gabetsos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 45
- Like
- 12
- Πόντοι
- 601
Απο εμφανιση τι λεει την εχεις δει αξιζει αυτη η Λενα ?
Απο εμφανιση τι λεει την εχεις δει αξιζει αυτη η Λενα ?
παίδες ετοιμαστείτε για τρομολαγνεία και στη θεσσαλονίκη
Καποια "μεγαλα" ονοματα που εξαφανιστηκαν τελευταια παιζει να εχει σχεση????Λεω τωρα....Έμαθες τίποτα?
χθες που περασα εξω απο το Σολ πραγματι τα πρεζακια ηταν εξαφανισμενα σε σχεση με λιγες μερες πριν που ηταν ολες ανενοχλητες στο ποστο τους[URL unfurl="true"]http://tsouvali.blogspot.com/2012/05/blog-post_2575.html[/url]
ποια μεγάλα ονόματα παιχταρά?
για ένα ξέρω ότι πήγε διακοπές και σε ένα μήνα επιστρέφει
Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας.Ξερετε ποιες κοπελες κανουν παρτουζες?Και τι τιμες παιζουν για παρτουζα?
Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας.Ξερετε ποιες κοπελες κανουν παρτουζες?Και τι τιμες παιζουν για παρτουζα?
μετα απο μιε εφιαλτικη εβδομαδα που περασα σημερα πειρα τα αποτελεσματα των εξετασεων.. το τεστ ηταν αρνιτηκο..θα ηθελα να σας αποχερετισω και να σας ευχαριστησω για την παρεα που καναμε τοσο καιρο..η αγωνεια που περασα δεν αξιζει με τιποτα και για κανενα λογο στον κοσμο να την ξαναπερασω..ειχα να χαμογελασω μια εβδομαδα,δεν τολμουσα να ανοιξω την τηλεωραση, φοβομουν να μπω στο σαιτ η ακομη να ανοιξω καποιο αλο μην τυχον πεσω στο θεμα...καλο κουραγιο σε ολους εσας που θα συνεχισετε και πανω απο ολα να εισται και να παραμεινετε ζωντανει...μεσα απο την καρδια μου καλα να περνατε..και για να ελαφρυνο λιγω την κατασταση απο σημερα κρεμαω επισημως την καποτα μου![]()
![]()
![]()
![]()
Γεια Σου Καβλερ , καλη συνεχεια Γραψε μας "αποχαιρετηστηρια κριτικη " αν θες σχετικα με τις εξετασεις
που τις εκανες - κοστος ( αν παιζει καμια καλη νοσοκομα) κλτΙσως ενδιαφερετε καποιος ...
Σχετικα με το AIDS κλτ υπαρχουν αρκετα θεματα στο φορουμ γιαυτο , Το οτι γινονται ελεγχου και εδω καλα κανουν και γινονται.
Διαβασα κι εγω ενα αρθρο ...
AIDS. Ανησυχητική έξαρση των περιστατικών στη Θεσσαλονίκη
Αύξηση έως και 20% των περιστατικών μόλυνσης από AIDS παρατηρείται τα τελευταία τρία χρόνια στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα.
Οποιος θελει ποιο πολλα εδω ...
ειναι λιγο παλιο βεβαια ( 29/11/2007 ) αλλα δε πειραζει![]()
![]()
Να τρομαξουν λιγο και οι συνταξιοδοτημενοι μπουρδελιαρηδες![]()
![]()
Περιμενω να δω κανα ποστ ...
" Παιδια μια Σουλα με μεγαλα βυζια που δουλευε στα Λαδαδικα που ειναι ξερετε ? Δε πιστευω να πεθανε απο aids !
Πωωω την ειχα παρει το 1994 και εχω θορυβηθει τωρα .... Τελευταια φορα ειχε χασει 2 κιλα , μηπως ηταν αρρωστη ?
θελω να πω, μεταξυ σοβαρου και αστειου , οτι ο κινδυνος υπηρχε και πριν τον πουν στις ειδησεις
κυκλοφορουν μαλιστα ( ειδικα στην αθηνα ) και ενα σορο μαυρες , για τις οποιες ουτε αναφορα εγινε απο τουςΑλητες ρουφιανουςΔημοσιογραφους
Γιατι αραγε ? ... δε θα τις βλεπει ο ιος μεσα στη νυχτα μαλλον και δεν κολανε αυτες
Τα ντελα εδω ειναι (υποτιθεται) νομιμα οποτε οι κοπελες ε ξεταζονται , εγω δει και δυο βιβλιαρια
ομως αυτο δε λεει και πολλα , εξεταζονται καθε 10τοσες μερες , οχι πριν μπουν στο δωματιο
Φυσικα οι πελατες εξεταζοινται πολυ ποιο αραια , εως καθολου
Εκτος απο το aids υπαρχουν ενα σωρο "Μαμουνια" οποτε ο καθενας περνει τις προφυλαξεις του , τα ρισκα του
και καλη του τυχη ...
Καποια "μεγαλα" ονοματα που εξαφανιστηκαν τελευταια παιζει να εχει σχεση????Λεω τωρα....
Φριξου 9 ερωτικα η Μαντυ,της χρωσταω ενα![]()
ολο την αδερφη της παιρνω...
![]()
![]()
...εγω ειδη εχω χεστει πανω μου, και για αυτο λεω να κοψω τις πουτανες, πουτανες τελος για εμενα... .-
...εχω χασει και μερικα κιλα τελευταια, αλλα πρεπει να ειναι απο την πεινα.!!!!!![]()
![]()
παρεπτιπτοντος (σωστα το εγραψα.???) βλεπω Σαρα στην κοκορινγκου![]()
Αν δεν κατσει φαση και βγω αλλου, θα σας δω και τους 2 εκει.λολ. για τι ωρα λετε? 8 πιανει βαρδια... ο 1ος και ο καλυτερος...Ετσι μπραβο ! , να μη περνας ουτε απο διπλανες οδους , μακρυα !
Και γω θα τις κοψω μολις τελειωσει η διαιτα , αλλα 3 κιλα εχω να χασω ...
Οσι για την Σαρα , μαλλον κατι τηλεπαθητικο συμβαινει , 2 μερες τωρα την φερνω στο μυαλο μου
Το wifi λειτουργειΡαντεβου στην κοκοριγκου