Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (6 μέλη και 61 επισκέπτες)

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ετσι μπραβο! αυτα ειναι νεα ευγε νεε μου!!  :grin:

να κοιταμε κ λιγο προς τα κατω την κοπελα να σκεφτομαστε κ τον 8ειο μποτοφιλο και τους ομοιους του  :rockon: :s&m_2:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ο 8εος ειναι ο αρης κι εμεις οι οπαδοι του!

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ειμαι παλιος νταβατζης εδω μεσα γι αυτο  :grin:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
σεξο-στατικογραφε jo...παρε και τα δικα μου στατιστικα μεχρι στιγμης...

36 διαφορετικα πουτανακια, τα 8 εκτος θεσσαλονικης...αρα 28 εντος εδρας, συνολο ομως 38 καταθεσεις βεβαιομενες, μιας και Μαρια και Χριστινα προτιμηθηκαν εις διπλουν...
απο αυτες 18 καταθεσεις ηταν πληρως επιτυχημενες
και 20 μετριες εως αποτυχημενες...

:grin:

Αυτή την χρονιά αποφάσισα να επικεντρωθώ σε σταθερές αξίες, οπότε όλο και όλο μόνο 11 καινούργιες κοπέλες δοκίμασα, από τις οποίες μόνο η Λούση με ενθουσίασε και κάπως η μιλφ Νικόλ. Είχα όμως πολλές καταθέσεις σε Βερόνικα, Ίρα, Σιμόνα (κλαψ), κανά 4 σε Αφρούλα και πολλές κοπέλες με 2-3 καταθέσεις. Καλύτερα έτσι, αυτό το "μελισσούλα που πηγαίνει από λουλουδάκι σε λουλουδάκι style" το βαρέθηκα.

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παιδια δεν αφηνετε τον φρεεμαστρουπατιον να πειτε σημερα το βραδυ τι παιζει, τι προτεινετε?

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
...VAFFANCULO

Αν πετύχετε και την Ντέσυ ή Ντέζυ ή Νταίζη που ήταν στην Ταντάλου στο Μαρινόσπιτο μου λέτε... Την έχω χάσει...

Dokimazo τι κολλημα εφαγες με την ντεζυ?διαβαζα προηγουμενα και πολυ ψαξιμο!!καλο κοριτσακι παντως
αφιερωμενο  :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Φιλε ντιμιτς φυσικα και τον κανει αδαη μια αποψη που μπορει να εχει καποιος οταν ειναι κουλη! και το 300 προς ενα ηταν τροπος του λεγειν :idiot: :idiot:  οποιαδηποτε γκομενα σου βγαινει πολυ ακριβοτερα εκτος αν κυκλοφορεις κανα τσιγγανακι ποθ και αυτο θα στα φαει σε βαθος χρονου.και δεν ειπε κανεις στον αλλον το λεω στον αδαη οτι προτιμαει κανεις μπουρδελα απο γκομενα.Ουτε οτι θα παω επειδη μου βγαινει φτηνοτερα.Αλλα η αληθεια ειναι οτι οντως βγαινει πολυ φτηνοτερα πως να το κανουμε δηλαδη τωρα.θα ξεχασουμε τα αυτονοητα.αν κατσει και υπολογισει καποιος θα το διαπιστωσει οσο βλακας και να ειναι.δεν θα μπω τωρα σε αυτη την διαδικασια βαριεμαι.επισης ο αδαης ελεγε οτι ειναι κριμα ειναι αρρωστοι κτλ κτλ και σας δινω παραδειγματα απο λεφταδες ομορφους διασημους επιτυχημενους που εχουν οποια γκομενα θελουν(πολλοι παντρεμενοι κιολασ με μουναρες η ακομα και παντρεμενοι να μην ειναι τραβιουνται με μουναρες) και παρολαυτα ειναι πουτανιαρηδες.και μιλαμε για σχεδον ολους.δεν θα παραθεσω ονοματα.ψαξτα μονος και θα δεις
αυτην την αληθεια δεν ξερω που την ψαρεψες...ουτε αυτονοητα ειναι αυτα που λες... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
το οτι συμφωνησα σε μια αποψη του freemastrupation,δε σημαινει οτι συμφωνω σε ολα οσα λεει...βιαζεσαι να πεις πραγματα κ σκονταφτεις... ;)
ειπα εγω να μην ασχολειστε με πουτανες,κτλ?? :headbang: :headbang: :headbang:Τζαμπα καθεσαι κ γραφεις για τους διασημους που γκομενιζουν με πουτανεςκτλ,κτλ...who gives a shit?
anyway,επειδη βαριεμαι να ασχολουμαι με ανουσιες συζητησεις (γιατι δεν θα βγαλουμε κ ακρη),σεβαστη η αποψη σου,οπως κ η δικη μου,οπως κ του καθενος...
(sorry για το  :offtopic:  απλα χρωσταγα μια απαντηση στον Πανοραμα (Θεσ/κης?)...ας συνεχισουν οι φιλτατοι την ενημερωση κ τα σχολια επι των κορασιδων της πολης. :rockon: :rockon: :rockon:Αλλωστε αυτα τα "καμενα" παλικαρια διαβαζω κ γω κ ξεστραβωνομαι οταν ειναι να παω για καταθεση στην Σαλονικα.) ;)

chrissalonika

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
11
Like
50
Πόντοι
11
ρε παιδια μια που δουλευε στο ερως 16 πριν αυτο κλεισει ξερει κανεις τι απεγινε? την ειχα πετυχει κ στην μαντζαρου! μιλανα πρεπει να την λεγαν η καπως ετσι δεν θυμαμαι ακριβως!

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231

ρε μεγαλε ειπες οτι ειχες να πεις και καλα εκανες γνωμη σου και ακουστηκε αλλα αφου βλεπεις οτι ενοχλεις παρε τον μπουλάκο σου ομορφα κι ωραια και μη μας ζαλισεις τα πέη :birdman:

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
τζο περιττο να σου πω οτι χτυπιεμαι σαν τον μαλακα μονος στα γελια καθε βραδυ που μπαινω στο φορουμ και ενοχλω τους αλλους εδω,απο καθε απαντηση σου μουααχαχαχαχαχαχ.και δεν ποσταρω γιατι θα ποσταρα ξανα κατι ασχετα γελια παλι. μαλακα αυτο με την σηκωμενη πουτσα στο πρασινο ολα τα λεγτα πολυ γελιο!! και το σχολιακι για τον τζι ελ που λες εδω συμφωνω ολη μερα βλεπει τσοντες και τον παιζει μουααχαχαχαχ ρε καθαρματα ειστε!! οσο για τον αλλον δεν ξερει το παιδι μην τον βαρατε!(φανηκε απο το θεμα οτι οι γκομενες δεν βγαινουν πιο ακριβες.καθε γκομενα αντιστοιχει σε 300 τανες σε εξοδα) καθε αντρας που σεβεται τα αρχιδια του εχει περασει το λουκι με τις τανες.εξαλλου εδω μεσα εγω χαλαρωνω κιολας! πιο πολυ πλακα κανουμε και χιουμορ αν δει καποιος! ασε ποθ μερικοι γινανε και φιλαρακια εδω μεσα. τεσπα. εγω εκανα μια καταθεση και ανεβασα κριτικη για λαουρα την πεμπτη το βραδυ. η γκομενα πεταει!!!!!!!!  πολυ δυνατη!! δεν την ειχα παρει!

+ 1000........... :rockon: :rockon: :rockon:
Η Λάουρα είπαμε, είναι κορυφή κι είναι τόσους μήνες χωρίς άδεια.
Την προτείνω για μια τιμητική.........

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ρε παιδιά, η Εμμανουέλα η Πατρινιά επέστρεψε..?  :think:

Επισκέπτης
Βραδύνη αναφορά εκ του τάγματος. Γύρω στις 12.

Προμ 25: Κάρμεν, μουνάρα απλά ήταν άνετα η πιο ωραία, όσες φορές έχω περάσει εγώ ήταν απλά διεκπαιρεωτική. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Προμ 19 (μπλε): Καινούργια κοπέλα, ξανθιά κοντό μαλλί ψηλή με νορμάλ σώμα χωρίς μεγάλο βυζί, ήταν μέσα με έναν τύπο για 3 συνεχόμενα γαμήσια. Επικοινωνιακή και αεράτη.  :o :o
Προμ 14: ΕΚΠΛΗΞΗ! η Λάουρα!!! Δεν ξέρω τι μπορεί να παίχτηκε με Ταντάλου 14 και Οκτ 35 αλλά απόψε ήταν εκεί!
Προμ-Σαπφούς: Μιρέλα η μοντελίσια.
Σαπφούς 8: Η Λάουρα η ισπανίδα και καλά η δεν ξέρω κ εγώ τι. Ξανθιά με βυζάρες χαλαρές και κρεμαστές, εμφάνιση πιπινιού με λίγο παραπάνω κιλά. Μεγάλο χάλι στο δωμάτιο, βιαστική και ειρωνική. Μακριά.
Σαπφούς-Ταντάλου: Η Αντριάννα η μελαχροινή. Μόλις είχε πιάσει δουλειά.
Ταντάλου 8: Ντέσυ (δοκιμάζω όρμα!)
Ταντάλου 9: Ήτανε η Ζωή αγαπητέ Αλ, την είχα ξαναδεί μια μέρα που δούλευε πρωί δεν μ'αρέσε ιδιαίτερα. Μικρή σε ηλικία με ωραίο πρόσωπο, σώμα μέτριο για τα γούστα μου, λίγο παραπάνω κιλά απ'το κανονικό μικρά βυζάκια μεγάλος κώλος για άλλους προφανώς κωλάρα. Περί ορέξεως δηλαδή...δεν μου φαίνεται γνωστή από κάπου πάντως.
Ταντάλου 14: Μέρτσυ, ευτυχώς αποσπάσαμε το όνομα πριν βγει η Μέρτσυ και εγώ κ ένας συναγωνιστής τραπήκαμε σε άτακτη φυγή για να αποφύγουμε τα χειρότερα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μετα απο πρωινη πολυ γρηγορη καταδρομικη σε ολα τα στουντιοτης περιοχης του μηλου κ με το φριξου 14,το κοροβαγκου,το ερως 16 κ το καινουριο που ειναι διπλα στο λα φαμ να ειναι κλειστα κατελειξα κ το μετανοιωσα στην τζεσυ στην 28ης οκτωβριου διπλα στο μετ το ξενοδοχειο.ελαχιστα γεματουλα με νεο βυζι σιλικονη,ψυγειο στο δωματιο χωρις να σου κανει πιπα μεχρι να σε καυλωσει τερμα γιατι ποναει κ χωρις να σε αφηνει να την χουφτωνεις γιατι το στηθος ειναι καινουριο κ παλι ποναει.αν πονας κατσε σπιτι φακλανα....
σχετικα ομορφη κοπελιτσα,μελαχρινη....μακρυα λεμε

κακως που δεν εκατσα στην μαντυ στο φριξου 9.επισης ειδα για πρωτη φορα ενα αρκετα ομορφο μελαχρινο κοριτσακι με σουπερ κωλαρακι αλλα τελειως αβυζο στην εκκλησια.κ επειδη μ αρεσει το στηθος δεν μπηκα

chrissalonika

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
11
Like
50
Πόντοι
11
Στην εκκλησία μήπως είναι αυτη με τα μαυρα δόντια μπροστά? έχει ωραίο σωματακι αβυζη αλλα είναι καλη μέσα... Γι όσους δεν τρώνε κόλλημα με τα δόντια...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η τζεσυ που λες ειναι καταχωρημενη ή καινουρια μορφη;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
η τζεσυ που λες ειναι καταχωρημενη ή καινουρια μορφη;
η αληθεια ειναι οτι εχουν αραιωσει πολυ οι βολτες μου αλλα την εβλεπα πρωτη φορα.....

δεν πρπσεξα αν αυτη στην εκκλησια ειχε σαπια δοντια,δεν μας τα εδειξε

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
...VAFFANCULO
Dokimazo τι κολλημα εφαγες με την ντεζυ?διαβαζα προηγουμενα και πολυ ψαξιμο!!καλο κοριτσακι παντως

Ταντάλου 8: Ντέσυ (δοκιμάζω όρμα!)

Αυτά όντως είναι καλά νέα...

Απλά με την Ντέσυ υπάρχει το κόλλημα που έχει ο jo με την Κάντυ... άσε που την προωθώ!!! χαχαχα... Είναι και από την αγαπημένη μου Βουλγαρία...

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Πρέπει να είναι η Τζεσικα που πέρασε ένα φεγγάρι από La femme

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
460
Πόντοι
21
Ρε παιδιά, η Εμμανουέλα η Πατρινιά επέστρεψε..?  :think:
γυρισε φιλε ,περασα ενα πρωινο που δουλευε αλλα δεν μου εκανε κλικ να περασω...ηταν λιγο πιο αδυνατη και εφαγα flash και εφυγα :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom