Βραδύνη αναφορά εκ του τάγματος. Γύρω στις 12.
Προμ 25: Κάρμεν, μουνάρα απλά ήταν άνετα η πιο ωραία, όσες φορές έχω περάσει εγώ ήταν απλά διεκπαιρεωτική. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Προμ 19 (μπλε): Καινούργια κοπέλα, ξανθιά κοντό μαλλί ψηλή με νορμάλ σώμα χωρίς μεγάλο βυζί, ήταν μέσα με έναν τύπο για 3 συνεχόμενα γαμήσια. Επικοινωνιακή και αεράτη. :o :o
Προμ 14: ΕΚΠΛΗΞΗ! η Λάουρα!!! Δεν ξέρω τι μπορεί να παίχτηκε με Ταντάλου 14 και Οκτ 35 αλλά απόψε ήταν εκεί!
Προμ-Σαπφούς: Μιρέλα η μοντελίσια.
Σαπφούς 8: Η Λάουρα η ισπανίδα και καλά η δεν ξέρω κ εγώ τι. Ξανθιά με βυζάρες χαλαρές και κρεμαστές, εμφάνιση πιπινιού με λίγο παραπάνω κιλά. Μεγάλο χάλι στο δωμάτιο, βιαστική και ειρωνική. Μακριά.
Σαπφούς-Ταντάλου: Η Αντριάννα η μελαχροινή. Μόλις είχε πιάσει δουλειά.
Ταντάλου 8: Ντέσυ (δοκιμάζω όρμα!)
Ταντάλου 9: Ήτανε η Ζωή αγαπητέ Αλ, την είχα ξαναδεί μια μέρα που δούλευε πρωί δεν μ'αρέσε ιδιαίτερα. Μικρή σε ηλικία με ωραίο πρόσωπο, σώμα μέτριο για τα γούστα μου, λίγο παραπάνω κιλά απ'το κανονικό μικρά βυζάκια μεγάλος κώλος για άλλους προφανώς κωλάρα. Περί ορέξεως δηλαδή...δεν μου φαίνεται γνωστή από κάπου πάντως.
Ταντάλου 14: Μέρτσυ, ευτυχώς αποσπάσαμε το όνομα πριν βγει η Μέρτσυ και εγώ κ ένας συναγωνιστής τραπήκαμε σε άτακτη φυγή για να αποφύγουμε τα χειρότερα.