Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (1 μέλη και 54 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλησπερα αρωστημενα ρεμαλια  :rockon:
να πατε σε καναν ιατρο να σας κοιταξει , ειναι κριμα νεα παιδια  :2funny:

Λοιπον εχουμε και λεμε ...

Τηλ
Τσιρκο Ρωξαννη Βουλγαρα 20 ετων ( πολυ καλη στο δωματιο  :cheesy: )
Εκκλησια Καρλα

Φιλος περασε απο Κεφαλληνιας , μελαχρινο λεει μετριο
το εχουμε ξαναδει και ειχαμε ριξει ακυρο
δε καταλαβα για ποια λεει :dunno:
Βιλλα Μαντυ , την ειχε παρει προ ημερων , την ειχε βρει σε καλη φορμα και ειχε περασει καλα  :dancing:
Πολυ καλες εντυπωσεις και απο Τζεσυ και απο Τουμπανιεθ* που ειχε παρει παλια
Μονο το πρωην μωρο μου δε του αρεσε και δε το ειχε παρει αλλα αν ξαναερθει θα τον ψησω  :2funny:
θα τον μυησω κι αυτον σιγα σιγα ..χεχεχε :tooth:
Βιτρινατο Κλειστο
Λαφαμ και Γυροκομειο δε πηγε
Καταθεση Ερως Τζεσικα (Ρουμανα) μελαχρινη με 3ρι βυζι επισκευασμενο
απο 30 ευρω το απλο και -10 γιουρια στα αλλα προγραμματα
Αυτος ως βυζομανης επαθε πλακα , πολυ ωραιο μεγεθος , υφη , αφη , σκληροτητα
σχημα , αποσταση μεταξυ βυζιων .. ( οπως λεμε μεταξονιο .. εδω εχουμε μεταβυζιο  :2funny:)
με ζαλησε ολο για τα βυζια ελεγε ... περασε πολυ καλα ειπε
( Τζεσυ και Κομοδινοπουλου επισης απ τις καλες εμπειριες του )
Εγω αν την επαιρνα ομως λεει ισως να την ελεγα και κομοδινο  :think:
Μαλλον αυτη απο Φριξου 14 ειναι ...
Στο τελος πηρε και καρτα με το τηλεφωνο αλλα την εχασε  :jerking:

*
Η Τουμπανιεθ τελικα μας την εκανε για Αθηνα και επισημα , τι σταδιαλα ?  :think:
με 3 γκομενες μειναν οι βιλλες οσες θελει  ενα μαγαζι μινιμουν δηλαδι
ενω υπαρχουν δυο ...
λετε να εχουμε νεες αφηξεις ? .. πρεπει να παω να πιω καναν ελληνικο με την Μαργκαρετ να πω νεα :tooth:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
ρε κομαντο πεταξου μεχρι Τανταλου 9 να μας πεις ποια ειναι αυτη γιατι θα σκασω αν δε θυμηθω.

Παντως μετα αργα μου ηρθε η φλασια οτι ειναι η πολυ αδυνατη Μονικα με την περιεργη φατσα που δουλευε μεσημερια στο Σαπφους 20.Δεν ξερω ομως...

GAMEOVER πως ηταν αυτη η Μονικα που εσυ ειδες χθες στο Σαπφους 20??

Αυτή υποθέτω ότι ήταν, όπως την  περιγράφεις, για να είμαι ειλικρινής δεν κάθησα να την δω μιας που ήταν στο δωμάτιο, αλλά η τσατσά είπε η Μόνικα η Ισπανίδα, (όπως την φωνάζουν :cheesy:)

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
τζο περιττο να σου πω οτι χτυπιεμαι σαν τον μαλακα μονος στα γελια καθε βραδυ που μπαινω στο φορουμ και ενοχλω τους αλλους εδω,απο καθε απαντηση σου μουααχαχαχαχαχαχ.και δεν ποσταρω γιατι θα ποσταρα ξανα κατι ασχετα γελια παλι. μαλακα αυτο με την σηκωμενη πουτσα στο πρασινο ολα τα λεγτα πολυ γελιο!! και το σχολιακι για τον τζι ελ που λες εδω συμφωνω ολη μερα βλεπει τσοντες και τον παιζει μουααχαχαχαχ ρε καθαρματα ειστε!! οσο για τον αλλον δεν ξερει το παιδι μην τον βαρατε!(φανηκε απο το θεμα οτι οι γκομενες δεν βγαινουν πιο ακριβες.καθε γκομενα αντιστοιχει σε 300 τανες σε εξοδα) καθε αντρας που σεβεται τα αρχιδια του εχει περασει το λουκι με τις τανες.εξαλλου εδω μεσα εγω χαλαρωνω κιολας! πιο πολυ πλακα κανουμε και χιουμορ αν δει καποιος! ασε ποθ μερικοι γινανε και φιλαρακια εδω μεσα. τεσπα. εγω εκανα μια καταθεση και ανεβασα κριτικη για λαουρα την πεμπτη το βραδυ. η γκομενα πεταει!!!!!!!!  πολυ δυνατη!! δεν την ειχα παρει!

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
εντιτ¨εδω εχουν πιασει στα πρασα ολους τουσ σελεμπτιτις με τανες.και αυτους που δεν πιασανε το κανουν στα κρυφα.τι ρομπερτ ντε νιρο,τι μπερλουσκονηδες,τι ροναλντο και ροναλντινιο,τι τραγουδιστες,τι παρτυ σε κοτερα κτλ κτλ τι χιου γκραντ,τι σιντνει γκοβου και ριμπερι τι ολοι οι μπασκετμπολιστες στις ελληνικες και ξενες ομαδες nba τι αστερες του χολυγοθντ ολοι σχεδον.τι μιγκ τζαγκερ,τι στρατιωτικοι,μεγιστανες,ιδιοκτητες νυχτερινων κεντρων,γιγουρτακηδες κακετσηδες,διαιτητες σαν δωρο  κτλ κτλ δεν θυμαμαι ολους. μεχρι και ο παπακωνσταντινου τις μελοποιησε

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
καθε γκομενα αντιστοιχει σε 300 τανες σε εξοδα
καλα τωρα υπερβαλεις...εκτος αν στην πορεια της ζωης σου γνωριζεις μονο τσουτσεκια τυπου Τζουλιες Αλεξανδρατου με οτι αυτο συνεπαγεται...μην λεμε οτι να ναι...κ προς παντως να μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο κοσκινο.Κ το να εχει καποιος αντιθετη γνωμη κ αποψη για τις γυναικες/γκομενες/πουτανες δεν τον κανει ασχετο ή αδαη.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
τζο περιττο να σου πω οτι χτυπιεμαι σαν τον μαλακα μονος στα γελια καθε βραδυ που μπαινω στο φορουμ
:2funny: :2funny: :2funny:

ασε ποθ μερικοι γινανε και φιλαρακια εδω μεσα.
;)

τεσπα. εγω εκανα μια καταθεση και ανεβασα κριτικη για λαουρα την πεμπτη το βραδυ. η γκομενα πεταει!!!!!!!!  πολυ δυνατη!! δεν την ειχα παρει!
:rockon: :rockon: :rockon: ουτε εγω ακομη πρεπει να την βαλω στοχο ...

Εκτος απο τον Παπακωτσο , μη ξεχναμε και τον ΜητροΜητσο  :rockon:
καθως και την Εφουλα  :smitten:

Επισης Αλ το ενημερωνεις το τεφτερι ?  :think:
εγω ναι , και απ οτι ειδα μεχρι και το 3ο τριμηνο
εχουμε 22 επιθεσεις σε 12 κορασιδες , και  περρισευει και ενα διακοσαρι
απο την επιδοτηση καπνου  :dancing:
Λεφτα υπαρχουν .. και αφρολουτρα υπαρχουν  :cool2:

Η Τουμπανιεθ μαλλον για ψωνια κατεβηκε , θα επιστρεψει λεει σε κανα 10 ημερο  :sunglasses:
:dunno:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
παρτην καλη ειναι...αντισταθμιζει τα λιπη με το πολυ γλυκο της προσωπο και ετσι δε θα το σκεφτεσαι

Πράγματι πολύ γκυκειά κοπέλα, την συμπάθησα από το σαλόνι, κάποια στιγμή δεν θα μου γλυτώσει. :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Επισης Αλ το ενημερωνεις το τεφτερι ?  :think:
εγω ναι , και απ οτι ειδα μεχρι και το 3ο τριμηνο
εχουμε 22 επιθεσεις σε 12 κορασιδες , και  περρισευει και ενα διακοσαρι
απο την επιδοτηση καπνου  :dancing:
Λεφτα υπαρχουν .. και αφρολουτρα υπαρχουν  :cool2:
:birdman: :birdman: σε τρωω...23 διαφορετικες ως τωρα  :zfuck: :zfuck:
Βαλε λιγη ποικιλια διοτι οι επαναλαμβανομενες καταθεσεις δεν υπολογιζονται

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
:birdman: :birdman: σε τρωω...23 διαφορετικες ως τωρα  :zfuck: :zfuck:

δε υπολογιζονται ?  :think:
και γω τοτε για τις πλερωκα εγω ο μαλακας ?

εεεε ντας λεφτα μας πισω  :tickedoff: .. να αφαιρεθουν απ το χρεος τουλαχιστον   :s&m_3:

Χριστινα.de 8
Μαντυ 2
Καντυ 2
Wendy 2
Σιμονα
Μιμη
Δαναη-Ειρηνη
Μαντελαιν
Εφη
Ερρικα
Μερτσι
Τζεσυ

Το τεος μωρο εχει παρει το πρωταθλημα απο την μεση της χρονιας
οπως τα επερνε παλια ο συμπατριωτης της στη  φορμουλα
σκληρη μαχη βυζι με βυζι για την δευτερη θεση  :zfuck:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:birdman: :birdman: σε τρωω...23 διαφορετικες ως τωρα  :zfuck: :zfuck:
τωρα τα κοιταζα και γω ....34 καταθεσεις θεσσαλονικη ,οι 32 ειναι διαφορετικες.....παραξεφυγα φετος....και αλλες τοσες περιπου επαρχια...

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
καλα τωρα υπερβαλεις...εκτος αν στην πορεια της ζωης σου γνωριζεις μονο τσουτσεκια τυπου Τζουλιες Αλεξανδρατου με οτι αυτο συνεπαγεται...μην λεμε οτι να ναι...κ προς παντως να μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο κοσκινο.Κ το να εχει καποιος αντιθετη γνωμη κ αποψη για τις γυναικες/γκομενες/πουτανες δεν τον κανει ασχετο ή αδαη.
:2funny:Ποια Τσουλια Αλεξανδράτου αυτός πρέπει να έβγαινε με την πρώην γυναίκα του Τόλη Βοσκόπουλου δεν εξηγείτε αλλιώς... :2funny: Πολύ νορμάλ...  :headbang: :idiot: :2funny:

Η πλάκα είναι ότι τα ίδια άτομα που λένε η γκόμενα σου βγαίνει πιο ακριβά για αυτό πάνε με πουτάνες , τα ίδια άτομα σε άλλο τοπικ λένε ότι θα βγάζανε μία γκόμενα για σουβλάκι και σινεμά και βόλτα στο εμπορικό... :headbang:Δηλαδή με τα ίδια λεφτά αυτοί απολαμβάνουνε το value που σου δίνει να έχεις μία γκόμενα μέσα στα μπουρδέλα... :idiot: :headbang:
γκόμενα=Value priceless… πουτάνα= από 40 ως 100 ευρώ το τέταρτο!

Δεν υπάρχει άντρας που αν τον ρωτήσουν τι προτιμάει θα πει ότι προτιμάει τα μπουρδέλα από το να έχει γκόμενα... Και όσοι έχουν γκόμενα πάνε με πουτάνες και 1-2 φορές για το κάτι το διαφορετικό ...διαφορετικό = κανένα καλό μοντελάκι και οχι κομοδίνο....Και αυτή την στιγμή το κάτι το διαφορετικό στα μπουρδέλα της Θεσσαλονίκης μπορούν να στο δώσουν 1-2 κορίτσια το πολύ...παλιότερα περισσότερα...

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Φιλε ντιμιτς φυσικα και τον κανει αδαη μια αποψη που μπορει να εχει καποιος οταν ειναι κουλη! και το 300 προς ενα ηταν τροπος του λεγειν :idiot: :idiot:  οποιαδηποτε γκομενα σου βγαινει πολυ ακριβοτερα εκτος αν κυκλοφορεις κανα τσιγγανακι ποθ και αυτο θα στα φαει σε βαθος χρονου.και δεν ειπε κανεις στον αλλον το λεω στον αδαη οτι προτιμαει κανεις μπουρδελα απο γκομενα.Ουτε οτι θα παω επειδη μου βγαινει φτηνοτερα.Αλλα η αληθεια ειναι οτι οντως βγαινει πολυ φτηνοτερα πως να το κανουμε δηλαδη τωρα.θα ξεχασουμε τα αυτονοητα.αν κατσει και υπολογισει καποιος θα το διαπιστωσει οσο βλακας και να ειναι.δεν θα μπω τωρα σε αυτη την διαδικασια βαριεμαι.επισης ο αδαης ελεγε οτι ειναι κριμα ειναι αρρωστοι κτλ κτλ και σας δινω παραδειγματα απο λεφταδες ομορφους διασημους επιτυχημενους που εχουν οποια γκομενα θελουν(πολλοι παντρεμενοι κιολασ με μουναρες η ακομα και παντρεμενοι να μην ειναι τραβιουνται με μουναρες) και παρολαυτα ειναι πουτανιαρηδες.και μιλαμε για σχεδον ολους.δεν θα παραθεσω ονοματα.ψαξτα μονος και θα δεις

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
τωρα τα κοιταζα και γω ....34 καταθεσεις θεσσαλονικη ,οι 32 ειναι διαφορετικες.....παραξεφυγα φετος....και αλλες τοσες περιπου επαρχια...
:think: :think:εχει τοσες διαφορετικες στη Θεσσαλονικη? :grin: :grin:
Σημασια εχει οτι τρωμε τον jo παντως και με 200ε περισσευμα δεν προλαβαινει να κανει πολλα πραματα....εκτος αν του κανουν πιστωσεις εκει που πηγαινει συνηθως

Ασχετο...Μου κανει εντυπωση τωρα που το σκεφτομαι οτι ακομα δεν ανεβηκε κριτικη για τη Νατασα του Ερως

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
:think:Μαθηματικά πάντως δεν βγαίνει φίλε ... Εγώ για παράδειγμα το Σάββατο έκανα με την κοπέλα μου έρωτα 4 φορές στο σπίτι μου και φάγαμε και ήπιαμε και είδαμε και δύο ταινίες και κοιμηθήκαμε και αγκαλίτσα... Την Κυριακή βγήκαμε για καφέ και φαγητό και μου στοίχησε μαζί με τα δικά μου 30 ευρώ.... :think:

Πως να πείσω τον εαυτό μου ότι βγαίνει πιο ακριβά και ότι αυτό που έζησα το σουκου μπορεί να μου το προσφέρει μία πουτάνά! :think: Εντάξει ήρθε η Σάρα η καινούργια και η Κάντυ πήγα τις δοκίμασα...ρίξαμε 160 ευρώ για δύο πηδήματα.. :headbang:Άλλη φάση ...ναι, άλλα όχι πιο φθηνά....Μα με ποια βγαίνεις ρε φίλε με την Αγγελοπούλου :2funny: :headbang: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:think: :think:εχει τοσες διαφορετικες στη Θεσσαλονικη? :grin: :grin:
Σημασια εχει οτι τρωμε τον jo παντως και με 200ε περισσευμα δεν προλαβαινει να κανει πολλα πραματα....εκτος αν του κανουν πιστωσεις εκει που πηγαινει συνηθως

Ασχετο...Μου κανει εντυπωση τωρα που το σκεφτομαι οτι ακομα δεν ανεβηκε κριτικη για τη Νατασα του Ερως
αντζελα,μαρα,κορινα,χριστινα,τζεσικα,αγαπη,μαρια τσεχα,μαρια κωλετη,μιραμπελα,νικολ,ευα,βιολετα,νταιανα,ναντια,μαρτινα πορνοσταρ και μαρτινα την αλλη,μερσυ,κατερινα,λαουρα,λαρα,σαρα,αγαπη,αφρουλα,μαντυ,τζεσυ,μαντλεν,καμελια,ναταλι,εμμανουελα,ειρηνη,νατασσα ακα βανεσσα....αμ πως μαζευονται...... :grin:

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
Εδώ μέσα σε ένα FKK στην Γερμανία τρώω καμία 300 με 400 την ημέρα  :think:...άλλη φάση ;)...γουστάρω αλλά δεν βγαίνω να πω ότι μία γκόμενα θα μου φάει 400 ευρώ την ημέρα....Εκτός και αν βγαίνεις με γκόμενα και πάτε για κουμάρι..... :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Εδώ μέσα σε ένα FKK στην Γερμανία τρώω καμία 300 με 400 την ημέρα  :think:...άλλη φάση ;)...γουστάρω αλλά δεν βγαίνω να πω ότι μία γκόμενα θα μου φάει 400 ευρώ την ημέρα....Εκτός και αν βγαίνεις με γκόμενα και πάτε για κουμάρι..... :2funny:

mastropasion δεν ανοιγεις ενα θεμα να τα λες εκει μας ζαλησες τον ερωτα...ΗΜΑΡΤΟΝ.!  :headbang: εχεις δικιο σε ολα..ειμαστε ανωμαλοι και αρωστοι θα παμε στον κτηνιατρο αυριο, ...αν δεν θες μην διαβαζεις τα θεματα μας, δεν σε εβαλε κανενας με το ζορι... :grin:

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
Μα και εγώ είμαι στο σεξ άρρωστος και ανώμαλος αλλά συνήθως άμα έχω κάτι πάω σε ουρολόγο.. :2funny: :2funny:.
Έχω γκρινιάξει και στο παρελθόν η μπουρδέλο κατάσταση στην Θεσσαλονίκη είναι κάθε πέρσι και καλύτερα...Αφού πλέον έτσι όπως έχει καταντήσει το πράγμα δεν σε συμφέρει...βρες μία γκόμενα να περνάς την ώρα σου και μάζευε λεφτά και πήγαινε κάθε δίμηνο ή τρίμηνο 4 ήμερες στην Γερμανία ή την Αυστρία σε ένα FKK να περάσεις καλά.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom