Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Χεσε μας ρε μαλακα με τις θεωριες σου...Ποιοε εισαι εσυ που μου κανεις υποδειξεις?
Απο που ξεφυτρωσες εδω μεσα και τι ρολο βαρας εκτος απο το να συμφωνεις με τις παπαριες του κουκλακη?

Στ κατω κατω μη γαμας αυτες που γαμαω εγω.

Δεν ειναι θεωριες βρε 15χρονο αγορι γιατι ετσι συμπεριφερεσαι ειναι η πραγματικοτητα αλλο που για σενα ειναι αγνωστη.

Και απορω πως ολοι το επικροτητε γιατι θετει σε κινδυνο και εσας.

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Την πρωτη φορα που το ειπες ο al pacino σου απαντησε με χιουμορ, παρολο που θα μπορουσε να αντιδρασει ασχημα μιας που τον προσβαλεις αμεσα με αυτα σου την παρατηρηση, γιατι ειναι ενηλικος, γνωριζει τις οποιες συνεπειες μπορει να εχουν οι πραξεις του, και πιστευω οτι δεν χρειαζεται τις υποδειξεις κανενος και ειδικα απο εσενα, για το τι θα κανει στη σεξουαλικη του ζωη.

Και επισης πιστευω οτι εγω προσωπικα και ολοι οι υπόλοιποι που πηδαμε στην πολη μας  δε κινδυνευουμε απο αυτη τη συνηθεια του συναδελφου, αν παιρνουμε τις σωστες προφυλαξεις μας.

Θα πρεπει ολοι μας να ειμαστε λιγο πιο προσεκτικοι σχετικα με τις υποδειξεις μας εδω μεσα.

Πιστευεις πραγματικα οτι αυτο το θεμα μπορει να αντιμετωπιστει με χιουμουρ;;;

Την πρωτη φορα που το ειπες ο al pacino σου απαντησε με χιουμορ, παρολο που θα μπορουσε να αντιδρασει ασχημα μιας που τον προσβαλεις αμεσα με αυτα σου την παρατηρηση, γιατι ειναι ενηλικος, γνωριζει τις οποιες συνεπειες μπορει να εχουν οι πραξεις του, και πιστευω οτι δεν χρειαζεται τις υποδειξεις κανενος και ειδικα απο εσενα, για το τι θα κανει στη σεξουαλικη του ζωη.

Και επισης πιστευω οτι εγω προσωπικα και ολοι οι υπόλοιποι που πηδαμε στην πολη μας  δε κινδυνευουμε απο αυτη τη συνηθεια του συναδελφου, αν παιρνουμε τις σωστες προφυλαξεις μας.

Θα πρεπει ολοι μας να ειμαστε λιγο πιο προσεκτικοι σχετικα με τις υποδειξεις μας εδω μεσα.

Πιστευεις πραγματικα οτι αυτο το θεμα μπορει να αντιμετωπιστει με χιουμουρ;;;

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Απο που ξεφυτρωσες εδω μεσα και τι ρολο βαρας εκτος απο το να συμφωνεις με τις παπαριες του κουκλακη?
Αγαπητε φιλε και συναδελφε Αλ. να ξερεις σε συμπαθω και σε συνχαιρω για ολα εισαι ο καλυτερος στις αναφορες που γραφεις για τον Βαρδαρη.
Αλλα παπαριες γιατι ???

Να σε φερω ενα παραδειγμα.
πες οτι εγω ειμαι επισκεπτης του σαιτ και διαβασω περι τιμων , βαζω τον ευατο μου μπροστα , για να μην γινονται τυχον παρεξηγησεις , βλεπω ενημερωνομαι οτι στο ταδε μπουρδελο η στουντιο η τιμη ειναι Χ αρχικη.

Παω εκει , μετα με λει αλλα η τσατσα , αλλα διαβαζω εδω για παζαρια κ.λπ. αλλος τα σκαει και με το παραπανω δηλ. του υψους και του βαθους !
Πολλοι μπουρδελιαρηδες να ξερεις δεν εχουν το ιδιο θρασος με τον καθενα απο  εμας να παζαρευονται γιατι φοβουνται μηπως υπαρχει κανενας νταβας και τις μαζεψουν κ.ο.κ. η τα σκανε τα λεφτα η φευγουν διχως καταθεση.
Αναρωτιεμαι ειλικρινα τι θα ηταν ευλογο για συμφερον ολων , να ειναι σταθερες σε ολα τοσο το μαγαζι οσο και οι υπηρεσιες της κοπελας???

Εχω γυρισει την μιση Ελλαδα. Εχω παραδειγματα  σταθερων αξιων , αν θες να σε αναφερω μερικες . αλλα δυστυχως ειναι μετρημενες στα δακτυλα και τα στουντιο η τα μπουρδελα ...διχως παζαρια κλπ.

Αν παλι ειπα παπαριες συνχωρεστεμε συναδελφοι !!!

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Δεν ειναι θεωριες βρε 15χρονο αγορι γιατι ετσι συμπεριφερεσαι ειναι η πραγματικοτητα αλλο που για σενα ειναι αγνωστη.

Και απορω πως ολοι το επικροτητε γιατι θετει σε κινδυνο και εσας.

δεν νομίζω να επικροτεί κανείς κάτι σε αυτη την περίπτωση..Ούτε κανεις μας πήρε θέση υπερ και κατά..Απλα είναι τα πράγματα ο Rick blane το έθεσε πολύ ξεκάθαρα και σωστά κατ'εμε.
Οπότε ας το πάρει το ποτάμι... ;) :)

Rick Blaine

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2011
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
0
Παιδια προσεξτε πολυ σας τοχω ξαναπει εχω παραδειγμα φιλου μου που τωρα τραβαειτα μαλλια του μην ειστε τοσο επιπολαιοι δεν αξιζει

Επιπολεος και αυθαδης εισαι εσυ που το συνεχιζεις, ευτυχως εισαι μονος σου.

Αληθεια πας στις πουτανες, :huh: γιατι απο φιλολογια εισαι πρωτος, κριτικη ομως ουτε μια δεν εχεις γραψει.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Και να κυνδυνευουμε και μονο που μας λεει που παει και το κανει κερδος ειναι
οποιος θελει μπορει τα αποφυγει τις κορασιδες που το εκανε

Ρασταφαρης δε ξερω τι σε τσιμπησε αλλα
Σε ενα φορουμ βλαμενων που πανε με πουτανες ειμαστε
ολοι μπαινουν για να ενημερωθουν και να ενημερωσουν σχετικα
και γω γιαυτο μπηκα σημερα και ολο ασχετα διαβασω ...
Υπαρχουν θεματα στο φορουμ που ασχολουνται με υγεια κλτ
και με τιμοκαταλογους ( για τον αλλον  )
σωστα αυτα που γραφτηκαν αλλα σε λαθος μερος ..

Γραψτε εκει γιατι δε το κανετε  ? :think:

Εδω γραφουν αναφορες απο τσαρκες εμπιεριες απο σπιτια , και λοιπες "ειδησεις"
εστω οι ( βλακειες ) που σου ειπε μια τσατσα ισως ειναι μια ειδηση ...
Τι σκαλωμα ειναι αυτο τωρα με την πουτσα του καθενα  :idiot:

ααααα

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
τι να κανει αυτη η ψυχη;εμαθες τιποτα εσυ νεο;την ξαναειδες;

αφου ειμασταν φαν κι οι δυο τουλαχιστον να πουμε τον καημο μας.... :grin:

Εγω δεν ήμουν φάν..απλά περνούσα σχετικα καλα μαζι της.Ενας φίλος μου ηταν φαν της...Απο αυτα που καταλαβα πρεπει να σταμάτησε εντελως απο τη δουλεία,αλλωστε τοτε στο κεφαλληνιας το έλεγε τελευταια ο,τι θα σταματούσε.
Δεν νομίζω πάντως να βγήκε σε βίζίτες, γιατί δεν το'χε...Αν θυμάσαι όλα τα "επικινδυνα" τα απέφευγε.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
δεν νομίζω να επικροτεί κανείς κάτι σε αυτη την περίπτωση..Ούτε κανεις μας πήρε θέση υπερ και κατά..Απλα είναι τα πράγματα ο Rick blane το έθεσε πολύ ξεκάθαρα και σωστά κατ'εμε.
Οπότε ας το πάρει το ποτάμι... ;) :)

Να το πάρει το ποτάμι αλλά ο Ραστάφαρης θα πρέπει να ανακαλέσει αμέσως και να ζητήσει συγνώμη από τον al.

Ο Al pacino δεν υποχρεώνει κανένα να υιοθετήσει τις προτιμήσεις του, respect.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Και να κυνδυνευουμε και μονο που μας λεει που παει και το κανει κερδος ειναι
οποιος θελει μπορει τα αποφυγει τις κορασιδες που το εκανε

Ρασταφαρης δε ξερω τι σε τσιμπησε αλλα
Σε ενα φορουμ βλαμενων που πανε με πουτανες ειμαστε
ολοι μπαινουν για να ενημερωθουν και να ενημερωσουν σχετικα
και γω γιαυτο μπηκα σημερα και ολο ασχετα διαβασω ...
Υπαρχουν θεματα στο φορουμ που ασχολουνται με υγεια κλτ
και με τιμοκαταλογους ( για τον αλλον  )
σωστα αυτα που γραφτηκαν αλλα σε λαθος μερος ..

Γραψτε εκει γιατι δε το κανετε  ? :think:

Εδω γραφουν αναφορες απο τσαρκες εμπιεριες απο σπιτια , και λοιπες "ειδησεις"
εστω οι ( βλακειες ) που σου ειπε μια τσατσα ισως ειναι μια ειδηση ...
Τι σκαλωμα ειναι αυτο τωρα με την πουτσα του καθενα  :idiot:

ααααα
εσυ ειδικα που κανεις και τζακουζια εχεις ρουφηξει πολλα μουνουγρα στην πουτσα σου :2funny: :2funny:...Και μαλιστα τα Γερμανικα ειναι και βιομηχανοποιημενα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κοιταξε ανοιγεις μεγαλο θεμα.....μερικες τσατσαδες και πουτανες κανουν εξτραδακια και παροχες σε αυτα τα προγραμματα με παζαρια....αλλες σου το περνανε με το μπλα μπλα τους σαν δηθεν προσφορα ,δηθεν οτι σε συμπαθησαν και καλα ενω σε ολους λενε εν τελει την ιδια τιμη.....απλα και μονο για να σε κανουν να νιωσεις και υποχρεωμενος.....

τωρα αν εγω παω με θρασος και πως παει ο καθενας ειναι αλλο θεμα....πολλοι απο μας ειμαστε ''τιμημενοι'',εγω προσωπικα εχω 240 κριτικες για πουτανες και σε πληροφορω οτι στα στουντιο αμα με δεις δεν θα με καταλαβεις....περναω απαρατηρητος ....και οχι γιατι ειμαι κοντος ,που δεν ειμαι......

δεν ξερω αλλοι μπορει να πηγαινουν και με ταυτοτητα του σαιτ και να ζηταν καλυτερη μεταχειριση αμεσα ή εμμεσα....μαγκια τους...εγω δεν το κανω ....μπορει να ειναι θεμα αρχης μπορει απλα να ειμαι και χεστης.....και φοβαμαι την στοχοποιηση μου και την αρση της ανωνυμιας μου

εν τελει φιλε μην το ζαλιζουμε και πολυ στην αναλυση και το σπαμ το θεμα,εδω ειναι για ενημερωση...εχει αλλα θρεντ για αποχες κλπ....
εσυ ειδικα που κανεις και τζακουζια εχεις ρουφηξει πολλα μουνουγρα στην πουτσα σου :2funny: :2funny:...Και μαλιστα τα Γερμανικα ειναι και βιομηχανοποιημενα
ελα ντε....το ιδιο πηγα να πω....το τι μυκητες πχ μπορει να κολλησεις απο ενα τζακουζι που δεν απολυμαινεται ποτε κανενας δεν το σκεφτηκε....τεσπα...ο καθεις κανει οτι κανει και ειναι υπευθυνος του εαυτου του.....οποιος παλι φοβαται και καλα κανει και φοβαται απλα αποφευγει τα αλλα εξτρα(ακαποτα,δαχτυλα,γλειφομουνια,γλωσσοφιλα κλπ ) και θα ειναι οκ....τωρα αν εγω κανω γλειφομουνι και μετα λεω αλ μην τριβεις την πουτσα σου στο μουνι της γκομενας μην κολλησω εγω κατι ειναι κατι παραλογο....ειναι σαν να θεωρω a priori βρωμιαρη και αρρωστο τον αλλο ενω εγω ειμαι ο καθαρος και υγιης....αν δεν επιθυμω να κινδυνευω δεν κανω και εγω τα επικινδυνα και τελεια και παυλα.....δεν υπαρχει προβλημα...
Εγω δεν ήμουν φάν..απλά περνούσα σχετικα καλα μαζι της.Ενας φίλος μου ηταν φαν της...Απο αυτα που καταλαβα πρεπει να σταμάτησε εντελως απο τη δουλεία,αλλωστε τοτε στο κεφαλληνιας το έλεγε τελευταια ο,τι θα σταματούσε.
Δεν νομίζω πάντως να βγήκε σε βίζίτες, γιατί δεν το'χε...Αν θυμάσαι όλα τα "επικινδυνα" τα απέφευγε.
δυστυχως το θυμαμαι φιλε...θεα την ειχα κανει να της γλειψω λιγο το μουνακι :bigdick:....μονο λιγο την πισω τρυπα ακουμπησα λιγο με την γλωσσα καποτε.....

τωρα παιρνω και την ασπιδα μου παραμασχαλα για την επιθεση του ρασταφαρι που θα ακολουθησει μετα απο αυτην την δηλωση μου :2funny: :2funny: :2funny:

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Λοιπον παιδια σας πριζω τα αρχιδια το ξερω και ζητω συγνωμη γιαυτο αλλα επιμενω τοσο πολυ επειδη την εχει πατησει φιλαρακι μου ασχημα.
Και για να μην γινομαι παραπανω σπασαρχιδας θα σας πω ενα πραγμα και οποιος θελει ας ακουσει. Αφιερωστε 10 λεπτα απο τη ζωη σας μπητε σε ενα σχετικο σαιτ και ενημερωθητε. Ισως προλαβετε διαφορα.

Αυτα και το κλεινω εδω.

Επισκέπτης
Άντε ωραία πάμε στην ενημέρωση. Η καινούργια πιπίνα Άντζελα που δούλευε πράσινο που εξαφανίστηκε?

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
εν τελει φιλε μην το ζαλιζουμε και πολυ στην αναλυση και το σπαμ το θεμα,εδω ειναι γιαν ενημερωση...εχει αλλα θρεντ για αποχες κλπ....
οκ. δεν ξαναασχολουμε αλλο  οτι ειπα ειπα. Απο κει και περα ας κανει οτι νομιζει ο καθενας.  

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
δεν ξερω αλλοι μπορει να πηγαινουν και με ταυτοτητα του σαιτ και να ζηταν καλυτερη μεταχειριση αμεσα ή εμμεσα....μαγκια τους...εγω δεν το κανω ....μπορει να ειναι θεμα αρχης μπορει απλα να ειμαι και χεστης.....και φοβαμαι την στοχοποιηση μου και την αρση της ανωνυμιας μου

εν τελει φιλε μην το ζαλιζουμε και πολυ στην αναλυση και το σπαμ το θεμα,εδω ειναι γιαν ενημερωση...εχει αλλα θρεντ για αποχες κλπ....

Όπως είπα και λίγο παραπάνω, από μια πρόχειρη έρευνα που έκανα, τα περισσότερα κορίτσια αγνοούν ακόμη και την ύπαρξη του site, πόσο μάλλον τα γραφόμενα εδώ μέσα, κριτικές κπλ, και δεδομένου ότι οι περισσότερες με το ζόρι μιλάνε λίγο τη γλώσσα μας πόσο μάλλον να τη διαβάσουνε, είναι πολύ δύσκολο για αυτές. :dunno:

Οπότε δεν παίζει το σενάριο, είμαι από τα μπουρδέλα και γράφω κριτικές άσε με να γαμήσω λίγο παραπάνω, δεν παίζει. :-

Συμφωνώ μαζί σου, για την ανωνυμία μας μιας που το χόμπι μας είναι κάπως ιδιαίτερο. :thumbsup:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Για καθηστε λιγο ωρε παιχτες... Επειδη διαβαζω απο εσας οτι η ταδε τσατσα ζηταει 50, η πουτανα με θυμοταν και μου λεει οκ με 40 εσυ... Αλλου οτι η υπηρεσια στη Καντυ στον ενα λεει 50 το απλο, στον αλλον 40. Και στον επομενο προσπαθει να τον πεισει με το ζορι να παρει το full...  Tι στο πουτσο ακριβως γινεται??? :grin:  Ο καθενας δλδ λεει οτι τιμη  γουσταρει εκει στα "σπιτια"   Προκαθορισμενες τιμουλες δεν παιζουν??? :2funny:

Διακρινω μια αναρχια απο τα "σπιτια" πανω ε??? :grin:

Της πουτανας γινετε τζενεραλ  :grin:  υπαρχουν τα στανταρ ( υπερτιμημενα )
και απο κει κει περα οποιος σκαλωσει , αλλου κοβουν αλλου οχι

Τι κανεις εσυ ? , μπηκες να δεις τι κανεις το μωρο σου ?  :grin:
Καλα ειναι απ οτι μαθαινω , σημερα κανει ιστορικο reopen σε κλεισμενο στουντιο εδω και πολυ καιρο  :dancing:

Ποιος ρωτησε για Σαρα ? δε βρισκω το ποστ .. εβαλε λινκ ο Προεδρος με κριτικες
( εκανε κατι κι αυτος μονος ... τελευταια μονο αντιλλαλο στα οσα λεει η αντιπολιτευση κανει , προσπαθοντας να τα οικιοποιηθει  :idiot: )
δε δουλευει πουθενα ακομη , τα τηλεφωνα που εχει στο λειντις ειναι απο τις Βιλλες

Rick Blaine

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2011
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
0
Λοιπον παιδια σας πριζω τα αρχιδια το ξερω και ζητω συγνωμη γιαυτο αλλα επιμενω τοσο πολυ επειδη την εχει πατησει φιλαρακι μου ασχημα.
Και για να μην γινομαι παραπανω σπασαρχιδας θα σας πω ενα πραγμα και οποιος θελει ας ακουσει. Αφιερωστε 10 λεπτα απο τη ζωη σας μπητε σε ενα σχετικο σαιτ και ενημερωθητε. Ισως προλαβετε διαφορα.

Αυτα και το κλεινω εδω.

Επιτελους το καταλαβες. :uglystupid:

Καλο ταξιδι. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
οι 2 τελευταιες σελιδες καλο θα ηταν να διαγραφουν  δεν ευπξηρεοτυν σε  τιποτα οτι γραφτηκε μετα την αναφορα του αλ δνε νομιζω να εχει κανα νοημα

υ.γ.αυριο θα εχουμε νεα :cool2:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Άντε ωραία πάμε στην ενημέρωση. Η καινούργια πιπίνα Άντζελα που δούλευε πράσινο που εξαφανίστηκε?

Καλώστονα, τον Maanes, η αλήθεια είναι ότι το πράσινο αλλάζει συνέχεια κορίτσια, ανέκαθεν το έκανε, το μαγαζί είναι γωνία :cheesy: ( και το παλαιότερο εν ενεργεία μπουρδέλο της πόλης μας) εκεί ισχύει το : βρήκες καλό πιπίνι μην το αφήνεις γιατί δεν θα μείνει. :2funny: :2funny:

Θα την ξαναπετύχουμε που θα πάει. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom