Τι γινετε εδω ?
κανα καλο μουνι που παιζει ξερουμε ?
ουτε γω ηξερα ετσι ειπα να κανω μια σβουρα μιας και βρεθηκα κατα κει ...
Βιλα η Καντυ
με μαυρα εσωρουχα που αντι για τιραντες στο σουτιεν ειχες ασημενιους κρικους αλυσιδας
πολυ σεξυ
της λειπουν κανα δυο κιλακια πιστευω ,
Κοροβαγκου βγαινει μια ξανθια με μακρυ μαλλι
κοιταω καλυτερα . η Χριστινα :o με εξτενσιονς
μαλλον της πανε , απλα την ειχα μαθει αλλιως και ψιλοκολλησσα
με σεξυ ενα σουτιεν ενωμενο με στριγκ βγηκε ( δε ξερω πως λεγεται το ενδυμα ) , βυζακια κουναμενα συναμενα
διατηρει τις καμπυλες της , ενω ο κωλαριγκος ειναι για φλιπερ
ναζιαρα , χαμολαστη , κεφατη και καπως ποιο σοβαρη απο περισι ...
Εκατσα λιγο στον καναπε εκατσε κι αυτη πανω μου της εκανα ντιμπινται ντιμπινται , ντιρινταχτα κλτ ειπαμε 5-6 μαλακιες και μπηκαν δυο συναγαπουληδες
οι μαλακιες γιναν ομαδικες και 6-7 στον αριθμο μου ζητησαν να μπουν γιατι ηταν απο μακρυα και μπηκαν και οι δυο ... ευκαιρια να την κανω ...
Σε διλληματα του τυπου " ποια απ τις δυο " η απαντηση ειναι η και τις δυο η καμια.... παραδοξως δε μπηκα σε καμια
και οι δυο θα ξαναβρεθουν στις αγγαλια μου σαφως ομως σημερα δεν συνεβει ...
Κι απ τις Βιλες στα αλωνια ..
Κατεχακη ωωωωω σαν τα χιονιααααα , η Φαφουτα καπνιζουσα η Οσια Μεθωνη η πορτοχτυπουσσα
, χρονια και ζαμανια
Καλως το παλικαρι , εχω πολυ καλη κοπελα
Ναι ε ?
Εεε μαααα για να σου λεω εγω ( κλασικη ατακα
το "ΑΑΑΑγορι" μου λειπει)
Βγαινει η Αννα η Αδυνατη που ηταν καποτε Ερημητη τωρα τελευταια Φριξου 13 και Βαρδαρη δε θυμαμαι που
Ως Ξερακιανη και Μαγισσα εχει χαρακτηρηστει παλιοτερα , δε συμφωνω με τους χαρακτηρισμους , δεν ακουσα ομως και κλικ για 3η φορα ... ισως την επομενη
Ρωτησα για την ΠιπιΕρρικα και λειεπει στην Πατριδα της λεει , ... ( Εμμα ή Καραμελα - Καρμεν που ελεγα μπας και βρω δεν ηταν κει ετσι... ) Χαιρεταω
ΑΑΑγορι μου ( νατο ! ειπα και γω δε θα το πει
) η κοπελα ειναι εγγυηση , στο λεω εγω
δε χαιρετησα για δευτηρη φορα κι εφυγα ... Καρμαν ειπα ε μμμ θυμηθηκα οτι δεν εχω δει μια Καρμεν στο
Μαντζαρου 1 Περνω τηλεφωνο δεν ειναι εδω λεει
ποια ειναι εκει ρωταω , η Σουιδεζα η Αμμαλια λεει και η Τατιανα (?) η Γεωργιανη
2 κοπελες εχετε ? ναι δυο μου λεει , Ω ρε μαναμ τι λαβρακι εβγαλα
Εμπρος καλη μου μιζαααααα
Φευγω σφαιρανταν για ανεβαινω, κουδουνι ανοιγει η θεια μπαινω ως σιφουνας μεχρι να πει κατσε ειχα κατσει και σταυροποδι μαλιστα
βγαινει η Αμμαλια με κοκκινα βρακιακια , ξανθια ισιο μαλλι , καλη κοπελιτσα πηδηξημη φευγει ...
-Θα μπεις μου λεει λεω που ειναι η αλλη ?
-Αααα εσυ εισαι που οπηρες τηλεφωνο μου λεει ?
-Ναι εγω ειμαι απανταω ολο καμαρι , σκεπτομενος οτι δε την δειχνουν στον καθενα , αλλα εγω σταθηκα τυχερος
-χαχαχα
-( τι γελας καλε , αντε κι εχω αγωνια και ετοιμες ερωτησεις για το ποσο παει η παρτουζα
)
-Εγω ειμαι η αλλη χαχαχα
- :S :S :S
-Πλακα σε εκανα βρε , δεν εχουμε αλλη μια ειναι χαχα , δε περιμενα να ερθεις
-
( εγω )
-
( η τσατσα )
-
( απ την κουζινα )
Τεςπα ρωτησα αν κανει πρωκτικο μου ειπε οχι η τσατσα , το κραταει για τον αντρα της λεει ... χοχο
ουτε εγω κανω λεει , τι να κανουμε ... παρε κατι αλλο ,βασικα ουτε εγω κανω , ετσι ρωτησα για να το πω στον Αλεξμαν
Χαιρεταω και φευγω ... με ενα ψυχρο γεια με αποχαιρετησε η νεαρα κοιτοντας τελιοραση στην κουζινα ( Αη χεσου , που δε μας πηδας ... Σαχλε ! )
Γαμευσιμη η Αμαλιτσα , θα την εχω στα υποψιν ... Χαβαλετζου και η θειτσα ... κανει και πλακες
Μαντζαρου 14 η Γιαννααααα της ειδα επιτελους , της τον σφυριξα κιολας
μαρεσε , μικροσωμη κοπελιτσα Εκ Ρωσιας ξανθια ισιο μαλλι κατω απ τους ωμους , καλο σωματακι , βυζι πολυ μικρο ( δε με χαλαει εμενα )
μεσα πολυ χαλαρη , πολυ "χορευταρου ", μια χαρα περασα
...Διαλειμα