Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Όπως είπα και λίγο παραπάνω, από μια πρόχειρη έρευνα που έκανα, τα περισσότερα κορίτσια αγνοούν ακόμη και την ύπαρξη του site, πόσο μάλλον τα γραφόμενα εδώ μέσα, κριτικές κπλ, και δεδομένου ότι οι περισσότερες με το ζόρι μιλάνε λίγο τη γλώσσα μας πόσο μάλλον να τη διαβάσουνε, είναι πολύ δύσκολο για αυτές. :dunno:

Οπότε δεν παίζει το σενάριο, είμαι από τα μπουρδέλα και γράφω κριτικές άσε με να γαμήσω λίγο παραπάνω, δεν παίζει. :-
Συμφωνώ μαζί σου, για την ανωνυμία μας μιας που το χόμπι μας είναι κάπως ιδιαίτερο. :thumbsup:
η Ειρηνη μου'πε οτι τα διαβαζει τα ελληνικα γιατι κι εγω απορησα...Για τη Ζωη δε παιρνω και ορκο.
Απο την αλλη η Ζωη οταν με ρωτησε'Που με ξερεις' ηταν μια καλη πασα να το ριξω.Για την Ειρηνη η αληθεια ειναι οτι'εκβιασα' λιγο την κατασταση και επιασε.Αρα τις ενδιαφερει και αυτες που γνωριζουν οτι δε σκιζουν απο εμφανιση μαλλον το επιδιωκουν κιολας.
Και επισης την ωρα που καθομουν στο σαλονι στο Τανταλου 8 και εξηγουσα στη Ζωη πως θα μπει στο σαϊτ η γριουλα τσατσα που γυφτοφερνει λιγο μπηκε αμεσως στο νοημα...Πες μου τι γραφουν και για τις αλλες κοπελες και ειδικα για την Κελλυ....
Της λεω οτι ολα ειναι αρνητικα για την Κελλυ...κουνησε καταφατικα το κεφαλι και ειπε στη Ζωη...αυτη κοροΪδευει τα παιδακια τιποτα δεν κανει μεσα.Και να φανταστειτε οτι η συγκεκριμενη τσατσα τη δουλεψε πολυ την Κελλυ.

Πανω εκει λοιπον της λεω οτι για την Καμελια ομως γραφουν ολοι τα καλυτερα και ας μην την πιανει το ματι και πολυ.Τα ξερω ειπε η θειτσα...
Μεχρι και οι γριες εχουν μια ιδεα...

Γιατι?Το αλλο...φιλη μου τσατσα απο στουντιο καθε φορα με ρωταει τι βαθμολογια βαζουν σ'αυτην :2funny: :2funny:Για την κοπελα δε ρωταει αλλα μονο γι'αυτην.
Αρα ασχολουνται αρκετα με το σαϊτ αν κι εγω στην αρχη πιστευα οτι ειναι μια μαλακια και δεν παιζει ρολο

Επισκέπτης
κωλετη πηγες μωρε;δεν ηταν τελικα; :think:

εχθες το πρωι ηταν κωλετη αλλα ρε παιδια πολυ αδυνατη σαν τα παιδια ηταν της αιθιοπιας πεταγοντουσαν κατι κοκαλα στη λεκανη της και εφυγα πηγα στη καρλα κομοδινοπουλου  :2funny: ειναι ιδιο σοι με την αντριανα φενεται :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
η Ειρηνη μου'πε οτι τα διαβαζει τα ελληνικα γιατι κι εγω απορησα...Για τη Ζωη δε παιρνω και ορκο.
Απο την αλλη η Ζωη οταν με ρωτησε'Που με ξερεις' ηταν μια καλη πασα να το ριξω.Για την Ειρηνη η αληθεια ειναι οτι'εκβιασα' λιγο την κατασταση και επιασε.Αρα τις ενδιαφερει και αυτες που γνωριζουν οτι δε σκιζουν απο εμφανιση μαλλον το επιδιωκουν κιολας.
Και επισης την ωρα που καθομουν στο σαλονι στο Τανταλου 8 και εξηγουσα στη Ζωη πως θα μπει στο σαϊτ η γριουλα τσατσα που γυφτοφερνει λιγο μπηκε αμεσως στο νοημα...Πες μου τι γραφουν και για τις αλλες κοπελες και ειδικα για την Κελλυ....
Της λεω οτι ολα ειναι αρνητικα για την Κελλυ...κουνησε καταφατικα το κεφαλι και ειπε στη Ζωη...αυτη κοροΪδευει τα παιδακια τιποτα δεν κανει μεσα.Και να φανταστειτε οτι η συγκεκριμενη τσατσα τη δουλεψε πολυ την Κελλυ.

Πανω εκει λοιπον της λεω οτι για την Καμελια ομως γραφουν ολοι τα καλυτερα και ας μην την πιανει το ματι και πολυ.Τα ξερω ειπε η θειτσα...
Μεχρι και οι γριες εχουν μια ιδεα...

Γιατι?Το αλλο...φιλη μου τσατσα απο στουντιο καθε φορα με ρωταει τι βαθμολογια βαζουν σ'αυτην :2funny: :2funny:Για την κοπελα δε ρωταει αλλα μονο γι'αυτην.
Αρα ασχολουνται αρκετα με το σαϊτ αν κι εγω στην αρχη πιστευα οτι ειναι μια μαλακια και δεν παιζει ρολο

Μένω έκπληκτος, ειδικά για την τσατσά στο Ταντάλου 8 που γυφτοφέρνει, ουδέποτε θα φανταζόμουνα ότι θα μπορεί να την ενδιέφεραν οι κριτικές του site.

Θα μου πεις το κουτσομπολιό αρέσει ενίοτε σε μας τους άνδρες στις κοπέλες δεν θα αρέσει, ειδικά αν είναι να τους αφορά άμεσα. :grin:

Πάντως εγώ το ενδιαφέρον τους το βρίσκω θετικό και μόνο καλό θα έχει να προσφέρει στην κοινότητα μας.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ρασταφαρης και κουκλακης ) αν αυτα που λες ειναι αληθεια
κανε αυτο που κανουν ολοι , μοιρασου εμπειριες - γνωμες
πανε στο Υγεία & σεξ
βρες το καταλληλο θεμα και πες την εμπειρια του φιλου σου
Εκει και ενοχλητικος δε θα γινεις , και ισως ανοιξει τα ματια καποιου
ανιδεου ( σαν τον πατσινο και αλλους εκτεθημενους σε μολυσμενα υδατα )
Εκοτς αν το μονο που ηθελες ηταν να γινεις ενοχλητικος οπως ειπωθηκε
μη  μου απαντησετε να χαρητε ..
δωστε μονο το λινκ απο το ποστ στο αναλογο θεμα να ρθουν οσοι ενδιαφερονται να διαβασουν

keep sharing  :dancing:

εχθες το πρωι ηταν κωλετη αλλα ρε παιδια πολυ αδυνατη σαν τα παιδια ηταν της αιθιοπιας πεταγοντουσαν κατι κοκαλα στη λεκανη της και εφυγα πηγα στη καρλα κομοδινοπουλου  :2funny: ειναι ιδιο σοι με την αντριανα φενεται :2funny:

:2funny:  μας γαμησε .. μεγαλωσε το Σοι , το Πασχα πρεπει αν παρω κι αλλη λαμπαδα τωρα :cheesy:

Για πες τι παιχτηκε μπας και σωθει κανεις  :think:

Τι νεα ρε Στελιος ?  :think: Τυροπιτα - Μιλκο - μουνι ?
τσαρκα δηλαδι ?  :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Πραγματικά αυτές οι διό στο ύφος μοιάζουνε σαν διό σταγόνες νερό. Αλλά και στις υπηρεσίες δεν πάνε πίσω, αν και την Αντριάννα εγώ προσωπικά την πέτυχα στην προσπάθεια της αλλαγής της.

Επισκέπτης

:2funny:  μας γαμησε .. μεγαλωσε το Σοι , το Πασχα πρεπει αν παρω κι αλλη λαμπαδα τωρα :cheesy:

Για πες τι παιχτηκε μπας και σωθει κανεις  :think:

Τι νεα ρε Στελιος ?  :think: Τυροπιτα - Μιλκο - μουνι ?
τσαρκα δηλαδι ?  :grin:

[/quote]

παιρνω το 50 γυμνο τσιμπουκι 30 δευτερολεπτων στο 60% στυσης μου ανοιγει τα ποδια και λεει αντε ελα παω και γω γαμαω μετα απο 17 δευετρολεπτα μου λεει ελα απο πισω καλα που ειναι ωραια γκομενα εχει και ωραιο κολο και την γαμησα καλα απο πισω ενταξει παραπονο δεν εχω εριξα πολυ βαρεμα δυνατο,ειναι ωραια γκομενα η ρουφιανα αλλα κομοδινακι

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αλ Ωραια αναφορα , και ωραια νεα

Γενικα με τις τσατσαδες δε πολυμιλαω . ποσο μαλλον για ιντερνετ  :2funny:
κανα δυο φορες παλιοτερα εχω πει οτι διαβασα , καλα η κακα σχολια φευγοντας
αυτες που ειπα οτι διαβασα καλα , χαμογαλασαν
οι αλλες απαξιωσαν .. ιντερνετ και βλακειες .. ελα μεσα να σου κανει ενα προγραμμα να περασεις καλα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ποσες φορες θα την ακουσω ακομη αυτη την μαλακια ...
θα αρχησω να πηγαινω με walkman στα ντελα ..
Freestyler Κι ετσι  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Ελα να χορεψουμε λιγο γιατι πεσαμε λιγο , οπα
Καλη μαγκια αυτο το τηλεκοντρολ ε ?  :jerking: κανεις pause την τσατσα
μολις τελειωσεις το πας απ την αρχη .. ξαναγαμας  :2funny:

Εχω κι εγω ενα νεο
Γιουπιιιι Ερχετε και η Μαντελαιν  :dancing: :dancing: :dancing:
Και το σκευτομουν , ε ?  :cheesy:
Αυριο την εχει πρωι στο κοροβαγκου και βραδυ Καντυ ...
Πολωνικη σημαια λοιπων κυμματιζει στο στενο ...

Επισκέπτης
Κατάλαβα... ξαναζεσταμένο μαγαζί, ξαναζεσταμένες πουτανες..  :-

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Υποθετω , Τουμπανιεθ και Τζεσυ θα μεινουν με τα πορτρετα τους ( Villa erotica )
μαλλον και η Μαντυ θα κανει να κανει παρεα στο πορτρετο της Χριστινας

Καντυ Μαντελαιν και αυτη η Σαρα που ακομη δεν εχουμ δει στο αλλο (Villa prive)

Τιμοκαταλογος ο ιδιος υποθετω και στα δυο μαγαζια , με τα τσιμπημενα ( απ οτι λενε οι γνωστες )
προγραμματα , και τα παζαρια να μη γινονται δεκτα ...

Οπως και να χει ενα μαγαζακι + ειναι καλοδεχουμενο , ειναι και συνδεσμος με τας Αθηνας  :cool2:
Θα παω και γω για να μη λεει ο gl οτι μονο Βιλα παω και λοιπες εξυπναδες περι πορτρετων  :birdman:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
παιρνω το 50 γυμνο τσιμπουκι 30 δευτερολεπτων στο 60% στυσης μου ανοιγει τα ποδια και λεει αντε ελα παω και γω γαμαω μετα απο 17 δευετρολεπτα μου λεει ελα απο πισω καλα που ειναι ωραια γκομενα εχει και ωραιο κολο και την γαμησα καλα απο πισω ενταξει παραπονο δεν εχω εριξα πολυ βαρεμα δυνατο,ειναι ωραια γκομενα η ρουφιανα αλλα κομοδινακι

καταλαβα  :idiot:

αν βαριεσαι να το βαλεις στον καταλογο πες να πω του βοηθου μου να το κανει
πες και βαθμολογιες ομως

αντε περαστικα  :priest:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

καλα κανεις .. εσυ εισαι ΛΟΚατζης αλλωστε ...
Η Καντυ θελει ΟΥΚαδες  :cool2:
Underwater_Demolition_Teams_shoulder_sleeve_patch.JPG

URL]]

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
al pacino δεν πεζαισε αγωρι μου με τιποτα εισε κορυφαρααααααα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:.χεσε το rastafari και το καθε ΠΑΠΑΡΙ.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
βολτα με ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΤΑΘΕΣΗ πριν λιγο στο Βαρδαρη...

-Τανταλου 14.η Κατερινα.ωραιο κασυανο κοριτσακι με καμπυλες και μεγαλα βυζια
-Τανταλου 9.Μια πραγματικη κυρια.Η Καμελια με τις βυζαρες και τις καμπυλες της η οποια με θυμοταν και ηρθε εκατσε και στην αγκαλια.Φοβερη περιποιηση μεσα ειπαμε,απο τις καλυτερες.Την ωρα που εβγαινα μπηκαν 2 τυποι οι οποιοι επισης χαρηκαν πολυ που την ειδαν και χαιρετιστηκαν επισης δια χειραψιας.Κατι δειχνει αυτο νομιζω...
-Τανταλου 8.Επισης μια ωραια ωριμη κυρια η Μολδαβη Ζωη.Καμπυλες με κωλαρα και σχετικα καλα βυζια αλλα πολυ αρχοντικο προσωπο.Της ειπα οτι εχω ακουσει καλα γι'αυτην απο το ιντερνετ,εδειξε οτι κατι ξερει και αμεσως εφερε στυλο και χαρτι για της πω πως θα μπει να δει τι λενε γι'αυτην.
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η ομορφη ξανθια Ρωσσιδα Αλισια.Μεσα δεν αξιζει καθολου ειναι εντελως τυπικη.
-Σαπφους 20.δεν μπηκα διοτι βαριεμαι τρομερα τις παπαριες της γριας.Υποθετω η Νταϊανα θα ηταν παλι...
-Σαπφους 7.η ακουραστη μιλφ Γαλλιδα Νικολ με τα μονο θετικα σχολια.Δε την ειδα σημερα ηταν μεσα.Οποιος δε δοκιμασε χανει
-Σαπφους 5.η Ιταλιδα :jerking: :jerking: μελαχρινη Αννιτα.Ψαρωτικη ομορφη φατσα,σκετος πατσας το υπολοιπο κορμι και ασχετη εντελως στο δωματιο.
-Προμηθεως 11.η μικρουλα χαριτωμενη Τζοανα την οποια δεν ειδα.Δε μου'κανε ποτε κλικ αυτο το κοριτσι.Η Ηρα επιστρεφει 18 του μηνα
-Προμηθεως 14..Η ομορφη νταρντανα Σαμπρινα με τα θετικα σχολια.Την εχω στη λιστα πολθ καιρο τωρα...
-Προμηθεως 19.Η γνωστη Μαιρουλα η οποια κατα τη γνωμη μου ειναι υπερτιμημενη εδω μεσα και απο εμφανιση και απο περιποιηση.Ειναι απλα τυπικα καλη και τιποτα παραπανω.Σε σχεση δε με καποιες απο τις υπολοιπες πρωινες δεν πιανει μια η Μαιρουλα.Μη λεμε και μαλακιες μεταξυ μας τωρα
-Προμηθεως 25.Ναι...ναι...ναιιιι...η Ειρηνη.Και στην προηγουμενη κριτικη μου γι'αυτην ισως θεωρηθηκα υπερβολικος αλλα ο,τι και να πουμε ειναι λιγο.Ειλικρινα αναρωτιεμαι αν αξιζει να γραψω ή απλα να πω οτι οποιος δεν παει μαζι της δε μπορει να καταλαβει για τι πραμα μιλαω.Αλλα τελικα θα γραψω διθοτι ειμαι και τιμημενος :2funny: :2funny:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
καταθεση πριν λιγο στην Ειρηνη στο Προμηθεως 25 για 50ε με 69 και γυμνο τσιμπουκι.Η τσατσα ζητουσε 70ε αλλα εγω φωναξα την Ειρηνη που εδειχνε να με θυμοταν και μου'πε 50ε.'Παρακατω δε μπορω μωρο μου'.Ε καλα το συζητας της λεω...Η τσατσα αυτη παντα μου κανει τη δυσκολη και τελικα μου το κοβουν απο μονες τους οι κοπελες.Μετρια στην εμφανιση,κοντουλα με ωραια κωλαρα και μετρια βυζια κρεμαστα.Μεγαλοδειχνει αλλα υποψιαζομαι οτι δεν ειναι και πολυ μεγαλη.Τελοσπαντων βγαζει κατι το εκφυλο στο συνολο...

Συγχρονως με μενα αλλα πριν απο μενα μπηκε ενας τυπος οποτε λεω τωρα θα το φαω μισαωρο στην αναμονη.Σε 5 λεπτα τον ακουσα να ουρλιαζει τον τυπο!!Τοσο αντεξε ο μπαγασας...
Ερχεται σε μενα λοιπον και αρχιζω το ψησιμο...'Που εισαι ρε μωρο μου?Απο τοτε που εγραψα για σενα στο ιντερνετ τα καλυτερα σε ψαχνουν ολοι αλλα δε σε πετυχαινουν.Μαλιστα ενας σε εψαχνε σχεδον καθε μερα επειδη το'γραψα εγω και οταν σε πηρε εγραψε και αυτος τα καλυτερα για σενα(τον GAMEOVER εννουσα).Αλλα κι εγω δε μπορουσα να σε πετυχω..."
Την εκανα κομματια τη γυναικα,μου'πε και ευχαριστω μαλιστα.
Ο δρομος προς την κωλοτρυπιδα ειχε ανοιξει διαπλατα οπως και την προηγουμενη φορα αλλωστε :sunglasses: :sunglasses:
Αγκαλιες σε σταση σκαμνακι στην αρχη με βαθια γλωσσοφιλα και ταυτοχρονο τριψιμο πουτσας σε μουνι και κωλο.Με εσπρωξε κατω μετα και μ'αρχισε ενα τσιμπουκι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ με ακριβεια χιλιοστου θα ελεγα.Κοντεψα να τελειωσω στο διλεπτο ετσι...
Στη συνεχεια την εστησα απο κατω με μαξιλαρι κατω απ'τη μεση της,εγλειψα με μανια το υπεροχο μουνι της,το γουσταρε τρελα και κοντεψε να ξεριζωσει τις ρωγες της απ'την καυλα...
Καπου εκει ειναι που αρχιζει να της γυρναει το ματι απ΄την καυλα οποτε σαλιωμα στο δαχτυλο μου και ολο μεσα στην κωλοτρυπιδα...και οσο καυλωνει τοσο πιο πιεστικο γινεται το γλειψιμο στο μουνι της οποτε σαλιωμα και σε δευτερο δαχτυλο και χωσιμο και τα 2 μαζι με ρυθμο κομπρεσερ ομως αυτη τη φορα...Ουτε ο Ροκκο να'μουνα ο πουστης!
Ετσι οπως ειναι λοιπον στον κοσμο της ξανα τριψιμο οσο θελω και οπως θελω του πουτσου στο μουνι και στην τρυπα,ενα τιναγμα απο μερους της για να μου μπουκωσει τον πουτσο παλι με μανια,καποτα,λιγο σαλιο στην τρυπα παλι και ολος μεσα.Καμια 10αρια σπρωξιματα γιατι τοσο αντεξα,βγαλσιμο καποτας και ολα τα φλοκια σε μουνι,κοιλια,βυζια.Αυτο ητανε γαμησι κυριοι...
Με ξανατραβηξε να ξαπλωσω πανω της για μερικα γλωσσοφιλα ακομα,πασαλειφτηκα και με τα χυσια μου εκει αλλα χαλαλι της.

Ξερω ακουγομαι υπερβολικος αλλα τετοιο πραγμα εγω,τετοια ενταση στο γαμησι δεν εχω ξαναζησει.Την κανω οτι θελω αυτη τη γυναικα...Απλα δοκιμαστε την.

Και ενω εχει φυγει κι εγω ντυνομαι επιστρεφει σε κανα 2λεπτο με χαρτι και μολυβι και αυτη!!Ειχε την τιμητικη του το σαΪτ σημερα και τελευταια το χρησιμοποιω οσο μπορω και τελικα πιανει.Γραψε λεει που μπαινεις και βλεπεις αυτα που λενε για μενα...
Δε θυμομουν ομως αν πρεπει να εισαι μελος για να δεις τις κριτικες αλλα ετσι κι αλλιως το ειπα και στη Ζωη και στην Ειρηνη

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
al pacino δεν πεζαισε αγωρι μου με τιποτα εισε κορυφαρααααααα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:.χεσε το rastafari και το καθε ΠΑΠΑΡΙ.
που ησουν οταν με μαλωνε αυτο το κακο παιδακι??
Να μη τριβω λεει τον πουτσο μου...Αφεντικο στον πουτσο μας βαλαμε στα καλα καθουμενα

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ΕΒΛΕΠΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥΤΣΑ ΝΑ ΤΡΙΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΩ.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ΩΧ ΒΡΕ ΑΛ,σιγα μην κατσεισ να ασχολιθεισ με τα κολληματα του καθε κομπλεξικου......εχει ΚΑΨΟΥΛΙΑ εδω μεσααααααααααααα. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom