Yio ηρθα
Εχω και μια ψιλοαναφορα της σημερηνης πρωινης βαρδιας
Τηλεφωνικα
Ερημητη Πετρουλα
Μαντζαρου Αντζελα
Κωλετη Νικολ
Λαφαμ Λουση
Τσιρκο Μερτσυ
Κατ' ιδίαν
Κατεχακη Μαρα
Πιο μπουλα την περιμενα με αυτα που ειχα ακουσει
αλλα μια χαρα την βρηκα , ξανθουλα ομορφουλα , και ευδιαθετη , την κραταω στα υποψιν
Η Τσατσα ωραια τυπισσα , μαγκιορα με μαλλι κοντο και ξανθες ανταυγιες
Σαν το μωγο μου 60 χρωνων ηταν ,με την αναλογη "τρελιτσα"
Δεν δυσανασχετησε καθολου οταν δεν μπηκα αντιθετος με χαιρετετησε
Το ποιο σημαντικο ολων ισων ειναι οτι το σλογκαν ηταν " Αλλου 60 εδω 40 "
Για τις υπηρεσιες της κορασιδως ελεγε ,νομιζω το 69 το ειχαν σε τιμη προσφορας ..
'η το γυμνο .. δε ξερω θα σας γελασω τεςπα οποιος ψηνεται ας παει ... " Αλλου 60 εδω 40 "
Φριξου 14 Αντριαννα .com
Ψαρωσα να σας πω την αληθεια , οχι για καναν αλλο λογο αλλα γιατι το αγελαδισιο βλεμα ελειπε
Εχει βαλει εξτενσιονς εχει χασει λιγα κιλα στην περιφερια βγηκε με τις βυζουμπες φατσα φορα + στριγκακι
αν δεν την ειχα δοκιμασει θα σκαλωνα , βεβαια φιλος που μπηκε περασε ωραια και ειχε περασει εξισου καλα
και κοντα στα Χριστουγεννα που ειχαμε ξαναπαει , δεν ξερω αν την γνωρισα σε λαθος εποχη
δεν ξερω ποσο εχει προχωρησει το σχεδιο βελτιωσης αλλα εγω φοβηθηκα να μπω .. ισως κακως δε ξερω
εμφανισιακα παντως εχει κανει level up σε σχεση με περιση αλλα και σε σχεση με πριν 6 μηνες ...
Το τηλεφωνο χαλασε λεει και δε το φτιαχνουν τα αφεντικα
αλλο που δε θελανε οι τσατσαδες , φανταζομαι θα ειχαν βαρεθει να απαντανε σε ολους αυτους που ψαχναν την Ρεβεκκα
Ηθελα να ρωτησω ποιες αλλες δουλευουν αλλα η τσατσα ειχε δουλεια τακτοποιουσε μερικους FILF συναγωνιστες ....
Φριξου 9 η Τζεσυ
Βγηκε , χαιρετησε μεσα σε ενα πρασινο κολλητο φορεματακι χαμογελαστη με μαυρο μαλλι φρεσκοχτενισμενο
μολις εφυγε ηθελα να την βγαλω να και να τραβηξω μια επιτοπου
Ωραιο το κορμι ... Ωραιο και το φορεμα . Μοντελακεν
Κεφαλληνιας τοσο , ( Αφροδιτη ) Η Καρινα
Δευτερη φορα την βλεπω , απο περισι ειχα να την δω μετα απο μενα μπηκε κι αλλος και πηγε να κανει τσαχπινια και να του κανει ΜΠΟΥ
αφου ψιλοκρυφτικε στον τοιχο , χαμογελαστη κι αυτη , ευθιαθετη
Καλουλα και εδω η τσατσα με το κοντο ξανθο μαλλακι
το μονο που δεν μαρεσε ηταν ου ρωτησα για τηλεφωνοι και μου ειπε πτι εχουν καινουριο και δειχνοντας μου τα δωματια
πρωφανος θα μου το εδινε αφου γινομουν "πελατης"
χαιρετουρες τα λεμε ...
Το 52 κλειστο , το σααλ ανοιχτο
ξεχασα καποιο ?
μπα ..
Αυτα !