Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
που ησουν οταν με μαλωνε αυτο το κακο παιδακι??
Να μη τριβω λεει τον πουτσο μου...Αφεντικο στον πουτσο μας βαλαμε στα καλα καθουμενα

Ρε Al καντην και γυαλοχαρτο αν θελεις.
Τελειωσε το θεμα και λαθος μου που μιλησα τεσπα οτι καταλαβαινει ο καθενας ας κανει .
Και sorry αν σε προσβαλα δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου.

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Μπήκα και βλέπω 5 σελίδες καινούργιες και λέω μπας και έχουμε θέματα; Λες να ανοίξανε κανα ΦΚΚ να ξεστραβωθούμε;
Και διαβάζω ενήλικους να κριτικάρουν ενήλικους για πράματα που δεν χωράνε κριτική.
Τα πόσα δίνουμε και που τον τρίβουμε... ρε σεις μπας και παντρευτήκαμε μεταξύ μας και δεν το πήραμε γραμμή. Αυτά τα γράφω με φιλική διάθεση έτσι; Μην μου τσατίζεστε.
Btw o Αλ είναι μερακλής, δεν πηδάς τις πουτάνες που πηδάει γιατί φοβάσαι ή τις πηδάς γιατί είσαι kinky σαν αυτόν και θες να βγάλεις γούστα simple as that.
Το θέμα των παρασήμων είναι γνωστό σε όλους μας και όλοι ξέρουμε κάθε μια τι ρίσκα παίρνει άλλωστε γιαυτό είναι η ενημέρωση εδώ.  Το σταματάω εδώ λοιπόν.

Λεπόν στα ευχάριστα τώρα, πήδηξα βαφτισιμιά Jo. Κομοδίνο την λέμε τόσο καιρό αλλά σήμερα  είχα όρεξη για όμορφή γκόμενα και λέω πάμε και ότι βγει με απλό.
Μπαίνω μέσα, έχει πελάτη μέσα και είναι και τενόρος.
Ρωτάω σίγουρα η Αντριάννα δουλεύει ναι μου λέει, βρε μπράβο λέω που είσαι κάντο 50 το πρόγραμμα με ζουμερή πιπούλα.
Με τα πολλά μπαίνω μέσα έρχεται η Αντριάννα πίπα βαθιά υγρή με φαντασία και κοίταγμα, καραμπαλίκινκ... βρε το ικεα λέω βελτίωση.
Στον αγώνα την γυρνάω σε 2-3 στάσεις στο πισωκολήτο είχε και κολονοσκόπιση ούτε μη ούτε μα.
Λέω να μην γράψω κριτική μην με πείτε προμότορα λολ. Σκέφτομαι σοβαρά για τζακούζι κάποια στιγμή μαζί της...
Αυτά από μένα, καλά να περνάτε μπουρδελιάρηδες :cheesy:

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Μη τριβετε τις πουτσες σας σε μουνια
Μη κανετε γλυφομουνια και γυμνα και ισπανικα
Μη δινετε γλωσσοφιλα
Μη μπαινετε σε τσακουζια , μη περνετε προγραμματα
Μη δινετε λετφα σε πουτανες
Μη πατε στα μπουρδελα ειναι του Σατανα
ειναι του Σατανα ειναι του Σατανα ειναι του Σατανα
ουουου 666 ουουουο 667 ουουουου 668 φτου και βγαινω

http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/media/athpride.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

[color=red][font=Verdana][font=Verdana][font=Verdana]ουουου 669 φτου και μπαίνω  :fuck1:[/font][/font][/font][/color]

το τελευταίο στοιχάκι αφειερωμένο στον Al Pacino

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
η Ειρηνη μου'πε οτι τα διαβαζει τα ελληνικα γιατι κι εγω απορησα...Για τη Ζωη δε παιρνω και ορκο.
Απο την αλλη η Ζωη οταν με ρωτησε'Που με ξερεις' ηταν μια καλη πασα να το ριξω.Για την Ειρηνη η αληθεια ειναι οτι'εκβιασα' λιγο την κατασταση και επιασε.Αρα τις ενδιαφερει και αυτες που γνωριζουν οτι δε σκιζουν απο εμφανιση μαλλον το επιδιωκουν κιολας.
Και επισης την ωρα που καθομουν στο σαλονι στο Τανταλου 8 και εξηγουσα στη Ζωη πως θα μπει στο σαϊτ η γριουλα τσατσα που γυφτοφερνει λιγο μπηκε αμεσως στο νοημα...Πες μου τι γραφουν και για τις αλλες κοπελες και ειδικα για την Κελλυ....
Της λεω οτι ολα ειναι αρνητικα για την Κελλυ...κουνησε καταφατικα το κεφαλι και ειπε στη Ζωη...αυτη κοροΪδευει τα παιδακια τιποτα δεν κανει μεσα.Και να φανταστειτε οτι η συγκεκριμενη τσατσα τη δουλεψε πολυ την Κελλυ.

Πανω εκει λοιπον της λεω οτι για την Καμελια ομως γραφουν ολοι τα καλυτερα και ας μην την πιανει το ματι και πολυ.Τα ξερω ειπε η θειτσα...
Μεχρι και οι γριες εχουν μια ιδεα...

Γιατι?Το αλλο...φιλη μου τσατσα απο στουντιο καθε φορα με ρωταει τι βαθμολογια βαζουν σ'αυτην :2funny: :2funny:Για την κοπελα δε ρωταει αλλα μονο γι'αυτην.
Αρα ασχολουνται αρκετα με το σαϊτ αν κι εγω στην αρχη πιστευα οτι ειναι μια μαλακια και δεν παιζει ρολο

Πριν απο τεσσερα χρονια περιπου, ειχα ανοιξει την συζητηση για το site με την Εφη.
Μου εφερε κι΄αυτη χαρτακι να της γραψω την διευθυνση.
Μετα η Εφη εβαλε και την Αφρουλα στο παιχνιδι, η οποια μαλιστα εχει και μερικα post.
Λιγους μηνες μετα η Εφη μου ειπε οτι σταματησαν να ασχολουνται γιατι τις ειχαν ταραξει
στα προσβλητικα π.μ. ανοητοι αγνωστοι αναγνωστες.

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Γεια σας παιδιά. Άυριο θα έχουμε "επιστροφή papazits" και θα ήθελα να με ενημερώσετε όποιος ξέρει για το τί καλό παίζει αυτές τις μέρες στα σπιτάκια της πόλης. Βερόνικα, Έφη, Αφρούλα, Νικόλ, Σάρα, η άλλη η πορνοστάρ με ονοματεπώνυμο η η νταρντανοχριστίνα η ρουμάνα kinky δουλεύουν αυτό το καιρό? Ευχαριστώ για τη βοήθεια που θα με δώσετε... :rockon:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Καλα το περνω πισω κοτσανα ειπα παλι . :headbang:
Συγνωμη χαγκεμ . :) :cool2:
Οσο για το μαγαζι το ευχομαι τα καλυτερα....
Δεκτη φυσικα η συγνωμη.

Συγνωμη για τα παρακατω off topic. Μπορειτε να τα αγνοησετε.

Επειδη ακουστηκε χθες πολλες φορες η φραση, "οποιος τα 'χει τ΄ακουμπαει"
με σαφεις αναφορες σ' εμενα που τ΄ακουμπησα στην Καντυ, εχω να πω οτι
πραγματικα το ευχαριστηθηκα, που για μια μερα με κανατε να αισθανθω πλουσιος!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Για ολα φταιει αυτος ο αλητης ο jo, που πριν λιγες μερες με χαρακτηρισε
"πλουσιο επαρχιωτη μηχανοβιο"
Υποσχομαι λοιπον να βρω χρηματα να αγορασω σαμπανιες, να βαλω την Καντυ να τις αδειασει
στο jacuzzi, και να τον πνιξει σ΄αυτες!!
Αν και τωρα που το καλοσκεφτομαι, αν οργανωσω το σχεδιο αυτο με την La Femme, ισως
να μου βγει και τσαμπα, γιατι κι΄αυτη του εχει μαζεμενα απ΄οτι διαβαζω!!!!

makisoeo

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
peace συναθλητεσ για να μην εχουμε κανα ροντεο εκει εξο στο βαρδαρη :2funny: :2funny: :2funny: υπαρχη και το [ΡΜ] να λυνουμε τα προσωπικα μασ, τεσπα η βερα :smitten: μασ αποχεραιτησε σημερα το πρωι :'( εχθεσ πηγα τελικα στη καντι αλλα δεν δουλευε αυτη αλλα μια μαντυ με ειπαι αν δεν κανο λαθοσ και εφυγα για βαρδαρι οπου πρωτα εκανα καταθεση :jerking:σε ενα κομοδινο σαπφωσ 20 ουτε θυμαμαι πωσ τι λενε εμφανισιακα καλη αλλα μεσα :zzzzz: και αφου εφυγα απο εκει πηγα στη :smitten: :smitten:βερονικα :grin: οταν ξανακατευω βαρδαρι υποσχομαι να κανο μαι καλη αναφορα ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Γεια σας παιδιά. Άυριο θα έχουμε "επιστροφή papazits" και θα ήθελα να με ενημερώσετε όποιος ξέρει για το τί καλό παίζει αυτές τις μέρες στα σπιτάκια της πόλης. Βερόνικα, Έφη, Αφρούλα, Νικόλ, Σάρα, η άλλη η πορνοστάρ με ονοματεπώνυμο η η νταρντανοχριστίνα η ρουμάνα kinky δουλεύουν αυτό το καιρό? Ευχαριστώ για τη βοήθεια που θα με δώσετε... :rockon:
νικολ σιγουρα ναι,μαρτινα ναι,χριστινα ισως επεστρεφε απο πεμπτη παρασκευη μου χαν πει....σαρα οχι...ισως σταματησε;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
peace συναθλητεσ για να μην εχουμε κανα ροντεο εκει εξο στο βαρδαρη :2funny: :2funny: :2funny: υπαρχη και το [ΡΜ] να λυνουμε τα προσωπικα μασ, τεσπα η βερα :smitten: μασ αποχεραιτησε σημερα το πρωι :'( εχθεσ πηγα τελικα στη καντι αλλα δεν δουλευε αυτη αλλα μια μαντυ με ειπαι αν δεν κανο λαθοσ και εφυγα για βαρδαρι οπου πρωτα εκανα καταθεση :jerking:σε ενα κομοδινο σαπφωσ 20 ουτε θυμαμαι πωσ τι λενε εμφανισιακα καλη αλλα μεσα :zzzzz: και αφου εφυγα απο εκει πηγα στη :smitten: :smitten:βερονικα :grin: οταν ξανακατευω βαρδαρι υποσχομαι να κανο μαι καλη αναφορα ;)
εφαγες κελλυ και συ;περαστικα

makisoeo

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
:s&m_1:
εφαγες κελλυ και συ;περαστικα
οχι η ξανθια φιλε gl μια αλλη ετσι λιγο νταρτανα με ωραιο :tits: και πολη καλη κωλαρα  θα ηταν κατα τησ 10 το βραδυ οταν τη πηρα αυτη  μαλλον [απογευματινη ] ηταν, αλλα μακρια το κοριτσι  :zzzzz: :zzzzz:βαθεια.

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
ποτε γυρναει η Μαρινα απο Τανταλου 8 εχει κανεις ενημερωση;

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
:s&m_1: οχι η ξανθια φιλε gl μια αλλη ετσι λιγο νταρτανα με ωραιο :tits: και πολη καλη κωλαρα  θα ηταν κατα τησ 10 το βραδυ οταν τη πηρα αυτη  μαλλον [απογευματινη ] ηταν, αλλα μακρια το κοριτσι  :zzzzz: :zzzzz:βαθεια.
Ποια ρε η Νταιανα η Μολδαβέζα κομοδίνο?  :think:

Χωρις Βέρο τι να επιλέξω γμτ?  :think: Έφη? Αφρούλα? Δουλεύουν αυτές?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μπήκα και βλέπω 5 σελίδες καινούργιες και λέω μπας και έχουμε θέματα; Λες να ανοίξανε κανα ΦΚΚ να ξεστραβωθούμε;
Και διαβάζω ενήλικους να κριτικάρουν ενήλικους για πράματα που δεν χωράνε κριτική.
Τα πόσα δίνουμε και που τον τρίβουμε... ρε σεις μπας και παντρευτήκαμε μεταξύ μας και δεν το πήραμε γραμμή. Αυτά τα γράφω με φιλική διάθεση έτσι; Μην μου τσατίζεστε.
Btw o Αλ είναι μερακλής, δεν πηδάς τις πουτάνες που πηδάει γιατί φοβάσαι ή τις πηδάς γιατί είσαι kinky σαν αυτόν και θες να βγάλεις γούστα simple as that.
Το θέμα των παρασήμων είναι γνωστό σε όλους μας και όλοι ξέρουμε κάθε μια τι ρίσκα παίρνει άλλωστε γιαυτό είναι η ενημέρωση εδώ.  Το σταματάω εδώ λοιπόν.

Λεπόν στα ευχάριστα τώρα, πήδηξα βαφτισιμιά Jo. Κομοδίνο την λέμε τόσο καιρό αλλά σήμερα  είχα όρεξη για όμορφή γκόμενα και λέω πάμε και ότι βγει με απλό.
Μπαίνω μέσα, έχει πελάτη μέσα και είναι και τενόρος.
Ρωτάω σίγουρα η Αντριάννα δουλεύει ναι μου λέει, βρε μπράβο λέω που είσαι κάντο 50 το πρόγραμμα με ζουμερή πιπούλα.
Με τα πολλά μπαίνω μέσα έρχεται η Αντριάννα πίπα βαθιά υγρή με φαντασία και κοίταγμα, καραμπαλίκινκ... βρε το ικεα λέω βελτίωση.
Στον αγώνα την γυρνάω σε 2-3 στάσεις στο πισωκολήτο είχε και κολονοσκόπιση ούτε μη ούτε μα.
Λέω να μην γράψω κριτική μην με πείτε προμότορα λολ. Σκέφτομαι σοβαρά για τζακούζι κάποια στιγμή μαζί της...
Αυτά από μένα, καλά να περνάτε μπουρδελιάρηδες :cheesy:

εεεε που σε συ ρε ? , :think:

Κριτικη φυσικα και θα γραψεις , ασε τα προμοτοριλικια και ξεκινα
ειπαμε καλο το κραξιμο αλλα και τα βηματα προοδου πρεπει αν επιβραβευονται
αν δε γραψεις θα σε πω προμοτορα αλλου καταστηματρος που κρηβει την αληθεια

Για τζακουζι αν σαρεσε ορμα , η εκκλησια εχει απ τα καλυτερα μηχανηματα  :dancing:
καινουρια ορθογωνια ευρηχωρα με αρκετα κολπα που κανουν μπουρ μπουρ και σου γαργαλανε τ @@ κια  :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
το ξεχασα χθες στην αναφορα μου :jerking: :jerking:
-Σαπφους 8.Η Τερεζα.μελαχρινη ισιο μακρυ μαλλι,ομορφο προσωπο αλλα μικροσκοπικη στο συνολο.Πρωτη φορα την εβλεπα

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
το ξεχασα χθες στην αναφορα μου :jerking: :jerking:
-Σαπφους 8.Η Τερεζα.μελαχρινη ισιο μακρυ μαλλι,ομορφο προσωπο αλλα μικροσκοπικη στο συνολο.Πρωτη φορα την εβλεπα

Ναι την είχα δει και εγώ το περασμένο Σάββατο στη βόλτα μου, εμένα στο πρόσωπο δεν με πολυάρεσε, αλλά γενικά σαν petit γκομενάκι συνολικά δεν είναι άσχημη. Μάλιστα στο δωμάτιο που πηδούσε ο συναθλητής, επιδή έκανε αρκετή ώρα να βγει από μέσα η τσατσά την έκανε χειρονομία κουνόντας το χέρι της πάνω κάτω. Δεν έχει άσχημες κριτικές είναι και ρούκυ και δεν αποκλείεται να τιμηθεί στο μέλλον.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Γεια σας παιδιά. Άυριο θα έχουμε "επιστροφή papazits"

Παλι με σακο θα εισαι ?  :think:

Λιγους μηνες μετα η Εφη μου ειπε οτι σταματησαν να ασχολουνται γιατι τις ειχαν ταραξει
στα προσβλητικα π.μ. ανοητοι αγνωστοι αναγνωστες.

Υπαρχει απλα ρυθμηση και τα κοβεις τα ΠΜ ετσι απλα
οταν μπει και το Ignore θα ειναι ολα καλυτερα  :dancing:
θα επιλεγεις ποιανου μαλακιες δε θες να βλεπεις και μια χαρα  :dancing:

Για ολα φταιει αυτος ο αλητης ο jo, που πριν λιγες μερες με χαρακτηρισε
"πλουσιο επαρχιωτη μηχανοβιο"
Υποσχομαι λοιπον να βρω χρηματα να αγορασω σαμπανιες, να βαλω την Καντυ να τις αδειασει
στο jacuzzi, και να τον πνιξει σ΄αυτες!!
Αν και τωρα που το καλοσκεφτομαι, αν οργανωσω το σχεδιο αυτο με την La Femme, ισως
να μου βγει και τσαμπα, γιατι κι΄αυτη του εχει μαζεμενα απ΄οτι διαβαζω!!!!

Εεεεπ τι εχουμε εδω ? σχεδιο εξοντωσης ? ... βρειτε αλλο τροπο με την φιλη σου την Λαφαμαινα
με πνιγμο τα "βατραχια" δε ξεπαστρευονται  :birdman:
ΟΥΚ  :rockon:

Δε ησουν εσυ οφφ τοπικ  μην απολογησε .. αλλοι ηταν off forum τεςπα ..

Λεπων ... ασυρματη τσαρκα
Μαντζαρου Η Μαρτινα τροχοι ..εε ροδες ηθελα πω η Πορνοσταρ.
Τσιρκο η Λαουρα σταθερη κι ακουραστη ..
Φριξου 14 αλλη Λαουρα η Ισπανιντα
Λα φαμ η Μαρια η οποια εκτος απο ομορφη
που ειναι εχει και ωραια φωνη , χεχε
Η Λουση δεν δουλευει ακομη .. υπομονη
Στις βιλλες /  Καντυ Prive  / Μαντυ erotica
Ερημητη η Αννα

Κεφαληνιας το 698484.... εχει φραγη λεει
Σααλ δε το σηκωσαν
Κωλετη επισης
Εκκλησια το τηλ ειναι οφφ , εκτος αν το αλλαξανε
Ας ρωτησει αν παει να κοινωνισει κανεις ...

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.538
Πόντοι
7.095
Poli viastika ( den ksero gt vgazei greeklish kollise )
ksanapiga stin karmen katexaki...
parolo pou eixa 30 eno arxika ithele 40 mpika...
gia karmen veltiothike poli...gia alli tha elega apla aksioprepis...
sorry kai pala gia ta greeklish as ta allaksei o antisthenis

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
Poli viastika ( den ksero gt vgazei greeklish kollise )
ksanapiga stin karmen katexaki...
parolo pou eixa 30 eno arxika ithele 40 mpika...
gia karmen veltiothike poli...gia alli tha elega apla aksioprepis...
sorry kai pala gia ta greeklish as ta allaksei o antisthenis

Δηλαδη.??  :think: Τωρα ανοιγοκλεινει τα ματια οταν την γαμας.???  :2funny: :2funny:

iver

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
mandy= κομοδινο τιποτα αλλο μαγκες εκλαψα τα 40 ευρω...αυτα

iver

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια Προτινεται κατι καλο.και ας μην ειναι τοσο καλο σε εμφανιση.αρκει να μην κλαψω τα 40 ευρω παλι!η νικολ ηταν τοπ απο σερβις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom