Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 81 άτομα (9 μέλη και 72 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
φιλε michael δεν νομιζω  να ναι θεμα επιλογης .  νηφαλιοτατος ημουν , σενιος ,καθαρος και με το αρωματακι μου   :2funny:

η πολιτικη του μαγαζιου γενικως ειναι της ξεπετας.. τουλαχιστον στο απλο. ψεκαστε σκουπιστε τελιωσατε  , τοσο με μαντυ οσο και με αντριανα. και αφου σου λει  εμφανισιακα οι πουτανες εκει ειναι ενα επιπεδο πανω ,  το κανω 50 και οποιος τσιμπησε τσιμπησε  ...
παντως δεν ξερω αν ειναι μονο για καντυ η και για τις υπολοιπες  η το λεγε μονο σε μενα για να μου φαει ενα 10ρικο παραπανω  :knuppel:

απο κει και περα , αντικειμενικα για ενα τζακουζακι με την καντυ θα το σκεφτομουν  .. για 50 ομως μαλλον  δεν αξιζει.
ειναι απλο παιδια.μην το παιδευετε...η γκομενα δουλευε αθηνα συγγρου 144 κλπ...εκει το απλο παει πενηνταρικο.....για να ρθει σαλονικα πηρε εγγυηση οτι θα παιρνει τα ιδια....αρα απλα επειδη εδω εχουμε ακομα σαρανταρι της ειπαν να το πλασαρει το απλο ως δηθεν προγραμμα με ισπανικο της πλακας..... ;)

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
gl τωρα που θα παρει τα αρχιδια μας εδω στη θεσσαλονικη θα μαθει να δουλευει και με λιγοτερα..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
gl τωρα που θα παρει τα αρχιδια μας εδω στη θεσσαλονικη θα μαθει να δουλευει και με λιγοτερα..
ελα μωρε αυτη μια αρπαχτη κανει μην αγχωνεσαι.....αλλαζει και λιγο τον αερα της.....εχει και ΔΕΘ σε λιγο,θα ρθουν επισκεπτες και ξενοι ....θα βγει παλι το μεροκαματο....μακαριοι οι αγνοωντες .....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και να σου πω και κατι...και σαρανταρι να το βαλει αμα ειναι να γαμας το ψυγειο επειτα, να το βρασω....το θεμα ειναι αξιζει η γκομενα ή οχι στο κρεβατι;απο οτι αρχιζω να διαβλεπω απο τις κριτικες μαλλον οχι.....

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
χθεσινη βολτα  στα στουντιο και μπουρδελα της πολης ...  η κατασταση παραμενει κλασικα στασιμη ,
με εξαιρεση ισως την αφιξη της καντυ στο βιλα ερωτικα.. Τα κακα νεα ομως οτι  οι τιμες παιζουν απο 50 (με ενα ισπανικο σαν αυτο που εκανε στον φιλο gameover ) :jerking: :jerking:  στο συγκεκριμενο μαγαζι.. . η  καντυ κανει λει η τσατσα μονο προγραμματα   :boobies: τετοιο μουνι μ λει απο 50 και πανω αξιζει. σε προταση μου για 40 ευρω  δεν δεχτηκε οποτε αποχωρησα ... κριμα και ψηνομουνα ... οχι και 50 παντως για ενα 10 λεπτο ......

στα υπολοιπα τωρα
Ερημιτη και  Alisa κλειστα , οι φωτεινες επιγραφες στο ερως παραμενουν ως εχουν.
Εκκλησια η Ατριανα . com
Κωλεττη η Νικολ
Σααλ η Χριστινα η Αλβανιδα
ΤΣΙΡΚΟ η Λαουρα   Το κορίτσι του καλοκαιριού 2011, όσοι δεν την έχετε τιμήσει χάνετε, τιμές από 30.
Νικ ουρανου 26 μια ξανθια με μετριο βυζακι λιγο πεταχτο κωλαρακι με ελαφρα λιγο παραπανω κιλα... Μήπως ξαναγύρισε η Μαρτίνα :think:, την θυμάσαι, :huh: με δικιά σου αναφορά την είχα πετύχει πριν κάνα 3μηνο περίπου.
Σεξ εντ δε σιτυ... η μπαστυ λαουρα ορεξατη ..
Κατεχακη καρμεν
Μαντζαρου η γεματουλα Νατασσα
Λα φαμ η καρλα
Κεφαλληνιας  η λιζα ναταλι μαυρισμενη με βυζαρες...

προμηθεως 25 η τζουλι
προμηθεως 19 η μαγια   Πολύ καλογαμεύσιμο μωρό

προμηθεως 14 μια ξανθια ομορφουλα με μικρουλικο στρογγυλο βυζακι   Μακριά, Λάουρα τη λένε

προμηθεως 11 βερο from the old block  :-* ωστοσο αν και θα εμπαινα περιμεναν στη σειρα 2 ρωσοι και 2 δωματια πιασμενα οποτε ευχαριστω δεν θα παρω... Θέλει υπομονή η κορυφή.

σαπφως 20 η σεξοβομβα μιλφ κελλυ  παντα με πελατεια και αρνητικες κριτικες .. . come back, τουλάχιστον μαύρισε καθόλου, όποιος ψάχνεται πάντως για κομοδινογάμημα, κορυφή, τιμές από 30.

σαπφως 5 εδω πετυχα την μιρελλα την ψιλη την μελαχρινη , καλή αλλά λίγη

σαπφως 7 η τσεχα ιονελλα  .. την ειδα προσχαρη  και με αφορμη  καποια θετικα σχολια αποφασισα να περασω και δεν το μετανιωσα εμεινα ευχαριστημενος ... :cheesy:

τανταλου  και σαπφους
η  αλεξανδρα  που μας κυνηγουσε μεχρι εξω  :P
τανταλου 14 η πιπινοβικυ η ουγγαρεζα σχετικα καλο μουνακι αλλα προσωπικα κατι με χαλαει , μπορει και οι κριτικες .. :s&m_3: Ρουλέτα καθαρά αν θα περάσεςι καλά μαζί της, εγώ πάντως μέσα στη χρονιά έκανα μαζί της ένα από τα χειρότερα και ένα από τα καλύτερα γαμήσια

τανταλου 8α κλειστο

Πολύ καλές και ευκολοδιάβαστες αναφορές DOGBABY. :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μαλλον την καρμεν θα λεει γκειμοβερ....

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
ειναι απλο παιδια.μην το παιδευετε...η γκομενα δουλευε αθηνα συγγρου 144 κλπ...εκει το απλο παει πενηνταρικο.....για να ρθει σαλονικα πηρε εγγυηση οτι θα παιρνει τα ιδια....αρα απλα επειδη εδω εχουμε ακομα σαρανταρι της ειπαν να το πλασαρει το απλο ως δηθεν προγραμμα με ισπανικο της πλακας..... ;)

Των 30 δευτερολέπτων. :tickedoff:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και εγω την ιδια γνωμη αρχιζω να σχηματιζω.και κατι μου λεει οτι ηρθε εκτακτα για την δεθ και μετα θα κουνησει μαντιλι

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Εγω εκτιμώ ότι θα βγάλει μεροκάματο και μάλιστα χοντρό. Όλοι εμεις εδώ δεν επειρεάζουμε πάνω από το 5% της αγοράς, οπότε την αρπαχτή της θα την κάνει στα σίγουρα.  :-

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
την Αλισια εννοεις μαλλον.Τυπικουρα σκετη.Με το καλησπερα εχει σκυψει ορθια απο πανω σου και σου εχει βαλει την καποτα.Ουτε παιχνιδια ουτε κολπα να σε ξεσηκωσει απο πριν.
Στησιματα της πλακας,καυλα μηδεν.
Με ειχε αφησει ομως να την γλειψω τον κωλο.
Η πιο αποτυχημενη καταθεση μου τον τελευταιο καιρο και μια απο τις πιο αποτυχημενες συνολικα.
Καλο παιδι ειναι αλλα δεν αξιζει καθολου...

Al, κάποια στιγμή θα πρέπει να της δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. ;)

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
Πολύ καλές και ευκολοδιάβαστες αναφορές DOGBABY. :rockon: :rockon: :rockon:

ναι τη Λαουρα την εχω στα υποψη... εχει και ενα σκουλαρικακι στη γλωσσα νομιζω  καυλα  :rockon:

Νικ Ουρανου σιγουρα δεν ηταν η Μαρτινα  ! :smitten:
:)

η Κελλυ  φουλ μαυρισμα ,  και υπερβολικα βαμενη ...  παραμενει δυνατη εμφανισιακα μεσα ομως μη μου απτου  ..  την ειχα παρει 2 φορες πολυ παλια .. ετσι οπως την βλεπεις σου παει να μπεις αμεσως.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
χθεσινη βολτα  στα στουντιο και μπουρδελα της πολης ...  η κατασταση παραμενει κλασικα στασιμη ,
με εξαιρεση ισως την αφιξη της καντυ στο βιλα ερωτικα.. Τα κακα νεα ομως οτι  οι τιμες παιζουν απο 50 (με ενα ισπανικο σαν αυτο που εκανε στον φιλο gameover ) :jerking: :jerking:  στο συγκεκριμενο μαγαζι.. . η  καντυ κανει λει η τσατσα μονο προγραμματα   :boobies: τετοιο μουνι μ λει απο 50 και πανω αξιζει. σε προταση μου για 40 ευρω  δεν δεχτηκε οποτε αποχωρησα ... κριμα και ψηνομουνα ... οχι και 50 παντως για ενα 10 λεπτο ......

στα υπολοιπα τωρα
Ερημιτη και  Alisa κλειστα , οι φωτεινες επιγραφες στο ερως παραμενουν ως εχουν.
Εκκλησια η Ατριανα . com
Κωλεττη η Νικολ
Σααλ η Χριστινα η Αλβανιδα
ΤΣΙΡΚΟ η Λαουρα
Νικ ουρανου 26 μια ξανθια με μετριο βυζακι λιγο πεταχτο κωλαρακι με ελαφρα λιγο παραπανω κιλα...
Σεξ εντ δε σιτυ... η μπαστυ λαουρα ορεξατη ..
Κατεχακη καρμεν
Μαντζαρου η γεματουλα Νατασσα
Λα φαμ η καρλα
Κεφαλληνιας  η λιζα ναταλι μαυρισμενη με βυζαρες...

Δεν πανε καααααλαααα.!!! Ακου 50.!! :idiot: φανταζομαι για φουλ προγραμα θα ζητανε κανα 200αρικο.!!!  :uglystupid: :uglystupid:

Μηπως για κακο ηρθε η καντυ εδω πανω.???  :think:

Που ειναι ο deker.???....ΑΠΟΧΗ ΤΩΡΑ.!!  :rockon:

....απο Δευτερα.!!  :2funny:

makisoeo

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εγω εκτιμώ ότι θα βγάλει μεροκάματο και μάλιστα χοντρό. Όλοι εμεις εδώ δεν επειρεάζουμε πάνω από το 5% της αγοράς, οπότε την αρπαχτή της θα την κάνει στα σίγουρα.  :-
δεν ξερω τι κανει το 95% και η αλλη, παντωσ εγω 50 δεν δινω  :uglystupid: και για τουσ βερονικουσ κατι την αλλη εβδομαδα φευγη για πατριδα :'( και απο τι ειπαι θα γυρησει στα μεσα του αλλου μηνα :grin:

kotsaras1979

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους..........

αν κ δεν πολυ παιρνω μερος στις συζητησεισ σας....
θα ηθελα να προσθεσω κ εγω κατι στην ολη κουβεντα τιμης που εχετε κανει εδω......
αν εξερεσουμε τα λεφτα που ζητανε τωρα τελευταια κ εχουνε ξεφυγει γενικος!!! :idiot:
το κακο ειναι οτι φερνουνε απο κοριτσια οτι βλακεια κ οτι χειροτερο............
λες κ ειμαστε οι τελευταιοι κ μας φερνουνε οτι περισεψει!!!
τουλαχιστον αν κρινω απο παλια λεγοντας μια 5ετια που οι ηλικιες των κωριτσιων ηταν μεγαλυτερες γυρο στα 30 αλλα ποιο αποδοτικες!!!κ φυσικα ποιο περιποιημενες!!!

τωρα μας πουλανε πιπινια περισοτερο η το αλλο ακρο πολυ μιλφ!! ερχονται γυμνα κ αν σου αρεσει!!!
δεν ξερω πως να το πω αλλα η ποιοτιτα εχει χαθει αν με καταλαβενετε!!!
κ το χειροτερο ειναι οτι τα κοριτσια.... μας βλεπουν καθαρα σαν λεφτα κ τιποτα αλλο!!!
αυτην τη νεοτροποια δεν την πηραν απο μονες τους!!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
αυτο παιδια ειναι στανταρ για τα 50ε??Εγω προχθες που πηγα απο 40ε μου ειπε η τσατσα.
Μηπως υπολογισαν οτι θα΄χει πολυ ζητηση τις πρωτες μερες και το βαρεσαν στα 50?Μηπως το υπολογισε η τσατσα μονη της και το λεει στα 50ε?
και ξαναρωταω εγω...
Ακομα την παλευετε με το Βιλα?? :dunno: :dunno: :jerking: :jerking: :jerking:

Το προφανες ..
Αν δε κλεβει η τσατσα τα δεκαρικα τοτε εγινε "της Βερονικας" θυμαστε που ηταν στανταρ το 40ρι οταν ηρθε μετα απο καιρο απουσιας
και ουρα εφτανε μεχρι τα δικαστηρια .. ε κατι τετοιο εγινε και τη Βιλλα
Προσωπικα δε θα με χαλουσε αν ελειπε το απλο γιατι εχω σκασει 50ρικα εκει
αλλα απ οτι φαινετε  εδω εχουμε ενα υπερτιμολογημενο απο προγραμμα .
το ισπανικο των 30 sec που αναφερθηκε δεν δικαιολογει το δεκαρικο
Λιγο η εμφανιση , λιγο η διψα του λαου για κατι νεο , λιγο η διαδυκτιακη διαφημηση
( η οποια οσο αθωα και παρεϊστικα  κι αν εγινε ... μαλλον επαιξε ρολο )

Η Καντυ δεν ηρθε για κακο καραμαν , να σε ξεματιαξει ηρθε  :cheesy:
και φυσικα για το κερδος .. τωρα αν νομιζει οτι ετσι βγαινει κερδισμενη
εγω τι να πω ... δεν ειμαι λογιστης της :dunno: ( διαφημηστης της ειμαι  :2funny: )
Εγω και 60 να λεγανε  , θα πηγαινα  μια φορα ,( και θα εξηγησω γιατι )
σιγουρα ομως θα παιξει μεγαλο ρολο στην επαναληψη η τιμη ..
αυτο πιστευω θα πραξουν πολλοι ετσι σε λιγο καιρο  βλεπω να μας φευγει
δυσαρεστημενη γιατι δεν εχει δουλεια ...  :rolleyes: Αλλα ας μη γινω μαντης κακων ...

Τωρα , αρκετες φορες εχει αναφερθει απο μερικους το σεξτουρ ταξιδι στην Αθηνα
για γκομενες (και τιμες) σαν την Καντυ , το οτι ηρθε και γλυτωσαμε τις βενζινες ειναι πολυ θετικο
καλα δε θα ηταν να ερχετε καθε μηνα και μια απο κατω για Στουντιο τουρ ?  :grin:
Ποια να παραγκειλω για Οκτωμβρη ?  :think:
:cheesy:

Ετσι λοιπον δε μεχαλαει τοσο το δεκαρικο , οσο η κοροιδια και η "εκμεταλευση'
ειναι σαφες οτι εχει μπει ΦΠΑ ( Φορος Προστιθεμενης Αγαμιας )
Να νοιωθω τυψεις γιαα το προμοσιον ?  :think:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
αυτο παιδια ειναι στανταρ για τα 50ε??Εγω προχθες που πηγα απο 40ε μου ειπε η τσατσα.
Μηπως υπολογισαν οτι θα΄χει πολυ ζητηση τις πρωτες μερες και το βαρεσαν στα 50?Μηπως το υπολογισε η τσατσα μονη της και το λεει στα 50ε?
και ξαναρωταω εγω...
Ακομα την παλευετε με το Βιλα?? :dunno: :dunno: :jerking: :jerking: :jerking:

Ρε παιδιά και εγω που πέρασα μου είπε ο,τι είχε προγραμμα και θα αργούσε...αλλα μου είπε αν θελω μπορω να περασω με το 40ρι μέσα πριν το [προγραμμα που είχε...αυτο έγινε χθές το βράδυ

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Φιλε makis manavis πηρες τα PM μου ????

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
DOGBABY Ωραια αναφορα

Εχω και γω κατι λιγα ...

Φριξου 14 , δε μας ειπαν ποια απλα οτι η Αντριαννα εφυγε απο κει
και εχουν καινουριες κοπελες ( κονσερβες )
πρωινη εκει ποια ειναι  , ξερουμε ?
Εκκλησια ο αριθμος λεει δεν ειναι σωστος η δεν ειναι προσβασιμος απ το δυκτιο σας :dunno:
Τσιρκο η Μερτσι και το βραδυ Λαουρα
Στο 52 μια Ισπανιδα λεει .. η τσατσα μου εμοιασε για την φαφουτα ..
Κωλετη η Νικολ
Μαντζαρου η Νατασσα ( μη ρωτατε για την τσαρινα . μαλλον οχι)
Η Μαρτινα απο βδομαδα λεει για οποιον ψηνετε για γυρισματα

Βιλλα τα ειπαμε εκτενος, δεν πηρα μιας και το προγραμμα ειναι διπλα
καλα γαμησια και καλες αποχες :cheesy:

Α Γεωργιου σε ολα γινετε εκτροπη και σε συνδεει με τα γραφεια
της θρησκευτικης οργανωσης " Η Χουφτα του Θεου "  :2funny:

Ουρανου - Ερημητη υποθετω η κυρα Ναντια και η Πετρουλα η νοικοκυρα

Δε νοιωθω.. οχι ακομη τουλαχτιστον περιμενω να φαω την πατατουλα μου και μετα  :grin:
Για τα υπολοιπα τι λες ?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom