al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
η Ειρηνη μου'πε οτι τα διαβαζει τα ελληνικα γιατι κι εγω απορησα...Για τη Ζωη δε παιρνω και ορκο.Όπως είπα και λίγο παραπάνω, από μια πρόχειρη έρευνα που έκανα, τα περισσότερα κορίτσια αγνοούν ακόμη και την ύπαρξη του site, πόσο μάλλον τα γραφόμενα εδώ μέσα, κριτικές κπλ, και δεδομένου ότι οι περισσότερες με το ζόρι μιλάνε λίγο τη γλώσσα μας πόσο μάλλον να τη διαβάσουνε, είναι πολύ δύσκολο για αυτές.
Οπότε δεν παίζει το σενάριο, είμαι από τα μπουρδέλα και γράφω κριτικές άσε με να γαμήσω λίγο παραπάνω, δεν παίζει. :-
Συμφωνώ μαζί σου, για την ανωνυμία μας μιας που το χόμπι μας είναι κάπως ιδιαίτερο.
Απο την αλλη η Ζωη οταν με ρωτησε'Που με ξερεις' ηταν μια καλη πασα να το ριξω.Για την Ειρηνη η αληθεια ειναι οτι'εκβιασα' λιγο την κατασταση και επιασε.Αρα τις ενδιαφερει και αυτες που γνωριζουν οτι δε σκιζουν απο εμφανιση μαλλον το επιδιωκουν κιολας.
Και επισης την ωρα που καθομουν στο σαλονι στο Τανταλου 8 και εξηγουσα στη Ζωη πως θα μπει στο σαϊτ η γριουλα τσατσα που γυφτοφερνει λιγο μπηκε αμεσως στο νοημα...Πες μου τι γραφουν και για τις αλλες κοπελες και ειδικα για την Κελλυ....
Της λεω οτι ολα ειναι αρνητικα για την Κελλυ...κουνησε καταφατικα το κεφαλι και ειπε στη Ζωη...αυτη κοροΪδευει τα παιδακια τιποτα δεν κανει μεσα.Και να φανταστειτε οτι η συγκεκριμενη τσατσα τη δουλεψε πολυ την Κελλυ.
Πανω εκει λοιπον της λεω οτι για την Καμελια ομως γραφουν ολοι τα καλυτερα και ας μην την πιανει το ματι και πολυ.Τα ξερω ειπε η θειτσα...
Μεχρι και οι γριες εχουν μια ιδεα...
Γιατι?Το αλλο...φιλη μου τσατσα απο στουντιο καθε φορα με ρωταει τι βαθμολογια βαζουν σ'αυτην Για την κοπελα δε ρωταει αλλα μονο γι'αυτην.
Αρα ασχολουνται αρκετα με το σαϊτ αν κι εγω στην αρχη πιστευα οτι ειναι μια μαλακια και δεν παιζει ρολο