Λοιπόν μιας που με το Λαφαμ και ειδικά με τη Λούση έχω κάνει διατριβή μπορώ να σου αναφέρω τα εξής.
Το λαφάμ είναι πιο οικογενειακό μαγαζί, όχι που δεν έχει και αυτό τις ξεπέτες του αλλά γενικά τα κορίτσια εκεί κάνουν πιο ομαδική δουλειά και πέρα από την προσωπική τους προβολή , στοχεύουν και στην προβολή του καταστήματος μιας που εκτιμώ ότι για να φύγουν από εκεί θα πρέπει πρώτα από όλα να το θέλουν οι ίδιες.
Όσον αφορά τη Λούση με την οποία είχα 4 πολύ επιτυχημένες καταθέσεις μέσα σε ένα μήνα, έχω να πω ότι η κοπέλα κάνει τεράστια προσπάθεια να καθιερωθεί στο χώρο, έβαλε όλη την εμπειρία που απέκτησε σε αυτά τα δύο χρόνια που ασκεί σποραδικά το επάγγελμα και είναι ταυτόχρονα και η μοναδική που μπαίνει στο forum και συζητά μαζί μας.
Σίγουρα όλοι θα θέλαμε συμπεριφορές ανάλογες με αυτές της Λούση, αλλά δυστυχώς είναι η εξαίρεση του κανόνα και πέρα από αυτό, την πήρε 2 χρόνια για να καταλάβει πως πρέπει να δουλεύει σωστά.
Στη villa αν και δεν έχω ανάλογη εμπειρία, και από αυτά που έχω διαβάσει μπορώ να σου πω τα εξής.
Τα κορίτσια του villa σε γενικές είναι σαφώς ένα σκαλί παραπάνω από τα υπόλοιπα της πιάτσας σε εμφάνιση, και το μαγαζί βάζει πολύ υψηλά στάνταρ στην εξωτερική εμφάνιση των κοριτσιών με αποκορύφωμα την έλευση της Κάντυ που σε εξωτερική εμφάνιση είναι κατηγορία city tour.
Έτσι λοιπόν μέχρι ενός σημείου δικαιολογείται η τήρηση του 10λέπτου μιας που στο κάτω κάτω αυτός είναι ο χρόνος που δικαιολογεί το απλό πρόγραμμα.
Τώρα αν με ρωτάς πιο προτιμώ εγώ, θα σου απαντήσω το λαφαμ, ενώ άλλος ίσως προτιμάει το villa, αυτά είναι γούστα , τα καταστήματα προσφέρουν τελείως διαφορετικά πράγματα, (στο ίδιο αντικείμενο βέβαια) που πιστεύω ότι και τα 2 είναι καλά μιας που έχουν και τα 2 αρκετά αξιόλογη πελατεία ,και εξαιρετικά επιτυχημένη παρουσία στο χώρο.