You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Δοκιμασα σημερα πρωινη βαρδια δυο rookies
Την Τερεζα ουγγαραρεζα απο Σαπφους. Την διαλεξα επειδη μου θυμιζε μια βουλγαρα πουτανα που μου εκανε τρομερο γαμησι. Κοντοπουτανο ετσι οπως γουσταρω. Κοντουλα με ωραιο φυσικα βυζακι. Υπακουη και υπομονετικη. Δεν ειχε βεβαια καμια εξαιρετικη συμμετοχη. Τα τυπικα. Αλλα το μουνι της πολυ στενο ρε παιδια. Απο τα στενοτερα που εχω γαμησει. Αν παψει να ειναι τοσο ντροπαλουλα και αρχισει να παιρνει πρωτοβουλιες, θα τα παει πολυ καλα στο μελλον.
Την Αντζελα καινουργια Ιταλιδα (ακα ρουμανακι) μολισ δυο μερες στην δουλεια στο Πρασινο γωνιακο. Παιδια παρα πολυ καλη. Συμμετοχη και γαμησι στο φουλ. Μου θυμισε το γαμησι της Αντρανας που δουλευε εκει αλλα η γκομενα ειναι ψηλη και αδυνατη. Δεν μιλαει αγγλικα ουτε ελληνικα αλλα μεσα ειναι φιλοτιμη. Ελπιζω η Αλεξανδρα και η Αντριανα που δουλευουν εκει να τις μαθουν να κανει και πρωκτικο.
Την Τερεζα ουγγαραρεζα απο Σαπφους. Την διαλεξα επειδη μου θυμιζε μια βουλγαρα πουτανα που μου εκανε τρομερο γαμησι. Κοντοπουτανο ετσι οπως γουσταρω. Κοντουλα με ωραιο φυσικα βυζακι. Υπακουη και υπομονετικη. Δεν ειχε βεβαια καμια εξαιρετικη συμμετοχη. Τα τυπικα. Αλλα το μουνι της πολυ στενο ρε παιδια. Απο τα στενοτερα που εχω γαμησει. Αν παψει να ειναι τοσο ντροπαλουλα και αρχισει να παιρνει πρωτοβουλιες, θα τα παει πολυ καλα στο μελλον.
Την Αντζελα καινουργια Ιταλιδα (ακα ρουμανακι) μολισ δυο μερες στην δουλεια στο Πρασινο γωνιακο. Παιδια παρα πολυ καλη. Συμμετοχη και γαμησι στο φουλ. Μου θυμισε το γαμησι της Αντρανας που δουλευε εκει αλλα η γκομενα ειναι ψηλη και αδυνατη. Δεν μιλαει αγγλικα ουτε ελληνικα αλλα μεσα ειναι φιλοτιμη. Ελπιζω η Αλεξανδρα και η Αντριανα που δουλευουν εκει να τις μαθουν να κανει και πρωκτικο.
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Η Βικη η Ουκρανεζα εθεαθει αραχτη σε μπουγατσατζιδικο στην περιοχη της Αναληψης με Δελφων! Μουναρα ηταν! Και οι βυζαρες βυζαρες! Γιατι να μην δινουμε ελευθερα βιζα σε τετοιες γυναικαρες απο Ουκρανια! Αντε, ποτε θα ξαναδουλεψει!
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Ρε παιδια μου τι σπαει αυτο το 30αρι! Στην Αθηνα εχει με 20 ευρω μουναρες να κανουν γυμνο τσιμπουκι και γλυφομουνι με 20ευρω!
Επρεπε ο Μπουταρης μαζι με την μετεγκατασταση των μπουρδελων να ζητησει και χαμηλοτερες τιμες! Αφου και αυτος μπουρδελιαρης ειναι!
Επρεπε ο Μπουταρης μαζι με την μετεγκατασταση των μπουρδελων να ζητησει και χαμηλοτερες τιμες! Αφου και αυτος μπουρδελιαρης ειναι!
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Υπαρχει καμια κοπελα που να δεχεται χυσιμο στο στομα? Εγω μονο την Λαουρα απο Τσιρκο ξερω που το κανει με καποια χρηματα παραπανω.
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Αραγε το Κοροβαγκου και το Ερως θα ανοιξουν? Ειδικα το Ερως ειναι το κατι αλλο απο αποψη χωρου. Αχ τι γαμησια ειχα ριξει εκει με τις ρωσσιδες καλλονες που ειχε. Σαρα, Μιλανα, Νατασσα! Αλλο πραμα οι ρωσσιδες παιδια! Φερτε ρωσσιδες παλι!
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Ωπ, νάτηνε η Τερέζα, Σαπφούς σε πιο την πέτυχες αδελφέ ?
Είναι η μούσα του Maanes αυτή, πουτανάκι με πολύ μέλλον.
Αναμένουμε και την κριτική σου εεεεε ;)
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Υπαρχει καμια κοπελα που να δεχεται χυσιμο στο στομα? Εγω μονο την Λαουρα απο Τσιρκο ξερω που το κανει με καποια χρηματα παραπανω.
Μια φορά που πήγα αποκλειστικά για τέτοιο πρόγραμμα και η Λάουρα έλειπε εκτάκτως, και στη θέση της ήταν η Μέρτσυ μου το έκανε εκείνη, χωρίς να είναι στο ρεπρετότιο της και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία, με 80 όμως, έτσι.
Επίσης έχω διαβάσει από κριτική συναθλητή ότι και η Μιραμπέλα το είχε κάνει.
Είναι ιδιαίτερο το πρόγραμμα αλλά πιστέυω ότι δίνοντας 80 και με λίγο ψάξιμο θα βρεις σίγουρα κάποια κοπέλα να στο κάνει.
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Αραγε το Κοροβαγκου και το Ερως θα ανοιξουν? Ειδικα το Ερως ειναι το κατι αλλο απο αποψη χωρου. Αχ τι γαμησια ειχα ριξει εκει με τις ρωσσιδες καλλονες που ειχε. Σαρα, Μιλανα, Νατασσα! Αλλο πραμα οι ρωσσιδες παιδια! Φερτε ρωσσιδες παλι!
Τώρα την αγορά την λυμαίνονται οι Ρουμάνες.
Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.spacewar.com/images/iraq-us-marine-sft-shofne-jtrs-radio200-bg.jpg[/img[/URL]]
ΕΛΗΦΘΗ!!!!!!
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
http://[URL unfurl="true"]www.spacewar.com/images/iraq-us-marine-sft-shofne-jtrs-radio200-bg.jpg[/img[/URL]]
ΕΛΗΦΘΗ!!!!!!
[/quote]
Πάω Σαπφούς για βόλτα και έλεγχο, να την δω και εγώ επιτέλους ρε αδελφάκι μου :D :D :D
Επισκέπτης
Θα σε δω εκεί!
Επισκέπτης
Περίεργη κατάθεση στην Τερέζα. Είναι όντως αυτή και είναι στο Σαπφούς 8.
Όλο χαχα και χου χου ήταν. Το στενό μουνί δεν φαίνεται τόσο τώρα που βάζει κρέμα. Πισωκολλητό απλά δεν γίνεται να γαμηθεί αυτή η γκόμενα στήνεται τόσο άσχημα είναι κ υπερβολικά κοντή έτσι υπάρχουν μηχανικές δυσκολίες ο πούτσος μου πήγαινε για κώλο κ αυτή φώναζε χαχα! Από μπροστά μόνο!
Το μουνάκι στο πράσινο που είπε ο φίλος η Άντζελα είναι φανταστικό! Ο ορισμός του πιπινιού!
Αύριο το πρωί έχουμε δουλειά!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
Όλο χαχα και χου χου ήταν. Το στενό μουνί δεν φαίνεται τόσο τώρα που βάζει κρέμα. Πισωκολλητό απλά δεν γίνεται να γαμηθεί αυτή η γκόμενα στήνεται τόσο άσχημα είναι κ υπερβολικά κοντή έτσι υπάρχουν μηχανικές δυσκολίες ο πούτσος μου πήγαινε για κώλο κ αυτή φώναζε χαχα! Από μπροστά μόνο!
Το μουνάκι στο πράσινο που είπε ο φίλος η Άντζελα είναι φανταστικό! Ο ορισμός του πιπινιού!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
η μιραμπελα τα κοψε τα χυσιματα στο στομα....ναντια και νταιανα κατι μπορει να παιξει....εστω και αν τους το φερετε σαν ατυχημα πανω στην γυμνη πιπα.....Μια φορά που πήγα αποκλειστικά για τέτοιο πρόγραμμα και η Λάουρα έλειπε εκτάκτως, και στη θέση της ήταν η Μέρτσυ μου το έκανε εκείνη, χωρίς να είναι στο ρεπρετότιο της και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία, με 80 όμως, έτσι.
Επίσης έχω διαβάσει από κριτική συναθλητή ότι και η Μιραμπέλα το είχε κάνει.
Είναι ιδιαίτερο το πρόγραμμα αλλά πιστέυω ότι δίνοντας 80 και με λίγο ψάξιμο θα βρεις σίγουρα κάποια κοπέλα να στο κάνει.
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
πρωι η βραδυ;Περίεργη κατάθεση στην Τερέζα. Είναι όντως αυτή και είναι στο Σαπφούς 8.
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
η μιραμπελα τα κοψε τα χυσιματα στο στομα....ναντια και νταιανα κατι μπορει να παιξει....εστω και αν τους το φερετε σαν ατυχημα πανω στην γυμνη πιπα.....
σωστός...η αν σου το φέρουν στη γυμνή πίπα ως "ατύχημα"...
Αλλα πλάκα πλάκα άρχισα να τα αποφεύγω αυτα....
ποτέ δεν ξέρεις που και πότε θα την πατήσεις.
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
πρωι η βραδυ;
Πρωί μόλις πριν από λίγο πήδηξε ο άνθρωπος.
Μέχρι τις 4 το απόγευμα θα είναι, πέρασα και εγώ από εκεί, αργότερα θα γράψω και αναφορά από την Βαρδαρότσαρκα που έκανα.
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
- Προμηθέως 11 , η Τζοάννα ένας από τους επόμενους στόχους μου , θα τιμηθεί οπωσδήποτε το συντομότερο δυνατόν.
- Σαπφούς 5 , η Μιρέλλα η μικρή, έχει τιμηθεί στο παρελθόν με καλές εντυπώσεις θα ξανατιμηθεί και στο μέλλον.
- Σαπφούς 8 , η Τερέζα, ο λόγος και η αιτία της πρωινής μου τσάρκας, εμένα δεν με πολυάρεσε, αν δεν ήταν ο Maanes,ούτε που θα την έδινα σημασία, ίδωμεν.
- Σαπφούς 7 , η Νικόλ η Γκαλίδα.
- Σαπφούς 20 , η busty Νταϊάνα, έβαλε και κάνα διό κιλάκια, αλλά παρόλα αυτά παραμένει από τις πρώτες του Βαρδάρη.
- Ταντάλου & Σαπφούς , το σούπερ πιπίνι η Ρουμάνα η Άντζελα, πολύ thin, και αρκετά όμορφη για τους λάτρεις του είδους.
- Ταντάλου 9 , η Καμέλια, ολίγον αδυνατισμένη αλλά δεν της πήγε , την προτιμούσα πιο BBW, χάλασε.
- Ταντάλου 8Α , η Ζωή η κοκκινομάλλα μου έκανε λίγο κλικ , αλλά προηγούνται άλλες.
- Ταντάλου 14 , η Κατερίνα , ότι πιο δυνατό κυκλοφορεί σε φυσικό βυζί αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη. Ήρθε κολοτρίφτικε πάνω μου , αλλά μια φορά που την πήρα ήταν αρκετή.
- Προμηθέως 25 , η Ειρήνη που συνέχεια τη βρίσκω μπροστά μου, όταν την έψαχνα ήταν εξαφανισμένη, δυνατή πάντως προτείνεται.
- Προμηθέως 19 , δεν μπήκα μέσα για ευνόητους λόγους, προφανώς η Μαιρούλα.
- Προμηθέως 14 , η πιο ευγενική μαντάμ όλων των μπουρδέλων της Θεσσαλονίκης. Κοντά της η Σαμπρίνα του Λουξ.
- Σαπφούς 5 , η Μιρέλλα η μικρή, έχει τιμηθεί στο παρελθόν με καλές εντυπώσεις θα ξανατιμηθεί και στο μέλλον.
- Σαπφούς 8 , η Τερέζα, ο λόγος και η αιτία της πρωινής μου τσάρκας, εμένα δεν με πολυάρεσε, αν δεν ήταν ο Maanes,ούτε που θα την έδινα σημασία, ίδωμεν.
- Σαπφούς 7 , η Νικόλ η Γκαλίδα.
- Σαπφούς 20 , η busty Νταϊάνα, έβαλε και κάνα διό κιλάκια, αλλά παρόλα αυτά παραμένει από τις πρώτες του Βαρδάρη.
- Ταντάλου & Σαπφούς , το σούπερ πιπίνι η Ρουμάνα η Άντζελα, πολύ thin, και αρκετά όμορφη για τους λάτρεις του είδους.
- Ταντάλου 9 , η Καμέλια, ολίγον αδυνατισμένη αλλά δεν της πήγε , την προτιμούσα πιο BBW, χάλασε.
- Ταντάλου 8Α , η Ζωή η κοκκινομάλλα μου έκανε λίγο κλικ , αλλά προηγούνται άλλες.
- Ταντάλου 14 , η Κατερίνα , ότι πιο δυνατό κυκλοφορεί σε φυσικό βυζί αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη. Ήρθε κολοτρίφτικε πάνω μου , αλλά μια φορά που την πήρα ήταν αρκετή.
- Προμηθέως 25 , η Ειρήνη που συνέχεια τη βρίσκω μπροστά μου, όταν την έψαχνα ήταν εξαφανισμένη, δυνατή πάντως προτείνεται.
- Προμηθέως 19 , δεν μπήκα μέσα για ευνόητους λόγους, προφανώς η Μαιρούλα.
- Προμηθέως 14 , η πιο ευγενική μαντάμ όλων των μπουρδέλων της Θεσσαλονίκης. Κοντά της η Σαμπρίνα του Λουξ.
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Χαχαχαχαχαχα λυθηκα ...
Χαλασε λεει
Χαχαχαχαλασε
ομορφηνε και λιγο .. αστα για να πανε για πεταμε λεμε
αρε gl δε την πετυχες στα καλα της .. τοτε που ηταν ντιπ για τα μπαζα
Καραμαν η καντυ ειναι Πρωινη - Το Βραδυ Τουμπανιεθ
Εκτος αν κανει καμια Τριπλα παλι
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
Ειναι κανονας της ζωης αυτος...Συμβαινει συχνα- Προμηθέως 25 , η Ειρήνη που συνέχεια τη βρίσκω μπροστά μου, όταν την έψαχνα ήταν εξαφανισμένη, δυνατή πάντως προτείνεται.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις