You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ααα.....τωρα το αλλαξαμε το τροπαρι;πριν ελεγε οτι σταματησε ......Απο ότι μου είπε η τσατσά, η Σάρα επιστρέφει μετά τις 20 του μηνός!!!οπότε αναμένουμε...
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
πριν ελεγε οτι σταματησε ......
Μόλις τελειώνουν τα λεφτά πρόεδρε επιστρέφουν... μέχρι να τελειώσουν αποσύρονται!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μπα....η σαρα πρεπει να κανε καλη μπαζα,τοσο χρονια στην πιατσα....εκτος αν της τα τρωει αλλοςΜόλις τελειώνουν τα λεφτά πρόεδρε επιστρέφουν... μέχρι να τελειώσουν αποσύρονται!
new york boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 95
- Πόντοι
- 1
Θελω να ευχαριστησω τους συναγωνιστες που επισημαναν την παρουσια της Καντυ, της ψηλης ξανθιας, που ειναι ειτε στην Φριξου ειτε στην Κοροβαγκου.(επιτελους ξανανανοιξε) Πολυ μωρο! τρελο μουνι. Μετα απο ενα μαζι της που να κοιταξεις φυσιολογικες κοπελες!!! ετσι χαλανε οι ανδρες σημερα......
της ειπα οτι τα 70ευρω για το 69 ειναι πολλα αλλα δεν φανηκε προθυμη να μειωσει την τιμη. Γενικα οταν παμε με καποια γνωμη ειναι να επισημαινουμε την ακριβεια και να ζηταμε φθηνοτερα προγραμματα και να μην παιρνουμε προγραμματα. να νιωσουν τη λαικη κατακραυγη!!!χαχχαχχαχ....
στο μαμισι καλη ηταν και αρκετα προθυμη, αντεξε ενα απο τα πιο δυνατα σφυροκοπηματα που εχω κανει σε πισοκολλητο
Τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους.
της ειπα οτι τα 70ευρω για το 69 ειναι πολλα αλλα δεν φανηκε προθυμη να μειωσει την τιμη. Γενικα οταν παμε με καποια γνωμη ειναι να επισημαινουμε την ακριβεια και να ζηταμε φθηνοτερα προγραμματα και να μην παιρνουμε προγραμματα. να νιωσουν τη λαικη κατακραυγη!!!χαχχαχχαχ....
στο μαμισι καλη ηταν και αρκετα προθυμη, αντεξε ενα απο τα πιο δυνατα σφυροκοπηματα που εχω κανει σε πισοκολλητο
Τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους.
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
ξεχασα να αναφερω προχθες βραδυ ενα πολυ μικρο περασμα απο βαρδαρη με ενα φιλο.στο τανταλου 14 ηταν η βικυ,ερημιτη η αννα και προμηθεως πανω στο 25 βγηκε μια ξανθουλα μετρια αλλα με πολυ συμπαθητικο κωλαρακι.ετσι φανηκε τουλαχιστον! πολυ προλογο απο την καταπληκτικη μαυρομαλλα και ομορφη τσατσα,μας λεει μισελ καινοθρια και εκανε μνεια κυριως για το ποσο δεν βιαζεται ουτε η μισελ ουτε η ιδια η τσατσα να χτρυπαει πορτες κτλ κτλ.και ελεγε οση ωρα θελετε,ειναι εξυπηρετικοτατη.τελικα περασε μεσα ο φιλος μονο. βγηκε και μου ειπε τα καλυτερα! ηθελε να ξαναμπει χεχε.ξερουμε τιποτα για αυτην? σκεφτομαι να της δωσω εναν..
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
προυπηρχε αθηνα....δες κριτικες στο λινκ που εδωσα πισω....συγγρου 144 κλπαυτη η σαρα στο αλλο site ειναι καινουργια ή προυπηρχε?
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Είχα φάει ναι, καλά είχα περάσει δεν μπορώ να πω! Αν αδυνάτησε τώρα γίνεται ενδιαφέρουσα η κατάσταση!
Η περιφερεια της ηταν στο οριο την Πρωτομαγια
αν εχασε καλο θα εκανε .. παντως το σκαρι της ειναι .. " νταρντανικο "
Απο μενα εχει ενα επαναληπτικο εισητηριο .. την εψαχνα αλλωστε
Φανταζομαι και ο gl μετα τις τελευταιες αποκαλυψεις περι αυταρχικου
την εχει στην λιστα
απο βδομαδα τεεερμα κομμενα ολα θα γινω καλο παιδακι, σπιτογατος...!!
jo βρηκα και το νεο αβαταρ μου για απο βδομαδα.!!
Ναι ε ? τραβας χειροφρενο ... χρειαζετε κι αυτο
Τι εχεις στο μυαλο για αποχαιρετηστηριο ?
υγ
geia soy paixtroni
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
καλα στεφανα καραμαν.....περιμενω προσκλητηριο...... ;)απο βδομαδα τεεερμα κομμενα ολα θα γινω καλο παιδακι, σπιτογατος...!!
jo βρηκα και το νεο αβαταρ μου για απο βδομαδα.!!
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.776
- Πόντοι
- 11.585
STELIOS77
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.824
- Πόντοι
- 6.265
ΡΕΜΑΛΙΑ!
αλλη μια απο τις καμμενες μεταμεσονυχτιες βαρδαρομπουρδελοτσαρκες μου που με εχουν καταξιωσει εξελιχτηκε πριν λιγη ωρα
και βασικα εγινε μονο για ενημερωση καθως δεν ειχα σκοπο να καταθεσω
για σας τα κανα παλι βρε παλιοπαιδα!
Ξεκιναω
Τανταλου 14(αλουμινατο) η μερτσυ μελαχρινο νταρντνομωρο
λοιπον εδω επαιξε σκηνικο στο σαλονι,η μερτσυ καθως πηγα να την κανω μου ορμηξε στο σαλονι και κυριολεχτικα δεν με αφηνε να φυγω
σε μια φαση γαντζωθηκε απο πανω μου και κυριολεχτικα καθως εγω εφευγα την εσερνα στο πατωμα!
καλα ειπαμε να γινεται ενα παιχνιδακι στο σαλονι αλλα αυτο ξεφυγε απο τα ορια του χαριτωμενου η του αγαπησιαρικου και εγινε ενοχλητικο
και για αυτο εχω να πω μερτσυ αντε και γαμησου!και η τσατσα μαζι
τανταλου 8(μαρινοσπιτο) ΟΛΑΛΑ!!νταιζη!!!
τι μωρο ηταν αυτο??γιατι δεν εχω ακουσει πληροφοριες για αυτην???
μαυρο ζγουρο μακρι μαλλι και βυζαρες απιστευτες βυζαρες ομως
μου θυμισε φοιτητρια 20 χρονη που συχναζει σε μπαρ στην παραλια και θες να ξεσκισεις ωραιο και το τατουαζακι πισω στην μεση
στην ΦΑΚ ΛΙΣΤ μπαινει δοκιμαστε το ρεμαλια και γραψτε κριτικη!
ΟΡΜΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Σαπφως 20(κελοσπιτο)ποια ειναι η κελυ
ωραια..ηξερα οτι δεν θα παιρνουσα αλλα παρολα αυτα περιμενα μεχρι να βγει...
ΤΙ ΚΑΥΛΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΕΛΛΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΩΛΑΘΡΑ ΣΟΥ με ασπρο κορδονακι τα ειδα ολα α ρε ψωλα καμια φορα θα κανω την μαλακια και θα σε ξαναπαρω...
Τανταλου κ σαπφους γωνια(πρασινο)η αλισια
καλα ρε πουστη μου αυτην οταν την ειχα παρει πριν κανα χρονο ηταν μια εντυπωσιακη παρουσια και αρκετα εργατικη μεσα
τωρα πως στο πουτσο εγινε ετσι???ερεψε η κοπελα μαζεψε..χαλασε..κριμα
Σαπφως 7η παμε ελα ιονελα (τσεχα και καλα)ξανθο μωρο την εχω παρει εχω και κριτικη οποιος θελεις ας διαβασει
Σαπφως 5η ανιτα?(μαλλον κατα 90%)δεν θυμαμαι ονομα μελαχρινη την εχω πετυχει και στο κελλοσπιτο δεν μου κανε κλικ
Σαπφως 8(ανορθφογραφο)η μικρη Τερεζα πατησε το τεζαααα
τερεζα την λεγαν την κοπελα!μελαχρινη μακρι ισιο μαυρο μαλλι κοντοπουτανο βγηκε ξωβυζο στο σαλονι αξιογαμητη θα λεγα(ινφο εχουμε?)
Προμηθεως 19(μαιροσπιτο)βικυ λεει
ωπ λεω το κομοδινο απο το αλουμινατο ηρθε εδω λεω??βγαινει καμια σχεση ξανθια με κοντο καρε μαλλι αρκετα ωραια θα ελεγα,διαφορετικη παρουσια με το στυλακι που εχει
Προμηθεως 25(τερμα πανω)λεω αν πετυχω καμια αννα θα την ξεσκισω αυτην την φορα δεν γλιτωνει και ας μην ημουν για καταθεση
-καινουργια κοπελα πριν 3 μερες ηρθε λεει η τσαστα...μισελ??καπως ετσι την ειπε
μια ξανθουλα τιποτα το ιδιαιτερο εμφανισιακα και ψιλοφοβισμενη
αυτα απο μεναα
υ.γ εγκαινιαζω και το νεο μου αβαταρ το οποιο δινει απαντησεις
και σε μερικους που το παιζουν ιστορια για το υψος τους γιατι και εμεις που ειμαστε λιγο κοντυτερη(1.60 με τα χερια στην αναταση )εχουμε δικαιωμα στις ψηλες γκομενες!
επισης δινει και ενα μυνημα στο αθηναικοκεφαλοκεντρικοκομμουνιστικοκφασιστικοιμπεριλαστικο καθεστως του τζο
ο αγωνας συνεχιζεται
μουνια υπαρχουν
αλλη μια απο τις καμμενες μεταμεσονυχτιες βαρδαρομπουρδελοτσαρκες μου που με εχουν καταξιωσει εξελιχτηκε πριν λιγη ωρα
Ξεκιναω
λοιπον εδω επαιξε σκηνικο στο σαλονι,η μερτσυ καθως πηγα να την κανω μου ορμηξε στο σαλονι και κυριολεχτικα δεν με αφηνε να φυγω
σε μια φαση γαντζωθηκε απο πανω μου και κυριολεχτικα καθως εγω εφευγα την εσερνα στο πατωμα!
καλα ειπαμε να γινεται ενα παιχνιδακι στο σαλονι αλλα αυτο ξεφυγε απο τα ορια του χαριτωμενου η του αγαπησιαρικου και εγινε ενοχλητικο
μου θυμισε φοιτητρια 20 χρονη που συχναζει σε μπαρ στην παραλια και θες να ξεσκισεις ωραιο και το τατουαζακι πισω στην μεση
ΤΙ ΚΑΥΛΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΕΛΛΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΩΛΑΘΡΑ ΣΟΥ με ασπρο κορδονακι τα ειδα ολα α ρε ψωλα καμια φορα θα κανω την μαλακια και θα σε ξαναπαρω...
καλα ρε πουστη μου αυτην οταν την ειχα παρει πριν κανα χρονο ηταν μια εντυπωσιακη παρουσια και αρκετα εργατικη μεσα
Σαπφως 7η παμε ελα ιονελα (τσεχα και καλα)ξανθο μωρο την εχω παρει εχω και κριτικη οποιος θελεις ας διαβασει
Σαπφως 5η ανιτα?(μαλλον κατα 90%)δεν θυμαμαι ονομα μελαχρινη την εχω πετυχει και στο κελλοσπιτο δεν μου κανε κλικ
τερεζα την λεγαν την κοπελα!μελαχρινη μακρι ισιο μαυρο μαλλι κοντοπουτανο βγηκε ξωβυζο στο σαλονι αξιογαμητη θα λεγα(ινφο εχουμε?)
ωπ λεω το κομοδινο απο το αλουμινατο ηρθε εδω λεω??βγαινει καμια σχεση ξανθια με κοντο καρε μαλλι αρκετα ωραια θα ελεγα,διαφορετικη παρουσια με το στυλακι που εχει
Προμηθεως 25(τερμα πανω)λεω αν πετυχω καμια αννα θα την ξεσκισω αυτην την φορα δεν γλιτωνει και ας μην ημουν για καταθεση
αυτα απο μεναα
και σε μερικους που το παιζουν ιστορια για το υψος τους γιατι και εμεις που ειμαστε λιγο κοντυτερη(1.60 με τα χερια στην αναταση )εχουμε δικαιωμα στις ψηλες γκομενες!
επισης δινει και ενα μυνημα στο αθηναικοκεφαλοκεντρικοκομμουνιστικοκφασιστικοιμπεριλαστικο καθεστως του τζο
ο αγωνας συνεχιζεται
μουνια υπαρχουν
rastafari2008
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ωραια αναφορα
Δεν θα ην χαρακτηριζα ετσι αλλα την δευτερη φορα που πηγα ηταν ποιο νταουν απ την πρωτη ...
κριμα ...
επεσε κι αλλο δηλαδι ?
για πες τοσο χαλι ?
Απο εμφανιση ειναι τουμπανογραβιερα φιλε μου δεν λεω.Δεν ξερω γουστα ειναι αυτα.αλλα μεσα εμενα δεν μαρεσε σε σχεση με αλλες απο σερβις.ετσι ψιλο ντουν ηταν οπως τα λες.συν οτι πονουσε και δεν ηθελε δυνατα.Ενας παιχτης θελω να με πει αμα θυμαται μια αλλη γερμανιδα που δουλευε στο βιλλα με ταττου στο μπουτι παλι γερμανιδα και αυτη και τατου στον κωλο!και αν καταλαβε ποια λεω.να με πει πως την λενε(δεν θυμαμαι) και αμα δουλευει πουθενα τωρα.
kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
Μπραβο Στελιο δωσεεεεεεεεεε , πολυ ωραια αναφορα και ωραιο αβαταρΡΕΜΑΛΙΑ!
Ξεκιναω
αυτα απο μεναα
ο αγωνας συνεχιζεται
μουνια υπαρχουν
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
πρωινη αναφορα και εχουμε
-26ης οκτ 52 ινα ή καπως ετσι....καινουρια κοπελα...αναμενεται αναγνωριση εκ του συνεγγυς...η τσατσα λεει ειναι 2 ημερες στην δουλεια....
-τανταλου 14 η κατερινα και βραδυ η μερσυ
-σααλ η ευα
-ερημιτου η πετρουλα
-ουρανου 26 η ναντια μαλλον απο οτι ειπε η πετρουλα
-σαπφους 20 νταιανα συμφωνα με την τσατσα του αδελφου μαγαζιου της βιλκας
-κοροβαγκου 5 η μαντλεν με τα τατου και την σεξι φωνη
-φριξου 14 η χριστινα αkα λιλυ ακα ξεπετολιλυ και βραδυ το θωρηκτο λαουρα
-τσιρκο η βικυ και βραδινη η ουγγαρεζα μικρη θεα λαουρα
-κωλετη η νικολ και αφρουλα παλι απο βδομαδα ....μ αρεσει αυτη η ατακα τελικα.....
-ματζαρου 14 η αντζελα
-λαφαμ δεν απανταει αλλα κατα τα λεγομενα της αννας θα ειναι η κατα την γνωμη μου πιο εκφυλη πουτανα της θεσσαλονικης η χριστινα
-κεφαλληνιας με φραγη αλλα μαλλον η ναταλι η βυζαρου παιζει μονη της μπαλα εκει....
αυτα απο τηλεφωνου για οσους ψηνονται να εξορμησουν....εχει παντως καλες επιλογες....μαντλεν,χριστινα,καντυ,ναταλι κατεμε,νταιανα,πετρουλα και ευα και ναντια ειναι σταθερες αξιες αναλογα τα γουστα.....
-26ης οκτ 52 ινα ή καπως ετσι....καινουρια κοπελα...αναμενεται αναγνωριση εκ του συνεγγυς...η τσατσα λεει ειναι 2 ημερες στην δουλεια....
-σααλ η ευα
-ερημιτου η πετρουλα
-φριξου 14 η χριστινα αkα λιλυ ακα ξεπετολιλυ και βραδυ το θωρηκτο λαουρα
-κωλετη η νικολ και αφρουλα παλι απο βδομαδα ....μ αρεσει αυτη η ατακα τελικα.....
-ματζαρου 14 η αντζελα
-λαφαμ δεν απανταει αλλα κατα τα λεγομενα της αννας θα ειναι η κατα την γνωμη μου πιο εκφυλη πουτανα της θεσσαλονικης η χριστινα
-κεφαλληνιας με φραγη αλλα μαλλον η ναταλι η βυζαρου παιζει μονη της μπαλα εκει....
αυτα απο τηλεφωνου για οσους ψηνονται να εξορμησουν....εχει παντως καλες επιλογες....μαντλεν,χριστινα,καντυ,ναταλι κατεμε,νταιανα,πετρουλα και ευα και ναντια ειναι σταθερες αξιες αναλογα τα γουστα.....
kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
καλημερα freund ωραιοςπρωινη αναφορα και εχουμε
-σααλ η ευα
-ερημιτου η πετρουλα
-φριξου 14 η χριστινα αλα λιλυ ακα ξεπετολιλυ και βραδυ το θωρηκτο λαουρα
-ματζαρου 14 η αντζελα
αυτα απο τηλεφωνου για οσους ψηνονται να εξορμησουν....εχει παντως καλες επιλογες....μαντλεν,χριστινα,καντυ,ναταλι κατεμε,νταιανα,πετρουλα και ευα και ναντια ειναι σταθερες αξιες αναλογα τα γουστα.....σωστος ο φιλος
Επισκέπτης
Ίσως αργότερα τσεκάρω τον νέο απαγορεύμενο καρπό την Ίνα που ανέφερες κύριε πρόεδρε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις