Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (0 μέλη και 49 επισκέπτες)

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Θυμάμαι, όπως θυμάμαι ότι λίγο πιό πριν δούλευε επίσης πρωί στο Προμηθεώς 14. Εκεί την πρωτοσυνάντησα στο έξω δεξιά δωμάτιο του οίκου, το απόγευμα της Κυριακής 15 Απριλίου 2007.  :fuck2: :sunglasses: :smitten:

GAME δεν παίζεσαι, μνήμη ελέφαντα διαθέτεις αδελφέ.

Και εγώ Προμηθέως 14 τη πρωτοσυνάντησα την Πολωνέζικη γατούλα του σεξ, ήταν καλοκαίρι και γαμόβρεχε.

Γεια σου ρε Εφάκι με το αφράτο κωλαράκι. :kissass:

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
Δεν εχει σημασια τι εχεις να προσθεσεις ρεμαλι , σημασια εχεις να πεις τη γνωμη σου

Συμφωνεις οτι οι Πολωνικες αγγαλιες εχουν ιδιαιτερη  ζεστασια και θαλπωρη ?  :rolleyes:

ενταξει φασιστοειδη μπουρδελονομε μολις την εστειλα για να μη σ ακουω παλι :birdman:

Ζητω οι πολωνικες αγγαλιες :smitten:

(μην το πεις στην καντυ) :'(

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
GAME δεν παίζεσαι, μνήμη ελέφαντα διαθέτεις αδελφέ.

Και εγώ Προμηθέως 14 τη πρωτοσυνάντησα την Πολωνέζικη γατούλα του σεξ, ήταν καλοκαίρι και γαμόβρεχε.

Γεια σου ρε Εφάκι με το αφράτο κωλαράκι. :kissass:

Μπαααα δεν θα έλεγα,  μάλλον επιλεκτική μνήμη έχω, να φανταστείς καμιά φορά διαβάζω τις παλιές μου κριτικές, και λέω τώρα αυτή εγώ την γάμησα. :huh: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Η Έφη όμως είναι άλλο πράγμα,  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
Μπαααα δεν θα έλεγα,  μάλλον επιλεκτική μνήμη έχω, να φανταστείς καμιά φορά διαβάζω τις παλιές μου κριτικές, και λέω τώρα αυτή εγώ την γάμησα. :huh: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Η Έφη όμως είναι άλλο πράγμα,  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
ΓΑΜΕΟΒΕΡ 5 χρονια ρε φιλε κ ακομα ποσταρεις καρδουλες για παρτη της... αυτο τα λεει ολα.. για πες εσυ που σε τοσο καιρο θα εχεις γινει επιστηθιος φιλος της ποσο χρονων ειναι? πολυ σουπερ κρατιεται παντως :tits2:

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
QUIZ:" Η κοπέλα είναι αιθέρας. Πέρασες μέσα, μου έκανες παράπονο, πήρες τα λεφτά σου πίσω."  Η ίδια ατάκα χρόνια τώρα. Τόσος αιθέρας ούτε σε κλινική.. :)

Διπλή επιτυχημένη κατάθεση:

Άννα από το μεσαίο Φρίξου που είναι σούπερ και οι ορέξεις της είναι στα ύψη.
Και το αουτσάιντερ η κομοδινοπούλου στην εκκλησία που με έκανε τούρμπο με μασαζάκι και όχι μόνο. Δεν το περίμενα με όλα αυτά που έχω ακούσει αλλά ήταν πύραυλος σήμερα.

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
QUIZ:" Η κοπέλα είναι αιθέρας. Πέρασες μέσα, μου έκανες παράπονο, πήρες τα λεφτά σου πίσω."  Η ίδια ατάκα χρόνια τώρα. Τόσος αιθέρας ούτε σε κλινική.. :) Κάτι τέτοια με έλεγε η τσατσά η απογευματινή χθες στο Φρίξου 13 με Ιζαμπέλλα.

Διπλή επιτυχημένη κατάθεση:

Άννα από το μεσαίο Φρίξου που είναι σούπερ και οι ορέξεις της είναι στα ύψη.
Και το αουτσάιντερ η κομοδινοπούλου στην εκκλησία που με έκανε τούρμπο με μασαζάκι και όχι μόνο. Δεν το περίμενα με όλα αυτά που έχω ακούσει αλλά ήταν πύραυλος σήμερα.

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
ΓΑΜΕΟΒΕΡ 5 χρονια ρε φιλε κ ακομα ποσταρεις καρδουλες για παρτη της... αυτο τα λεει ολα.. για πες εσυ που σε τοσο καιρο θα εχεις γινει επιστηθιος φιλος της ποσο χρονων ειναι? πολυ σουπερ κρατιεται παντως :tits2:

Αλανιάρη Jack δεν τα ρωτάμε αυτά.
GAME μην αποκαλύπτεις το μυστικό.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Μικρά παραλειπόμενα από βραδυνή βόλτα σήμερα:

-Είδα την μιλφ Λένα που είναι τσίρκο. Πολύ πρόστυχη σκυλόφατσα με κορμί που φαίνεται πολύ σφικτό από εμπρός αλλά χάνει από πίσω. Στο τσακ θα έμπενα, κάτι δεν μου κάθησε καλά. Κάνει φουλ πρόγραμμα παρεμπιπτόντως με κωλαράκι στα 80ε.
-Καινούργια κοπέλα Ν.Ουρανού 26, Άλις από ρουμανία, ψηλή ξανθοκαστανή με καλό σωματάκι και ομορφούλα θα έλεγα, με τραβούσε να μπω, δεν κάνει ακάπωτα και τέτοια, η διαίσθησή μου έλεγε πατάτα παρά την καλή της εμφάνιση.
-Π. Ερημίτη ήταν η Βίκυ-Βικτώρια, το σώμα της σφικτό παρά την ηλικία της, 25ε απλό και 30ε χαλαρά  :cool2: 40ε γλύψιμο ή 69.
-Πήγα Έμμα τελικά όπου με ένα ταπεινό τριαντάρι κάθησε μέσα για 35 λεπτά με τα γνωστά εξτραδάκια. Δηλαδή αν σε κάποιες κοπέλες βάζουμε 8 και 9 για vfm στις κριτικές μας, σ΄αυτήν πόσο πρέπει να βάζουμε; 28;
-Χαμός στις πιάτσες, μέτρησα καμιά 15αριά κοπέλες χωρίς τις τρανς, πολλές ακόμα και στις 4.30 στην Γιαννιτσών. Σχεδόν καμία δεν έλεγε τίποτα.

intersleek

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Η Έφη πρωτοεμφανίστηκε στην Τανταλου 8Α, με λίγα παραπανίσια κιλάκια και ένα σπασμένο δοντάκι.
Είχε από την αρχή την συμπεριφορά με την οποία έχει κατακτήσει τους πάντες τόσα χρόνια.
Respect.

expensive

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2011
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
Καποιος με ματιαξε μιας που τα κοριτσια που ειχα κατα νου για καταθεση στις 11 που ήμουν στην περιοχη του Μυλου τα χαν κλείσει τα μαγαζακια τους.........
Κ ο λόγος γιαα την Σανελ κ την πολυαγαπημενη μου Κάντυ.
0/2 ειχαμε.Γενικα νέκρα στην περιοχη κ επίστροφη σπίτι..Αυταααααααα

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81
Χθες το βράδυ έκανα καταδρομική επίσκεψη στην Έμμα.
Για άλλη μια φορά, με κράτησε στο δωμάτιο για 45 λεπτά και μου ρούφηξε το μεδούλι... :pipa2:
Μόλις ανέβασα μια "αντικανονική" κριτική γι αυτήν, και παρακαλώ όσους την διαβάσουν να μη με παρεξηγήσουν.
Δεν το έχω ξανακάνει, αλλά... έτσι μου βγήκε :cum:

Ευρώ ή δραχμή, εμείς πάντα θα καταθέτουμε στην Ελλάδα και όχι στην Ελβετία  :rockon: :rockon: :rockon:

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας.Ξερετε ποιες κοπελες κανουν παρτουζες?Και τι τιμες παιζουν για παρτουζα?

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
μετα απο μιε εφιαλτικη εβδομαδα που περασα σημερα πειρα τα αποτελεσματα των εξετασεων.. το τεστ ηταν αρνιτηκο..θα ηθελα να σας αποχερετισω και να σας ευχαριστησω για την παρεα που καναμε τοσο καιρο..η αγωνεια που περασα δεν αξιζει με τιποτα και για κανενα λογο στον κοσμο να την ξαναπερασω..ειχα να χαμογελασω μια εβδομαδα,δεν τολμουσα να ανοιξω την τηλεωραση, φοβομουν να μπω στο σαιτ  η ακομη να ανοιξω καποιο αλο μην τυχον πεσω στο θεμα...καλο κουραγιο σε ολους εσας που θα συνεχισετε και πανω απο ολα να εισται και να παραμεινετε ζωντανει...μεσα απο την καρδια μου καλα να περνατε..και για να ελαφρυνο λιγω την κατασταση απο σημερα κρεμαω επισημως την καποτα μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
μετα απο μιε εφιαλτικη εβδομαδα που περασα σημερα πειρα τα αποτελεσματα των εξετασεων.. το τεστ ηταν αρνιτηκο..θα ηθελα να σας αποχερετισω και να σας ευχαριστησω για την παρεα που καναμε τοσο καιρο..η αγωνεια που περασα δεν αξιζει με τιποτα και για κανενα λογο στον κοσμο να την ξαναπερασω..ειχα να χαμογελασω μια εβδομαδα,δεν τολμουσα να ανοιξω την τηλεωραση, φοβομουν να μπω στο σαιτ  η ακομη να ανοιξω καποιο αλο μην τυχον πεσω στο θεμα...καλο κουραγιο σε ολους εσας που θα συνεχισετε και πανω απο ολα να εισται και να παραμεινετε ζωντανει...μεσα απο την καρδια μου καλα να περνατε..και για να ελαφρυνο λιγω την κατασταση απο σημερα κρεμαω επισημως την καποτα μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να περνάς και εσύ καλά, και να μπαίνεις που και που για να μαθαίνεις πως περνάνε οι μπουρδελιάριδες φίλοι σου. Βέβαια καλό θα είναι τα μέτρα προφύλαξης από ΣΜΝ να τα σκεφτόμαστε πριν πάμε να γαμήσουμε και όχι μετά τον θόρυβο που θα προκαλέσει  η δημοσιοποίηση ενός σχετικού θέματος. :sunglasses:

Ο φόβος φυλάει τα έρημα λέει μια λαϊκή μας παροιμία, και απευθύνομαι σε όλους εμάς που γνωρίζουμε τα όποια ρίσκα μας και παίρνουμε τα μέτρα και τις προφυλάξεις μας για να ελαττώσουμε τις πιθανότητες για κάτι κακό,  συνεχίζοντας να απολαμβάνουμε αυτό το οποίο μας αρέσει. :sunglasses:

Καλή τύχη με τα ελεύθερα γκομενάκια φίλε καβλερ. :zfuck:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Στοχευμένη κατάθεση σήμερα το απόγευμα στο Λαφάμ. :fuck1: Ο λόγος που πήγα ήταν για να βρω την Λούση την οποία μας εξήγγειλε η αγαπητή Άννα ότι θα δούλευε από την περασμένη Τρίτη. Τελικά θα δούλεψει σήμερα από τις 7 το απόγευμα και μετά σε βραδινή βάρδια, και αυτές τις ώρες λογικά η κοπέλα θα εργάζεται στο κατάστημα. Από τα λεγόμενα της μαντάμ θα μείνει σε αυτό το ωράριο για καμιά βδομάδα περίπου, και από τα λεγόμενα της Άννας για αρκετό καιρό. Να είμαστε καλά εμείς να την χαρούμε και νάναι καλά και αυτή να μας προσφέρει τις υπηρεσίες της. :-*

Επειδή δεν είχα την υπομονή να περιμένω μέχρι εκείνη την ώρα,  η κατάθεση έγινε στην μικρούλα την Άλεξ, για δεύτερη φορά μετά από ένα και κάτι μήνα που την είχα πρωτοεπισκευθεί. Καλά πέρασα και το ευχαριστήθηκα, ίσως όχι όπως την πρώτη φορά μιας που διέκρινα μία κούραση στην μικρή από το σαλόνι ακόμα, που δυστυχώς επιβεβαιώθηκε και στο δωμάτιο. Ευτυχώς όμως εμένα δεν με επηρέασε αρνητικά και η συνεύρεση θεωρείται επιτυχημένη. Στην κριτική που θα ακολουθήσει θα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα σημεία που θα ενδιέφεραν ορισμένους, ;) ως εκ τούτου θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο ζωντανός γίνεται. :sunglasses:

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας.Ξερετε ποιες κοπελες κανουν παρτουζες?Και τι τιμες παιζουν για παρτουζα?

Λένα το μιλφέτο από Τσίρκο (40 ευρώ το άτομο) κατά τα λεγόμενα της υπηρεσίας.

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Ευχαριστω φιλε.Ξες και κανενα αλλο να μου πεις?το τσιρκο ποιο μαγαζι εννοεις ?

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Γεια σας συναθλητες
Βολτα σε μερικα μαγαζια χτες βραδυ

Ι. Κωλέττη 17 η νταρντανα Τανια
Φρίξου 13 Μιραμπελα
Φρίξου 15 Η Χριστινα που την εχω δει και κωλεττη η σκουροχρωμη
Νικηφόρου Ουρανού 1Β Μια που την εβλεπα πρωτη φορα. Σαμπρινα αν θυμαμαι καλα.και καλα ισπανιδα. δεν ηξερε ουτε ελληνικα ουτε αγγλικα. και λιγο ακεφη
Κοροβάγκου 5 Η τζεσυ. Δυνατη παρουσια
Ανδρέου Γεωργίου 16 Μια με ασιατικα χαρακτηριστικα δηλωσε ρωσικης καταγωγης αν και νομιζω την εχω ξαναδει βαρδαρη. Λογικα μογγολισα την εκοψα να ειναι

τα υπολοιπα στουντια κλειστα πλην των ανδ γεωργ 30 και 24 που βαριομουν να μπω.

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Απο εμφανιση τι λεει την εχεις δει αξιζει αυτη η Λενα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom