Μεγαλη μπουρδελοεξορμηση την Τριτη κ Τεταρτη (σημερα ) αποκλειστικα κ μονο στα στενα του βαρδαριου...την Τριτη βολταρα το μεσημερακι,το απογευμα κ το βραδι,ενω Τεταρτη βολταρα μονο το πρωινο....Η καταθεση εγινε σε 4 διαφορετικες κοπελες.
1)στην γνωστη κ μη εξαιρεταια Νικολ
2)στην Μιρελα στην Σαπφους
3)στην Αλεξανδρα στο πρασινο
4)στην Νταΐνα την αρχοντομουνα....
μια περιληπτικη αναφορα απο χθες κ σημερα:
Σαπφους7-Nikol,οπου εγινε κ η καταθεση.(το βραδι ηταν μια Ιονελα τσεχα,ωραιο προσωπακι,αλλα μου φανηκε αβυζη....)
Σαπφους5-Μιρελα,κοντοπουτανο πιπινι με καστανοξανθο μαλακι κομμωτηριου,ωραιο βυζακι με ρωγα-πιρογα κ ελαφρως gfe συμπεριφορα...
Σαπφους 20-Μια μελαχροινη νταρντανα το απογευμα οπου πηγα,σχαδον αδιαφορη φατσα...Πηγα κ το βραδι πετυχα πανω στην αλλαγη κ εφυγα...βαριομουν να περιμενω 20 λεπτα...(Σημερα το πρωι πετυχα την Νταινα σε αυτο οπου κ εγινε καταθεση)...
Τανταλου 9-Καμελια.Δεν μου αρεσαι καθολου....κ το βραδι μια κοντοπουτανη ξανθια με κοτσο το μαλλι,ψιλομαγκακι κ ετσι...
Τανταλου 8-μια νταρντανα κοκκινομαλα κ μια μελαχροινη το βραδυ οπου εκανε πασαρελα σαν της εσπασε η μεση...
Τανταλου 14-μια βυκι,αδυνατη πολυ για τα δικα μου γουστα,με αδιαφορη φατσα...
Προμηθεως 14-αδιαφορη μελαχροινη κ αδιαφορη ξανθια με ωραιο βυζακι ομως...
Προμηθεως 11-Τζοανα,ωραιο πιπινακι με ωραιο βυζακι,εξω φατσα φορα,ημουν ετοιμος να καταθεσω σε αυτην,αλλα τελικα με κερδισε η Μιρελα...η τσατσα διαφημιζε οτι υπαρχει ενα κ μοναδικο προγραμμα των 30,το οποιο ειναι αρκετο για την απολαυση της ηδονης,,,,(το πρωι σημερα που πηγα ηταν η Βερονικα,η οποια επισης δεν κανει για τα δικα μου γουστα,την βρισκω αδιαφορη...συν οτι η τσατσα το πρωι ψαχνοταν για καυγα επειδη μειδιασα-γελασα κοινως κ σπαστηκε μαλλον επειδη δεν περασα σε δωματιο...)
Στο πρασινο κατεθεσα το βραδι σε μια Αλεξανδρα (με μετρια φατσα κ μετριες υπηρεσιες),ενω νωριτερα την ιδια μερα πετυχα μια Ρωσιδα ξανθια με ωραια φατσουλα...ημουν ετοιμος να ενδωσω αλλα κατι στο ενστικτο μου με εμποδισε...μαυρο στην μαλακω τσατσα που ειχε αποψη επι παντως επιστητου κ την ψιλοελεγε σε οποιον δεν παιρνουσε...
θα γραψω σιγα-σιγα κ τις κριτικες...δυο πραγματα μου εκαναν κακη εντυπωση:
1)η χαμηλη ποιοτητα του κοσμου με την οποια ετυχε να βολταρω χθες κ με την οποια ημουν αναγκασμενος να ακουω χαζα σχολια,αστεια ανοητα κ ψιλομαγκε συμεριφορα σε τσατσες κυριως, στο σαλονι ενω περιμεναμε την κοπελα στον εκαστοτε οικο...
2)δυο τσατσαδες που μου την εσπασαν κ η καραμελα σχεδον απο ολες τους να μου προωθησουν το χαλαρο 40 αρι αντι για 30...τους χρειαζεται μια Αθηνα για να στρωσουν μυαλα μου φαινεται...