Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (1 μέλη και 46 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
o makis παει καντυ το βραδακυ :P αλλα αν με πουν κανα 50αρικο παλι θα τουσ αρχισω με τα καρπουζια και οποιον παρει  :2funny: :2funny: ελπιζο να δουλευει ετσι, μια καινουργια που δουλευει τανταλου και σαπφωσ λεπτη μελαχρινη ποια ειναι μεσιμερακι την εχω πετυχη την :knockinb:κανενασ

Οταν θα δεις την καντυ, πριν σηκωθεις απο τον καναπε, θα ρωτησεις την τσατσα ποσο παει, ή την ωρα που σου λεει τα προγραμματα ρωτα την απο ποσο ξεκιναει, γιατι αν πας στην πορτα στο δωματιο, εισαι σιγουρος για αυτην οτι θα μπεις και μπορει να σου ριξει το 50αρικο για αρχικη...αν ειναι η τσατσα η ξανθια που δουλευε παλια 26ης 35Α μια ευγενικη ειναι, θα προσπαθει να σε πισει να παρεις 100αρι...γειωσε την και κλησε την πορτα.!! ...οπως εκανα εγω χτες βραδυ.!! :2funny:

loukadakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
0
Τα μαλια της ηταν ξανθα προς το ασπρο με μαυρες γραμμες.?? εξτενσιον ειναι, δεν φτανουν στο κωλο της, Στρας πρεπει να εχει αν θυμαμαι καλα στο κατω χειλος στο στομα, ή στο ανω χειλος μαλλον το δεξι...
Ναι τωρα που ειπες αυτα κατα 99% ειναι αυτη.
Κριμα γιατι απο εμφανιση ηταν πολυ καυλιαρα.

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Χθεσινοβραδυνη μινιντσαρκα κι απο μενα απο τις 23.30 κι επειτα ειχαμε λοιπον τα εξης:

ΒΑΡΔΑΡΗΣ Σαπφους 20 η νταρντανα Νικη,μελαχροινη πλεον και με πααααααρα πολλα κιλα παραπανω,παλαιοτερα ειχα περασει πολλες καλες στιγμες μαζι της αλλα τωρα ετσι οπως εγινε ουτε με σφαιρες

Σαπφους 7 η Ιονελα με το κορμι φωτια,αλλα εντελως αβυζη...

Τανταλου κ Σαπφους (πρασινο) η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και συναμα ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ αδερφη του Ροναλντινιο Αλεξανδρα η γυφτορουμανα,απορω πως τη γαμανε αυτη τη γκομενα ρε γαμωτο...Ουτε τζαμπα με αυτην

Τανταλου Ερως η Λαουρα με τα μεγαλα βυζια και την ελια πανω απο τα χειλη της

Τανταλου 14 η γνωστη και μη εξαιρεταια Βικυ η Ουγγαρεζα,αυτο το κοριτσακι ποτέ δε μου εκανε το κλικ να περασω μεσα...

Μαντζαρου η Μαρτινα απο οτι μου ειπε η μαλακισμενη καριολα και αγενεστατη μπασταρδη τσατσα.Αντε πεθανε μωρη πουτανα να ησυχασουμε παλιοχαμουρα,ειχα να κανω τσαρκα κανα μηνα και με το που μπαινω μεσα και με βλεπει μου λεει:Η Μαρτινα δουλευει σημερα αλλα ξερω εσυ δεν προκειται να μπεις σε αυτην...!!! Και βλεπω ρε παιδια απο μεσα τα ποδια της κοπελας που ξαπλωνε στον καναπε και σηκωνεται να ερθει και της λεει : Μη πας κοπελα μου να σε δει αυτος...!!!!!!!!!!!!!! Βρεεεεεεεε ουστ της λεω σιγα μη δωσω σε σενα τα λεφτα μου καριολα κι εφυγα.

Κατεχακη η μουναρα η Καρμεν που ειδικα χθες ειχε κατι γαματα καστανα εξτενσιον και της πηγαιναν απιστευτα,φορουσε κι ενα γαματο ροζ σετ εσωρουχων,αλλα κριμα τετοιο μουνι να κοιμαται ορθιο στο δωματιο.Εμφανισιακα παντως δεν υπαρχει η γκομενα ειναι μακραν η ομορφοτερη στα μπουρδελα της πολης.

Ν.Ουρανου (εκκλησια) η δευτερη μουναρα της πολης η Αντριαννα,την ακουγα μεσα στο δωματιο ουρλιαζε και χτυπιοτανε,αλλα δεν ενεδωσα λογω των ασχημων κριτικων κι εφυγα...

Φριξου 9 Βιλα η Καντυ Καντυ...Αυτη ηθελα πολυ να τη δω ειχα διαβασει τοσο και τοσα και περιμενα να δω κατι το μοναδικο.Τελικα δε μου γεμισε και πολυ το ματι και την εκανα.Ηταν και αδειο το μαγαζι και το ξανασκεφτηκα αλλα δεν ενεδωσα ουτε κι εδω.Η κοπελα βγηκε στο σαλονι και ειχε ενα βλεμμα σαν να κοιμοτανε και να την ξυπνησα??? Σαν να ηταν μεθυσμενη??? Θα σας γελασω.Θα παω να την ξαναδω μια μερα σιγουρα,ισως βοηθησει η δευτερη ματια.Τελικα κατεληξα στο τελος παλι στη Λαουρα στο τσιρκο στο τελος οπου εγινε δυστυχως μια αποτυχημενη καταθεση  :think: :think: Δεν ξερω τι εφταιξε παντως δε μου εβγαζε αυτο το παθος οπως τις αλλες φορες η κορασιδα.Με τη Λαουρα εχω παει 34-35 φορες ισως και παραπανω και η χθεσινη ηταν μακραν η χειροτερη αφου ουτε καταφερα να την πιτσιλισω  :jerking: :jerking:Η μαλακια μου ηταν οτι στο σαλονι την ειδα που βγηκε και ηταν καπως...Ειχε ενα υφος λες και τη σκοτωσες τη μανα..!!! Τελοσπαντων αυτα τα ολιγα για χθες

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Οταν θα δεις την καντυ, πριν σηκωθεις απο τον καναπε, θα ρωτησεις την τσατσα ποσο παει, ή την ωρα που σου λεει τα προγραμματα ρωτα την απο ποσο ξεκιναει, γιατι αν πας στην πορτα στο δωματιο, εισαι σιγουρος για αυτην οτι θα μπεις και μπορει να σου ριξει το 50αρικο για αρχικη...αν ειναι η τσατσα η ξανθια που δουλευε παλια 26ης 35Α μια ευγενικη ειναι, θα προσπαθει να σε πισει να παρεις 100αρι...γειωσε την και κλησε την πορτα.!! ...οπως εκανα εγω χτες βραδυ.!! :2funny:

:2funny:

Και γω τετοιο γειωμα της ριχνω ... μια φορα την κουφανα κιολας με το " Χριστιανικο προγραμμα " :grin:
ευγενικη μεν , ψιλοσπασαρχηδω δε .. Η και αλλη μια εχει απο το Τσιρκο χθες την πετυχα ..
Γιαυτο εχει σκοτεινιασει ετσι το μαγαζι  :idiot: φεραν την νοοτροπια απο κει που κρυβαν τις ατελειες της Μερτσυ στο σκοταδι

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Γεια σας καυλιαρηδες το μεσημερι ειμουνα μυλο και μπηκα στο Villa ηταν η Τουμπανιεθ. Μολις πηγα να φυγω η τσατσα τα παιξε με τραβουσε με τα δυο της χερια για να μπω στο δωματιο. Μιλαμε γαντζωθηκε πανω μου οχι αστεια. Η ξανθια ητανε.

Τωρα η βαρανε μυγες η ειναι τακτικη της τσατσας δεν ξερω.

Μετα ενα γρηγορο περασμα απο Α. Γεωργιου 4 ηταν η Ευα ωραιο μωρο καθησα κανα 20λεπτο με την τσατσα την κοντη με το αγορε το μαλλι μου ελεγε διαφορα κυριως για τις ρουμανες που μαζευτηκαν. Ειπε οτι ειναι πολυ βρωμιαρες ειχε μια δεν μου ειπε ποια που εκανε μπανιο μια φορα την εβδομαδα και βρωμουσε οταν την πηρε χαμπαρι την εστειλε.

Προσεξτε τι πηδατε...αλλι μου ελεγε διαφορα κυριως για τις ρουμανες που μαζευτηκαν. Ειπε οτι ειναι πολυ βρωμιαρες ειχε μια δεν μου ειπε ποια που εκανε μπανιο μια φορα την εβδομαδα και βρωμουσε οταν την πηρε χαμπαρι την εστειλε.

Προσεξτε τι πηδατε...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πολυ ζωντανη αναφορα αλ καβλονε,μπραβο :rockon:.....μαυρο στην τσατσα της πορνοσταρ :jerking:

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Γεια σας καυλιαρηδες το μεσημερι ειμουνα μυλο και μπηκα στο Villa ηταν η Τουμπανιεθ. Μολις πηγα να φυγω η τσατσα τα παιξε με τραβουσε με τα δυο της χερια για να μπω στο δωματιο. Μιλαμε γαντζωθηκε πανω μου οχι αστεια. Η ξανθια ητανε.

Μετα ενα γρηγορο περασμα απο Α. Γεωργιου 4 ηταν η Ευα ωραιο μωρο καθησα κανα 20λεπτο με την τσατσα την κοντη με το αγορε το μαλλι μου ελεγε διαφορα κυριως για τις ρουμανες που μαζευτηκαν. Ειπε οτι ειναι πολυ βρωμιαρες ειχε μια δεν μου ειπε ποια που εκανε μπανιο μια φορα την εβδομαδα και βρωμουσε οταν την πηρε χαμπαρι την εστειλε.

Προσεξτε τι πηδατε...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Κεφαλληνίας η νάταλι-Λίζα :tits:
Ανδρεου Γεωργίου Λαφάμ η Μαρία η σλοβάκα. :tits:

Αυτες ηταν και το πρωι  :think:

Τέλος μπήκα σε Κάντυ στο Βίλα..
Το ανρητικο ειναι αυτο που είπαν και παραπάνω οι συμπαίκτες. 

Δηλαδι ?  :think:50 σου ειπανε ?
Ρε μπας και τρωνε δεκαρικα οι καρακαξες ?  :think:
μερικες τσατσαδες ειναι σαν τα παλια πακμαν ... ολο και κανα δεκαρικο τσιμπανε

και ανοίγει σύντομα κοροβάγκου
Ειδες φωτα ?  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Προσεξτε τι πηδατε...αλλι μου ελεγε διαφορα κυριως για τις ρουμανες που μαζευτηκαν. Ειπε οτι ειναι πολυ βρωμιαρες ειχε μια δεν μου ειπε ποια που εκανε μπανιο μια φορα την εβδομαδα και βρωμουσε οταν την πηρε χαμπαρι την εστειλε.

Προσεξτε τι πηδατε...
τα ιδια λεει σε ολους τυπε....η χοντρη με το κοντο μαλλι και την βαρια φωνη.....σε σενα το επεξετεινε και στην απλυσια των ρουμανων....σε μενα ελεγε ελα να περασεις....ολα κλειστα ειναι τα αλλα στον μυλο,μην κανεις τζαμπα βολτες και οσα ειναι ανοιχτα εχουν ρουμανες απο βαρδαρη...... πριν δυο βδομαδες αυτα.....τωρα αν ειναι καθαροτερες οι βουλγαρες θα σε γελασω... :2funny: :2funny:

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11

Ειδες φωτα ?  :think:

Χθες το βραδυ παντως κοροβαγκου,λα φαμ,ερημιτη ηταν κλειστα

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ειδες φωτα ?  :think:

Χθες το βραδυ παντως κοροβαγκου,λα φαμ,ερημιτη ηταν κλειστα

Ρε  kassler περασες και τους εκλεισες ?   :think: μπατσος εισαι ?

ωραια αναφορα Al Kavlone  :rockon:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
αυτο το 100αρι παντως δεν το αλλαζει επιμενει η λαζοτσατσα  :headbang:θα τις λειπουν φαινετε  πολλα εβρα και ψαχνει για κοροιδα ! Δεν βαζει μια ταμπελα στην εξω-πορτα λεω εγω " ζητουνται κοροιδα ".... :2funny:

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
τις προαλλες που μπηκα κανοντας δηθεν οτι ψαχνω την αλισια ειχε στριμωξει εναν παππου και τον χουφτωνε κι αυτον..... :grin: :grin: :grin:παντως ειναι καυλοραπανο......θελω να της παρω λιγο το κουλουρακι αμα τυχει καμια φορα.....

Μια διευκρινιση αν γινεται για τις Αλεξανδρες.Αυτη στην οποια αναφερεστε ειναι η γυφτισσα αδερφη η ξαδερφη του ροναλντινιο?

Γιατι το χειμωνα ειχα καταθεσει σε μια Αλεξανδρα ρουμανα πιπινα στο Π.Ερημιτη. Μελαχρινη με σουπερ κορμακι και υπερβολικα στενο μουνι.Πολυ δυνατο μωρο
Ξερει κανεις που μπορει να τραγουδαει αυτη?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Μια διευκρινιση αν γινεται για τις Αλεξανδρες.Αυτη στην οποια αναφερεστε ειναι η γυφτισσα αδερφη η ξαδερφη του ροναλντινιο?
σε αυτην ετυχε να καταθεσω εγω...την πετυχα στο πρασινο (βαρδαρης),οντως μοιαζει με την αδερφη του Ροναλντινιο (κ ελεγα τι μου θυμιζει), :2funny: :2funny:εχει καλο/αδυνατο σωματακι,με καλο βυζακι (σκουρα ρωγα),ασπρα εσωρουχα,μαλλι κοτσο πιασμενο ξανθο...την αλλη Αλεξανδρα δεν την ξερω.... :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Γιατι το χειμωνα ειχα καταθεσει σε μια Αλεξανδρα ρουμανα πιπινα στο Π.Ερημιτη. Μελαχρινη με σουπερ κορμακι και υπερβολικα στενο μουνι.Πολυ δυνατο μωρο
Ξερει κανεις που μπορει να τραγουδαει αυτη?
εν προκειμενω για αυτην λεω....αλεξανδρα ναι ηταν κι αυτη που λες και μια αλλη λιγο νταρντανα στην ουρανου 26 με μαυρο μαλλι

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Εγώ ένα έχω να πω... Σήμερα ήθελα να πάω μια βόλτα. Να ξεχαρμανιάσω βρε αδερφέ. Έχοντας όμως έρθει από Αθήνα αυτές τις μέρες και έχοντας δει την ποιότητα σε μερικά σε συνδυασμό με τις τιμές, κράτησα τα λεφτά μου και παρήγγειλα σουβλάκια και πίτσες.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
εσυ ο μοντελοπνιχτης θα ξεπεσεις στη Μαρα δηλαδη??

Δε το θεωρω ξεπεσμο , ειναι ομορφουλα η Μαρα
ισως λιγο στρουμπουλη αλλα οχι χοντρη , με τιποτα
Αυτο μου με κερδιδε σε αυτην ειναι η Διαθεση της ,
την πρωτη φορα που την ειδα ελαμπε και εκανε μπαμ οτι θα ειναι καλη και μεσα
χθες ηταν λιγο ποιο .. νταουν , οχι δε το λες .. απλα ενα κλικ κατω
ισως αυτο με εκανε να μην μπω ( οχι οτι ηθελα Γεγμανιδα .. οοοχι οχι  :cheesy: )
ηταν και 30 γιουρια .. πολυ καλη περιπτωση .

Βεβαια αν δειτε στο λειντις ανοιγει και αλλη Βιλλα  :cool2:
σωστα υπεθεσα χθες που ειδα να βαφουν  :dancing:
Μια τσαρκα βγηκα , σας ανοιξα το Κοροβαγκου οριστε ...

εχω μεγαλη περιεργια να δω απο ποιες θα στελεχωθει ...

Ποια θελετε να φερουμε ?  :think: ετσι να σκασει ο προεδρος και οι μπαζοφακερς οπαδοι του
θελετε Νατασσα ?  :think:
URL]]

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εγώ ένα έχω να πω... Σήμερα ήθελα να πάω μια βόλτα. Να ξεχαρμανιάσω βρε αδερφέ. Έχοντας όμως έρθει από Αθήνα αυτές τις μέρες και έχοντας δει την ποιότητα σε μερικά σε συνδυασμό με τις τιμές, κράτησα τα λεφτά μου και παρήγγειλα σουβλάκια και πίτσες.

Ρεμαλι . ουτε ενα τηλεφωνο δε πηρες να φαμε κανα σουβλακι ... :tickedoff:
μοναχοφαη  :birdman:

τι εγινε ?  :think: πορνοτουρ ειχαμε ?

και δω εχουμε ποιοτητα ρε .. ρωτα τον gl νασε στειλει σε καμια χοντρη καλη  :rolleyes:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
xaxaxa... Δεν ντρέπεσαι? Στο σπίτι τα τρώω! Άιντε Σαλονίκη με τα σουβλάκια έναντι καλαμακίων... Τι γέλιο ρίξαμε μέχρι να παραγγείλουμε...

Έτυχε μια δουλειά κάτω και πήγα... εεε και μια που πήγα... να μην το εκμεταλλευτώ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σωστα υπεθεσα χθες που ειδα να βαφουν  :dancing:
Μια τσαρκα βγηκα , σας ανοιξα το Κοροβαγκου οριστε ...
απαιχτο το παλιο μαγαζι  αν και μικρο....χωμενο σε καλη κρυψωνα και με παρκινγκ διακριτικο για πρωινους τυπους που δεν θα θελαν να τους δουν....αλλα για τα βραδια χαλι μαυρο με τον μυλο ακριβως διπλα....παρκινγκ σχεδον απαγορευτικο....να δουμε και μεσα αραγε...καναν αλλαγες;το τζακουζι ηταν μικρο σχετικα στο δεξια κατω δωματιο.....μικρο σαλονι,χαρακτηριστικος προθαλαμος-κουβουκλιο επισης προστασια απο αδιακριτα βλεμματα πριν ανοιξει η πορτα και μεσα υπηρχε ενα ακομη μικρο δωματιο με κρεβατι και νιπτηρα μονο για το απλο προγραμμα....κλου του παλιου μαγαζιου και η βιτρινα με τα σεξτοις στο βαθος....βιτρινα που αργοτερα μιμηθηκαν το ερως 16 και το ουρανου 26 και λουξ.....μασκες,δονητες,χειροπεδες και αλλα πολλα που φανταζομαι ο αντιπροεδρος θα θελει να τιμησει μολις ανοιξει....ελπιζω να του φερουν εκει και την χριστινα του μπας και αλλαξει στεκι..... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom