βολτα με ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΤΑΘΕΣΗ πριν λιγο στο Βαρδαρη...
-Τανταλου 14.η Κατερινα.ωραιο κασυανο κοριτσακι με καμπυλες και μεγαλα βυζια
-Τανταλου 9.Μια πραγματικη κυρια.Η Καμελια με τις βυζαρες και τις καμπυλες της η οποια με θυμοταν και ηρθε εκατσε και στην αγκαλια.Φοβερη περιποιηση μεσα ειπαμε,απο τις καλυτερες.Την ωρα που εβγαινα μπηκαν 2 τυποι οι οποιοι επισης χαρηκαν πολυ που την ειδαν και χαιρετιστηκαν επισης δια χειραψιας.Κατι δειχνει αυτο νομιζω...
-Τανταλου 8.Επισης μια ωραια ωριμη κυρια η Μολδαβη Ζωη.Καμπυλες με κωλαρα και σχετικα καλα βυζια αλλα πολυ αρχοντικο προσωπο.Της ειπα οτι εχω ακουσει καλα γι'αυτην απο το ιντερνετ,εδειξε οτι κατι ξερει και αμεσως εφερε στυλο και χαρτι για της πω πως θα μπει να δει τι λενε γι'αυτην.
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η ομορφη ξανθια Ρωσσιδα Αλισια.Μεσα δεν αξιζει καθολου ειναι εντελως τυπικη.
Αυτή ίσως κάποια στιγμή θα πρέπει να της δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία
-Σαπφους 20.δεν μπηκα διοτι βαριεμαι τρομερα τις παπαριες της γριας.Υποθετω η Νταϊανα θα ηταν παλι...
-Σαπφους 7.η ακουραστη μιλφ Γαλλιδα Νικολ με τα μονο θετικα σχολια.Δε την ειδα σημερα ηταν μεσα.Οποιος δε δοκιμασε χανει
-Σαπφους 5.η Ιταλιδα
μελαχρινη Αννιτα.Ψαρωτικη ομορφη φατσα,σκετος πατσας το υπολοιπο κορμι και ασχετη εντελως στο δωματιο.
-Προμηθεως 11.η μικρουλα χαριτωμενη Τζοανα την οποια δεν ειδα.Δε μου'κανε ποτε κλικ αυτο το κοριτσι
Ούτε και εμένα , αν και υποθέτω ότι πρέπει μέσα να είναι καλή, εγώ την έβαλα στη λίστα.Η Ηρα επιστρεφει 18 του μηνα
-Προμηθεως 14..Η ομορφη νταρντανα Σαμπρινα με τα θετικα σχολια.Την εχω στη λιστα πολθ καιρο τωρα...
Να την έχεις, είναι καλή αλλά να ξέρεις ότι θα πάρεις από αυτήν ότι πληρώσεις, δίκαια πράγματα, ούτε λιγότερα ούτε κάτι τις παραπάνω
-Προμηθεως 19.Η γνωστη Μαιρουλα η οποια κατα τη γνωμη μου ειναι υπερτιμημενη εδω μεσα και απο εμφανιση και απο περιποιηση.Ειναι απλα τυπικα καλη και τιποτα παραπανω.Σε σχεση δε με καποιες απο τις υπολοιπες πρωινες δεν πιανει μια η Μαιρουλα.Μη λεμε και μαλακιες μεταξυ μας τωρα
Η Μαιρούλα είναι ακόμη επηρεασμένη από την μακροχρόνια αποχή της από το άθλημα και δεν έχει επανακάμψει ακόμα, ίσως θέλει το χρόνο της
-Προμηθεως 25.Ναι...ναι...ναιιιι...η Ειρηνη.Και στην προηγουμενη κριτικη μου γι'αυτην ισως θεωρηθηκα υπερβολικος αλλα ο,τι και να πουμε ειναι λιγο.Ειλικρινα αναρωτιεμαι αν αξιζει να γραψω ή απλα να πω οτι οποιος δεν παει μαζι της δε μπορει να καταλαβει για τι πραμα μιλαω.Αλλα τελικα θα γραψω διθοτι ειμαι και τιμημενος
Εγώ πήγα και καταλαβαίνω απόλυτα γιατί πράγμα μιλάς, ας είναι καλά η προηγούμενη κριτική σου, αλλιώς δεν θα πήγαινα, η γκόμενα είναι πολύ kinky