Ξανά πήγα βαρδάρη σήμερα κ απογοητεύομαι όλο και παραπάνω.
-Σαπφους 20: Μόνικα (ισπανίδα και καλά σκουρόχρωμη λεπτή με άσχημο πρόσωπο όμορφα καλοσχηματισμένα βυζιά, όχι ιδιαίτερα σφιχτό σώμα). Εδώ ήρθα τελευταία και λέω άντε δεν έχω πάει ποτέ μαζί της. Λάθος, πέρασα χάλια δεν ένιωθα ούτε ένα ψήγμα έλξης. Μόνο ξενέρα από την αρχή. Αποτέλεσμα ήταν μελάτος πούτσος κ χύσιμο γιόκ.
-Ταντάλου 9: ΠΑΛΙ η Ζωή.. τι σκατά χτες το βράδυ που είχα πάει πάλι αυτή ήτανε τι παίζει?
-Ταντάλου 14: Μια Λάουρα όχι η γνωστή μια μεγαλόσωμη νταρντάνα σκουρόχρωμη που πρέπει κ να θύμωσε γιατί δεν την προτίμησα κ έκοψα λάσπη.
-Σαπφούς 7: Νικόλ
-Σαπφούς-Προμ: Μια άγνωστη ξανθιά ρωσσοπόντια πρέπει να ήταν, φαινόταν ΟΚ το σώμα της αλλά η ηλικία της ήταν μάλλον μεγάλη, έκανε παρατήρηση και για την πόρτα επειδή όταν άνοιγε την έλουζε το φώς χμμμμμμμμ
ουδεν κρυπτόν υπο τον ήλιον!
Ένα μεγάλο WTF το έπαθα στην Κωλέττη. Την Αφροδίτη έχω να την δω χρόνια, κυριολεκτώντας. Την θυμάμαι όταν είχε πρωτοβάλει τα βυζιά και άρχισε να δουλεύει στην Κωλέττη. Σήμερα πήγα κωλέττη βγήκε ξεπρόβαλλε 3 δευτερόλεπτα από τις κουρτίνες στο βάθος και παιδιά... έπαθα σοκ. Άμα βγαίνει έξω δεν τρακέρνει ο κόσμος? Η τσατσά δεν δέχτηκε το 30άρι μου κ αποχώρησα.
Συνεχίζοντας την βόλτα στην περιοχή των στούντιο στην εκκλησία ήταν η Κάρλα η οποιά νομίζω ήταν η πιο όμορφη της πρωινής φρουράς. Αλλά δεν πέρασα μαζί της.
Νικ Ουρανού 26 ήταν η χαμογελαστή Νάντια η οποία με έκανε λίγο να χαμογελάσω με την θετική της ενέργεια κ το γνήσιο χαμόγελο της...αν ήμουνα μιλφάκιας νομίζω είναι σίγουρο θα μονοπωλούσε το ενδιαφέρον μου.
Στις νταλίκες πάνω δεν πήγα γιατί η Νάντια μου είπε ήταν η Πετρούλα.
Λα Φάμ ήταν η ευγενέστατη intellectual τσατσα με την busty Χριστίνα.
Στο άλλο δίπλα η τσατσά της Ιονέλας με την Βιολέτα που μου είπε κάνουν μια βάρδια μόνο από το μεσημέρι μέχρι τις 2.
Έρως κλειστό κ Ανδ Γεωργίου 4 δεν πήγα γιατί λογικά θα ήταν η Εύα.
Κεφαλληνιάς 8 ήταν η Μέρτσυ. Κι άλλη εκπληξη. Τι παίζει τα τσουγκρίσανε με την αλυσίδα τους αυτή κ η Λάουρα?
Κατεχάκη η Μάρα.
Τσίρκο η Ρωξάνα βουλγάρα του βαρδάρη.
Διάλειμμα από τον αγοραίο έρωτα ο Maanes....