Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (3 μέλη και 58 επισκέπτες)

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
εκπληξη μας εκανες φιλε Hagem !!!

(-) μειον φιλε hagem αμα δεν μπορει να κουνηθει η μις και εχει πολλα κυβικα και δεν μπορουνε να πανε και οι κοντοι,  να αποκλεισοαυμε και αυτους τους ανθρωπους τους κοντους και αυτοι ανθρωποι ειναι και θελουν να γαμησουν !!! εε τοτε τι κανουμε ????  Επιλογες και στους ψηλους και κοντους ???!!! Ξυρισμενους και αξυριστους δηλ. ενας με γενια θα μπορει να παει ???

Μπορει να νε καλο κοριτσι και σουπερ ομορφο κι  απο συμπεριφορα καλη  αλλα απο τιμη παντως τζουζιιιιι αλλο ενα (-) !!!
Φανταζομαι για γλυφωμουνη , με σταση 69 ποσο θα θελε !!! :think:

φιλικα στα γραφουμε να ξερεις παντα ! αμα περασες ωραια αυτο μετραει οπως αναπαυεται κανεις !

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Επειδη τα ακουσα για το πενηνταρικο:

1.Σεβομαι απολυτα την συζητηση που εγινε χθες για τις τιμες. Κι εγω θα ηθελα να ειναι 30.
Δυστυχως δεν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που περασα καλα με 30 ευρω.

2.Την πολιτικη του μαγαζιου την αποκυρυξα πρωτος στην κριτικη μου αναφεροντας οτι εχω να
παω πανω απο ενα χρονο, μες στον οποιο ειχα περιπου ογδοντα καταθεσεις σε αλλα μαγαζια.

3.Την Καντυ θα την επερνα μια φορα και 100 να ειχε το απλο. Το νινι σερνει καραβι και
η διαφημηση ειναι το ρυμουλκο.

4.Σε καθε περιπτωση δεν μετανοιωσα, και εγραψα την εμπειρια μου για να κρινει ο καθενας και να
αποφασισει αν θα παει η οχι.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Και εγω σκέφτηκα να πάω Κάντυ αλλα πέρασα απο Ιονέλα...ειναι αρκετα καλή η μικρη και δεν βιαζόταν καθόλου με εμένα...Βασικα για Κάντυ ήμουν αλλα η τσατσα μου είπε ο,τι δεν θα δούλευε χθές...
Η Ιονέλα αν είχε λίγο μεγαλύτερο στήθος θα ήταν απο τις πιο ωραίες παρουσίες..οχι πως τώρα δεν είναι

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Επειδη τα ακουσα για το πενηνταρικο:
Πλουσιε επαρχιωτη μηχανοβιε  :s&m_3:

1.Σεβομαι απολυτα την συζητηση που εγινε χθες για τις τιμες. Κι εγω θα ηθελα να ειναι 30.
Δυστυχως δεν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που περασα καλα με 30 ευρω.
Εγω θυμαμαι .. στα  Γιανιτσα με την Μαυρη ηταν  :dancing:

2.Την πολιτικη του μαγαζιου την αποκυρυξα πρωτος στην κριτικη μου αναφεροντας οτι εχω να
παω πανω απο ενα χρονο, μες στον οποιο ειχα περιπου ογδοντα καταθεσεις σε αλλα μαγαζια.
Δε μπορει να σταθει με 50ρικο αν εχει σκοπο να μεινει οπως εγραψες
ή αν μπορει μαγκια της , τωρα που τραβαει το βαλανε γιατι πουλαει .. ειπα και χθες το ιδιο ειχε γινει και σε Βερονικα
ααα ειναι και τις ιδιας αλυσιδας απ οτι μαθαμε ... τον ιδιο λογιστη εχουν τι περιμενεις  :idiot:
Αληθεια γιατι δεν ερχετε η Βερονικα κατα δω μια βολτα ... ετσι για αλλαγη βρε παιδι μου  :think:

3.Την Καντυ θα την επερνα μια φορα και 100 να ειχε το απλο. Το νινι σερνει καραβι και
η διαφημηση ειναι το ρυμουλκο.
Και γω καπετανιος στο μικρο αυτο σκαφος ...  :2funny: Αντε να δουμε τι ψαρια θα πιασω και γω ... :think:
οσο για το ποσο το ειπαμε .. μεχρι και ταξιδακι στην προτευσουσα θα κανανε μερικοι αρκει να αξιζει..
αλλοι παλι ουτε απ εξω δε περνανε , κολοκυθοπιτες , μπουγατσες και λοιπα εδεσματα περισσευουν ...
Μαλλον στο θεμα της βιλλας επρεπε να γραφουν ολα αυτα

4.Σε καθε περιπτωση δεν μετανοιωσα, και εγραψα την εμπειρια μου για να κρινει ο καθενας και να
αποφασισει αν θα παει η οχι.
Ωραιος  :rockon: ευχαριστουμε που μοιράστηκες την εμπειρια σου μαζι μας  :cheesy:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
να πω και γω την χοντραδα μου αν και μπορει να στεναχωρησω καποιους...ακουω λενε καποιοι οσο και να ειχε εγω θα πηγαινα για την εμπειρια.....πουτανα αξιοθεατο πρωτη φορα ακουω.....

δεν ξερω αν ειδατε την ιστορια με την νταρια.....εγω την πηδηξα οπως ολοι  πριν δυο χρονια για ενα πενηνταρικο και ο αλλος πηγε και εσκασε 500 να την παρει δηθεν σαν κολγκερλ....η λουνα παλι ειδατε ζηταει οτι ναναι....ποια; η λουνα του λαφαμ και του βαρδαρη....

τεσπα πενηνταρι σαρανταρι κλαιν μαιν η διαφορα ,πολλοι εχουμε δωσει και περισσοτερα σε φουλ προγραμματα αλλα μην γινομαστε και ερμαια των προμοτορων....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε γαμαικανε μια ερωτηση ,εσυ θα ξερεις....η τζοαννα δεχεται χυσιματακι στο σωμα/βυζακια;θυμασαι κατι τετοιο αν σου ετυχε;

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
να πω και γω την χοντραδα μου αν και μπορει να στεναχωρησω καποιους...ακουω λενε καποιοι οσο και να ειχε εγω θα πηγαινα για την εμπειρια.....πουτανα αξιοθεατο πρωτη φορα ακουω.....

δεν ξερω αν ειδατε την ιστορια με την νταρια.....εγω την πηδηξα οπως ολοι  πριν δυο χρονια για ενα πενηνταρικο και ο αλλος πηγε και εσκασε 500 να την παρει δηθεν σαν κολγκερλ....η λουνα παλι ειδατε ζηταει οτι ναναι....ποια; η λουνα του λαφαμ και του βαρδαρη....

τεσπα πενηνταρι σαρανταρι κλαιν μαιν η διαφορα ,πολλοι εχουμε δωσει και περισσοτερα σε φουλ προγραμματα αλλα μην γινομαστε και ερμαια των προμοτορων....

Και το ξαναλεω. Φυσικα και ειναι αξιοθεατο οι πουτανες, τι αλλο ειναι?
Συμφωνω.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
ρε γαμαικανε μια ερωτηση ,εσυ θα ξερεις....η τζοαννα δεχεται χυσιματακι στο σωμα/βυζακια;θυμασαι κατι τετοιο αν σου ετυχε;
Οχι δεν δεχεται, ουτε γυμνο κανει.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Ακριβος οπως το ειπες .. αξιοθετο,  Αξιο θεας  :cum: Εγω ετσι το βλεπω , αντι να παω στο μουσειο , παω στο Ντελο  :grin:
Και γω ας πουμε θα ηθελα να ειχα ριξει ενα γαμισι στο Ρουλια κοττα .. για την εμπειρια
οπως θελω να παω και με τη πορνοσταρ και οτι βγει
απορω που σε παραξενευει το θεμα με την "εμπειρια"  νομιζω εχεις κανει και συ καταθεσεις
για "συλλεκτικους" σκοπους ...
αλλα εχεις σκασει απ το κακο σου και τα εχεις χαμενα
που η αντιπολιτευση ειναι εφερε καινουριο κορμι και που τα σκαλωματα σου τελικα παραμφθησαν ...
Μπαζοφακερ προεδρε  :2on1: :2on1: :2on1:

αλλα μην γινομαστε και ερμαια των προμοτορων....
Κλεφτες θα γινουμε εμεις ? :tickedoff: 4000 ευρα κοστισαν τα μπαλονια και οι ανθοδεσμες απο που θα βγουν ?...
60 το απλο τωρα !!!

Σημερα το βραδυ λεει θα ειναι η Τουμπανιεθ  :tits2:
Λαζοτσατσα σπικινγκ

αυτη ειναι που σκαει που και που Ν ουρανου ?  :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
υπαρχει ενα ψιλο-αρνητικο κλιμα της τελευταιες μερες ειναι η ιδεα μου? :think:
ισως φταει το τελος του καυλοκαιριου αρχη νεας χρονια κλπ μαλλον

στο 30 τι 40 σε μερικες περιπτωσεις οπως αφρο πχ να το δεχτουμε γιατι αξιζει
αλλα αλλο το 30 τι 40 και αλλο το τι 40 τι 50
γιατι παμε απο το 30 στο 50    20 ευρω παραπανω καθε φορα δεν ειναι κ λιγα

και εγω με 30 ευρω ειναι η αληθεια δεν θυμαμαι και κανα τρελο γαμησι
μεχρι και η λαουρα(που βγηκε και κοπελα του καλοκαιριου :cheesy:)με ειχε αφησει με το πουλι στο χερι παρολη την καλη της αποδοση και συμπεριφορα :think:

αν και βαρδαρη εχω πει περισσοτερο για το χαβαλε και την φαση της βολτας παω και οχι για  την πραξη σαν πραξη
αν ειναι να παω ετσι σχεδιο για μια σιγουρη καλη καταθεση παω δινω ενα 40αρι στο μυλο σε ενα στανταρακι κ τελειωσα

υ.γ αυριο να κατεβω βραδακι για καμια τσαρκα στην πολη η θα με κανουν μπλε μαρεν απ το ξυλο οι μπατσοι? :think: :cheesy:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
υ.γ αυριο να κατεβω βραδακι για καμια τσαρκα στην πολη η θα με κανουν μπλε μαρεν απ το ξυλο οι μπατσοι? :think: :cheesy:
βαρδαρη με τιποτα αν θες αμαξι....μυλο και περιξ αν βγεις απο πουθενα περιφερειακα ισως.....

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
οχι ντοκ,
αυτο που με ειχε εντυπωσιασει στο τζοαννακι ηταν τα παθιασμενα γλωσσοφιλα που εδινε,απο την αρχη μεχρι τελους
και το μπουμπουκοττο ωραιο της νεανικο βυζακι
αλλα εχασα τα ιχνη της :- :- :-
ξερεις που τραγουδαει μηπως...;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οχι ντοκ,
αυτο που με ειχε εντυπωσιασει στο τζοαννακι ηταν τα παθιασμενα γλωσσοφιλα που εδινε,απο την αρχη μεχρι τελους
και το μπουμπουκοττο ωραιο της νεανικο βυζακι
αλλα εχασα τα ιχνη της :- :- :-
ξερεις που τραγουδαει μηπως...;
κατι πηρε το ματι μου για προμηθεως 11 πρωινη αλλα τις προαλλες που περασα απο βαρδαρη ηταν κλειστο...ηταν νωρις πρωι ακομα ομως...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Kαι γω ψηνομουν αλλα μαλλονν ειναι κακη ιδεα τωρα με την εκθεση , παντου

Η Τζοαννα ειναι αυτη που εμφανιστηκε και Ν Ουρανα , ξαναρωταω ?  :think: