Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (0 μέλη και 60 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
απαιχτο το παλιο μαγαζι  αν και μικρο....χωμενο σε καλη κρυψωνα και με παρκινγκ διακριτικο για πρωινους τυπους που δεν θα θελαν να τους δουν....αλλα για τα βραδια χαλι μαυρο με τον μυλο ακριβως διπλα....παρκινγκ σχεδον απαγορευτικο....να δουμε και μεσα αραγε...καναν αλλαγες;το τζακουζι ηταν μικρο σχετικα στο δεξια κατω δωματιο.....μικρο σαλονι,χαρακτηριστικος προθαλαμος-κουβουκλιο επισης προστασια απο αδιακριτα βλεμματα πριν ανοιξει η πορτα και μεσα υπηρχε ενα ακομη μικρο δωματιο με κρεβατι και νιπτηρα μονο για το απλο προγραμμα....κλου του παλιου μαγαζιου και η βιτρινα με τα σεξτοις στο βαθος....βιτρινα που αργοτερα μιμηθηκαν το ερως 16 και το ουρανου 26 και λουξ.....μασκες,δονητες,χειροπεδες και αλλα πολλα που φανταζομαι ο αντιπροεδρος θα θελει να τιμησει μολις ανοιξει....ελπιζω να του φερουν εκει και την χριστινα του μπας και αλλαξει στεκι..... :2funny: :2funny: :2funny:

Καλα οι μασκες θα χρειαστουν σιγουρα ...  :2funny: :2funny: :2funny:
και οι χειροπεδες επισης γιατι μερικοι ειναι για δεσιμο  :cheesy:

φωτομονταζ ειναι μη το πιστεψει κανεις ..

Πολυ μικρα δωματια ακουω και δε βλεπω να μαρεσει ...
εγω θελω καποια τετργωνικα για να αραξω την κορμαρα μου ..
Σταση ταυρομαχου ας πουμε πως θα κανεις σε μικρο δωματιο
Τεςπα ας ανοιξει μη το ματιαξουμε και θα το δουμε απο κοντα ..
Δεν εχω μπει  εκει μεσα :dunno: κλειστο το βρηκα

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
xaxaxa... Δεν ντρέπεσαι? Στο σπίτι τα τρώω! Άιντε Σαλονίκη με τα σουβλάκια έναντι καλαμακίων... Τι γέλιο ρίξαμε μέχρι να παραγγείλουμε...

Έτυχε μια δουλειά κάτω και πήγα... εεε και μια που πήγα... να μην το εκμεταλλευτώ?

εκτος απο σουβλακια , καλαμακια και πουρουφαν τι αλλο εφαγες ?  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ε νταξει μην το παιρνεις και ετσι...το μεγαλο δωματιο ηταν καλου μεγεθους....ειχε και επιπλο με καθρεφτη να γαμας και στα ορθια.....και υπερδιπλο κρεβατι.....ειχε χωρο.....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ε νταξει μην το παιρνεις και ετσι...το μεγαλο δωματιο ηταν καλου μεγεθους....ειχε και επιπλο με καθρεφτη να γαμας και στα ορθια.....και υπερδιπλο κρεβατι.....ειχε χωρο.....
στο Κοροβαγκου μπηκα μια φορα με τζακουζι με μια Ντανα πανυψηλη Γερμανιδα με πλαστικες βυζαρες και σοφιστικε κοκαλινα γυαλια που δεν ειχε βγαλει ουτε μεσα στο τζακουζι.Ηθελε να τα βλεπει ολα καθαρα φαινεται :2funny: :2funny:
Αλλα απ'οσο θυμαμαι το συγκεκριμενο δωματιο ηταν πολυ μεγαλο και ομορφο σαν κανονικη κρεββατοκαμαρα

Αλλα απ'οσο θυμαμαι στις μετα βολτες μεχρι και που εκλεισε ειχε παντα καριολες τσατσαδες

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Εγώ ένα έχω να πω... Σήμερα ήθελα να πάω μια βόλτα. Να ξεχαρμανιάσω βρε αδερφέ. Έχοντας όμως έρθει από Αθήνα αυτές τις μέρες και έχοντας δει την ποιότητα σε μερικά σε συνδυασμό με τις τιμές, κράτησα τα λεφτά μου και παρήγγειλα σουβλάκια και πίτσες.

Θελω σουβλακια στα 4αρα στο πιατο ΤΩΡΑ.!! γαμω την διαιτα μου.!!  :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
στο Κοροβαγκου μπηκα μια φορα με τζακουζι με μια Ντανα πανυψηλη Γερμανιδα με πλαστικες βυζαρες και σοφιστικε κοκαλινα γυαλια που δεν ειχε βγαλει ουτε μεσα στο τζακουζι.Ηθελε να τα βλεπει ολα καθαρα φαινεται :2funny: :2funny:
Αλλα απ'οσο θυμαμαι το συγκεκριμενο δωματιο ηταν πολυ μεγαλο και ομορφο σαν κανονικη κρεββατοκαμαρα

Αλλα απ'οσο θυμαμαι στις μετα βολτες μεχρι και που εκλεισε ειχε παντα καριολες τσατσαδες

Να παραθέσω και εγώ την εμπειρία μου από το Κοροβάγκου γιατί έχει σημασία. Στο παλιό site έμπαινα σποραδικά χωρίς να είμαι μέλος και είχα διαβάσει μεταξύ άλλων πολύ καλά λόγια για κάποια Χριστίνα, την οποία για να την πετύχω ίσως και να πέρασα γύρω στις 20 φορές από το συγκεκριμένο μπουρδέλο.

Τελικά την πέτυχα ,θυμάμαι ήταν ψηλή , λεπτή με πλαστικούς βύζους αν θυμάμαι καλά, το δωμάτιο με είχε κάνει εντύπωση, αλλά δεν θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες. Είχα περάσει αρκετά καλά, προσπάθησα να ξαναπάω κάποιες φορές αλλά δεν την ξαναπέτυχα.

Πρέπει να έχουν περάσει περίπου 3 χρόνια από τότε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Να παραθέσω και εγώ την εμπειρία μου από το Κοροβάγκου γιατί έχει σημασία. Στο παλιό site έμπαινα σποραδικά χωρίς να είμαι μέλος και είχα διαβάσει μεταξύ άλλων πολύ καλά λόγια για κάποια Χριστίνα, την οποία για να την πετύχω ίσως και να πέρασα γύρω στις 20 φορές από το συγκεκριμένο μπουρδέλο.

Τελικά την πέτυχα ,θυμάμαι ήταν ψηλή , λεπτή με πλαστικούς βύζους αν θυμάμαι καλά, το δωμάτιο με είχε κάνει εντύπωση, αλλά δεν θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες. Είχα περάσει αρκετά καλά, προσπάθησα να ξαναπάω κάποιες φορές αλλά δεν την ξαναπέτυχα.

τελευταια φορα την πηρα στην βιλα εροτικα στην φριξου περυσι ιουνη....μετα χαθηκε και ξαναεμφανιστηκε στο σολ.....πολυ καλες αναμνησεις.....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Χριστινα Πολωνεζα power.!!  :rockon: :rockon:
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=93178.0;attach=279528;image[/img[/URL]]

αμα ανοιξει η κοροβαγκου με χριστινα...θα ανεβω στο λευκο το πυργο να κανω μπαντυτσαμπινκ.!!!  :headbang3:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Χριστινα Πολωνεζα power.!!  :rockon: :rockon:
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=93178.0;attach=279528;image[/img[/URL]]

αμα ανοιξει η κοροβαγκου με χριστινα...θα ανεβω στο λευκο το πυργο να κανω μπαντυτσαμπινκ.!!!  :headbang3:
[/quote]λιγο δυσκολο το κοβω...
Το μαγαζι το ειχε ετοιμο στο Κιλκις απ'οτι εμαθα αλλα τη δουλεια τη χαλασε ο μητροπολιτης εκει.Δεν ελεγε μαλακιες τελικα...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
αμα ανοιξει η κοροβαγκου με χριστινα...θα ανεβω στο λευκο το πυργο να κανω μπαντυτσαμπινκ.!!!  :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny:
και γω θα κανω Καντυ και Μαντυτζαμπινγκ παρτουζα  :dancing:
gl εσυ τι θα κανεις αν δουμε καμελια στο πριβε ?  :think:

Εχει θεματακι το καταστημα καλυτερα να λεμε εκει τις αναμνησεις μας
( ειδικα εγω που εχω και πολλες ) για να μεινουν κιολας

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παιδιά καλή η καραβάγκου και η χριστίνα παλιά, αλλά μέχρι να ανοίξει σήμερα το βράδυ τι προτείνετε??

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
λαυρα συμφωνώ απόλυτα, απλώς διάβασα την προηγούμενη κριτική, και ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ε τοτε μια ειναι η λυση.....καντυ

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Δευτερη καταθεση χθες βραδυ στην Καντυ, σε φουλ προγραμμα - το 'χα ταμα -
Λεπτομερειες στην κριτικη που θ΄ακολουθησει.

Ποια θα ειναι αποψε στο Κοροβανκου? Η Καντυ βεβαια!!
Απογοητευτηκατε? θελατε κατι νεο? Παντως σημερα μου ειπε οτι θα ειναι αυτη.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Δευτερη καταθεση χθες βραδυ στην Καντυ, σε φουλ προγραμμα - το 'χα ταμα -
Λεπτομερειες στην κριτικη που θ΄ακολουθησει.

Ποια θα ειναι αποψε στο Κοροβανκου? Η Καντυ βεβαια!!
Απογοητευτηκατε? θελατε κατι νεο? Παντως σημερα μου ειπε οτι θα ειναι αυτη.
Καλημερα φιλε ! Ναι εγω απογοητευτηκα που  τα δινετε ! πατε δωστε και μετα αν το εφαρμοσουν με το απλο το φουλ  θα παει διπλη ταριφα δηλ. θα δινεις διακοσια .Σκεφτηκες αραγε  πως θα πηγαινουν και οι αλλοι  συναδελφοι μας ...στο τελος θα βαρανε μυγες εκει...! Υπαρχουν πολλοι που δεν τα δινουν  συναδελφοι μας , λογικο με αυτην την κριση.Να μην κοιταμε μονο την παρτυ μας για συμφερον ολον τα γραφω και να χουν και αυτες δουλεια και καλη φημη. Πιστευω να το πιασες !
Χαλαει η πιατσα ετσι... και αυτο κι μονο ειναι η απογοητευση !!!

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Καλημερα φιλε ! Ναι εγω απογοητευτηκα που  τα δινετε ! πατε δωστε και μετα αν το εφαρμοσουν με το απλο το φουλ  θα παει διπλη ταριφα δηλ. θα δινεις διακοσια .Σκεφτηκες αραγε  πως θα πηγαινουν και οι αλλοι  συναδελφοι μας ...στο τελος θα βαρανε μυγες εκει...! Υπαρχουν πολλοι που δεν τα δινουν  συναδελφοι μας , λογικο με αυτην την κριση.Να μην κοιταμε μονο την παρτυ μας για συμφερον ολον τα γραφω και να χουν και αυτες δουλεια και καλη φημη. Πιστευω να το πιασες !
Χαλαει η πιατσα ετσι... και αυτο κι μονο ειναι η απογοητευση !!!
No comments.
Μονο ενα. Αν κοιτουσα μονο την παρτι μου, δεν θα ημουν εδω.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
No comments.
Μονο ενα. Αν κοιτουσα μονο την παρτι μου, δεν θα ημουν εδω.
Γενικα το αναφερα φιλε "Να μην κοιταμε μονο την παρτι μας", χαιρομε που εισαι εδω και πολυ καλα κανεις που μας ενημερωνεις !!! :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom