Λοιποοοοον,εληξε η τσαρκα με καταθεση στην Ισπανιδα(γελαει ο κοσμος)Ρωξαννη,στην Τανταλου14(και οχι Σαπφους 5 gameover
)
Στα υπολοιπα σπιτια εχουμε:
Προμηθεως 25 η Μιραμπελα,ηταν μεσα στο δωματιο.
Προμηθεως 19 η Μαιρουλα,που τελικα την εχω δει,αλλα δε θυμαμαι αν εχω περασει ποτε ή οχι.
Προμηθεως 14 η συμπαθητικη αλλα καπως κουραστικη με την επιμονη της να σε βαλει στο δωματιο Μαρτσυ.
Προμηθεως 11 η Τζοαννα με τα ζιαβυ φορα παρτιδα...
Σαπφους 5 μια κοντη ζουμπουλη με τατου στη μεση,δεν ρωτησα ονομα.
Σαπφους 7 η εξαιρετικη μεσα στο δωματιο Νικολ(εχει τιμηθει δις στο saal)...
Σαπφους 8 μια Μια(οπως οι 1+1 βολες στο μπασκετ πριν χρονια),Κινεζα,ηταν στο δωματιο,δεν την ειδα,αλλα υποθετω ειναι η βραδινη του καταστηματος...
Σαπφους 20 νομιζω Νταιανα το ονομα,μια ψηλη ξανθια με ενα τατου στην κοιλια.
Τανταλου & Σαπφους μια καινουρια Λαουρα,ομορφη,ωραιο στηθος,κατι μου εκανε κλικ να μπω,αλλα μια ελια στο μουστακι εδωσε το 30ευρω στην Ρωξαννη
Οσο περιμενα η τσατσα ειχε μουσικες ανησυχιες και ρωτουσε ποιος τραγουδαει την "αδρεναλινη" που επαιζε στο ραδιο και κατεληξε πως ο Παυλιδης εχει πολυ ωραια χροια.
Τανταλου 8Α μια ασχημη,σορι κιολας,αλλα αν βγαζει αυτη λεφτα απο το επαγγελμα με τετοια εμφανιση,εγω λεω να κανω προταση γαμου στη Στικουδη.Δε ρωτησα ονομα,εφυγα τρεχατος!
Τανταλου 9 ετρωγαν και μου ειπαν να περασω σε λιγο,δουλευε η Καμελια παντως.
Αυτααααααα λοιπον με την πρωτη μου αναφορα...Διαπιστωσα πως στην πρωινη βαρδια παντως υπαρχουν περισσοτερες καλες επιλογες,σε σχεση με το βραδυ.Σε αρκετες θα εμπαινα,αλλα ειχα δωσει τον λογο μου στην Ρωξαννη και τον τηρησα!