Νάμαστε λοιπόν στην καρδιά του καλοκαιριού, όλη η πόλη στις παραλίες, εγώ γύρισα μόλις χθες από τις διακοπές μου και φέτος θα είναι η σειρά μου να φυλάξω την πόλη και τις πουτάνες της για αυτόν τον 15Αύγουστο.
Έκανα λοιπόν μια μικρή πολύ επιλεγμένη τσάρκα σε ορισμένα καταστήματα της πόλης, μιας σχεδόν άδειας από ανθρώπους πόλης.
Κατ΄ αρχή ανέμενα με αγωνία την επιστροφή της Λούση στο Λαφάμ αλλά ανεβλήθη για την επόμενη Τρίτη. Υπηρεσία πρωινή η Μαρία, αλλά όπως δήλωσα και προηγούμενα προηγείται σε κατάθεση η Λούση στο εν λόγω οπότε αναμονή.
Πολλές αλλαγές και νέα είχαμε εν τω μεταξύ.
Κατ αρχάς ξανάνοιξε το 26ης Οκτωβρίου 52 με ντεμπουτάρισμα την Ανίτα.it που ήταν και στο Κεφαλληνίας όταν ξανάνοιξε. Το κορίτσι των εγκαινίων αλλά από μένα άκυρο.
Νέα εμφάνιση στο τσίρκο, εξωτερικά βέβαια βαμμένο σε χρώμα μισό άσπρο μισό μοβ ( θα αποστείλω και τη σχετική Φώτο). Μέσα η Κατερίνα σε πολύ καλή κατάσταση που ήρθε πάνω μου και με καύλωσε αλλά όντας ενημερωμένος από πρόσφατες κριτικές της έκοψα λάσπη. :-
Μεταγραφή για την Μέρτσυ στο Προμηθέως 14 (που μάλλον υποβάθμιση θα πρέπει να είναι) δεν την είδα και πολύ κεφάτη στο σαλόνι. Την έχει δει κάπως στραβά με τον εαυτό της η συγκεκριμένη αλλιώς έχει όλα τα προσόντα για να διαπρέψει στο χώρο. Εγώ που την ξέρω λίγο καλύτερα δηλώνω ότι είναι καλό παιδί αλλά δυστυχώς είναι ακόμα παιδί, όταν θα γίνει και λίγο γυναίκα θα διαπρέψει.
Άρα στο Ταντάλου 14Α ποια ?
Κάποια Ρωξάννα, εγώ πρώτη φορά την έβλεπα, κορμί λαμπάδα, βυζί τούμπανο, ηλιοκαμένη, σκέτος πουτσομεζές , αλλά έκανα πίσω γιατί κάτι όχι τόσο καλό μου θύμισε αυτό το όνομα. Έχει να πει κανείς κάτι παραπάνω?
Στα υπόλοιπα που πήγα, Προμηθέως 25 η Ειρήνη (άμα δεν την ψάχνεις εκεί θα είναι), ανορθόγραφο η άλλη Σαμπρίνα (με λίγα κιλάκια παραπάνω), Σαπφούς 5 η Ρωξάνη, και Προμηθέως 11 η Τζοάννα, καλό μουνάκι μου φάνηκε, λίγο έλειψε να περάσω.
Αααα και Κατεχάκη 13 η Μούσα μου η Μάρα που δυστυχώς την είδα και δεν πέρασα αλλά είπαμε την έχω τιμήσει τρις το τελευταίο δίμηνο , πάει πολύ.
Κατάθεση δεν έγινε , ίσως αύριο, να τις βάλω σε τάξη τις γκομενίτσες στο μυαλό μου και να πάω σε κάποια να καταθέσω.