Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μπράβο jo, Πολύ καλή αναφορά. :rockon: :rockon: :rockon:

Κατάθεση στη Μάρα σήμερα, :tits: το μωρό ήταν στα φόρτε του,σαλοναρίστικε με  πολύ σέξι με μαύρα εσώρουχα που τονίζανε έντεχνα τις καμπύλες του, με τα βυζιά της να ξεχειλίζουν από το σουτιέν :tits2: και να σου κόβουν την ανάσα.

Η κατάθεση ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένη, με το απλό των 30 ευρώ πέρασα, θα ακολουθήσει πανηγυρική κριτική.

:rockon: ωραιος ο νεος
στα υποψιν η Μαρα ισως κακως δεν πηγα σημερα  :idiot:

3Μ ... 
Μαρια (Σλοβακα  Λαφαμ )
Μαρα ( παισηματακια -Κατεχακη )
Μαντυ ( Βιλα )
Αυτες ηταν οι επιλογες μου για σημερα πρωι
αν δεν ηταν αυτες πολυ πολυ πολυ πιθανον να μη κατεθετα πουθενα  :-

Προτημηθηκε η τελευταια λογο
Καραμπαλικιγκ + ελευθερης εκσπερματισης +
του οτι θα εφευγε σε κανα μηνα  ( αλλα τελιακα θα μεινει περισοοτερο )

Επομενη επιλογη ηταν η Μαρα γιατι δεν ξεριες ποτε θα την βρεις και δεν εχουν και τηλεφωνο στο
κοτετσι μπουρδελο που δουλευει ...

Εισητηριο εχει και η Μαρια για δευτερο γυρο παντως  :dancing:

Κατα τ αλλα τζιφος .. απορω που ειπωθηκε  οτι το πρωι εχει ποιο δυνατα χαρτια  :S

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
387
Like
6.319
Πόντοι
11.585
:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
μακαρι να ταιριαξουμεν και να ξεχειμουνιασουμε αγγαλια  :grin:
Δε σε ρωτησε ?  " Are you Jo ? Where is Jo ?  :think: "
Επιτελους .. στο τσαφ τον γλυτωσαμε .. αντε αλλαξε αβαταρ τωρα
περασαν οι κακες μερες  :grin:

Καλα σοβαρα γελουσες με τα μπαλονια ?  :2funny: :2funny:
ωχωχ αν παω εγω και με πιασει κανα σπαστικο τι θα γινει να δουμε  :idiot:

ααα
Κανα σαπιο δοντι εχει ?   :think: μπας και την προτημησει ο gl λεω
γιατι αυτος εχει αλεργια στις ομορφες  :birdman: :birdman: :birdman:

Αποφευγετε την ερωτηση κυριε προεδρε ?  :think:

Ναι σε λεω, αρχισα να γελαω σε σκεφτομουνα και λεω παει ρομπα θα γινουμε, με εβλεπε αυτη που γελαγα αμηχανα, γελαγε και αυτη...
Επιδερμιδα μεταξενια μαυρισμενη, βυζακι πολυ καλο γεμιζει η χουφτα, στις φωτο το μονο που αδικητε ειναι το στηθος της, το οποιο Live ειναι καλυτερο, εχει ταση για ψωμακια στα μπουτια, αλλα ψιλα γραμματα, περηφερεια με μπουταρες, κωλααααρα!! εκανα τον σταυρο μου.!! :priest: προσωπο απο μακρια αν την δεις χανει, αλλα απο κοντα τα ΣΠΑΕΙ.!! πανεμορφο προσωπακι με ωραια χιλακια, μακιγιαζ στο φουλ, καθαροτατη μοσκοβολουσε, εφυγα και ειχα το αρωμα της πανω, κατι σαν φραουλα.??? κερασι.??? βανιλια ηταν.???
Σαν αποδοση οπως ειπα δεν με συγγινησε αρκετα, γενικες γραμμες περασα καλα...

στα αλλα στουντιακια τι παιζει μαν δεν περασες να μας πεις?

μαλλον καντυ θα στηριξω για σημερα.. ειχε κινηση κατα κει? να παω πιο αργα? :huh:
Δεν ειχα χρονο για παραπανω, και αυτα γυρα τα εκανα γιατι ειχε προγραμμα μεσα η μικρη και εφυγα να κανω μια γυρα μεχρι να τελειωσει...

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καταθεση πριν απο μια ωρα στην καντυ!επιτελους τιμησα το περιβοητο αυτο κοριτσι!εχω να πω οτι στο σαλοναρισμα χανει πολυ,ισως φταιει ο φωτισμος.πηρα το απλο στα 40 ευρω ενω μου εκανε προταση στα 100 ολα μαζι και κολαρακι.αλλα για πρωτη φορα το αποφευγω.μεσα το μωρο πολυ καλο δυνατη πιπα,καλα στισηματα αλλα δεν ειναι και κατι το φοβερο στο γαμησι.κατα τα αλλα γελαστη κοπελα δεκτικη και πολυ ωραιο σωμα με καμπυλες αλλα σφιχτο,απο κολαρα δεν εχω να πω τιποτα!τελειος κολος και καλα δουλεμενη τρυπα.το ευχαριστιθηκα αλλα ηταν οπως ειπα ενα απλο γάμιση τιποτα παραπανω.αξιζει η δοκιμη παντως.για το βυζι που αναφερθηκε οντως την αδικουν οι φωτο,ειναι τελειο!ιπα ενα απλο γάμιση τιποτα παραπανω.αξιζει η δοκιμη παντως.για το βυζι που αναφερθηκε οντως την αδικουν οι φωτο,ειναι τελειο!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
πανεμορφο προσωπακι με ωραια χιλακια, μακιγιαζ στο φουλ, καθαροτατη μοσκοβολουσε, εφυγα και ειχα το αρωμα της πανω, κατι σαν φραουλα.??? κερασι.??? βανιλια ηταν.???

Το άρωμα ήταν όντως μυστήριο, εμένα μου φάνηκε κάτι σαν άρωμα πούδρας , κάτι τέτοιο. :cool2:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τηλεφωνικα εχουμε για σημερα πρωι απο οσα απαντανε
-σααλ ανδρεου γεωργιου 4  η πολυ καλη μιλφ ευα

-φριξου 9 στην βιλα η αντριαννα

-κωλετη ενα μαλλον καινουριο λεει πιπινι η αντζελα...αναμενεται αναγνωριση απο μαανες και λοιπους πιπινοκυνηγους αν και μαλλον καμια μετονομασμενη νομιζω θα ναι

-λαφαμ η μαρια η τσεχα

-ερημιτου η βαριεστημενη στο τηλεφωνο πετρουλα

-τσιρκο η μερτσυ με την γαματη εμφανιση αλλα χλιαρες κριτικες

-μαντζαρου 14 μετα τις 4 ανοιγουν και θα ειναι η πορνοσταρ μαρτινα
τα κακα νεα ειναι οτι η σαρα μαλλον σταματησε οριστικα την δουλεια....

-τανταλου 14 η κατερινα μεχρι τις 4....

-κεφαλληνιας εχει φραγη εισερχομενων κλησεων,εκκλησια βγαζει μνμ λαθους και φριξου 14 δεν απαντανε.....παιζει να μην ανοιγουν κιολας.....

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
καταθεση πριν απο μια ωρα στην καντυ!επιτελους τιμησα το περιβοητο αυτο κοριτσι!εχω να πω οτι στο σαλοναρισμα χανει πολυ,ισως φταιει ο φωτισμος.πηρα το απλο στα 40 ευρω ενω μου εκανε προταση στα 100 ολα μαζι και κολαρακι.αλλα για πρωτη φορα το αποφευγω.μεσα το μωρο πολυ καλο δυνατη πιπα,καλα στισηματα αλλα δεν ειναι και κατι το φοβερο στο γαμησι.κατα τα αλλα γελαστη κοπελα δεκτικη και πολυ ωραιο σωμα με καμπυλες αλλα σφιχτο,απο κολαρα δεν εχω να πω τιποτα!τελειος κολος και καλα δουλεμενη τρυπα.το ευχαριστιθηκα αλλα ηταν οπως ειπα ενα απλο γάμιση τιποτα παραπανω.αξιζει η δοκιμη παντως.[glow=red,2,300]για το βυζι που αναφερθηκε οντως την αδικουν οι φωτο,ειναι τελειο![/glow]ιπα ενα απλο γάμιση τιποτα παραπανω.αξιζει η δοκιμη παντως.[glow=red,2,300]για το βυζι που αναφερθηκε οντως την αδικουν οι φωτο,ειναι τελειο![/glow]
καλα εκανες και το επισήμανες δυο φορες γιατι οντως το αδικουν οι φωτο :tits2:

και γω εκει κατεθεσα χτες το βραδακι...
ειναι απλη η συνταγη της ευτυχιας τελικα.. λιγο τζινακι-λεμοναδα, manu chao στο cd.player και μετα ΚΑΝΤΥ :knockinb:  :cool2:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν το αναρτησα δυο φορες απλα επειδη το εστειλα απο κινητο καποιο κολημα εφαγε μαλλον.αλλα η αληθεια να λεγεται εχει πολυ καλο στηθος και γενικα σωμα.αξιζει η δοκιμη πιστευω για οσους δεν εχουν παει ακομα

loukadakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
0
Σημερα 11 το πρωι ειμουν εξω απο Προμηθεως 25 και μπηκε 1 γομενακι καλο.
Ξανθο ισιο  μακρι μαλλι για εξτενσιον εμιαζε. Γυρο στο 1,68 σχετικα αδυνατη οχι πολυ, με λιγο κοιλια και ενα τατου εκει κοντα στον αφαλο.
Πρεπει να ειχε και ενα στρρας στο προσοπο. Πανω απο 24 δεν ηταν. Μπηκε μονη την εκοψα απο καμια 50 μετρα ερχοταν με τα ποδια και βγηκε μετα απο 3-4 λεπτα.
Ειμουν για δουλεια εκει. Ξερει κανενας αν δουλευει εκει;
Λεει τιποτα;

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
830
Πόντοι
7.205
Ξανθο ισιο  μακρι μαλλι για εξτενσιον εμιαζε. Γυρο στο 1,68 σχετικα αδυνατη οχι πολυ, με λιγο κοιλια και ενα τατου εκει κοντα στον αφαλο.
Πρεπει να ειχε και ενα στρρας στο προσοπο. Πανω απο 24 δεν ηταν. Μπηκε μονη την εκοψα απο καμια 50 μετρα ερχοταν με τα ποδια και βγηκε μετα απο 3-4 λεπτα.
Λεει τιποτα;

Την Κάρμεν μάλλον είδες, διάβασε κριτικές να τρομάξεις.

Επισκέπτης
Κωλέττη πριν λίγο ήταν κλειστά. Αυτή η Άντζελα που λες πρέπει να είναι το καινούργιο πιπίνι του πράσινου. Καθόλου απίθανο να δουλέψει κωλέττη, χτες το μεσημερί ήταν εκεί η Αλεξάνδρα από το πράσινο. Αυτή που χουφτώνει τους πάντες κ μόλις μπει καινούργιο άτομο κάνει την παρθένα και μαζεύεται.  :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
387
Like
6.319
Πόντοι
11.585
Ξανθο ισιο  μακρι μαλλι για εξτενσιον εμιαζε. Γυρο στο 1,68 σχετικα αδυνατη οχι πολυ, με λιγο κοιλια και ενα τατου εκει κοντα στον αφαλο.
Λεει τιποτα;

Οπως ειπε ο Απολο την Καρμεν ειδες, μπες μεσα με 1000 αν σου αρεσουν οι νεκροφιλικες γκομενες και καταστασεις.!! :2funny:

ΥΓ.Και ενα ανεκδοτακι...
Πως καταλαβαίνεις ότι η γυναίκα σου είναι νεκρή; Το σεξ είναι το ίδιο, αλλά τα πιάτα είναι στοίβα στο νεροχύτη, γαμώ τον αντιθεό μου!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Κωλέττη πριν λίγο ήταν κλειστά. Αυτή η Άντζελα που λες πρέπει να είναι το καινούργιο πιπίνι του πράσινου. Καθόλου απίθανο να δουλέψει κωλέττη, χτες το μεσημερί ήταν εκεί η Αλεξάνδρα από το πράσινο. Αυτή που χουφτώνει τους πάντες κ μόλις μπει καινούργιο άτομο κάνει την παρθένα και μαζεύεται.  :2funny: :2funny:
τις προαλλες που μπηκα κανοντας δηθεν οτι ψαχνω την αλισια ειχε στριμωξει εναν παππου και τον χουφτωνε κι αυτον..... :grin: :grin: :grin:παντως ειναι καυλοραπανο......θελω να της παρω λιγο το κουλουρακι αμα τυχει καμια φορα.....

loukadakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
0
Οπως ειπε ο Απολο την Καρμεν ειδες, μπες μεσα με 1000 αν σου αρεσουν οι νεκροφιλικες γκομενες και καταστασεις.!! :2funny:

Να θυμησω μπηκε 3-4 λεπτα και εφυγε αλλη δουλευε εκεινη την ωρα γιατι ειχε πελατη το μαγαζι πριν απο αυτη.
Ειστε σηγουροι;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
387
Like
6.319
Πόντοι
11.585
Να θυμησω μπηκε 3-4 λεπτα και εφυγε αλλη δουλευε εκεινη την ωρα γιατι ειχε πελατη το μαγαζι πριν απο αυτη.
Ειστε σηγουροι;

Τα μαλια της ηταν ξανθα προς το ασπρο με μαυρες γραμμες.?? εξτενσιον ειναι, δεν φτανουν στο κωλο της, Στρας πρεπει να εχει αν θυμαμαι καλα στο κατω χειλος στο στομα, ή στο ανω χειλος μαλλον το δεξι...

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
καλησπέρα σε όλους!αληθεύει αυτό για την Σάρα τη βυζαρού απο Μαντζάρου? :tits:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
καλησπέρα σε όλους!αληθεύει αυτό για την Σάρα τη βυζαρού απο Μαντζάρου? :tits:
ετσι ειπε η τσατσα αλλα θα δειξει...παντως ειχε κι αυτη πολλα ενσημα στον χωρο και πολλα χρονια.....σκεψου ηταν και αθηνα πολυ παλιοτερα απο οτι μου χε πει.....

makisoeo

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
o makis παει καντυ το βραδακυ :P αλλα αν με πουν κανα 50αρικο παλι θα τουσ αρχισω με τα καρπουζια και οποιον παρει  :2funny: :2funny: ελπιζο να δουλευει ετσι, μια καινουργια που δουλευει τανταλου και σαπφωσ λεπτη μελαχρινη ποια ειναι μεσιμερακι την εχω πετυχη την :knockinb:κανενασ

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.606
Πόντοι
7.195
Καλησπέρα και απο μένα....χθές βράδυ βόλτα περασα απο ερημίτη ηταν η Αννίτα ιτ.
Νικ.Ουρανού εκκλησία η Αντριάννα ρου. :tits:
Φρίξου14 η Λάουρα ντεμεκ ισπανιδα. :tits:
Κεφαλληνίας η νάταλι-Λίζα :tits:
Ανδρεου Γεωργίου Λαφάμ η Μαρία η σλοβάκα. :tits:
Τέλος μπήκα σε Κάντυ στο Βίλα....Καλή μεσα ,δεκτική, γυναικάρα για τα δικά μου δεδομένα....Είναι πιο γεμάτη απο οσο φαίνεται στις φώτο.Αλλά δεν είναι κακό αυτό, για μένα είναι καλύτερη ετσι, απλά μην περιμένετε να δείτε καμμια μικρούλα..ειναι ντανρντανογυναίκα με κολάρα.
Ηταν καλή σε όλα ,απλα θεωρώ πως υπάρχουν και καλύτερες...
Απο εμφάνιση δυσκολα να βρείς κατι καλύτερο ,αλλα απο απόδοση σιγουρα μπορεις να βρείς ....

Το ανρητικο ειναι αυτο που είπαν και παραπάνω οι συμπαίκτες.
Η Σάρα ίσως σταματησει μου είπε η τσατσα.. :jerking: :jerking:.ισως ερθει αργοτερα...πιο πιθανο θεωρω εγω  να σταμάτησε...

και ανοίγει σύντομα κοροβάγκου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom