ και είσαι ready, όχι μόνο να γράψεις κριτική αλλά και να γαμήσεις κιόλας.

η βερονικα ενα διαστημα με ειχε ζαλισει ελα το πρωι πριν τελειωσει η βαρδια μου και εσυ πριν πας στην δουλεια σου, θα περασουμε τελεια μου ελεγε και εγω την κοροιδευα λεγοντας θα χτυπαω την πορτα να μου ανοιξετε και εσεις μεσα θα κοιμασται  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom