Και τωρα που επεστρεφα ξερετε τι σκεφτομουν?...Λεω τελικα ο πουστης ο jo ισως εχει και δικιο που βρισκει μια και γαμαει συνεχεια αυτη,
ασχετα αν τον δουλευουμε,γιατι τουλαχιστον δεν περναει αυτον τον εκνευρισμο οπως εγω αποψε
Οδηγω και σε σκεφτομαι ηταν η φαση jo
Εχω προβληματιστει εντονα και ηθελα να το μοιραστω...
50ε για 10 λεπτα σε μια γαμοΡουμανα-Βουλγαρα τι σκατα ειναι,σε μια αδεια πολη και απο πανω να εχει και το στυλ οτι μας κανει και χαρη...εμας τα καθυστερημενα ελληνακια
Λεπτομερειες του ματς στην κριτικη...τι να διαβασετε δηλαδη?Μια μαλακια και μιση θα'ναι...
Πουστης εισαι και φαινεσαι
Δε τις βρισκω , με βρισκουν
Το "δουλεμα" μονος μου το ξεκινησα , περισι τετοιο καιρο οταν κυριευμενος απο την ιδια μπορδελικη βαρεμαρα
επεσα στην αγγαλια την Χριστινας , με την οποια περασαμε πολυ καλα
Δυστηχος δε γινετε αυτο με ολες ...
Αλλες ειναι βαρετες , σαν βιντεοκασετες
Αλλες σε ξενερωνουν καποια στιγμη γρηγορα ή τις ξενερωνεις εσυ
Αλλες παλι τις βλεπεις σαν ¨αδερφες ¨σου και δεεε τραβαει . ξερεις "αισθηματιας " ;)
Δυστηχος ... δεν εχω τοσο δυνατο στανταρακι πια , αυτη η τελευταια κατηγορια ... αααχ
Παντως γενικα οταν παω την δευτερη φορα αισθανομαι ποιο σιγουρος ...
Με την Τουμπανιεθ ας πουμε τωρα που θα παω καποια στιγμη μετα απο ενα χρονο θα ειναι φτου κι απ την αρχη
ενω αν πηγαινα στα κοντα περισι θα την εφερνα σ"τα νερα" μου ποιο ευκολα , ισως με θυμοταν κι αυτη
( οσον αφορα τα γουστα μου και το τι θελω )
Θυμαμαι οταν δηλωνα "αγαπουλης" παντως μερικοι δεν ειχαν πει οτι ξαναπηγαν στην ιδια κοπελα
τελικα "ματρυρησαν
τελευταια το θεμα εχει παρει διαστασσεις και εχει παρεξηγηθει ( στην αθηνα ) οποτε ας αλλαξουμε θεμα ...
Δεν ειμαι πια αγαπουλης .. ξεδηλωνομαι
ποτε δεν ημουν με την "σημερινη" ενοια , "Στανταρουλης" ημουν
[Ψιλοασχετο]
Καποια στιγμη πεσαν σποντες - πειραγματα απο ασχετους καλοπροερετες η μη ,
μερικους ισως να τους αποπηρα , δεν ξερω τους παντες τοσο καλα
σορρυ
Αλ και με σενα καποια στιγμη "νευριασα" , οταν(εχοντας διαθεση σαν αυτη που εγω σου μετεδωσα )
επιδη εισαι τυπος που δε λεει πολλα , και δεν πολυ αστειευται ομως ισως τα σχολια αυτα δεν
πετυχαν τον σκοπο τους ... δεν ηταν αστεια ;/ ( εδω και στο λειντις τα σχολια λεω )
Ειδικα οταν κοπελα ( που δε την ξερω ) ρωτησε συναθλητη (που με ενημερωσε ) κατι σχετικα
εξεπλαγην ταμαλα :o :o :o
Δε τρεχει τιποτα φυσικα , απλα δε το ειπα τοτε και το λεω τωρα
παμ παρακατ ...
[/Ψιλοασχετο]