Τι νουμερο ?
Ωραια τα ειπες .. να πω του βοηθου μου να τα κρεμασει και στον καταλογο ?
εχεις προβλημα ? σκοπευεις να αναρτησεις κριτικη ?
μικρο νουμερο . ;)
ναι φυσικα . γι αυτο παρενεβειν .
κανενα προβλημα .
δεν θα αναρτησω κριτικη .
Τι νουμερο ?
Ωραια τα ειπες .. να πω του βοηθου μου να τα κρεμασει και στον καταλογο ?
εχεις προβλημα ? σκοπευεις να αναρτησεις κριτικη ?
Ακουστε τωρα και το πιο κουφο που συμβαινει εδω και ενα μηνα περιπου...Και αν το ξερει καποιος καλυτερα ας μας το εξηγησει
Ξερετε ποιοι γαμανε τις νυχτες στα μπουρδελα?
Μου'κανε πολυ εντυπωση το οτι κυκλοφορουν με πολυ χρημα και ας μας πει καποιος λεπτομερειες αν ξερει
Ακουστε τωρα και το πιο κουφο που συμβαινει εδω και ενα μηνα περιπου...Και αν το ξερει καποιος καλυτερα ας μας το εξηγησει
Ξερετε ποιοι γαμανε τις νυχτες στα μπουρδελα?
Μου'κανε πολυ εντυπωση το οτι κυκλοφορουν με πολυ χρημα και ας μας πει καποιος λεπτομερειες αν ξερει
Ακου να δεις τι γινεται...Εν τω μεταξυ η τσατσα μονη της λεει οτι καποιοι απ'αυτους δεν εχουν βγει επισημα απ'το νοσοκομειο και την κοπανανε για να πανε στα μπουρδελα.Και αυτοι τους βαζει και η Αλεξανδρα τους παιρνει...Βρωμα,λοιμωξεις,μαλακιες του νοσοκομειου...
Μηπως να την αποφευγαμε για καποιο καιρο?
γιατι μονο εκει μονο εκει πανε ? >
και η Λαουρα στο Προμηθεως 14 δεν ειδα να ειχε διαθεση να τους διωξει.Ειπαμε...ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω αλλα με μετροΟι άνθρωποι καθαροί είναι... το ξέρω από μέσα. Η μόνη επαφή που έχουν με νοσοκομείο είναι για τις φυσιοθεραπείες που κάνουν ή τις εγχειρίσεις αποκατάστασης!
Το καννιβαλοι μ'αρεσε πραγματικαΑυτό με τους Λίβιους ισχύει και είναι τελείως τρελό.
Είναι από τη ράτσα τους καννίβαλοι με λίγα λόγια.
ελπιζω να μην εχουν μαθει για μυλο μερια τι παιζει
Αντε παλι...Απαντησε στο θεμα της Ελισα που σε ρωτησα 5 φορες και ασε τους κουτσους και τους στραβους
αυτο ειναι σημαντικο θεμα που θα απασχολησει ολη την πολη γενικα οχι μονο τα ντελα ...
Αντε παλι...
Σου ειπα και δεν εχω κανενα προβλημα να στο πω και εδω.
Κατα την γνωμη μου δεν ειχες λογο να ανοιξεις νεο θρεντ για μια παντελως αγνωστη κοπελα
μολις εμφανιστηκε που εντελως τυχαια ανηκει στην ιδια αλυσιδα για την
δεν απαντησες αν συμφωνεις ....Εγω θελω να μπω να εχουν ολα τα κοριτσια θεμα θεμα
να εχουν γραψει που ειναι ,τι φορανε να εχουν βαλει και φωτο
και να παω οπου αποφασισω χωρις τηλεφωνα , χωρις Τιποτα
Δε συμφωνεις ?
Στ'αρχιδια σου αλλα μη μου λες μετα οτι εγω καλλιεργω το κλιμα οτι προμοταρειςΑαα επιδη ειναι της Βιλοαλυσηδας ? ε στ @@ μου
διαφωνωειπα πριν δεν απαντησες αν συμφωνεις ....
Εγω?Ξεκολα με την αλυδιδα ολο εκει το γυρνας , βαρετος γινεσαι
Προφανως εξυπηρετω συμφεροντα αλλου μαγαζιου.Το βρηκες μπραβο...Αλλα μαλλον κατι αλλο τρεχει ...μπαινει η Λαφαμω , την κραζεις ,
Ανοιγω θεμα για την Καντυ πας λες μαλακιες
Τωρα παλι ...
Το τελευταιο μου ποστ οσον αφορα ενημερωση το ανεβασα σε επαρχιακο θρεντ..Για λογους προσωπικους (που δεν θελω να τους αναλυσω) δεν θα ξαναποσταρω καμμια ενημερωση σε κανενα θρεντ.Ουτε Επαρχιας,ουτε Θεσ/κης.Οταν δεν μου αρεσει κατι,δεν θελω να μετασχω σε αυτο στην ολοτητα του.Θα συνεχησω βεβαια να ,απλα θα ενημερωνω 5 με 6 ατομα μονο με π.μ.
Ευχαριστω οσους με διαβαζαν αυτα τα τεσσερα περιπου χρονια.
Δημητρης.
σκατα ποδαρικο εκανα παλι....καλα με λεν γκαντεμη παντου.....ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2012, ΜΕ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΕΣ