Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (10 μέλη και 36 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ωραιες και οι αναφορες

hagem
Πορτα και Κωλετη δεν πηγαιναν μαζι
μπορει να ειναι καινουρια κοπελα μπορει να ξεχαστηκε λιγο
αλλα οχι και πορτα
Ανοιχτο εναι το φρ14 ε ? το καταργησαν το τηλεφωνο  ?

Ωραια .. βλεπω οδευουμε προς τα μπρος αλλου βαρανε πορτες αλλου κομενα τηλεφωνα

Gameover και συ ειναι ο αναφορερευς των εγκαινιων
το 52 υποτιθετε δε θα ξαναανοιγε ... ειναι και πανω στον δρομο
που σημαινει οτι το πολυ να υπαρχει ενα χρονο ..
Τεςπα καλη αρχη ...
Λετε να ξαναφανει και η Ρεβεκκα

Βαψανε και το τσιρκο ε ? ..  αντε καλοριζικο το χρωμα

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Yo Jo ! Ξέρω βρε, αυτό έλειπε να μας πληρώνεις και τα μαμισιάτικα :P

Επισκέπτης
ΓΚΕΙΜΟΒΕΡ αυτή η μελαχροινή βυζαρού είναι η Ρωξάνα, ρουμάνα είναι που τώρα την πλασσάρουν σαν ισπανή. Δούλευε πριν μισό χρόνο ίσως? Τελευταία στο Φρίξου 14 κ ακόμα παλιότερα στην εκκλησία (Νικ. Ουρανού 1). Μπορείς να βρεις κριτικές της εκεί οι οποίες επί το πλείστον είναι αρνητικές.

Εγώ θυμόμουν το πολύ γαμάτο δέρμα κ κωλαράκι της και την λαχταρούσα. Την είδα τις προάλλες κ μπήκα. Θα λεγά ότι ήταν μια χάρα. Χαμογελαστή πάρα πολύ τα πέρασα μια χαρά μαζί της.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Γιατι οχι  ? :2funny:
το ξερω οτι το ξερεις βρε ,
απλα σοβαρα σκευτικα να ποσταρω τις αναφορες των συναγωνιστων για να μην πανε χαμενες
γιαυτο τους ρωτησα μηπως τις ποσταρουν οι ιδιοι..
Ας περιμενουμε ακομη λιγο

Το τσιρκο πολυ αχρωμο  :- βασικα δε μοιαζει με τσιρκο πια  :2funny:
τζαμπα το ονομα ...
αλλα μεχρι να πεις 26ης οκρωμβριου 35Α .. θα σου χτυπησουν την πορτα
οποτε μοιαζει δε μοιαζει τσιρκο θα το λεω εγω  :grin:

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11

Βέβαια αν το έκανες ο Μπουτάρης θα σε έκανε επίτιμο πολίτη, ο Άνθιμος Άγιο Jo και το φορουμ Γ.Γ. Μπουρδελοκατάστασης εφ όρου ζωής, οπότε σκέψου το.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ΓΚΕΙΜΟΒΕΡ αυτή η μελαχροινή βυζαρού είναι η Ρωξάνα, ρουμάνα είναι που τώρα την πλασσάρουν σαν ισπανή. Δούλευε πριν μισό χρόνο ίσως? Τελευταία στο Φρίξου 14 κ ακόμα παλιότερα στην εκκλησία (Νικ. Ουρανού 1). Μπορείς να βρεις κριτικές της εκεί οι οποίες επί το πλείστον είναι αρνητικές.

Εγώ θυμόμουν το πολύ γαμάτο δέρμα κ κωλαράκι της και την λαχταρούσα. Την είδα τις προάλλες κ μπήκα. Θα λεγά ότι ήταν μια χάρα. Χαμογελαστή πάρα πολύ τα πέρασα μια χαρά μαζί της.

Δε μας νοιαζει .. αφου δε θα γραψεςι κριτικη παλι να πας να χεστεις
κρατα τα για τον εαυτο σου ...

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Maaneskyggen ποιός είναι στο άβαταρ, ο king diamond ???

Έχεις δοκιμάσει να πας σε κοπέλα βαμμένος έτσι μετά από καμιά συναυλία ;;;;;

Επισκέπτης
Χαχαχαχα ! Να σαι καλά θα χαίρονται οι πουτάνες το six-pack από το γέλιο!

Όχι αν κ μοιάζει με τον King Diamond δεν είναι!

Εγώ θα ήθελα το ανάποδο να πηδήξω καμία βαμμένη με body paint. Ξέρεις σαν αυτές στο καρναβάλι του Ρίο κτλ πολυ καύλα!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Thanks για τις πληροφορίες Maanes, τη βάζω στη fuck list, βυζί σιλικόνη εεεεεε? :think:

flyaway

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια,ειναι η πρωτη φορα που γραφω,αν και ειμαι καιρο στο site...Καλως σας βρηκα λοιπον...Μηπως μπορεις maanes να μας πεις που πετυχες την Ρωξαννα?Γιατι μου ειχε κανει εντυπωση εμφανισιακα απο τοτε που δουλευε στην εκκλησια,αλλα οι πολυ αρνητικες κριτικες με ειχαν αποτρεψει απ'το να μπω,αλλα τωρα με τα καλα σου λογια με εψησες...Τανταλου-Βρωμυλου παντως σημερα ειναι η Λιλη και μετα τις 11μιση η Βικυ,ενω στο τσιρκο ειναι η Κατερινα και μετα τις 8 η Λαουρα...

Επισκέπτης
Σιλικόνη γαμήσε τα ναι  :(

Την πέτυχα Ταντάλου 14 γύρω στις 5 το απόγευμα. Να πάς flyaway η θέα στα 4 είναι μαγική!

Επίσης πρέπει επιτέλους κάποιος να δοκιμάσει την καινούργια Έμυ στην Κωλέττη. Το βυζάκι πρέπει να είναι τρομερό. Το μάτι μου δύσκολα με γελάει.... εγώ είμαι ζορισμένος οικονομικά μεχρί καμιά βδομάδα ακόμα.

flyaway

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Θελω να παω,αλλα εφαγα ακυρο στα τηλεφωνα,η Βικυ δουλευει το βραδυ που εχω μπει 2 φορες με πολυ καλες εντυπωσεις και τωρα δουλευει μια Λιλη που δεν την ξερω καν...Και επειδη θελω να την δοκιμασω λεω να κανω υπομονη και να μην παω αποψε βολτα,γιατι αν την κανω την βολτα,μαλλον θα μπω αλλου και δεν ειναι καιρος για πολλες εισοδους σε σπιτακια...Thnx για την πληροφορια παντως,απο δω και μπρος θα ενημερωνω κι εγω για τις βολτες! :) Καλο απογευμα!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τζο στην επόμενη που θα πάω θα γράψω!!!

Δε θα την διαβασω  :birdman:

:2funny:
Σε πειραζω ρε ... απλα ακομη περιμενω τις εντυπωσεις απο τουμπανιεθ  :tickedoff:

Σιλικόνη γαμήσε τα ναι  :(

Την πέτυχα Ταντάλου 14 γύρω στις 5 το απόγευμα. Να πάς flyaway η θέα στα 4 είναι μαγική!

Επίσης πρέπει επιτέλους κάποιος να δοκιμάσει την καινούργια Έμυ στην Κωλέττη
. Το βυζάκι πρέπει να είναι τρομερό. Το μάτι μου δύσκολα με γελάει.... εγώ είμαι ζορισμένος οικονομικά μεχρί καμιά βδομάδα ακόμα.

Σε κοιταει και με τα μπλε ματια που εχει στα κωλομερια ε ?  :cool2:

Εδω παρων , πηρα το επιδομα και εχω 40ρια για πεταμα
αν μου κανει κλικ δοκιμαζω χωρις φοβο και παθος  :tits2:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Γεια σου flyaway καλωςηρθες  :grin:

Κωλετη η Εμυ απο τις 8 μεχρι το πρωι  :fuck2:
Ο καιρος αιθριος αλα εγω δεν ψηνομαι σημερις
:tired:

Επισκέπτης
:humpleg:Εντάξει λοιπόν θα γράψω τώρα την κριτική απο τουμπάνιεθ αν κ πολύ κατόπιν εορτής.

Πάνε κάνε απόβαση κωλέττη κ γάμησε την Έμυ τώρα. Σε διατάζει ο Λγος (ΕΔ) Μαανεσκύγκεν!

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Καλησπέρα σας!  Στο βαρδαρη η κατασταση εχει ξεφυγει για τα καλα.  Χθες βραδυ καθως εκανα βολτα μπαινω στο μαγαζι στη σαπφους 5.  Η πόρτα απο το ενα δωματιο ανοιχτη και η κορασίδα μέσα στο διπλανό.  Πως κοιτούσα μέσα στο δωματιο με την ανοιχτη πόρτα, βλέπω ενα ποντίκι να κόβει βολτες.... Αυτό ήταν... Βαρδάρη ουτε για βόλτα ξανα...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
:humpleg:Εντάξει λοιπόν θα γράψω τώρα την κριτική απο τουμπάνιεθ αν κ πολύ κατόπιν εορτής.

Πάνε κάνε απόβαση κωλέττη κ γάμησε την Έμυ τώρα. Σε διατάζει ο Λγος (ΕΔ) Μαανεσκύγκεν!

Καταρχην ΕΠΟΠ Λχιας εισαι και φαινεσαι  :birdman:
ΕΜΗ αν παω αυριο εκει που υπολογιζω , θα φροντισω να το καθηστερησω για να την πετυχω
για ξαναπες λιγο stats να με φτιαξεις  :cum:

Η κριτικη ωραια  :rockon:

Καλησπέρα σας!  Στο βαρδαρη η κατασταση εχει ξεφυγει για τα καλα.  Χθες βραδυ καθως εκανα βολτα μπαινω στο μαγαζι στη σαπφους 5.  Η πόρτα απο το ενα δωματιο ανοιχτη και η κορασίδα μέσα στο διπλανό.  Πως κοιτούσα μέσα στο δωματιο με την ανοιχτη πόρτα, βλέπω ενα ποντίκι να κόβει βολτες.... Αυτό ήταν... Βαρδάρη ουτε για βόλτα ξανα...
Μπουρδελοτσαρκα ειχε βγει  :2funny:
καλα μη νομιζεις οτι και στον μυλο ειναι καλυτερα , παλιες αποθηκες ηταν τα ποιο πολλα σπιτια  :rolleyes:
παντου υπαρχει ενας ποντικας μυθος
Καλα σιγουρα στον Βαρδαρη ειναι χειροτερα .. αν και θα μπορουσε αν δεν ηταν γυφτοι αυτοι με τα σπιτια
και διναν κανα φραγκο να ηταν ευπρεπη , μικρα στενα αλλα ευπρεπη
Μεχρι του χρονου θα πρεπει να φυγουν απ οτι ακουστηκε οποτε μη περιμενετε βελτιωση ...

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Καλησπέρα σας!  Στο βαρδαρη η κατασταση εχει ξεφυγει για τα καλα.  Χθες βραδυ καθως εκανα βολτα μπαινω στο μαγαζι στη σαπφους 5.  Η πόρτα απο το ενα δωματιο ανοιχτη και η κορασίδα μέσα στο διπλανό.  Πως κοιτούσα μέσα στο δωματιο με την ανοιχτη πόρτα, βλέπω ενα ποντίκι να κόβει βολτες.... Αυτό ήταν... Βαρδάρη ουτε για βόλτα ξανα...

Εξω απο Νικ.Ουρανου ειδα να πεταγεται ενας αρουραιος μεσα απο τον καδο σαν γατα ητανε.
Αλλα το απολυτο χαιλαιτ σαπφως 7 μεσαιο δωματιο μπαινω εχοντας πληρωσει και πετυχαινω καταμεσης του πατωματος μια τεραστια σαρανταποδαρουσα!
Τη σκοτωσα και εκανα ανεπηρεαστος αυτο για το οποιο ειχα παει στο συγκεκριμενο μερος  :cheesy:

ikonst

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
14
Πόντοι
1
Εξω απο Νικ.Ουρανου ειδα να πεταγεται ενας αρουραιος μεσα απο τον καδο σαν γατα ητανε.
Αλλα το απολυτο χαιλαιτ σαπφως 7 μεσαιο δωματιο μπαινω εχοντας πληρωσει και πετυχαινω καταμεσης του πατωματος μια τεραστια σαρανταποδαρουσα!
Τη σκοτωσα και εκανα ανεπηρεαστος αυτο για το οποιο ειχα παει στο συγκεκριμενο μερος  :cheesy:
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχχα με παιθανες στο γελιο ρε φιλε αλλα μπραβο σου πως τα καταφερες και συνεχισες και ολοκληρωσες!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom