Χθεσινοβραδυνη μινιντσαρκα κι απο μενα απο τις 23.30 κι επειτα ειχαμε λοιπον τα εξης:
ΒΑΡΔΑΡΗΣ Σαπφους 20 η νταρντανα Νικη,μελαχροινη πλεον και με πααααααρα πολλα κιλα παραπανω,παλαιοτερα ειχα περασει πολλες καλες στιγμες μαζι της αλλα τωρα ετσι οπως εγινε ουτε με σφαιρες
Σαπφους 7 η Ιονελα με το κορμι φωτια,αλλα εντελως αβυζη...
Τανταλου κ Σαπφους (πρασινο) η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και συναμα ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ αδερφη του Ροναλντινιο Αλεξανδρα η γυφτορουμανα,απορω πως τη γαμανε αυτη τη γκομενα ρε γαμωτο...Ουτε τζαμπα με αυτην
Τανταλου Ερως η Λαουρα με τα μεγαλα βυζια και την ελια πανω απο τα χειλη της
Τανταλου 14 η γνωστη και μη εξαιρεταια Βικυ η Ουγγαρεζα,αυτο το κοριτσακι ποτέ δε μου εκανε το κλικ να περασω μεσα...
Μαντζαρου η Μαρτινα απο οτι μου ειπε η μαλακισμενη καριολα και αγενεστατη μπασταρδη τσατσα.Αντε πεθανε μωρη πουτανα να ησυχασουμε παλιοχαμουρα,ειχα να κανω τσαρκα κανα μηνα και με το που μπαινω μεσα και με βλεπει μου λεει:Η Μαρτινα δουλευει σημερα αλλα ξερω εσυ δεν προκειται να μπεις σε αυτην...!!! Και βλεπω ρε παιδια απο μεσα τα ποδια της κοπελας που ξαπλωνε στον καναπε και σηκωνεται να ερθει και της λεει : Μη πας κοπελα μου να σε δει αυτος...!!!!!!!!!!!!!! Βρεεεεεεεε ουστ της λεω σιγα μη δωσω σε σενα τα λεφτα μου καριολα κι εφυγα.
Κατεχακη η μουναρα η Καρμεν που ειδικα χθες ειχε κατι γαματα καστανα εξτενσιον και της πηγαιναν απιστευτα,φορουσε κι ενα γαματο ροζ σετ εσωρουχων,αλλα κριμα τετοιο μουνι να κοιμαται ορθιο στο δωματιο.Εμφανισιακα παντως δεν υπαρχει η γκομενα ειναι μακραν η ομορφοτερη στα μπουρδελα της πολης.
Ν.Ουρανου (εκκλησια) η δευτερη μουναρα της πολης η Αντριαννα,την ακουγα μεσα στο δωματιο ουρλιαζε και χτυπιοτανε,αλλα δεν ενεδωσα λογω των ασχημων κριτικων κι εφυγα...
Φριξου 9 Βιλα η Καντυ Καντυ...Αυτη ηθελα πολυ να τη δω ειχα διαβασει τοσο και τοσα και περιμενα να δω κατι το μοναδικο.Τελικα δε μου γεμισε και πολυ το ματι και την εκανα.Ηταν και αδειο το μαγαζι και το ξανασκεφτηκα αλλα δεν ενεδωσα ουτε κι εδω.Η κοπελα βγηκε στο σαλονι και ειχε ενα βλεμμα σαν να κοιμοτανε και να την ξυπνησα??? Σαν να ηταν μεθυσμενη??? Θα σας γελασω.Θα παω να την ξαναδω μια μερα σιγουρα,ισως βοηθησει η δευτερη ματια.Τελικα κατεληξα στο τελος παλι στη Λαουρα στο τσιρκο στο τελος οπου εγινε δυστυχως μια αποτυχημενη καταθεση
Δεν ξερω τι εφταιξε παντως δε μου εβγαζε αυτο το παθος οπως τις αλλες φορες η κορασιδα.Με τη Λαουρα εχω παει 34-35 φορες ισως και παραπανω και η χθεσινη ηταν μακραν η χειροτερη αφου ουτε καταφερα να την πιτσιλισω
Η μαλακια μου ηταν οτι στο σαλονι την ειδα που βγηκε και ηταν καπως...Ειχε ενα υφος λες και τη σκοτωσες τη μανα..!!! Τελοσπαντων αυτα τα ολιγα για χθες