Μη σπαμαρετε αλλο και ακουστε λιγο ουσια....Μα επιτελους δε θα βγει ενας σωστος προεδρος εδω μεσα να βαλει λιγη ταξη?
Βολτα πριν λιγο με σουπερ καταθεση στην Αννα στο Φριξου 13 η οποια μου ειπε να μη γραφουμε οτι ειναι 35-40 χρονων γιατι απλα δεν ειναι
Μαλιστα στην τιμη των 30ε μου προσφερε πριν μπω μεσα και το γλειφομουνι.Την βαρεσε η αγαμια λεει δε παταει ψυχη...Ευτυχως πρεπει να της περασε εδω και λιγη ωρα διοτι γαμιομασταν 25 λεπτα με πολυ παθος και ενταση και για ακομη μια φορα με ειχε καγκελο απο το πρωτο λεπτο.Η χημεια που λεμε ;) ;)
-Μαντζαρου 10.η Ντιανα η Ταυλανδεζα.Πραγματι πολυ ωραια κοπελα και εδειχνε και ευδιαθετη απλα εμενα δε μου αρεσει το εξωτικο στοιχειο.Οσοι γουσταρουν ομως τετοιες νομιζω θα τους αρεσει
-Μαντζαρου 1.η Καρμεν η Ουγγαρεζα.νομιζω ειναι αυτη που ειχα δει νυχτα πριν κατι βραδια με τις φονικες καμπυλες
Και στο Ερως λεει μια εντελως καινουρια.Η Νατασα την οποια εψαχνα εχει αδεια για καμια 3 βδομαδες
-Κατεχακη.Νταιζη
-Νικ.Ουρανου 26.σουπερ μιλφ Ειρηνη
-Κωλετη.Η Χριστινα
-Φριξου 14.Η Χριστινα
-Φριξου 15.Η Χριστινα
:2funny
Καλο ετσι?...Λοιπον στο πρωτο η λεπτη ψηλη σαπιοδοντα που τωρα εβαλε και βυζια πως ειδα.Δε λεει και πολλα μεσα
Στο δευτερο η βυζαρου η Ρουμανα η τσοντοβια του gl με τις ωραιες καμπυλες
Στο τριτο μια καινουρια Χριστινα,μελαχρινη σκουροχρωμου δερματος με πολυ ωραια φατσα,ωραιο κορμι και πολυ ευχαριστο κοριτσι στο σαλονι