GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
αμάν τόσο καιρο μπάνια για ολυμπιακούς προετοιμάζετε
Ναι, θέλει να πάρει χρυσό μετάλιο στο γλύψεν γλύψεν.
αμάν τόσο καιρο μπάνια για ολυμπιακούς προετοιμάζετε
καμια.....στελιο γραψε....προεδρου παροντος πασα αρχη παυσατω......
Στης κριτικες για Κεφαλληνιας 8 εχει μια Χριστινα αλλα δεν μου κολαει με αυτην που ειδα σημερα.
Για να μας διαφωτισει κανενας παλιουρας.
Ασε που η τελευταια κριτικη εινει καπου στο 2010
αα να ξερεις εχει καραμπαλικινγκ...!!(τι λεξαρα ειναι αυτη!πρεπει να μπει στα λεξικα!)
παω να κανω αναφορα σαν καλος ρουφιανος.....
αα να ξερεις εχει καραμπαλικινγκ...!!(τι λεξαρα ειναι αυτη!πρεπει να μπει στα λεξικα!)
Μαλακια το κανανεπαω να κανω αναφορα σαν καλος ρουφιανος.....
πλακα πλακα στο τσιρκο μου λεγανε οτι τους χρωστας ενα βαψιμο που πληρωσαν.....δεν γινοταν αλλιως....τσιρκο και τσιρκο τους αναγκασες να το ασπρισουν μπας και φυγει απο πανω τους το προσωνυμιο.....
Μαλακια το κανανε
ψηνεστε να παμε κανα βραδυ να τους το ξανακανουμε τσιρκο ?
συνευρεση με ανδριανα στο φριξου.πολλλα μπραβο στο κοριτσι.
ειναι η δευτερη φορα μαζι της και πηρε το εισιτηριο και για αλλη.απο εμφανιση οσο παει, αγγιζει την τελειοτητα πλην του πρωσοπου της που θελει τριψιμο με γυαλοχαρτο και σπατουλαρισμα 2 χερια για να στρωσει.παντως ζιβυ και κολος ζουπερ
Μπαααα δεν μας παίρνει, διανυκτερεύει το κατάστημα και αν μας πάρει πρέφα η τσατσά θα μας κυνηγάει με το σκουπόξυλο και θα μας πέφτουν οι μπογιές στο δρόμο.
Ωραία φάση για σκιτσάκι εεεεεε.
συνευρεση με ανδριανα στο φριξου.πολλλα μπραβο στο κοριτσι.
ειναι η δευτερη φορα μαζι της και πηρε το εισιτηριο και για αλλη.απο εμφανιση οσο παει, αγγιζει την τελειοτητα πλην του πρωσοπου της που θελει τριψιμο με γυαλοχαρτο και σπατουλαρισμα 2 χερια για να στρωσει.παντως ζιβυ και κολος ζουπερ
Αναμένουμε και την κριτική σου. ;)
νομιζα πως η πρωτη φορα θα ειναι η καλυτερη και φοβομουν για την δευτερη αλλα η δευτερη ειναι η καλυτερωτερη
Ξεχασα να αναφερω οτι το μεσημερι στην τσαρκα που εκανα ειχε πολυ νεκρα.
Δεν συναντησα ουτε εναν συναγωνηστη σε κανενα απο τα στουντιο.
Εμπαινα εβγαινα μονος μου...