Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (3 μέλη και 61 επισκέπτες)

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
ΡΕΜΑΛΙΑ!
αυριο την κανω 4 μερο για μπανια κανονιστε να κρατησετε ψηλα την μπουρδελοσημαια περιμενω καμενες αναφορες και κριτικες :rockon: :rockon: :rockon:
ελεγα να παω και σημερα το βραδυ αλλα θα πεσει ξυλο παλι τα ιδια μπαζα θα ειναι :2funny:

U.γ. το μαλακισμενο η μαντυ πως μου την γλιτωσε ρε γμτ :tickedoff: :tickedoff:
λετε σημερα? :think: :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ΡΕΜΑΛΙΑ!
αυριο την κανω 4 μερο για μπανια κανονιστε να κρατησετε ψηλα την μπουρδελοσημαια περιμενω καμενες αναφορες και κριτικες :rockon: :rockon: :rockon:
ελεγα να παω και σημερα το βραδυ αλλα θα πεσει ξυλο παλι τα ιδια μπαζα θα ειναι :2funny:

U.γ. το μαλακισμενο η μαντυ πως μου την γλιτωσε ρε γμτ :tickedoff: :tickedoff:
λετε σημερα? :think: :think:

Απο βδομαδα μπορει να την κανει κιολας ... Ερχεται η Καντυ γαρ  :smitten:

Αντε καλες διακοπες και καλη ξεκουραση

που θα πας ?  :think:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
τι διακοπες μωρε πουτσορεμενο 4 μερο μεχρι δευτερα μεσημερι
προς εκει που ειναι ο αλ μερια..λες αμα ακουσω τιποτα βογγητα το βραδυ απο παραδιπλα να ειναι αυτες που σφυροκοπαει? :2funny:  :2funny:

καντυ??στο βιλα???
μονο που ερχεται σε αυτο το μαγαζι κομοδινο θα ειναι αυτο δεν ειναι μπουρδελο ικεα ειναι!

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΤΕ ΓΥΡΙΖΕΙ Η ΑΦΡΟΥΛΑ? ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Η ΕΦΗ ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ?

Επισκέπτης
Λίγα φρέσκα νέα. Η καινούργια κοπέλα που είχε αναφερθεί από τον flyaway στο πράσινο εν ονόματι Λάουρα, είναι κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα μια Άντζυ που είχε δουλέψει Κατεχάκη/Προμ 25.
Μπήκα μέσα μαζί της. Ξυνό γαμήσι κρίμα το 40αρι (πήρα ισπανικό τρομάρα μου). Θα γράψω κριτική αύριο με την δροσούλα. (Ναι Τζο θα γράψω!)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Λίγα φρέσκα νέα. Η καινούργια κοπέλα που είχε αναφερθεί από τον flyaway στο πράσινο εν ονόματι Λάουρα, είναι κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα μια Άντζυ που είχε δουλέψει Κατεχάκη/Προμ 25.
Μπήκα μέσα μαζί της. Ξυνό γαμήσι κρίμα το 40αρι (πήρα ισπανικό τρομάρα μου). Θα γράψω κριτική αύριο με την δροσούλα. (Ναι Τζο θα γράψω!)

Αν είναι αυτή, τη συστήνανε σαν Άντζυ Ισπανίδα, την είχα δει μια φορά στην Κατεχάκη και στο τσακ δεν πέρασα και δεν την ξαναείδα, φαινόταν καλό κορίτσι,είχε και ωραίες  :tits: από ότι θυμάμαι, για αυτό πήρες και το Ισπανικό εεε, κρίμα πάντως που δεν απέδωσε η μικρή.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
καντυ??στο βιλα???
μονο που ερχεται σε αυτο το μαγαζι κομοδινο θα ειναι αυτο δεν ειναι μπουρδελο ικεα ειναι!

:2funny: :2funny: :2funny:
φαε την γλωσσα σου ρε γκαντεμη , μια χαρα θα ειναι το μωρο  :tits2:

Κωλετη Πρωι η Νικολ και βραδυ η Εφη  :boobies:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Υπάρχουν φωτογραφίες από Αντριάννα κομοδινοπούλου ? :think:

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Ρε σεις διαβαζα τωρα κριτικες απο Αθηνα για πρωτη
φορα ετσι απο περιεργια.
Τι γινεται εκει κατω ρε παιδια ο αλλος λεει με 20
ευρω πηρε ακαποτο 69 και χυσιμο στο στομα χωρις προφυλακτικο.
Τωρα βεβαια δεν ξερουμε πως ειναι η κοπελα αλλα πολυ ξεφτιλα τιμες. Ποιος ξερει και τι μαγαζια ειναι δεν εχγ παει ποτε σε αναλογα μαγαζια στην Αθηνα αυτες ομως οι τιμες ειναι Ταιλενδης.

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
460
Πόντοι
21
φορα ετσι απο περιεργια.
Τωρα βεβαια δεν ξερουμε πως ειναι η κοπελα αλλα πολυ ξεφτιλα τιμες. Ποιος ξερει και τι μαγαζια ειναι δεν εχγ παει ποτε σε αναλογα μαγαζια στην Αθηνα αυτες ομως οι τιμες ειναι Ταιλενδης.
παρτουζα με 2 τανες 40ε...καλυτερα να μην τα διαβαζουμε!

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
παρτουζα με 2 τανες 40ε...καλυτερα να μην τα διαβαζουμε!

Του προτεινε του συναγωνηστη παρτουζα με 40 ευρω και ειχε και ενα καρο απαιτησεις απο τις κοπελες
Κυριοι νομιζω πως εχουμε πολυ δρομο και θελει μεγαλο αγωνα
Αυτα δεν γινονται ρε παιδια θα τρελαθουμε

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Αποσπασμα απο Κριτικη απο μπουρδελο στη Αθηνα

. Το τελείωμα, όπου και πάλι μου τα κατάπιε, ήταν η ολοκλήρωση. Είναι η μόνη ιερόδουλη που έχω πάει πάνω από 1 φορά και όλα μου τα τελειώματα έχουν γίνει γυμνά στο στόμα της. Επισημάνσεις: α) Συναγωνιστές να προσέχετε τα γλωσσόφιλα που δίνει γιατί στο τέλος από τους περισσότερους από εμάς παίρνει τα φλόκια στο στόμα της. β) Κατά την διάρκεια των προκαταρκτικών παιχνιδιών και τριψιμάτων κάποια στιγμή ο πούτσος μου γλύστρησε γυμνός στο μουνί της. Τραβήχτηκα σχεδόν αμέσως αλλά η κοπέλα δεν προσπάθησε να με εμποδίσει. Δεν ξέρω γιατί αλλά ίσως αυτό να παρασύρει κάποιους σε περισσότερο χρόνο γυμνής διείσδυσης. Προσοχή δεν πρέπει να παίζουμε κορώνα γράμματα!!

Μαλλον δεν με βλεπω να τον χωνω πουθενα στην Αθηνα αλλα θα μου πεις αυτες κατεβαινουν και Θεσσαλονικη.
Αυτοι εκει κατω εχουν ξεφυγει ρε παιδια...χεδόν αμέσως αλλά η κοπέλα δεν προσπάθησε να με εμποδίσει. Δεν ξέρω γιατί αλλά ίσως αυτό να παρασύρει κάποιους σε περισσότερο χρόνο γυμνής διείσδυσης. Προσοχή δεν πρέπει να παίζουμε κορώνα γράμματα!!

Μαλλον δεν με βλεπω να τον χωνω πουθενα στην Αθηνα αλλα θα μου πεις αυτες κατεβαινουν και Θεσσαλονικη.
Αυτοι εκει κατω εχουν ξεφυγει ρε παιδια...

VaggelisWestSide

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
8
Like
7
Πόντοι
1
φορα ετσι απο περιεργια.
Μικρότερη πόλη -> μικρότερη ποικιλία -> μικρότερος ανταγωνισμός -> μεγαλύτερες τιμές...δυστυχώς πάντα έτσι πάει.Πέφτεις στην ανάγκη τους και σε πίνουν το αίμα,γιατί ξέρουν ότι δεν έχεις στην ουσία και αλλού να πας.Εγώ γι αυτό έκοψα να διαβάζω κριτικές σε αθηναϊκά σπίτια,μ'ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι μ' αυτά που διαβάζω...οι κατω έχουν ξεφύγει και για να τους πλησιάσουμε έστω και στο ελάχιστο πολύ χλωμό... 

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Με τις κριτικες της Αθηνας το θεμα ειναι απλο !
Δεν τις διαβαζεις και δε  στεναχωριεσαι  :dancing:

Λοιπον εχω αναφορα ..

Ερημητη Αννα
Ουρανου Τζουλια ( αυτη απο ερημητη )
Φριξου 9 Τζεσυ
Φριξου 14 Μπουρδελοποιηθηκαν και δεν εχουν τηλεφωνο
Κεφαληνιας δεν εχουμε τηλεφωνο , επρεπε να πηδηξουμε την Καρινα για να το παρουμε  :2funny:
Τσιρκο η Λαουρα  :think: καλα αυτη 3 μηνες σερι το παει ?
Μαντζαρου η Μαρτινα Πορνοσταριδου
Σααλ η Τατιανα  :think: καινουρια λεει
Λα φαμ η Καρλα
Κωλετη η Εφη

Αυτααα  :zfuck:

Επισκέπτης
Σαάλ είναι το Ανδ Γεωργίου 4 ε?

Να δω τι θα κάνω απόψε άμα είναι να κάνω ένα scout στο νέο αίμα (ελπίζω).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom