Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 79 άτομα (1 μέλη και 78 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Μπαααα…… εγώ το ζέστανα το μωρό. Βασικά όταν μπήκε στο δωμάτιο έκανε σαν να κρύωνε και ήταν τυλιγμένη με τα χέρια της, και εγώ την πήρα στην αγκαλιά μου και την ζέστανα, ήταν τότε που γράφω ότι μπιμπίκιασε σε όλο της το κορμί.

Βασικά εγώ είχα τις κάψες το μωρό σήμερα ήταν στα πολύ hi του, πάντα είναι βέβαια αλλά σήμερα ήταν το κάτι άλλο.

Επίσης το δωμάτιο ήταν φούρνος, ευτυχώς που η τσατσά έκλεισε το κλιματιστικό και μπόρεσα να δουλέψω άνετα.

Και για να το κλείσω και να μην περιαυτολογήσω άλλο, έκαστος σο είδος του. Εγώ πχ με την Μαρία την Τσέχα παρόλο που της έδωσα και δεύτερη πανηγυρική κατάθεση δεν είχα, και πιστεύω ότι και 10 φορές να πάω πάλι δεν θα πετύχω κάτι ανάλογο, εσύ τα κατάφερες όμως. Έκαστος στο είδος του λοιπόν. Θα ήμουν βέβαια πάρα πολύ περίεργος να διαβάσω τις επόμενες   3 – 4 κριτικές της Ανδριάνας, τότε μόνο θα αποκτήσει αξία η κριτική μου.

Εχεις δικιο...
μακαρι να γινει απο com...hot, γιατι ειναι μουναρα και εχει βυζαρες.!!!  :tits: :tits:

Επισκέπτης
Λοιπον, τα τρια καινουρια σπιτια που ειναι να ανοιξουν, εχουν την πορτα απ΄τον ιδιο μαστορα, ιδιο πομολο
και ιδια κλειδαρια.
Πληροφορια ετσι? οχι αστεια  :2funny: :2funny:
Το συμπερασμα προεκυψε μετα απο επιτοπια ενδελεχης ερευνα!

Προφανως προκειται για την ιδια αλυσιδα. Μεταφορα των τριδυμων της Σαπφους ισως?

http://[URL unfurl="true"]www.studydiscussions.com/wp-content/uploads/2010/08/Career-As-a-Private-Investigator.jpg[/img[/URL]]

Αυτό είναι ρεπορτάζ!

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Nice avatar ρε Maanes :) μεσα στην τρελη χαρα ειναι ο τυπος στην photo σου :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Θενξ Deathzone ;) ! Κάραμαν δες τι στάμπαρα τώρα που κοιτούσα για βυζαρούδες!

Για πες.. με τα δικά μας στανταρ? Ανέπτυξε λίγο το θέμα βυζί Μαίρης, βυζί Μόνικας, βυζί Καμέλιας! Επίσης ήταν σφιχτό το κορμί της?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.095
Πόντοι
13.755
Βολτα πριν λιγο με εντελως αποτυχημενη καταθεση στην ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΛΑΟΥΡΑ στο Σαπφους 8...

-Προμηθεως 19.Η Ουκρανη Βικυ η μουναρα σε καυτο μαυρο σετακι.Μας τουρλωσε κλασσικα τον κωλο της στο σαλονι.Πολυ ωραια φατσα,ωραιες καμπυλες με μεγαλα βυζια και γενικα καλη περιποιηση μεσα
-Προμηθεως 14.Η γνωστη Λαουρα η οποια πλεον βγαινει πολυ κουρασμενη στο σαλονι και εχει καπως επιθετικο υφακι σ΄οσους την κοιτανε και προφανως δε θα μπουν
-Προμηθεως 11.Η Βερονικα.Στο τελος μου φαινεται μονο αυτη θα γαμαμε
-Σαπφους 5.Η Μιρελα
-Σαπφους 7.η πολυ σεξυ και ομορφη νεαρη Τσεχα Ιονελα.Μετρια κατ'εμε οταν την ειχα παρει
-Σαπφους 8.Α εδω ειμαστε :jerking: :jerking:Η Λαουρα η δηθεν Ισπανιδα που τι το'θελα ο μαλακας και μπηκα και πεταξα 50ε...Θα τα πουμε παρακατω
-Τανταλου 9.η Αλεξανδρα ροναλντινιο στην οποια μπηκαν μερικοι οση ωρα εκατσα και τα ελεγα με την τσατσα.Εχει καλο σαλοναρισμα και στα 70ε κωλο
-Τανταλου 14.Η Νικολετα μελαχρινη κοντη με τρομαγμενο βλεμμα.Ειναι αυτη που'χα δει μες τη βδομαδα στο Σαπφους 8 απογευμα και ξαδερφη της Αλεξανδρας γιατι οταν βγηκα η Αλεξανδρα προφανως βγηκε να δροσιστει εξω στο πεζοδρομιο με τα εσωρουχα και με ρωτησε γιατι δεν μπηκα στην ξαδερφη της.Αντε γαμηθειτε και σεις και το κωλοσογο σας :birdman: :birdman:
-Νικ.Ουρανου 26.η Μιραμπελα απ'οσο καταλαβα απο την καθυστερημενη τσατσα.Την ρωτησα εγω δηλαδη αν ειναι αυτη και μου ειπε...ναι η Μιρα-ντελα ειναι :2funny:
-Φριξου 15.Η Χριστινα-Λιλη το μελαχρινο μπαζο με τα σαπια δοντια.Δεν αξιζει ειχα μπει προσφατα και ειχε τσατσα την κοντη ξανθια καριολα που δουλευε στα Μαντζαρου και τρελενεται οταν δεν μπαινει καποιος :birdman:
-Κεφαλληνιας.η καριολα η Μερτσυ.Μπαινω και αυτη ηταν ηδη στο σαλονι,ενας τυχερος προλαβε και αποδρασε και εγω μολις την ειδα καλα εκανα μεταστροφη να φυγω τρεχοντας αλλα το μαλακισμενο ηρθε να με αρπαξει.Ισα ισα προλαβα να βγω εξω αλλα εμεινε μισανοιχτη η πορτα και μου λεει...Σπιτι σου δεν εχεις πορτα γαμω τον κωλο σου?...Αντε γαμησου ρε καριολα γυφτακι την απανταω εγω καταμουτρα :birdman: :birdman:
-Αν.Γεωργιου 26-28??Καινουργιο σπιτι και δουλευε μια Βικυ-Βικτωρια,ξανθια μιλφ θα ελεγα με πολυ ωραιο κορμι και σπασμενη φατσα οσο μπορεσα να διακρινω απο τα 20μ περιπου που εμφανιστηκε.Πολυ βαθος εχει το σπιτι και δειχνει ωραιο απ'το σαλονι.Η συγκεκριμενη λεει δουλευε πριν 3 χρονια Σαπφους 8 αλλα εγω δε τη θυμαμαι
-Αν.Γεωργιου 4.Το ομορφο γλυκο τσεχακι Λιλη με τα μετρια σχολια
-26ης Οκτωβριου 52.Μια Τζεσικα αλλα δεν αντεξα πανω απο 5 λεπτα στο σαλονι ωστε να τη δω.Θα λιποθυμουσα αν εμενα,ειχε καμια 35 βαθμους εκει μεσα
-26ης Οκτωβριου 35.Η Ουκρανη Νασια που αλλαξε μαλλι,το εκανε πολυ κοντο καρε με πιο μακριες ομως τις ακρες.Σα τη Βικυ την Ουκρανη δηλαδη για οσους την ξερετε.Πολυ ωραιο μωρο και αυτο,με ομορφη φατσα και κωλαρα.Νομιζω την εχω στη λιστα πλεον :fuck1:
-Κατεχακη.Η Εμμα στην οποια ειχα μπει προσφατα και δεν ξετρελαθηκα αλλα δε ελεγα οχι σε μια 2η δοκιμη.Την κανεις ο,τι θες μεσα δε λεει οχι σε τιποτα
-Μαντζαρου 1.η Λιζα-Ναταλι με τι βυζαρες και το ομορφο ματι αλλα με τα μετρια σχολια κι αυτη.Δε με συγκινει

Ολα τα υπολοιπα με εξαιρεση το Νικ.Ουρανου 1 και την Κωλετη στα οποια δεν μπηκα ηταν κλειστα και καλα θα κανουν να παραμεινουν ετσι αν ειναι να μας προσφερουν αυτα τα καινουρια μπαζα τυπου Λαουρα τα οποια θυμωνουν κιολας επειδη δεν παταει πελατης.Διοτι αποψε κυριολεκτικα επικρατουσε η απολυτη νεκρα στην περιοχη

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.095
Πόντοι
13.755
Λοιπον πως την πατησα...Πριν κανα μηνα που δουλευε βραδυνη στο Τανταλου 9 η Λαουρα ειχα κατσει καμια ωρα στο σαλονι με τη φιλη μου την τσατσα και ειδα οτι η κοπελα ειχε απιστευτο κεφι,εμπαιναν σχεδον ολοι και εφευγαν με το χαμογελο.Βεβαια ειχε πιει ενα μπουκαλι βοτκα εκεινο το βραδυ και προφανως μονο ετσι λειτουργει...
Πηγα αποψε λοιπον κατα τις 3.00 λεω δε παταει ψυχη θα περασουμε καλα θα ειναι χαλαρη η κοπελα.Την ειδα ομως απ'το σαλονι οτι ηταν πολυ στεναχωρεμενη,ειχε πεσει στον καναπε και δε κουνιοταν,κανα 2 παιδια που μπηκαν και βγηκαν τα εβρισε στη γλωσσα της που προφανως δεν ειναι τα Ισπανικα...Ενω ημουν ετοιμος να μπω,μπηκε ενας χοντρος και περασε στο δωματιο,τον ξεπεταξε σε 5 λεπτα και οταν βγηκε στο σαλονι η Λαουρα ρωτησε την τσατσα ποιος ανοιξε την εξωπορτα.Σαν ξελιγωμενη δηλαδη να τσιμπησει κανα πελατη...

Στο μεταξυ η τσατσα μου'πε οτι η Λαουρα ειναι εκνευρισμενη και στεναχωρεμενη επειδη εχει πεσει πολυ η δουλεια,ο χοντρος αποχωρησε εμφανως ενοχλημενος και παρ'ολα αυτα εγω σαν καλος μαλακας μπηκα και μαλιστα ενω το σκεφτηκα πολυ εντονα για απλο προγραμμα τελικα εδωσα παλι το 50αρικο για 69 με γυμνο.Μα ποσο μαλακας ειμαι :jerking: :jerking:ακομα απορω.Ισως εχει δικιο ο deker δηλαδη :2funny: :2funny:

Γιατι τα λεω ολα αυτα??...Ειμαι εκνευρισμενος αποψε διοτι καποιοι πειναλες προφανως πιστεψαν οτι εμεις οι Ελληνες ειμαστε οι αιωνιοι μαλακες και βγαινουμε και πεταμε λεφτα και οταν δε το κανουμε μας βριζουν κιολας απο πανω.Δεν διακατεχομαι απο καμια εθνικιστικη προκαταληψη αλλα το εκανε και την αλλη φορα στο Τανταλου 9,δηλαδη εβριζε οσους δεν εμπαιναν,αλλα εκει ας πουμε οτι το ειδα λιγο στο χαβαλε διοτι ηταν και τυφλα.Σημερα ομως με πειραξε πραγματικα.Κατι αναλογο εκανε αποψε και η Αλεξανδρα στο Τανταλου 9 που μου δειχνει οτι ειναι γενικοτερο το κακο.
Ειναι θεμα νοοτροπιας δηλαδη.Δεν ξερω τι εταξαν δηλαδη σε αυτα τα κοριτσια οταν ηρθαν εδω αλλα ειναι προφανες οτι μας εχουν χεσμενους και αντι να κανουν κατι για να ανεβει η δουλεια τους και να δειξουν οτι εκτιμουν και κατι αυτες το βλεπουν εκδικητικα κατα καποιο τροπο.Ειναι αληθεια τελικα οτι ο πεινασμενος ο ανθρωπος μπορει να φερεται και σαν ζωο.

Και τωρα που επεστρεφα ξερετε τι σκεφτομουν?...Λεω τελικα ο πουστης ο jo ισως εχει και δικιο που βρισκει μια και γαμαει συνεχεια αυτη,ασχετα αν τον δουλευουμε,γιατι τουλαχιστον δεν περναει αυτον τον εκνευρισμο οπως εγω αποψε
Οδηγω και σε σκεφτομαι ηταν η φαση jo :2funny: :2funny:
Εχω προβληματιστει εντονα και ηθελα να το μοιραστω...
50ε για 10 λεπτα σε μια γαμοΡουμανα-Βουλγαρα τι σκατα ειναι,σε μια αδεια πολη και απο πανω να εχει και το στυλ οτι μας κανει και χαρη...εμας τα καθυστερημενα ελληνακια
Λεπτομερειες του ματς στην κριτικη...τι να διαβασετε δηλαδη?Μια μαλακια και μιση θα'ναι...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τηλεφωνικα και μονο απο οσα μαγαζια εχουμε δυνατοτητα εξ αποστασεως πληροφορησης τα πραγματα εχουν ως εξης για σημερα πρωι
-ανδρεου γεωργιου 4 η μιλφ ευα με φουλ προγραμματα
-φριξου 15 η εφη
-κοροβαγκου 5 η αντριαννα
-26ης οκτ 35 η ρωξαννα μερα και βραδυ η νασια.ισως αυριο δουλεψει η μισελ
-φριξου 9 βιλα εροτικα θα ειναι μαλλον καντυ μου ειπαν
-26ης οκτ 52 η νταιανα που σηκωσε και το τηλεφωνο και με περιμενει ειπε.....πολυ σεξι μωρο κατ εμε με σπεσιαλ πιπα
-εκκλησια η εβελινα πρωι και βραδυ θα ειναι η αντριαννα

τα υπολοιπα ή δεν απανταν ή δεν εχουν τηλεφωνο....

για μενα ειδικα το δευτερο θα το πω ειναι μεγαλη μαλακια των ιδιοκτητων και πρεπει να το καταλαβουν οτι με το να μην εχουν μια γραμμη προσβασης του κοινου να ενημερωνεται και με το να βαζουν φραγες εισερχομενων κλησεων(ξερουν αυτοι για ποιους χτυπαει η καμπανα)μονο χασιμο πελατων εχουν και δη απο επαρχια ή μακρινα μερη του νομού θεσσαλονικη......επιτελους ας γινουν λιγο επιχειρηματικοι οπως οι αθηναιοι συναδελφοι τους....

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Η Νταιάνα είναι αυτή που δούλεψε μια εποχή Κοζάνη;

kapoios1975

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
απαντηση στον φιλο για την λαουρα.μεγαλη μουφα και χαλια πηδημα πηγα και εγω την παρασκευη που εβρεχε το βλεπω λεω ωραιο μουνακι θα περασουμε καλα.χαλια σε μιλαω.τσιμουκι με δοντι,χαδακια τιποτα.και ειμαι ωραιοσ ετσι λενε,θα ανεβεισ απο  πανω οχι μκου λεει.ξαπλωνει  ανασκελα και ψευτικα βογγητα.ημουν ετοιμος να φωναξω την τσατσα να παρω τα χρηματα πισω αλλα κολλωσα.μεγαλη απατη

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
O νυχτερινος βαρδαρης ειδικα τον τελευταιο καιρο κ με το κλεισιμο 2-3 σπιτιων(λογω γιορτων?)πεθανε τελειως
ουτε για τσαρκα για τον χαβαλε δεν ειναι πια
τα ιδια και τα ιδια οι ιδιες μετριοτητες
μια βερονικα σταθερη αξια αλλα ενταξει οσοι περνανε απο εκει την εχουν παρει 2-3 φορες τουλαχιστον
μια λαουρα τα ειπαμε κουρασμενη πλεον χωρις την φρεσκαδα της και μετα απο εκει το χαος
κατι πηγε να γινει εκει με το τανταλου 9 που αναβαθμιστηκε και εφερε τις "πορνοσταρ" μαρτινα μιχο κλπ αλλα κ αυτο τα βραδινα με τον ροναλτινιο την βγαζει ελεος

θα επισκευτω συντομως μυλο πρωινη βαρδια εκει παιζει μπαλα μου φαινεται(αν και δεν γνωριζω τα λημερια κ πολυ εκει περα κ βλεπω να καταληγω σε κανα τσαντιρι εκει παραδιπλα :2funny:)
εχει την μιλφαρα την ευα που ανετα την ξαναπαιρνα την αφρο που νο κομεντ!την εφη μεχρι και την τουμπανιεθ που τελευταια μονο καλα ακουγονται
δηλαδη εκει αν πας πρωι δεν ξερεις πια να πρωτογαμησεις!
τελος μυλος πρωι εκλεισε!

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
-Αν.Γεωργιου 26-28??Καινουργιο σπιτι και δουλευε μια Βικυ-Βικτωρια,ξανθια μιλφ θα ελεγα με πολυ ωραιο κορμι και σπασμενη φατσα οσο μπορεσα να διακρινω απο τα 20μ περιπου που εμφανιστηκε.Πολυ βαθος εχει το σπιτι και δειχνει ωραιο απ'το σαλονι.Η συγκεκριμενη λεει δουλευε πριν 3 χρονια Σαπφους 8 αλλα εγω δε τη θυμαμαι

και φορουσε μποτες !!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ????????????  :birdman:  :birdman:  :birdman:  :birdman:

αλλα μια ζωη τετοιοι εισασταν ...  :birdman:

τεσπα ...

ωραιο σπιτακι με περιποιημενα δωματια .

η βικτωρια ειναι μια κλασικη petite ξανθια ρωσιδα . οχι μιλφ , μεγαλοκοπελα . μεσα θα ελεγα καλη , αλλα οχι κατι διαιτερο . ( βεβαια εμενα τα στανταρ μου για υπηρεσιες σε στουντιο ειναι χαμηλα )

αυτιαπομενα .

να υγειαινουμε και να  :knockinb:

ΥΓ : σε οσα πηγα στον μυλο αρχιζαν απο 30 , ενω στα 50 ειναι το 69 . το οποιο το θεωρω δικαιο .

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
για μενα ειδικα το δευτερο θα το πω ειναι μεγαλη μαλακια των ιδιοκτητων και πρεπει να το καταλαβουν
οτι με το να μην εχουν μια γραμμη προσβασης του κοινου να ενημερωνεται και με το να βαζουν φραγες εισερχομενων κλησεων
(ξερουν αυτοι για ποιους χτυπαει η καμπανα)μονο χασιμο πελατων εχουν και δη απο επαρχια ή μακρινα μερη του νομού θεσσαλονικη......
επιτελους ας γινουν λιγο επιχειρηματικοι οπως οι αθηναιοι συναδελφοι τους....

Τους εχω κραξει 500 φορες , τοσο αυτους οσο και τους "συναγωνιστες"
(που αγωνιζοντααι μονοι τους ομως)  που περνουν και δε γραφουν
το να σε περνυον 30 50 100 φορες τηλεφωνο δεν ειναι και τοσο ευχαριστο σιγουρα
υπαρχει και ποιο ευκολος τροπος ,  το δυαδικτιο ειναι ενας πολυ καλος ...
Ελα ομως που αρκετοι του χορου δε ξερουν ουτε να γραφουν  :rolleyes:
Αλλοι παλι δισταζουν - Αλλοι μπαινουν και τους κραζουν  η τους ξενερωνουν  :idiot:
Αλλοι παλι θεωρουν καλυτερο να κλεισουν τα τηλεφωνα ...
απ την μια γρινιαζουν για αναδουλειες , απ την αλλη δεν ξερουν να "διαφημηστουν"
να πουλησουν οτι πουλανε τελος παντων  :idiot:
Απο μενα , απο σενα και απο τον καθενα περιμενουν "διαφημησουμε τα προιοντα τους
Εδω η καλη Λαουραααα , εκει η καινουρια Εμανουελαααα
Φυσικα οσοι το κανουμε δε το κανουμε γιαυτους , αλλα για μας ,
για τον εαυτο του ο καθενας πρωτα και μετα και για την παρεα ....

Υπαρχουν και καποιες λιγες εξαιρεσεις τις οποιες φυσικα υποστηριζουμε :rockon: ( σαν προσπαθειες )

Παντως οσες και οσο καλες αναφορες και να γινουν συνηθος ειναι αργοπορημενα  :dunno:
Αυτη την καυλιαρα την Λαουρα του Αλ ας πουμε αν παω θα την βρω σημερα ?
Μαλλον ναι , αλλα ποιος καιει βενζινη αδικα ? ειδικα για καποια που δεν εχει καν δει
απλα αποφασισε να παει επιδη του ειπε καποιος φιλος ...

Τωρα οι "επιχειρηματιες"  , πολλοι ειναι της νοοτροπιας , "να μπει κοσμος"
να μπει και οσους σκαλωσουμε ...θα ρθει , θα του πριξουμε τ @@ .. ολο και κααποιος θα μπει
απ το τηλεφωνο κανεις δεν αφηνει λεφτα μπορει γιαυτο να μην εχουν η να κοβουν τα τηλεφωνα :idiot:
( το αν ερθει εργοτερα η αυριο κλτ δε μας νοιαζει , το σημερηνο ταμειο μετραει αυριο μπορει να δουλευουν αλλες  ;))
Φυσικα αν ρωτησεις τι σας κουραζει περρισοτερο θα σου πουν " κοσμος που μπαινει και φευγει "  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Η Γενικη στασιμοτητα - μονιμοτητα παντως εδω και καιρο κανει το προβλημα λιγοτερο εντονο  :rolleyes:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
και φορουσε μποτες !!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ????????????  :birdman:  :birdman:  :birdman:  :birdman:

αλλα μια ζωη τετοιοι εισασταν ...  :birdman:

τεσπα ...

ωραιο σπιτακι με περιποιημενα δωματια .

η βικτωρια ειναι μια κλασικη petite ξανθια ρωσιδα . οχι μιλφ , μεγαλοκοπελα . μεσα θα ελεγα καλη , αλλα οχι κατι διαιτερο . ( βεβαια εμενα τα στανταρ μου για υπηρεσιες σε στουντιο ειναι χαμηλα )

αυτιαπομενα .

να υγειαινουμε και να  :knockinb:

ΥΓ : σε οσα πηγα στον μυλο αρχιζαν απο 30 , ενω στα 50 ειναι το 69 . το οποιο το θεωρω δικαιο .
τα οχυρα ειναι ματζαρου  βιλα ,κωλετη και κοροβαγκου.....πεσαν αυτα στο τριανταρι για το απλο.....;για να εξηγουμεστα....αν ναι αυτο ειναι νεο....αν οχι τα αλλα και πριν στο τριανταρι κινουνταν εμμεσως ή και ευθεως....

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Εγω τωρα δηλαδη να μην παραγγειλω καφε ?

Μια φορα πηγα, χθες, σε κεινο το καφενειο, αλλα μ΄αρεσε! Ηταν ζεστο.
Καφε παρηγγειλα, τσαι μου φερανε!
Την κοπελα περιμενα, ο καφετζης μου το εφερε!
"Εχει ρεπο" η κοπελα λεει. Ψεμα!
Την ειχε καβατζαρει ο Karaman! Γιατι δηλαδη? επειδη ειναι ομορφοπαιδο?
Ας ειναι καλα το παλικαρι, μου εστειλε αλλη!

Μετα ηρθε κι ενα αλλο παλικαρι και μας εφερε τα νεα απ΄τα κοριτσια!
Πριν πιει τον καφε του, ειχε κανει την γυρα του!

Κριμα που εκλεισε, ηταν ζεστο.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.095
Πόντοι
13.755
Ξεχασα την Ερημιτη...
Εκει δουλευε μια καινουρια Νταιζη οπως ειπε η τσατσα απο το θυροτηλεφωνο και δε μου ανοιξε γιατι ηταν στο τζακουζι και θα τελειωνε σε κανα μισαωρο οποτε δεν ξαναπερασα

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Και τωρα που επεστρεφα ξερετε τι σκεφτομουν?...Λεω τελικα ο πουστης ο jo ισως εχει και δικιο που βρισκει μια και γαμαει συνεχεια αυτη,
ασχετα αν τον δουλευουμε,γιατι τουλαχιστον δεν περναει αυτον τον εκνευρισμο οπως εγω αποψε
Οδηγω και σε σκεφτομαι ηταν η φαση jo :2funny: :2funny:
Εχω προβληματιστει εντονα και ηθελα να το μοιραστω...
50ε για 10 λεπτα σε μια γαμοΡουμανα-Βουλγαρα τι σκατα ειναι,σε μια αδεια πολη και απο πανω να εχει και το στυλ οτι μας κανει και χαρη...εμας τα καθυστερημενα ελληνακια
Λεπτομερειες του ματς στην κριτικη...τι να διαβασετε δηλαδη?Μια μαλακια και μιση θα'ναι...

Πουστης εισαι και φαινεσαι  :birdman:
Δε τις βρισκω , με βρισκουν  :cheesy:
Το "δουλεμα" μονος μου το ξεκινησα , περισι τετοιο καιρο οταν κυριευμενος απο την ιδια μπορδελικη βαρεμαρα
επεσα στην αγγαλια την Χριστινας , με την οποια περασαμε πολυ καλα
Δυστηχος δε γινετε αυτο με ολες ...
Αλλες ειναι βαρετες , σαν βιντεοκασετες
Αλλες σε ξενερωνουν καποια στιγμη γρηγορα ή τις ξενερωνεις εσυ
Αλλες παλι τις βλεπεις σαν ¨αδερφες ¨σου και δεεε τραβαει . ξερεις "αισθηματιας "  ;)

Δυστηχος ... δεν εχω τοσο δυνατο στανταρακι πια , αυτη η τελευταια κατηγορια ... αααχ  :cheesy:
Παντως  γενικα οταν παω την δευτερη φορα αισθανομαι ποιο σιγουρος ...
Με την Τουμπανιεθ ας πουμε τωρα που θα παω καποια στιγμη μετα απο ενα χρονο θα ειναι φτου κι απ την αρχη
ενω αν πηγαινα στα κοντα περισι θα την εφερνα σ"τα νερα" μου ποιο ευκολα , ισως με θυμοταν κι αυτη
( οσον αφορα τα γουστα μου και το τι θελω )

Θυμαμαι οταν δηλωνα "αγαπουλης" παντως  μερικοι δεν ειχαν πει οτι ξαναπηγαν στην ιδια κοπελα  :grin:
τελικα "ματρυρησαν  :cheesy:
τελευταια το θεμα εχει παρει διαστασσεις και εχει παρεξηγηθει ( στην αθηνα ) οποτε ας αλλαξουμε θεμα ... :cheesy:

Δεν ειμαι πια αγαπουλης .. ξεδηλωνομαι  :cheesy:
ποτε δεν ημουν με την "σημερινη" ενοια , "Στανταρουλης" ημουν  :grin:

[Ψιλοασχετο]
Καποια στιγμη πεσαν σποντες - πειραγματα απο ασχετους  καλοπροερετες η μη ,
μερικους ισως να τους αποπηρα , δεν ξερω τους παντες τοσο καλα :dunno: σορρυ
Αλ και με σενα καποια στιγμη "νευριασα" , οταν(εχοντας διαθεση σαν αυτη που εγω σου μετεδωσα )
επιδη εισαι τυπος που δε λεει πολλα , και δεν πολυ αστειευται ομως ισως τα σχολια αυτα δεν
πετυχαν τον σκοπο τους ... δεν ηταν αστεια ;/ ( εδω και στο λειντις τα σχολια λεω )
Ειδικα οταν κοπελα ( που δε την ξερω ) ρωτησε συναθλητη (που με ενημερωσε ) κατι σχετικα
εξεπλαγην ταμαλα  :o :o :o
Δε τρεχει τιποτα φυσικα , απλα δε το ειπα τοτε και το λεω τωρα
παμ παρακατ ...  :)
[/Ψιλοασχετο]

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Θενξ Deathzone ;) ! Κάραμαν δες τι στάμπαρα τώρα που κοιτούσα για βυζαρούδες!

Για πες.. με τα δικά μας στανταρ? Ανέπτυξε λίγο το θέμα βυζί Μαίρης, βυζί Μόνικας, βυζί Καμέλιας! Επίσης ήταν σφιχτό το κορμί της?

Την ειχα σταμπαρει απο καιρο και εγω για τις βυζαρες της, το βυζι της Καμελιας δεν συγγρινετε με την Μαιρης με την καμια, της Μαιρης εχει ωραιο απαραμηλο σχημα, τελεια στην αφη, και ειναι λιγο σκληρο, ειναι βυζι για οσκαρ.! αν και νωμιζω ειναι λιγο μικροτερο απο της Καμελιας,  απο την αλλη με της Μονικας παλι δεν συγγρινετε, το οποιο το ειχα ποιασει τελευταια Αυγουστο του 2010, το οποιο κατατασω και αυτο λιγο ποιο κατω με της Μαιρης μισο κλικ, δεν μου εδεινε την αισθηση που σου δεινει το βυζι της Μαιρουλας, αλλα και αυτο ειναι απο τα καλυτερα βυζια, τωρα στις νεες φωτο της το βλεπω ποιο τουμπανιασμενο και φοβαμαι μην το εχει φουσκωσει ελαφρα, ή οπως μου εχει πει ο σχοινοβατης που την ειχε δει προσφατα ειχε παρει καποια κιλακια και μηπως για αυτο να φουσκωσε και το βυζι.??  της Καμελιας ειναι μεγαλο, σχημα σχεδον οπως το βλεπεις κρεμαει προς τα κατω, αλλα ειναι ψιλοαφρος απο οτι θυμαμαι και οταν ξαπλωνει ανασκελα εξαφανηζετε, δεν με αφησε να το επεξεργαστω καθολου και για αυτο αν εχεις σκοπο να κατεβεις κατω και να την δοκιμασεις, δεν θα σου την πρωτεινα, κραταει μια σταση ωστε να μην μπορεις να κανεις παιχνιδι μαζι της...στο προσωπο ειναι σχετικα ομορφη και μοιαζει ελαχιστα στο στομα και τα ζυγοματικα με την ξενη ηθοποιο Emily Browning

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
909
Πόντοι
4.535
Ξεχασα την Ερημιτη...
Εκει δουλευε μια καινουρια Νταιζη οπως ειπε η τσατσα απο το θυροτηλεφωνο και δε μου ανοιξε γιατι ηταν στο τζακουζι και θα τελειωνε σε κανα μισαωρο οποτε δεν ξαναπερασα

Μήπως είπε Ντέσυ? Αυτή που ήταν στο Μαρινόσπιτο στον Βαρδάρη?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Λοιπον, τα τρια καινουρια σπιτια που ειναι να ανοιξουν, εχουν την πορτα απ΄τον ιδιο μαστορα, ιδιο πομολο
και ιδια κλειδαρια.
Πληροφορια ετσι? οχι αστεια  :2funny: :2funny:
Το συμπερασμα προεκυψε μετα απο επιτοπια ενδελεχης ερευνα!

Προφανως προκειται για την ιδια αλυσιδα. Μεταφορα των τριδυμων της Σαπφους ισως?

Χαχα τι ειδε ο ανρθωπας  :cheesy:
μπορει απλα να ρωτησε ο ενας τον αλλαον αν ξερει καναν καλο "πορτατζη"  :cheesy:
Αντε να δουμε σε τι "παλατι" θα ρθει η "Βασιλισσα" τωρα που ειπες για τριδυμα ... :rolleyes:

Και του ειπα του καφεjoπουλο...θα μας κλησει το υγειονομικο...δεν εχουμε αδεια για ελευθερα ποτα   :pipa2: :pipa1: :pipa3:

χαχαχαχα Καφεjoπουλος λεει χαχαχαχα  :cheesy:
Ωραιοοοοοοοο  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Εγω τωρα δηλαδη να μην παραγγειλω καφε ?

Μια φορα πηγα, χθες, σε κεινο το καφενειο, αλλα μ΄αρεσε! Ηταν ζεστο.
Καφε παρηγγειλα, τσαι μου φερανε!
Την κοπελα περιμενα, ο καφετζης μου το εφερε!
"Εχει ρεπο" η κοπελα λεει. Ψεμα!
Την ειχε καβατζαρει ο Karaman! Γιατι δηλαδη? επειδη ειναι ομορφοπαιδο?
Ας ειναι καλα το παλικαρι, μου εστειλε αλλη!

Μετα ηρθε κι ενα αλλο παλικαρι και μας εφερε τα νεα απ΄τα κοριτσια!
Πριν πιει τον καφε του, ειχε κανει την γυρα του!

Κριμα που εκλεισε, ηταν ζεστο.
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Τωρα θα γραψω για και τον καφενε ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom