Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (2 μέλη και 61 επισκέπτες)

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Παιδια η Εμμα απο κατεχακη τι ωρες δουλευει? γιατι θελω να παω να την δοκιμασω αφου εχω ακουσει απο ολους σχεδον οτι ειναι καλη και αξιζει.Οντως ειναι καλη? θελω μια μικρη περιγραφη εμφανισιακα πως ειναι οποιος μπορει και ξερει ας μου απαντηση ευχαριστω.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Εύγε! Την είχα πάρει κανά 4-5 φορές όταν δούλευε στην αλυσίδα, το γνωστό "κομπρεσέρ". Καλή ήταν χωρίς να ήταν κάτι το σούπερ. Τώρα το παίζει citytourάκι που ζητάει 200ε την ώρα..

Κι εγω την ειχα παρει μια φορα και μετα απο λιγο καιρο εξαφανιστηκε. Κορυφαιο μουνι τρελο γαμησι. Θα ειχε γινει απολυτο στανταρ μου :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ξαφνικά έγινε η άλλη CT κ έγινε φαντασμαγορίκη γκόμενα ρε παιδιά?!  :idiot:

Άντε κ με Τσίπρα 2ο θα έχουμε νέο κύμα από πουτάνες!!

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
-Μαντζαρου 10.η Ντιανα η Ταυλανδεζα.Πραγματι πολυ ωραια κοπελα και εδειχνε και ευδιαθετη απλα εμενα δε μου αρεσει το εξωτικο στοιχειο.Οσοι γουσταρουν ομως τετοιες νομιζω θα τους αρεσει. Μία φορά βρέθηκα μαζί της, λάτρης υου εξωτικού στοιχείου γαρ, και πέρασα καλά. Ωραίο κούνημα απο πάνω, είναι ευέλικτο μωρό στο κρεβάτι και πίπα καλή.
-Μαντζαρου 1.η Καρμεν η Ουγγαρεζα.νομιζω ειναι αυτη που ειχα δει νυχτα πριν κατι βραδια με τις φονικες καμπυλες Σήμερα στα κόκκινα ήταν, την πήρα για τρίτη φορά με απλό πρόγραμμα. Είναι καλή στο κρεβάτι, ωραία πίπα, αλλά ακολουθεί βασικές γραμμές που λέει και ο GAMEOVER τις οποίες καλόν είναι να τηρείτε (όχι φιλιά στο στόμα. όχι δαχτυλιάσματα, όχι δάγκωμα τις ρώγες). Επίσης είναι πολύ καύλα σε ιεραποστολικό.
Και στο Ερως λεει μια εντελως καινουρια. Σέιλα, εάν δεν κάνω λάθος στο όνομα, Ρωσίδα, λευκό δερματάκι, ολίγον μπαμπάτσικο μωρό, ευδιάθετο με χαμόγελο. Σαν μπακλαβαδάκι ήταν. Την έβαλα στα υπόψην Η Νατασα την οποια εψαχνα εχει αδεια για καμια 3 βδομαδες Νατάσα μάλλον επιστρέφει από Τρίτη, απ'οτι με είπε η υπηρεσία.

vasilis4

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Πριν λιγο μια γρηγορη τσαρκα με τις στανταρ κοπελες στον βαρδαρη Νικολ,Βερονικα,ΜΑΡΑ(η οποια ηταν πολυ κεφατη)...αυτο που μου κινησε ενδιαφερον ηταν η Σοφια στο ερως με μια υπεροχη κολαρα και στο ακρηβος απεναντη μια ουκρανιδα Τινα που τους επερνε δυο δυο - μολις βγηκε απο τον εναν εκανε 2φορες βολτα και ενω ημουν με το φιλαρακι μου ειχε καρφορει το βλεμα της πανω μου με αποτελεσμα μολις βγηκαμε να μου λεει το φιλαρακι (καλα αυτη τζαμπα επρεπε να την παρεις).φυσικα δεν πευτω σε τετειες παγηδες... :boobies:

vasilis4

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστη,
Εννοεις οτι αυτη η Τινα στο Τανταλου 8 απο οτι καταλαβα δεν λεει μεσα? Γνωριζει καποιος αλλος καποια πληροφορια σχετικα με αυτην? Εκει ποσο παει στα 25€ η 30€ οπως στα αλλα?
η δευτερη κριτικη

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Πάντως αν είναι να κανεις εξετασεις πρεπει να περιμενεις δυστηχως... Πρεπει να περιμενεις τουλαχιστον ενα 4μηνο για να αναπτυχθει ο ιος και να μπορει να εντοπιστει στον οργανισμο!!! Αρα φιλε μου αν δεν κοιηθηκες για μερες οπως λες, συνηθησε το γιατι θα πρεπει να περιμενεις ΜΗΝΕΣ...

Για την εξέταση του AIDS απλά θέλει 48 ώρες από την τελευταία "ακάλυπτη" πράξη... Για ΣΜΝ θέλει επίσης 48 ώρες...

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Κανενα νεο απο το μετωπο,
η Αφρουλα γυρισε ?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Διοτι ειναι θεμα υγειας και δεν πρεπει να παιζουμε και πρεπει να εχουμε σωστες γνωσεις θα επιτρεψτε μου να επιμηνω και να σας πω αν ψαξετε ολο το Google αλλα και την Wikipedia η απαντηση θα ειναι η εξης:

"in the vast majority of cases, the standard test that will be offered at an HIV testing centre will be an HIV antibody test. The HIV antibody test looks for antibodies to the virus in a person's blood. For most people these antibodies take 6 weeks to 3 months to develop. In very rare cases, it can take up to 6 months. It is extremely rare for a person to take any longer then 6 months to develop detectable antibodies. "

Κοινος λεει οτι χρειαζετε απο 6 εβδομαδες μεχρι 3 μηνες για να γινει ανιχνευσιμος ο ιος και πολυ σπανια ισως χρειαστουν και 6 μηνες! Να πω την αληθεια 2 φορες εκανα τεστ και περιμενα 6 μηνο για να ειμαι και εγω και οι γυρω μου εξασφαλισμενοι. Αλλα εγω ειμαι και προληπτικος φοβιτσιαρης και δεν ντρεπομαι να το πω  :dancing: :dancing:
Φιλε dokimazo δεν θελω να σε νευριασω, ουτε ερχομαι σε αντιπαραθεση μαζι σου, απλα πρεπει να ενημερωθει το κοινο.  ;) :cheesy:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Καλησπερα συναγωνιστη,
Εννοεις οτι αυτη η Τινα στο Τανταλου 8 απο οτι καταλαβα δεν λεει μεσα? Γνωριζει καποιος αλλος καποια πληροφορια σχετικα με αυτην? Εκει ποσο παει στα 25€ η 30€ οπως στα αλλα?

Η κριτική μου περιγράφει αναλυτικά τα υπέρ και τα κατά της κοπέλας. Εγώ όταν την επισκέφτηκα έμεινα οριακά έμεινα ικανοποιημένος.

#jr_review_31029

Επειδή όμως τα πράγματα αλλάζουν, όταν πήγα εγώ προ 20ημερου το 30αρι ήταν αδιαπραγμάτευτο με την συγκεκριμένη κοπέλα, παρόλο μάλιστα που μαντάμ ήταν μία κυρία που έχω πολύ καλές σχέσεις μαζί της και είναι ευγενέστατη. Πριν καμιά βδομάδα όμως που ο δρόμος με ξαναέφερε κατά κει, το 30αρι είχε σπάσει και πλέον η κοπέλα δεχόταν επισκέψεις και με 25 ευρώ για απλό πρόγραμμα. Εννοείται ότι θα πρέπει να το ζητήσεις.

Το μόνο μπουρδέλο που έχει ρίξει την τιμή στα 25, και επίσημα στο σαλόνι, είναι το Ταντάλου 8Α.

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Aναφορά τσάρκας χθεσινής κατά τις 20.00.

Φρίξου 14 : Γιασμίν, βυζόμπαλα και πολύ προστυχιά στο σαλονάρισμα, αλλά για μέσα το τσουτσούνι μου δεν ενέκρινε.
Φρίξου 13 : Ιζαμπέλα
Φρίξου 9 : Αντριάννα
Ανδρέου Γεωργίου 50 : Σανέλ
La Femme: Αλεξάνδρα. Πρώτη φορά την είδα και σπάσανε τα γυαλιά μου με αυτές τις βυζάρες που είδα. Χαμογελαστή στο σαλονάρισμα, αλλά φαινόταν κουρασμένη. Στα υπόψην...
26ης Οκτωβρίου (Τσίρκο): πέτυχα σε αλλαγή και μπάνισα και την Ειρήνη (πρωϊνή) βάρδια, γαμεύσιμο μωρό, αλλά και τη Λένα. Ψηλή, λεπτή, μικρά βυζάκια με ωραίες ρώγες όμως, και καλή συμμετοχή στο κρεβάτι. Αύριο ακολουθεί κριτική.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Πάρα πολύ μικρή βόλτα έκανα σήμερα, που τελείωσε με μία σχετικά καλή κατάθεση.

Αρχή έγινε από το Λαφάμ που άλλη περίμενα να βρω και άλλη βρήκα, η μικρούλα η Άλεξ ήταν υπηρεσία, :tits: :tits: :tits: είχα την τιμή να ήμουν από τους πρώτους που την είχαν επισκεφτεί, τότε πριν από ένα και κάτι μήνα που ξεκίνησε να δουλεύει, πάρα πολύ όμορφη και θελκτική την βρήκα και σήμερα, έχει πάρει ίσως και κάνα διό κιλάκια που της πήγαν πάρα πολύ, οι βύζαρες της ήταν χάρμα οφθαλμών μέσα από το πολύ σέξι συνολάκι της, μπορεί να αποχώρησα σήμερα, ίσως γιατί περίμενα να βρω κάτι το διαφορετικό, αλλά πάρα πολύ σύντομα τις προσεχείς ημέρες θα επανακάμψω για να πάρω τον 2Ο γύρο με την κοπέλα. :fuck1:

Πήγα Βαρδάρη μετά, στο Ταντάλου 9 ήταν η petite Άντζελα, και στο Προμηθέως 5 το νεοφερμένο πιπίνι η Ντία από την Ουγγαρία, μία κοντούλα ζουμπουρλούδικη πολύ σέξι πιπίνα, με στρογγυλό σφριγηλό κολαράκι και 2αρι μυτερό στητό σούπερ βυζάκι. Ο Maanes αυτές τις κοπέλες τις αποκαλεί μπακλαβαδάκια, εκεί λοιπόν έγινε και η κατάθεση αρκετά καλή, όχι σούπερ ούτε πανηγυρική, αλλά με άφησε αρκετά ικανοποιημένο. Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε στην πλήρη και αναλυτική κριτική. :fuck2:

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
κατεθεσα στην εφη σημερα για πρωτη μου φορα :grin:

με ζαλισατε τ αρχιδια με τις κριτικες σας τοσο καιρο και ειπα να δοκιμασω :2funny: :2funny: :2funny:

ισως να ανεβασω και κριτικησε λιγο  αν και δεν εχω να αναφερω κατι καινουριο ηταν ολα τελεια :smitten:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

με ζαλισατε τ αρχιδια με τις κριτικες σας τοσο καιρο και ειπα να δοκιμασω :2funny: :2funny: :2funny:

ισως να ανεβασω και κριτικησε λιγο  αν και δεν εχω να αναφερω κατι καινουριο ηταν ολα τελεια :smitten:

Ωραίος ο τζακ, άντε μπήκες και εσύ στο κλαμπ. :grin: :grin: :grin: :grin:

Και σε μένα τέλεια πάντα είναι, :smitten: εδώ και 5 χρόνια που την τιμάω. :sunglasses:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Δεν εχει σημασια τι εχεις να προσθεσεις ρεμαλι , σημασια εχεις να πεις τη γνωμη σου

Συμφωνεις οτι οι Πολωνικες αγγαλιες εχουν ιδιαιτερη  ζεστασια και θαλπωρη ?  :rolleyes:

[move]
6245784-heart-with-poland-flag-texture-isolated-on-a-white-background.jpg
[/move]

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
Ωραίος ο τζακ, άντε μπήκες και εσύ στο κλαμπ. :grin: :grin: :grin: :grin:

Και σε μένα τέλεια πάντα είναι, :smitten: εδώ και 5 χρόνια που την τιμάω. :sunglasses:
απο τοτε που ηταν στο τανταλου με σαπφους φιλε θυμασαι στο πρασινο παντα πρωινη

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
απο τοτε που ηταν στο τανταλου με σαπφους φιλε θυμασαι στο πρασινο παντα πρωινη

Θυμάμαι, όπως θυμάμαι ότι λίγο πιό πριν δούλευε επίσης πρωί στο Προμηθεώς 14. Εκεί την πρωτοσυνάντησα στο έξω δεξιά δωμάτιο του οίκου, το απόγευμα της Κυριακής 15 Απριλίου 2007.  :fuck2: :sunglasses: :smitten:

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
Θυμάμαι, όπως θυμάμαι ότι λίγο πιό πριν δούλευε επίσης πρωί στο Προμηθεώς 14. Εκεί την πρωτοσυνάντησα στο έξω δεξιά δωμάτιο του οίκου, το απόγευμα της Κυριακής 15 Απριλίου 2007.  :fuck2: :sunglasses: :smitten:

πσσσ οχι δε το θυμαμαι εγω στο πρασινο την προτοπετυχα τυχαια και ημερονηνα θυμασαι  :2funny:
υ.γ σε ψηφισα για προεδρο αλλα πας για αντιπολιτευση μεχρι στιγμης

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
πσσσ οχι δε το θυμαμαι εγω στο πρασινο την προτοπετυχα τυχαια και ημερονηνα θυμασαι  :2funny:

Και από το λίγο που την ρώτησα θα πρέπει να είναι στην πιάτσα και από πιό παλιά. :- :-

υ.γ σε ψηφισα για προεδρο αλλα πας για αντιπολιτευση μεχρι στιγμης

Μπααα μάλλον για οικουμενική πάμε, δεν θα μπορέσει να κάνει μόνος του κυβέρνηση. :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom