Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (0 μέλη και 49 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λεω οτι μας πετανε δολωμα και τσιμπαμε......η καντυ εμφανισιακα δεν ειναι τιποτα το αξιολογο....να μην πω για τζεσυ και αντριαννο.....η χριστινα;καλο μπαζακι και αυτη....απορω που καποιος ειπε οτι το μαγαζι ανεβαζει τα στανταρς στην ποιοτητα και φερνει ωραια μουνια... :think: :think: :think:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
λεω οτι μας πετανε δολωμα και τσιμπαμε......η καντυ εμφανισιακα δεν ειναι τιποτα το αξιολογο....να μην πω για τζεσυ και αντριαννο.....η χριστινα;καλο μπαζακι και αυτη....απορω που καποιος ειπε οτι το μαγαζι ανεβαζει τα στανταρς στην ποιοτητα και φερνει ωραια μουνια... :think: :think: :think:

Κοίτα για την Κάντυ και εγω την περίμενα πιο ωραία...αλλα όχι ο,τι δεν είναι.Ηταν εντυπωσιακή πάντως.
Όσο για τις άλλες εκτος απο την τζέσυ που εχει πολυ ωραία εμφανιση...δεν νομίζω πως εχει κατι το τρομερο σε παρουσίες το μαγαζί.
Ίσα ισα όπως είπα στον βαρδάρη το τρίο Μιρέλα,βερόνικα,ιονέλα και ισως Ηρα σε εμφάνιση παίζει να είναι πιο δυνατό...Ενδεχομενως αν ηταν σε στούντιο αυτες οι παρουσίες. Θα έσκιζε το μαγαζί...

Απλά ως χώρος ειναι μακράν απο τα καλύτερα στη Θεσσαλονίκη μαζί με Λαφάμ και ίσως κανα δυο ακόμα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Κοίτα για την Κάντυ και εγω την περίμενα πιο ωραία...αλλα όχι ο,τι δεν είναι.Ηταν εντυπωσιακή πάντως.
Όσο για τις άλλες εκτος απο την τζέσυ που εχει πολυ ωραία εμφανιση...δεν νομίζω πως εχει κατι το τρομερο σε παρουσίες το μαγαζί.
Ίσα ισα όπως είπα στον βαρδάρη το τρίο Μιρέλα,βερόνικα,ιονέλα και ισως Ηρα σε εμφάνιση παίζει να είναι πιο δυνατό...Ενδεχομενως αν ηταν σε στούντιο αυτες οι παρουσίες. Θα έσκιζε το μαγαζί...
και σαμπρινα και νταιανα.....ακομα και η μιραμπελα πιο γλυκια και θηλυκη και παιχνιδιαρα ειναι....πουτανες με θηλυκοτητα θελουμε οχι απαραιτητα μπιμπελο για την προθηκη.....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755

Απλά ως χώρος ειναι μακράν απο τα καλύτερα στη Θεσσαλονίκη μαζί με Λαφάμ και ίσως κανα δυο ακόμα...
Aγορι μου μονο την Ηρα και την Νταϊανα να βαλεις απο μονες τους,για μην πω και καμια ξανθια Βικυ,αυτες του Βιλα τις τρωνε για πλακα.
Τι συγκρινουμε τωρα??
Ενα υπερτιμημενο απο ολες τις αποψεις αρπαχταδικο ειναι.
Και αμα ηταν μαγκες ας αναβανε λιγο παραπανω τα φωτα να φαινονται καλα οι γκομενες στο σαλονι

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Aγορι μου μονο την Ηρα και την Νταϊανα να βαλεις απο μονες τους,για μην πω και καμια ξανθια Βικυ,αυτες του Βιλα τις τρωνε για πλακα.
Τι συγκρινουμε τωρα??
Ενα υπερτιμημενο απο ολες τις αποψεις αρπαχταδικο ειναι.
Και αμα ηταν μαγκες ας αναβανε λιγο παραπανω τα φωτα να φαινονται καλα οι γκομενες στο σαλονι

Πληρώνεις απλά τον χώρο.... :jerking: :jerking:
με κολακέυει το αγόρι μου.... ;) :2funny:
Είχα πεί καποια στιγμη αυτα τα προγράμματα παλαιότερα τα κάναμε τζάμπα....τώρα το πληρώνουμε... :jerking: :jerking: :jerking:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Νταξυ ειπαμε μια μαλακια , το καναμε καραμελα , το πιστεψανε και αυτοι και το παιζουν ωραιοι
στους τυφλους επικρτατει ο μονοφθαλμος ας πουμε
Οταν βλεπεις κατι Λαουρες μπουλες , κατι Αλεξανδρες μπανταλες , κατι Καμελιες
ε η Τζεσυ ειναι αν οχι θεομουνο αντικειμενικα ομορφη ( το λεει κι ο Στελιος ο μπεκρης )

Αυτο που εχω παρατηρησει εγω και μαρεσει ειναι οτι πληρωνω και αγοραζω κατι ποιο περιποιημενο
Μαντυ ας πουμε , το γυμναζει το κορμι , φιαχνει νυχια , μαλια ασπριζει κωλους , δοντια κλτ
Πας Ν ουρανου και βγανει μια με λιγο μουστακακι .. πλαδαρη ντυνεται και στολιζετε σπιτι της ( σαν τον Τριανταφυλλοπουλο)
εχει και τγιχες απο πισω  :idiot:
Α αυτη για μενα δεν ειναι απλα 10 ευρω φθηνοτερη , ειναι πολυ  ποιο φθηνη

Αλ νομιζω για την αγαπη σου τη Καρμεν λεω . δε ειμαι σιγουρος ομως , Σοορυ αν στην εθηξα  :grin:

Το οτι υπαρχουν και αλλου ωραιες κοπλες φυσικα και υπαρχουν μη λεμε βλακειες
απλα μερικες χαντακωνονται στα .. " σπιτια ' που δουλευουν

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Πληρώνεις απλά τον χώρο.... :jerking: :jerking:
με κολακέυει το αγόρι μου.... ;) :2funny:
Είχα πεί καποια στιγμη αυτα τα προγράμματα παλαιότερα τα κάναμε τζάμπα....τώρα το πληρώνουμε... :jerking: :jerking: :jerking:

Μαλακια που εκανα χακεριες με την τζεσυ και της εβαλα σαλιαρα να την χυσω ..
επρεπε να βγω εξω να χυσω την κολονα .. αφου τον πληρωσα τον χορο .. παρτα μωρη αρωστε  :cum:
:2funny:

Σαν χωρος ειναι απλα ποιο ευρηχος , δεν εχει αλλα πολλα ατου
+ αυτο με τα σκοταδια  :jerking: ηλιθιες τσατσαδες τα κανουν ολα
θυμαμαι το μωγο μου που εκανε παρατηρηση μια φορα .. " Βαλε λιγο φως γε  "
Εκκλησια ας ουμε εχει 2 τζακουζαρες ορθογωνιες για πολυ ξαπλα
το τζακουζι στη Βιλα ειναι για ανακυκλωση  :rolleyes:

( ναι καλα καταλαβατε επεσε τηλεφωνο με μεγαλυτερη προσφορα  :2funny:)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
να πουμε για το λαφαμ ναι....αλλα στην βιλα μεχρι και ενα κρεβατι ετριζε παλια....σιγα τον χωρο....επειδη εχει υψος και μεγαλο σαλονι;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Αλ νομιζω για την αγαπη σου τη Καρμεν λεω . δε ειμαι σιγουρος ομως , Σοορυ αν στην εθηξα  :grin:
Τι σορρυ...γυναικα μου ειναι??Σ'αυτη ομως δινεις ενα πενηνταρικο,καθεται μιση ωρα και κανεις ο,τι γουστο θελεις.
Στο Βιλλα με ενα πενηνταρικο δε σ'αφηνουν ουτε να κλασεις που λεει ο λογος...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τι σορρυ...γυναικα μου ειναι??Σ'αυτη ομως δινεις ενα πενηνταρικο,καθεται μιση ωρα και κανεις ο,τι γουστο θελεις.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Των 30 δευτερολέπτων. :tickedoff:
βρε τι αλλο θα ακουσωωωω θα με πεσουν τα μαλια μου σε λιγο φαλακρος θα γυρνω !!! ακου 30" !!!

μηπως ηθελε να βγαλει ρεκορ ανω των 917 αντρες το 24ωρο ??? ρωταω μηπως ειναι αντιπαλος της πρωταγωνηστριας  Lisa Sparks  ???

παντως καλα ειχα μια κακη προαισθηση σαν να με λεγε καποιος μην πας τζουζηηηηηη και δεν πηγα ...ευτυχωςςςςςς !!!

Ακου μια 40αρι μετα 50αρι μετα πεταγετε και το 100αρι !!! δηλ. εμενα αμα με βλεπε με το κουστουμι το κιριλε 250αρι  θα με ζητουσε !!!

καλα δεν εχουμε και κοπτηριο να γεναμε λεφτα !
ισως αμα ειχαμε θα μυραζα σε ολο το φορουμ  να γαμαγαμε και τα κομοδινα να τα καναμε κανα ψυχικο !!!

δεν τα βρισκομε στο δρομο τα λεφτα , και με αυτην την κριση κιολας ....!!!

Συνημμένα

• 220px-Euro_banknote1.jpg
    220px-Euro_banknote1.jpg
    8,8 KB · Εμφανίσεις: 19

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Το θεμα ειναι τι γουστο μπορει να βγαλει ο καθενας και με ποια  ;)
νταξυ με τους χρονους το παρακανες λιγο , αλλα γενικα συμφωνω

Αλλωστε ειναι γνωστο πως Εμφανηση / Αποδοση ειναι αντιστροφος αναλογα συνηθος

Φαντασου Βιλλα με λαζοτσατσα τον γνωστο τιμοκαταλογο και κανα μπαζο μεσα  :2funny:
θα φευγαν μεχρι και οι μυγες  :2funny:

Αντε να ανοιξει εκεινο το ΦΚΚ να δουμε κατι διαφορετικο  :dancing:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
καλα εσυ απο τοτε που επεσες απ τη  σκαλα εκει δε το πας το μαγαζι  :2funny: :2funny: :2funny:
ειδες τζαμπα και η διαφημηση που το κανα το μαγαζι , τζαμπα τα βαψιματα πηγαν , τζαμπα σπασαμε και το ποδι απο την σκαλα ολα ταμαμ  τωρα εχουμε και αυτα τα μαυρα χαλια  !!! :2funny: :2funny: :2funny:
ετοιμαζω αφιερωση στο Βιλλα να το βαλω στα σπαμ  ??? εχω γραψει και ποιημα θα με πεις εσυ φιλε που να κανω την αφιερωση  !!!

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
Το θεμα ειναι τι γουστο μπορει να βγαλει ο καθενας και με ποια  ;)
νταξυ με τους χρονους το παρακανες λιγο , αλλα γενικα συμφωνω

Αλλωστε ειναι γνωστο πως Εμφανηση / Αποδοση ειναι αντιστροφος αναλογα συνηθος

Φαντασου Βιλλα με λαζοτσατσα τον γνωστο τιμοκαταλογο και κανα μπαζο μεσα  :2funny:
θα φευγαν μεχρι και οι μυγες  :2funny:

Αντε να ανοιξει εκεινο το ΦΚΚ να δουμε κατι διαφορετικο  :dancing:

τι ειναι αυτο το ΦΚΚ και που θα ανοιξει;

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
ναι φιλε πανε και οπωσ σε ειπα θελει τον τροπο τησ ;)
Συμφωνο αλλα αυτο δεν σημενη οτι αφηνει σε ολους, εγω ροταω σε εσενα συνγκεκρημενα αν αφησε φιλε makis, και ακομα δεν μου απαντησες εγω σου ζηταω να με βοηθησεις σε αυτο το θεμα εστο και σε pm  με ενα ναι η ενα οχι και δεν μου λες,μου λες οτι θελει τον τροπο της αυτο δεν μου λεει κατι.Sorry φιλε δεν με βοηθας ετσι

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Το προφανες ..

Ποια να παραγκειλω για Οκτωμβρη ?  :think:
:cheesy:
την Σαρα απο Καρεα 30 μπορεις πες του τσατσο Μπιλυ να την στηλει για ενα διαστημα εδω !
Η να μας φερεις την Ντενιζα που ηταν στην Ρεμουνδου 20/Ατιικης και τωρα ειναι στα Τρικαλα  αλλα να την βαλεις στο Βαρδαρη !!!

προς το παρον 2 αμα μπορεις τοτε ΕΥΓΕ Αρχοντα  :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Συμφωνο αλλα αυτο δεν σημενη οτι αφηνει σε ολους, εγω ροταω σε εσενα συνγκεκρημενα αν αφησε φιλε makis, και ακομα δεν μου απαντησες εγω σου ζηταω να με βοηθησεις σε αυτο το θεμα εστο και σε pm  με ενα ναι η ενα οχι και δεν μου λες,μου λες οτι θελει τον τροπο της αυτο δεν μου λεει κατι.Sorry φιλε δεν με βοηθας ετσι
συγνωμη αν ειμαι αδιακριτος αλλα για ποια λετε;μπας και ξερω κατι;αν θελετε πμ

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
τιποτα το ιδιαιτερο gl, κατι συζητουσα εγω με τον maki manavi.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom