Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (2 μέλη και 49 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
καλημερα σε ολουσ.συμφωνω κ εγω ολα τα αστερια στον dimitrιs τα αξιζει με το παραπανω, :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:.
καλημερα πατριωτακη... :cheesy: :cheesy: :cheesy:thanx,κανω οτι μπορω κ γω... :cheesy: :cheesy: :
(Ψηνομαι για καταδρομικη Λαρισα,με αφορμη κ καποιες δουλειες εκει...αν το σιγουρεψω,θα σου στειλω π.μ... ;))

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
χθεσινη βολτα  στα στουντιο και μπουρδελα της πολης ...  η κατασταση παραμενει κλασικα στασιμη ,
με εξαιρεση ισως την αφιξη της καντυ στο βιλα ερωτικα.. Τα κακα νεα ομως οτι  οι τιμες παιζουν απο 50 (με ενα ισπανικο σαν αυτο που εκανε στον φιλο gameover ) :jerking: :jerking:  στο συγκεκριμενο μαγαζι.. . η  καντυ κανει λει η τσατσα μονο προγραμματα   :boobies: τετοιο μουνι μ λει απο 50 και πανω αξιζει. σε προταση μου για 40 ευρω  δεν δεχτηκε οποτε αποχωρησα ... κριμα και ψηνομουνα ... οχι και 50 παντως για ενα 10 λεπτο ......

στα υπολοιπα τωρα
Ερημιτη και  Alisa κλειστα , οι φωτεινες επιγραφες στο ερως παραμενουν ως εχουν.
Εκκλησια η Ατριανα . com
Κωλεττη η Νικολ
Σααλ η Χριστινα η Αλβανιδα
ΤΣΙΡΚΟ η Λαουρα
Νικ ουρανου 26 μια ξανθια με μετριο βυζακι λιγο πεταχτο κωλαρακι με ελαφρα λιγο παραπανω κιλα...
Σεξ εντ δε σιτυ... η μπαστυ λαουρα ορεξατη ..
Κατεχακη καρμεν
Μαντζαρου η γεματουλα Νατασσα
Λα φαμ η καρλα
Κεφαλληνιας  η λιζα ναταλι μαυρισμενη με βυζαρες...

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
προμηθεως 25 η τζουλι
προμηθεως 19 η μαγια
προμηθεως 14 μια ξανθια ομορφουλα με μικρουλικο στρογγυλο βυζακι
προμηθεως 11 βερο from the old block  :-* ωστοσο αν και θα εμπαινα περιμεναν στη σειρα 2 ρωσοι και 2 δωματια πιασμενα οποτε ευχαριστω δεν θα παρω...

σαπφως 20 η σεξοβομβα μιλφ κελλυ  παντα με πελατεια και αρνητικες κριτικες ...
σαπφως 5 εδω πετυχα την μιρελλα την ψιλη την μελαχρινη
σαπφως 7 η τσεχα ιονελλα  .. την ειδα προσχαρη  και με αφορμη  καποια θετικα σχολια αποφασισα να περασω και δεν το μετανιωσα εμεινα ευχαριστημενος ... :cheesy:

τανταλου  και σαπφους
η  αλεξανδρα  που μας κυνηγουσε μεχρι εξω  :P
τανταλου 14 η πιπινοβικυ η ουγγαρεζα σχετικα καλο μουνακι αλλα προσωπικα κατι με χαλαει , μπορει και οι κριτικες .. :s&m_3:
τανταλου 8α κλειστο

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αμα ξεκινησε ετσι η καντυ καηκαμε!σε μια βδομαδα θα απαιτει να μπαινουμε με 100ρικο!μπορει ομως απλα να ειναι επιλεκτικη με τους πελατες,χωρις να προσβαλω κανεναν.μου εχει τυχει και μενα παλιοτερα να μην με αφηνουν να περασω γιατι ημουν πιτα σουρωμενος!

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
αμα ξεκινησε ετσι η καντυ καηκαμε!σε μια βδομαδα θα απαιτει να μπαινουμε με 100ρικο!μπορει ομως απλα να ειναι επιλεκτικη με τους πελατες,χωρις να προσβαλω κανεναν.μου εχει τυχει και μενα παλιοτερα να μην με αφηνουν να περασω γιατι ημουν πιτα σουρωμενος!
αλλο να σε σουρωμενος και γω να ειμουνα γκομενα δεν θα σε αφηνα σουρα  να με  :zfuck:

...κι αλλο να επιλεγεις  για τον α η β λογο εκι αλλαζει , ουτε εγω μπορω να το ερμηνευσω αυτο που κανουν , καλα λενε της γυναικας η ψυχη και το μυαλο ειναι αβυσοοςςςς :)
Απο εμφανηση την παω με 1000 απο οτι ειδα φωτο της ! Με φερε σε διλημα ομως με τις κριτικες συναδελφων , ενω θα πηγαινα τωρα το σκεφτομαι 100 φορες !!! :think:

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1

Kαλημερα καυλιαρηδες

Δεν φταιν μονο αυτοι. Το καναν 50αρικο απο κει και περα οσο υπαρχουν ατομα που το σκανε
Αυτοι συνεχιζουν. Εκει ειναι το προβλημα>
50αρικο εσεις ολοι στο Βαρδαρη με 30.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Kαλημερα καυλιαρηδες

Δεν φταιν μονο αυτοι. Το καναν 50αρικο απο κει και περα οσο υπαρχουν ατομα που το σκανε
Αυτοι συνεχιζουν. Εκει ειναι το προβλημα>
50αρικο εσεις ολοι στο Βαρδαρη με 30.
δεν εχεις και αδικο ρασταφαρι !
Με ενα 100αρικο θα γαμαμε απο Βαρδαρι μια Νταιανα απο Σαπφους 20 , μια Καμελια απο Τσανταλου 9 , αιντε και  καμια Καρμεν απο Κατεχακη  η  μια ΕΥΑ απο το Σααλ  και μας φυγε ετσι με 3ρις το 100αρι !!!τουλαχιστον δεν θα το κλαιγα με αυτον τον συνδιασμο !!! :new_shocked: :headbang2:

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225

[/quote]

φιλε michael δεν νομιζω  να ναι θεμα επιλογης .  νηφαλιοτατος ημουν , σενιος ,καθαρος και με το αρωματακι μου  :2funny:

η πολιτικη του μαγαζιου γενικως ειναι της ξεπετας.. τουλαχιστον στο απλο. ψεκαστε σκουπιστε τελιωσατε  , τοσο με μαντυ οσο και με αντριανα. και αφου σου λει  εμφανισιακα οι πουτανες εκει ειναι ενα επιπεδο πανω ,  το κανω 50 και οποιος τσιμπησε τσιμπησε  ...
παντως δεν ξερω αν ειναι μονο για καντυ η και για τις υπολοιπες  η το λεγε μονο σε μενα για να μου φαει ενα 10ρικο παραπανω  :knuppel:

απο κει και περα , αντικειμενικα για ενα τζακουζακι με την καντυ θα το σκεφτομουν  .. για 50 ομως μαλλον  δεν αξιζει.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ουτε εγω θα εδινα πενηντα για ενα απλο δεκαλεπτο ξεπετα. Μπορει να ριξαν διχτυ να δουν αμα πιανει το 50ρικο για να το καθιεροσουν!αμα φαει καμια αποχή και αυτη και κανει να δει πελατη κανα 2ημερο να δεις πως γαμιεται και στα 30 χωρις να βιαζεται!

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
με εξαιρεση ισως την αφιξη της καντυ στο βιλα ερωτικα.. Τα κακα νεα ομως οτι  οι τιμες παιζουν απο 50 (με ενα ισπανικο σαν αυτο που εκανε στον φιλο gameover ) :jerking: :jerking:  στο συγκεκριμενο μαγαζι.. . η  καντυ κανει λει η τσατσα μονο προγραμματα   :boobies: τετοιο μουνι μ λει απο 50 και πανω αξιζει. σε προταση μου για 40 ευρω  δεν δεχτηκε οποτε αποχωρησα ... κριμα και ψηνομουνα ... οχι και 50 παντως για ενα 10 λεπτο ......

Ρε δεν γαμιουνται εκει στο βιλλα αντι-ερωτικα :tickedoff: :tickedoff:
ακου 50 και με 40 δεν δεχονται
το ειχε πει και καποιος πριν λιγο καιρο οτι η τουμπανιεθ και αυτη απο 50 ξεκινουσε :jerking:

μαυρο στο κωλομαγαζο
καλα δεν θα περασω απο εκει περα καμια μερα ας μου η η πουστοτσατσα απο 50
θα την πω καλα αλλα με 50 θελω και εσενα μαζι

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Κι εγω θα ειμαι αναγκασμενος να ξανακανω την κλασσικη ερωτηση...

Ρε παιδια ακομα την παλευετε με το Βιλα Ερωτικα??Σοβαρα τωρα...

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Ρε δεν γαμιουνται εκει στο βιλλα αντι-ερωτικα :tickedoff: :tickedoff:
ακου 50 και με 40 δεν δεχονται
το ειχε πει και καποιος πριν λιγο καιρο οτι η τουμπανιεθ και αυτη απο 50 ξεκινουσε :jerking:

μαυρο στο κωλομαγαζο
καλα δεν θα περασω απο εκει περα καμια μερα ας μου η η πουστοτσατσα απο 50
θα την πω καλα αλλα με 50 θελω και εσενα μαζι
Καλημερα φιλε Στελιο !!!
ηθελα απο σενα να ακουσω το μαυρο :headbang2:
:thumbsup: :cool2: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εγω δεν τρελενομαι με το βιλα ερωτικα ασε που σπανια καταθετω εκει απλα το μωρο ηταν πολυ γαματο και ελεγα να δοκιμασω,αλλα με 50 το απλο δεν θα παρω ευχαριστω!οπως ειπε και πιο πριν καποιος πας βαρδαρη με 90 και γαμας 3,η με 60 γαμας 2 και θα το ευχαριστηθεις και περισσοτερο!

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Κι εγω θα ειμαι αναγκασμενος να ξανακανω την κλασσικη ερωτηση...

Ρε παιδια ακομα την παλευετε με το Βιλα Ερωτικα??Σοβαρα τωρα...
αλ πατσινο για μενα τελος Βιλα μαυρο  ριχνω  κι γω

προτημο 1000 φορες την  ΕΥΑ απο το  Σααλ !!! :rockon: :rockon: :rockon:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
προχθες περασα απο το πρασινο(βαρδαρη)και ειχε βραδινη ενα ωραιο ξανθο ρωσακι αδυνατο αλλα δεν φαινοταν και για πιτσιρικα..ειχε πολυ γκαυλιαρικο βλεμμα στο σαλονι αλλα τα λεφτα μου ηταν ακριβως για μια καταθεση και φυσικα τα εριξα βερονικα,αν και ηθελα για μιρελλα αλλα ειχε πολυ κοσμο.εχει δοκημασει κανεις το ξανθο?λέει τιποτα?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
προχθες περασα απο το πρασινο(βαρδαρη)και ειχε βραδινη ενα ωραιο ξανθο ρωσακι αδυνατο αλλα δεν φαινοταν και για πιτσιρικα..ειχε πολυ γκαυλιαρικο βλεμμα στο σαλονι αλλα τα λεφτα μου ηταν ακριβως για μια καταθεση και φυσικα τα εριξα βερονικα,αν και ηθελα για μιρελλα αλλα ειχε πολυ κοσμο.εχει δοκημασει κανεις το ξανθο?λέει τιποτα?
την Αλισια εννοεις μαλλον.Τυπικουρα σκετη.Με το καλησπερα εχει σκυψει ορθια απο πανω σου και σου εχει βαλει την καποτα.Ουτε παιχνιδια ουτε κολπα να σε ξεσηκωσει απο πριν.
Στησιματα της πλακας,καυλα μηδεν.
Με ειχε αφησει ομως να την γλειψω τον κωλο.
Η πιο αποτυχημενη καταθεση μου τον τελευταιο καιρο και μια απο τις πιο αποτυχημενες συνολικα.
Καλο παιδι ειναι αλλα δεν αξιζει καθολου...

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ευχαριστω αl!τελικα ημουν τυχερος που δεν μπηκα φαινεται.κριμα και ειναι πολυ ωραια γκομενα.. Α! Και τωρα που το θυμηθηκα ειδα την Mια,ποια κινεζα ρε παιδια αυτη ουτε καν ξερει που ειναι η κινα!βγηκε και βολταρε στο σαλονι μιλωντας στο κινητο και με ενα φλυτζανι στο χερι ξενερωσα κατευθειαν και την εκανα,αυτη μπορει στο γαμησι πανω να αρχησει να διαβαζει εφημεριδα!

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Εμενα η αλισια παντως μ'αρεσε :pipa3: :pipa3:

makisoeo

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
και εγω πηγα εχθεσ βιλλα ρε παιδια να  :knockinb: τιν καντι αλλα οταν νταηληκι σου λενε 50 το απλο :jerking: τουσ χερετασ και δεν σε ξαναβλεπουν μεχρι να αλαξουν μυαλα, και καλυτερα που εγινε ετσι πηγα βαρδαρι μερια στην  :smitten: βερα και μετα μια νατασσα και περασα καλα :cheesy: 

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
και εγω πηγα εχθεσ βιλλα ρε παιδια να  :knockinb: τιν καντι αλλα οταν νταηληκι σου λενε 50 το απλο :jerking: τουσ χερετασ και δεν σε ξαναβλεπουν μεχρι να αλαξουν μυαλα, και καλυτερα που εγινε ετσι πηγα βαρδαρι μερια στην  :smitten: βερα και μετα μια νατασσα και περασα καλα :cheesy: 
αυτο παιδια ειναι στανταρ για τα 50ε??Εγω προχθες που πηγα απο 40ε μου ειπε η τσατσα.
Μηπως υπολογισαν οτι θα΄χει πολυ ζητηση τις πρωτες μερες και το βαρεσαν στα 50?Μηπως το υπολογισε η τσατσα μονη της και το λεει στα 50ε?
και ξαναρωταω εγω...
Ακομα την παλευετε με το Βιλα?? :dunno: :dunno: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom