ΡΕΜΑΛΙΑ!
η πολυαναμενομενη απο ολο το σαιτ(
) καμενη μεταμεσονυχτια μπουρδελοτσαρκα μου εληξε ΧΩΡΙΣ καταθεση
ΓΑΜΙΟΛΕΣ τσατσαδες και ΚΟΜΟΔΙΝΑ ο καιρος του σκοταδισμου ΠΕΡΑΣΕ
αδικα λεφτα σε καμια πλεον
Ξεκιναω απο
τανταλου 14(αλουμινατο)
το κομοδινο βικυ...αν ειχα κανα παλτο μαζι ευχαριστως να περνουσα να το αφηνα πανω στο κομοδινο αλλα ειμουν με το κοντομανικο οποτε την εκανα
τανταλου και σαπφους γωνια(πρασινο)αντε λεω θα ειναι καμια αντριανα που εχει καλες κριτικες κ την ειχα δει να περασω μπαινω λοιπον ρωταω την τσατσα ποια ειναι και μαγκια εκεινη εσυ πια θες??αρχιζω της αραδιαζω εκει ονοματα και πηρε τα αρχιδια μου η κουφαλα μαγκιες με τα μελη του σαιτ κομενες πουστοτατσαδες αυτα σε τιποτα πιτσιρικαδες
βγαινει τελος παντων -αλεξανδρα
μια ξανθια αισθηση δεν μου κανε ουτε κρυο ουτε ζεστη στο σαλονι μου ριξε παντως χουφωτμα κλπ για να περασω αλλα δεν μασησα..
συνεχεια παω λεω να παρω ματι κελλυ και αντε αν ειναι και μαυρισμενη ακομα πιο καυλα ας φαω πατατα δεν πειραζει..αμ δε!!!και εδω ακυρο
ελειπε σε αδεια!!!
σαπφως 20(κελοσπιτο)και παλι μπαινω μεσα λεω την πουστοτσατσα ποια κοπελα ειναι και μου λεει εσυ πια θες!την κελλυ τις λεω ρε!αα λειπει ειναι η ανιτα ιταλιδα τεσπα περιμενω βγαινει η ανιτα ενα μαυροτσουκαλο τοσο προς το γυφτε αν ειναι αυτη ιταλιδα εγω ειμαι ο μαλτινι
την κανω και απο εδω(αυριο πρωι μου ειπε θα ειναι μια νικη..)
συνεχεια
σαπφως 8(ανορθογραφο)βγαινει μια ξανθια μια λεει
ρε αυτη ειναι και καλα η μια η κινεζα που λεγαμε???!!!
καμια σχεση με κινεζα δεν ξερω μπας και ειναι αλλη?
ουστ και απο εδω
μετα
σαπφως 7ποια ειναι λεω παλι??αντε τα ιδια εσυ πια θες...ρε μαγκες πραγματικα αλλη φορα θα πω ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΘΕΛΩ ΜΩΡΗ!τεσπα με τα πολα μου λεει Βιολετα..κατι κλικ μου κανει θυμαμαι κατι καλα λογια κ κριτικες??
τεσπα βγαινει και ειναι ενα αχρωμο αοσμο αγευστο ξανθο με μικρο τατουαζ πισω κατω χαμηλα στην μεση η οποια κιολας περναει απ το σαλονι τελειως γραφοντας μας λες και εχει στανταρ πελατια και μας γραφει στα αρχιδια της
ουστ και απο εδω μωρη χαμουρα
παμε διπλα
σαπφως 5με το μπαινω ρωταω απανταει μου λεει ιονελα λεω οκ την ξερω την εχω παρει δεν ψηνομουν να περασω απλα οκ ας την δω να βγει και εκεινη την ωρα παω να σημειωσω στο κινητο τα ονοματα τα προηγουμενα σε μυνημα για να τα γραψω μετα στην αναφορα και πεταγεται η ψωλοτσατσα και μου λεει-α οχι κλεινουμε τα κινητα!!!!!!!βρε ουστ γαμιολοτσατσα βγαινει η ιονελα οκ την ξερω με ενα ξεκωλο τελειως κατι πιτσιρικαδες που ηταν εκει την αρχισαν στα ορθια στο χουφτωμα αλλα την εκανε στα γρηγορα και τους λεει μεσα αν θελετε
συνεχεια..