Μικρη βολτα πριν λιγο χωρις καταθεση τελικα διοτι ελλειπαν οι 2 στοχοι μου
-Προμηθεως 14.Η Ρωξανα η ομορφη που δουλευε και τερμα κατω.Κοντη και στρουμπουλη κοπελα με ωραια πιασιματα αλλα μετρια σχολια
-Προμηθεως 11.Η Βερονικα
-Σαπφους 5.Η Τζουλια η γεματουλα η ομορφουλα.Τα ειπαμε και προχθες...πολυ καλη μεσα και στα 40ε γυμνο τσιμπουκι
-Σαπφους 7.Η Αλεξια την οποια ειδα σημερα και πραγματι η φατσα της δε με συγκινει καθολου.Πρεπει να'ναι ομως καλη μεσα.Δεν κανει γυμνο
-Σαπφους 8.Η ξανθια Λαουρα με τα μεγαλα βυζακια την οποια πρεπει να πω οτι αρχισα να συμπαθω.Βγαινει με πολυ θετικη αυρα στο σαλονι
-Τανταλου-Σαπφους γωνια(πρασινο).Ηταν η Αλισια απο τις 22.00 και μετα.Δουλευουν με 3 βαρδιες και η Αντριανα την οποια εψαχνα ηταν μεχρι τοτε.Αλλα τις 2 πρωτες βαρδιες τις κανουν εναλλαξ καθε μερα η Αντριανα με τη Γιαννα.Δηλαδη λογικα αυριο η Αντριανα ειναι πρωινη.
-Τανταλου 9.Καταρχην ξεναγηθηκα στους χωρους και πρεπει να πω οτι δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τα περιφημα στουντιο πλεον.Το δωματιο με το τζακουζι ειναι μεγαλο με στρογγυλο υπερυψωμενο χτιστο κρεβατι με καθρεφτες στους τοιχους και μεγαλο τζακουζι και ψυγειο με τα ποτα.Στα 70ε το'δινε αποψε το τζακουζι αλλα ελλειπε η πορνοσταρ Μαρτινα η οποια ηταν ο δευτερος στοχος μου.Αναλογη ανακαινιση ετοιμαζουν και στο Σαπφους 8.Δουλευε μια μικροκαμωμενη μελαχρινη με το ονομα Μιχο την οποια εχω ξαναδει 100% ή στην Κατεχακη ή στη Μαντζαρου.Σιγουρα την ξερει ο Maaneskyggen και κατι μου λεει οτι ηταν απο τις πολυ μαυρισμενες αλλα δε μπορω να θυμηθω το αλλο της ονομα.Φορουσε μαλλον περουκα αποψε ή αλλαξε εντελως το μαλλι της.Να τη δειτε και να μου πειτε...Παντως παιδια ολοι εμπαιναν οση ωρα εκατσα στο σαλονι.Αφου τη στιγμη που εφυγα περιμενε τυπος στο σαλονι να αδειασουν και τα 3 δωματια ωστε να περασει
-Αν.Γεωργιου 16.Η Ρωσσιδα Νατασα η μικρη.Μιση ομως
40 κιλα εμεινε αυτη...τι να γαμησεις?Το βιολακι παντως δεν αλλαζει...Ηταν η κοντη,χοντρη,ξανθια τσατσα απο τα Μαντζαρου.Μολις καναμε να φυγουμε...πηρε ενα υφος λες και την κλεψαμε.Α γαμησου μωρη
-Αν.Γεωργιου 4.Στουντιο 4 συμφωνα με τα καινουρια διαφημιστικα.Η Λιλη.Ξανθο,ναζιαρικο,ομορφο γατακι,μικροκαμωμενο με φοβερο κωλαρακι και υποσχομενα ναζια στο σαλονι.Πολυ καλη περιπτωση πραγματικα.Στα 70ε γυμνο και στα 80ε 69
Φριξου 14,26ης 52 και Μαντζαρου 10 ηταν παλι κλειστα.
Και ετσι λοιπον γυρισα απραγος μιας και ειχα συγκεκριμενα κοριτσια κατα νου,στην πορεια καπου κρυωσα κιολας,μου εφυγε και η ορεξη οποτε αλλη φορα