Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 92 άτομα (4 μέλη και 88 επισκέπτες)

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81
Αλεξανδρα,εμφανιζοταν συνηθως στο Προμηθεως 25 ή στο Π.Ερημητη,οταν ανεβαινε πανω στην πουτσα την εκανε ροντεο... :grin: :grin: Σκετο ελατηριο η ατιμη...

Μα ποιός είσαι... Η ΔΟΜΗ είσαι ????  :think:
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ζηλεύω εσάς τους γνώστες....
Τα κουίζ είναι αδυναμία μου αλλα σ αυτόν τον τομέα ομολογώ ότι είμαι σκράπας.... :humpleg: :humpleg:

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
παιδια δεν ξερω τι λετε αλλα τα εχω παιξει με ολα αυτα που ακουγοντε τις τελευτε αις  ημερες..πριν ενα μινα εδωσα ενα ακαποτο στο τανταλου που ειναι συνεχεια κλειστο και εχω τρελαθει... εχω να κοιμιθω δυο μερεσ δεν ξερω τι να κανω..ειμαι στα ορια τις παρανειας..

Επισκέπτης
παιδια δεν ξερω τι λετε αλλα τα εχω παιξει με ολα αυτα που ακουγοντε τις τελευτε αις  ημερες..πριν ενα μινα εδωσα ενα ακαποτο στο τανταλου που ειναι συνεχεια κλειστο και εχω τρελαθει... εχω να κοιμιθω δυο μερεσ δεν ξερω τι να κανω..ειμαι στα ορια τις παρανειας..

στην καρινα εδωσες  :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
πηγαινε για εξετασεις τυπε...αν κ δυσκολα το κοβω να χεις κολλησει,αν ειναι να τυρανιεσαι πηγαινε για τεστ.

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81
θελει μια επαναληψη η μικρη, πιστευω πως τωρα θα εχει περισσοτερο θαρρος στο κρεβατι  ;)
Δεν ξέρω αν απλά έτυχε, εγώ πάντως έφυγα από το μαγαζί παραμιλώντας :huh: :huh: :huh:
Τεχνικά, δεν λέει πολλά!!! Ειδικά από :pipa2: άστα να πάνε...
Εμένα όμως μου βγάζει κάτι από βρωμιάρη θείο και αθώα ανεψούλα... που με τρελαίνει :2funny: :2funny: :2funny:
Σημειωτέον ότι το μωρό γουστάρει καθοδήγηση και εντολές... με το μαλακό βέβαια  :dancing:
Παρεμπιπτόντως... περιμένει περίοδο και τα βυζούδια της έχουν φουσκώσει :tits:

Τώρα πάω να κόψω τιμολόγιο στην Άννα... :rockon: :rockon: :rockon:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

πηγαινε για εξετασεεις αλλα μη πας να παρεις τα αποτελεσματα
ετσι εκανε και ο κικας και δεν επαθε τιποτα  :sunglasses:

( φλασια  :grin:)

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81
πηγαινε για εξετασεις τυπε...αν κ δυσκολα το κοβω να χεις κολλησει,αν ειναι να τυρανιεσαι πηγαινε για τεστ.
Τεχνικά, το HIV δεν μεταδίδεται από σάλια... αλλά από αίμα και σπέρμα... Άν ήταν έτσι, θα ήμασταν όλοι καθαρισμένοι πίνοντας από ποτήρια σε εστιατόρια και μπάρ ή χρησιμοποιώντας μαχαιροπήρουνα... Γιατί δεν φαντάζομαι να πιστεύει κανείς ότι αυτά πλένονται και απολυμαίνονται σχολαστικά...

Πάντως φίλε Kavler, αν είναι να σε τυρανάει, κάνε ένα test να ησυχάσεις....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Τεχνικά, το HIV δεν μεταδίδεται από σάλια... αλλά από αίμα και σπέρμα... Άν ήταν έτσι, θα ήμασταν όλοι καθαρισμένοι πίνοντας από ποτήρια σε εστιατόρια και μπάρ ή χρησιμοποιώντας μαχαιροπήρουνα... Γιατί δεν φαντάζομαι να πιστεύει κανείς ότι αυτά πλένονται και απολυμαίνονται σχολαστικά...
δεν εννοω εξετασεις hiv,αλλα για αλλα ΣΜΝ...
φιλος μου επαθε προστατιτιδα απο ακαποτο στην Τανταλου με Σαπφους...στο πρασινο...ευτηχως με αζυθρομυκινη του περασε σχετικα γρηγορα.κοπελα δεν θα πω ποια δουλευε. ;)
θα ηταν αστειο με 2 λεπτο ακαποτο που προσφερεται κατακορον στους οικους να πιστεψει καποιος οτι εχει κολλησει hiv...μετα δεν θα ζουσε (κουφια η ωρα ) κανεις απο μας... :grin: :grin:

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
δηλαδη εχουμε πλυροφοριες για το σιγεκριμενο μαγαζι?????

Επισκέπτης

αυτη ξερω οτι τον βαζει στο στομα οπως ειναι ουτε ρωταει αν τον επλινες πρωτα  :jerking:

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
oχι δεν ηταν αυτη.. μαλιστα οταν τις ειπα για τελιωμα στα βιζια ουτα που να το ακουση.. και να φανταστις μονο πιπα εδοσα δεν ιθελα να  :knockinb:..

Επισκέπτης
oχι δεν ηταν αυτη.. μαλιστα οταν τις ειπα για τελιωμα στα βιζια ουτα που να το ακουση.. και να φανταστις μονο πιπα εδοσα δεν ιθελα να  :knockinb:..

ρε φιλε  αλλη εκαναν καμια δεκαπενταρια ακοποτα μεχρι τωρα, αμα διαβασεις τη γραφεται εδω μεσα και δεν κολλησαν τιποτα, μαλλον  :rolleyes:  καλο ειναι να κανεις  εξετασης για να εισαι ησυχος, και γνωμη μου ειναι να μην κανουμε ακαποτα (τωρα το θυμηθηκα και εγω)  :grin:

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81
oχι δεν ηταν αυτη.. μαλιστα οταν τις ειπα για τελιωμα στα βιζια ουτα που να το ακουση.. και να φανταστις μονο πιπα εδοσα δεν ιθελα να  :knockinb:..
Φιλαράκι, έχω την εντύπωση ότι δεν έχεις λόγο να χάνεις τον ύπνο σου.
AIDS από ακάπωτο, απλά δεν....
Όλα τα άλλα... είναι πιθανά, και σίγουρα κυκλοφορούν αλλά όπως λέει και ο Dimmits αντιμετωπίζονται από κάποια ....μυκήνη σε 15-20 μέρες...
Άντε, και καλόν ύπνο.... :s&m_1: άτακτο αγόρι....

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεαται. Εδώ μας πονάει το δάχτυλο και τρέχουμε στον ορθοπεδικό για να δούμε μην τυχόν και μας το κόψει. Όποιος λοιπόν έχει αμφβολίες γρήγορα στον γιατρό, για ψυχολογικούς κυρίως λόγους, η σχέση πιθανίτητας προς αποτέλεσμα αν λαμβάνεις μέτρα είναι μηδαμινή, αλλά αν  πάλι θες το 100% για αυτό είναι και οι γιατροί, δεν θα γινουμε και κλέφτες. :grin:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Κάνε τις εξετάσεις φίλος για να ησυχάσεις, αλλιώς θα τυρανιέσαι συνεχώς.
Το πιο πιθανό είναι να μην έχεις κάτι αλλά καλό είναι να το ξέρεις.

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Πάντως αν είναι να κανεις εξετασεις πρεπει να περιμενεις δυστηχως... Πρεπει να περιμενεις τουλαχιστον ενα 4μηνο για να αναπτυχθει ο ιος και να μπορει να εντοπιστει στον οργανισμο!!! Αρα φιλε μου αν δεν κοιηθηκες για μερες οπως λες, συνηθησε το γιατι θα πρεπει να περιμενεις ΜΗΝΕΣ...

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
712
Πόντοι
7.135

Για κοπέλες που δουλεύουν σε νόμιμα σπιτάκια και περνάν ελέγχους κάθε 15 μέρες μιλάμε, βάζω στοίχημα ότι είναι πιο καθαρές σ΄αυτόν τον τομέα από μια μέση γυναίκα που μπορεί να κουβαλάει ένα σωρό ΣΜΝ χωρίς να ξέρει ότι τα έχει. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς kavler.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.095
Πόντοι
13.755
Μη σπαμαρετε αλλο και ακουστε λιγο ουσια....Μα επιτελους δε θα βγει ενας σωστος προεδρος εδω μεσα να βαλει λιγη ταξη? :rolleyes: :rolleyes:
Βολτα πριν λιγο με σουπερ καταθεση στην Αννα στο Φριξου 13 η οποια μου ειπε να μη γραφουμε οτι ειναι 35-40 χρονων γιατι απλα δεν ειναι :rolleyes:Μαλιστα στην τιμη των 30ε μου προσφερε πριν μπω μεσα και το γλειφομουνι.Την βαρεσε η αγαμια λεει δε παταει ψυχη...Ευτυχως πρεπει να της περασε εδω και λιγη ωρα διοτι γαμιομασταν 25 λεπτα με πολυ παθος και ενταση και για ακομη μια φορα με ειχε καγκελο απο το πρωτο λεπτο.Η χημεια που λεμε ;) ;)

-Μαντζαρου 10.η Ντιανα η Ταυλανδεζα.Πραγματι πολυ ωραια κοπελα και εδειχνε και ευδιαθετη απλα εμενα δε μου αρεσει το εξωτικο στοιχειο.Οσοι γουσταρουν ομως τετοιες νομιζω θα τους αρεσει
-Μαντζαρου 1.η Καρμεν η Ουγγαρεζα.νομιζω ειναι αυτη που ειχα δει νυχτα πριν κατι βραδια με τις φονικες καμπυλες
Και στο Ερως λεει μια εντελως καινουρια.Η Νατασα την οποια εψαχνα εχει αδεια για καμια 3 βδομαδες
-Κατεχακη.Νταιζη
-Νικ.Ουρανου 26.σουπερ μιλφ Ειρηνη
-Κωλετη.Η Χριστινα
-Φριξου 14.Η Χριστινα :2funny:
-Φριξου 15.Η Χριστινα :2funny: :2funny: :2funny

Καλο ετσι?...Λοιπον στο πρωτο η λεπτη ψηλη σαπιοδοντα που τωρα εβαλε και βυζια πως ειδα.Δε λεει και πολλα μεσα
Στο δευτερο η βυζαρου η Ρουμανα η τσοντοβια του gl με τις ωραιες καμπυλες
Στο τριτο μια καινουρια Χριστινα,μελαχρινη σκουροχρωμου δερματος με πολυ ωραια φατσα,ωραιο κορμι και πολυ ευχαριστο κοριτσι στο σαλονι

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Πάντως αν είναι να κανεις εξετασεις πρεπει να περιμενεις δυστηχως... Πρεπει να περιμενεις τουλαχιστον ενα 4μηνο για να αναπτυχθει ο ιος και να μπορει να εντοπιστει στον οργανισμο!!! Αρα φιλε μου αν δεν κοιηθηκες για μερες οπως λες, συνηθησε το γιατι θα πρεπει να περιμενεις ΜΗΝΕΣ...
Μικροβιολόγος μου έχει πει πως μετά από 1 μήνα κάτι αρχίζει και φαίνεται(μείωση στα λευκά αιμοσφαίρια) και το αποτέλεσμα είναι κατά 90+% επιτυχές. Μετά από 3 μήνες 100%

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom