Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (4 μέλη και 46 επισκέπτες)

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
:2funny:Ακόμα ασχολείστε μαζί μου και με αυτά που έγραψα...ψάξτε παλιά θρεντ.... :uglystupid: συνεχίστε να ψυχανεμίζεστε  για πάρτι μου...  Δοκιμάστε και την πλαστελίνη εκτός από την ζωγραφική.... :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
φτου....αποχωρω απο το σαιτ.....δευτερο χτυπημα μετα τον φριμαστουρμπεισιον δεν αντεχεται σε μια μερα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

εγω σκεφτομαι σοβαρα να κοψω τις πουτανες...σας το ξανα-ειπα εεεεε.????  :think:

:2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:2funny:Ακόμα ασχολείστε μαζί μου και με αυτά που έγραψα...ψάξτε παλιά θρεντ.... :uglystupid: συνεχίστε να ψυχανεμίζεστε  για πάρτι μου...  Δοκιμάστε και την πλαστελίνη εκτός από την ζωγραφική.... :2funny:
you cant blame a man for having hobbies.... :sunglasses:

Rick Blaine

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2011
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Που τα θυμήθηκες πάλι όλα αυτά? Τόσο πολύ σε πείραξαν και σε πλήγωσαν αυτά που έγραψα... και τα θυμάσαι ακόμα... Δεν πειράζει έτσι είναι αυτά ... Δεν μπορώ να σε βοηθήσω με τα ψυχολογικά τραύματα σου και τα κομπλεξ που έχεις... ΞΙΔΙ....Πανέ ζωγράφισε θα σου περάσει.... :2funny:

Ξυδι να πας να πιεις εσυ μιας που εισαι τοσο ξυνος και ζηλευεις που μερικοι ανθρωποι που δεν μπορεις να φτασεις το επιπεδο τους μπορουν και περνανε καλα κανοντας τον χαβαλε τους.

Κανενας δεν σε φωναξε στην παρεα τους γι΄ αυτο μασε τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια,

schwarz

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Δουλευε πριν εναμιση χρονο στο Κεφαλληνιας. Μilf με μεγαλα βυζια, αχορταγη στο sex με χαρακτηριστικο της
οτι τα καταπινε ολα. Πηγα μια φορα ολο κι ολο. Μου εδωσε το τηλεφωνο της χωρις να το ζητησω.
Φαινεται προετοιμαζε την ιδιωτευση της! Δυστυχως ψαχνω και δεν το βρισκω για τους ενδιαφερομενους.
Την ειχε πρωτοπαρουσιασει στο forum το trelo agori!!!
Μια ευθυμη λεπτομερεια: Οταν της ειχα πει οτι ειμαι απ΄την Χαλκιδικη
μου ειπε οτι πριν βγει στο κλαρι, μαζευε ελιες στην Χαλκιδικη, αλλα
δεν εβγαινε μεροκαματο  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

μαλλον λες για την Μαρινα φιλαρακο...υπαρχει αλλα σε πιο δικο της χωρο...οπου κι εκει δινει το τηλ της

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Στο θρεντ της Κοζάνης σας έχω ενδιαφέρουσες πληροφορίες και φωτογραφίες για τα  δίδυμα studio της πόλης.

Το μη επιβεβαιωμένο νέο είναι ότι η Δανάη σταμάτησε τη δουλειά. Το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη από όσα μου είπε η αντικαταστάτριά της και σε συνδυασμό με τα όσα εκμυστηρεύτηκε προ μηνών στον gl.

Jo ανέλαβε τη βρομοδουλειά να ενημερώσεις τον admin για να ανανεωθεί ο κατάλογος. :grin: Ξέρεις εσύ. :grin:

Ας τα δει .. γκαβος ειναι ? εξαλου ολη μερα στο σαιτ ειναι δε κανει και τιποτα αλλο . Ο υπερνταβαντζης  :idiot:

Αλλος νταβαντζης απο δω , δε μας φταναν τις Πολης εχουμε και επαρχιωτες τωρα ...
Καλα τοσες ταβερνες εχει η Κοζανη στα μπουρδελα πηγες ? :idiot: κριμα ...
Σταματησε η Δαναη ναι .. αποφασισε να γραφει μονο στο Μπου υπο το Νικ gl , παρα τις αντιρρησεις των Ελευθερων Αυνανιζομενων

Ελα  Ζωγραφισουμε να μας περασεουν τα ψυχολογικα προβληματα ...

Λεπον
Λαφαμ Κορινα
Βιλλα Τζεσυ
Εκκλησια η Αντριαννα
Κωλετη η Αγαπη ( Εφη απο Τεταρτη Βραδυ μαλλον )

Αυτααααααααα

Fuck off  :birdman:

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
Μου κάνει βουντού...  :helpplea:ωχ αμάν ... φεύγώ πριν με θυσιάσει... >:cheesy:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Δεν τελείωσα όμως σήμερα και όταν έφτασα Θεσσαλονίκη πήγα μια μίνι βόλτα ξεκινώντας από το τσίρκο όπου ήταν η Ρωξάνη το γνωστό ντροπαλό κοριτσάκι από την Σαπφούς, συνέχεια στο Βιτρινάτο όπου ήταν η Κάρμεν, και φεύγοντας από εκεί πήγα γραμμή για το Λαφαμ, όπου έδωσα μια δεύτερη ευκαιρία στη Μαρία την Τσέχα.

Τελικά δεν τόχω με την συγκεκριμένη, όσο και αν προσπάθησα ήταν μια μέτρια κατάθεση, που ναι μεν δεν με ξετρέλανε αλλά ούτε με άφησε και παραπονεμένο. Θα ακολουθήσει κριτική, αύριο ίσως με καθαρό μυαλό πάντως η χημεία μου δεν ταιριάζει με την Μαρία ενώ με την Λούση το κάτι άλλο.

Ακριβώς αντίθετα ο φίλος ο καραμαν , πόσο διαφορετικοί ήμαστε άραγε???

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
Το στούντιο είναι μια ώρα ακριβώς χαλαρά από Βαρδάρη. :sunglasses:

με εβαλες σε σκεψεις με αυτην την τινα...ευτηχως εχω ακομα λιγο πετρελαιο στο λεβητα και ισως φουλαρω απο εκει να μου βγει και τσαμπα.!!  :2funny: :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
με εβαλες σε σκεψεις με αυτην την τινα...ευτηχως εχω ακομα λιγο πετρελαιο στο λεβητα και ισως φουλαρω απο εκει να μου βγει και τσαμπα.!!  :2funny: :2funny:

Είναι πολύ καλό μωρό, κάτι όμως μέσα μου μου έλεγε να μην περάσω, κακώς βέβαια γιατί πρώτο θα μου έφευγε η περιέργεια για το πόσο καλό είναι και μέσα στο δωματίο, και δεύτερον δεν θα έπεφτα πάνω στη Μαρία. Δεν πειράζει όμως next time.

chrissalonika

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
11
Like
50
Πόντοι
11
λοιπον επειδη βλεπω πολλους νταβαδες εδω μεσα παρακαλω οποιος μπορει να μου φερει την αφρο σπιτι μου αυριο για κανενα 2ωρακι... σημερα που πηγα για καταθεση γυρισαμε τζοντα! αυριο την θελω για υπερπαραγωγη!!! με το αζημιωτο βεβαια  :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
λοιπον επειδη βλεπω πολλους νταβαδες εδω μεσα παρακαλω οποιος μπορει να μου φερει την αφρο σπιτι μου αυριο για κανενα 2ωρακι... σημερα που πηγα για καταθεση γυρισαμε τζοντα! αυριο την θελω για υπερπαραγωγη!!! με το αζημιωτο βεβαια  :2funny:

τωρα που το τσεκαρω, θα σε απογοητευσω αυριο ειναι full booked... :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
με εβαλες σε σκεψεις με αυτην την τινα...ευτηχως εχω ακομα λιγο πετρελαιο στο λεβητα και ισως φουλαρω απο εκει να μου βγει και τσαμπα.!!  :2funny: :2funny:

Ωχ... τώρα θυμήθηκα ποια ήταν, η Ντίνα που το έκανε Τίνα και ήμουν ο μόνος που της έγραψε κριτική…

ελπίζω να σε πρόλαβα μην τρέχεις βραδιάτικα , όχι πως δεν της αξίζει ένα  :fuck2: αλλά όχι μέσα στην νύχτα να τρέχεις Κοζάνη, για δαύτην . Πάντως επιμένω να μένω μετανοιωμένος που δεν μπήκα μέσα σήμερα , όταν με ξαναφέρει ο δρόμος κατά κει πάνω μπορεί να πάω να της τον σφυρίξω.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
Ωχ... τώρα θυμήθηκα ποια ήταν, η Ντίνα που το έκανε Τίνα και ήμουν ο μόνος που της έγραψε κριτική…

ελπίζω να σε πρόλαβα μην τρέχεις βραδιάτικα , όχι πως δεν της αξίζει ένα  :fuck2: αλλά όχι μέσα στην νύχτα να τρέχεις Κοζάνη, για δαύτην . Πάντως επιμένω να μένω μετανοιωμένος που δεν μπήκα μέσα σήμερα , όταν με ξαναφέρει ο δρόμος κατά κει πάνω μπορεί να πάω να της τον σφυρίξω.

Αξιζει λες.?? Αυριο ρεπαρω και θα ειμαι στην γυρα σκοτωνοντας την μερα και ισως βρω και χρονο για κοκο... :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Κοζανη .. το σπιτι των εκπληξεων σας εχω πει την φαση με την Χριστινα .γρ ?  :think:

τεςπα κατι παρομοιο με αυτο του Γαμεοβερ , .. εγω ειχα προτεινει τις κανουμε τατου με barcode
αλλα μετα που βγηκε ο γλιτσας με πουστια ολες οι προτοπωριακες ιδες μπηκξαν στο συρταρι  :jerking:

Επισκέπτης
Αυτή η Ντίνα ήταν πολύ απογοήτευση για μένα... Στο σαλόνι φαινόταν λαχταριστή αλλά στο δωμάτιο γκρεμίστηκε η εικόνα... θυμάμαι χαλαρό σώμα δίπλες στην κοιλιά και κάτι τέτοια  :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom